יש לי 2 ארגזים של קאפה.
אחד 46 ליטר והשני שלושים משהו עם משענת גב וגגון.
טרם הרכבתי מאחר ויש לי שם תושבת של גיוי שהיא גם עם חיזוק שכנראה נועדה לארגז גדול יותר.
אני מהנדס תושבת למנשא של הקאפה ( הבסיס אחיד לגדול ולקטן) כך שאוכל להשתמש בארגזים שיש לי.
אני טרם יצאתי לסיבוב ארוך למעט החזרה מת"א והיה לי נוח מאוד.
אני מניח שנושא הנוחות ישתנה בין אדם לאדם וקראתי בפורומים שיש אנשים שמוסיפים רייזרים לכידון על מנת לשבת זקוף יותר.
אגב המשקף החשמלי מגן מהרוח באופן נפלא וללא מערבולות.
תבוא תתרשם מהאופנוע שלי לדעתי זו תהיה התשובה הכי טובה שתוכל לקבל.
אני מקווה לסופ"ש נורמאלי כדי לצאת לסיבוב ארוך.
בgtr יש המון אלקטרוניקה ובדגמים החדשים יותר יש גם מערכת בקרת משיכה ( מונע פירפור של האחורי).
יש לעשות סיבוב ולשים לב לחיישנים והבקרות ( מופיע התראות על הצג בלוח השעונים).
דריישאפט להאזין שאין נקישות מוגזמות( יש ביוטיוב על הדריישאפט).
השלט קרבה ( key fob) עסק יקר במטרו עולה 2800 שקל לא כולל מע"מ ומצריך מחשב.
השגתי זוג מפרטזילה ב1200 שח כולל משלוח ולא כולל מס שקר ישראלי.
יצריך הגעה למטרו אני מקווה שאספיק לרכוש מחשב\ ערכה והדיסק של הדיאגנוסטיקה ( סביב 3000 שקל) ואז שירותים לכל דורש חינם.
אני עוד לא סגור איפה אטפל המטרה היא לא לדרוך במטרו ( ברגע שאשיג את המחשב אהיה יותר שקט).
בדיקה אצל סטפן בחור נחמד אבל יש לי השגות הוא לא טרח לפרק את הפלסטיקה ועבד עם מראה.
לא בדק קומפרסיה וציפיתי למשהו אחר בעבור 750 שקל.
כן נבדקה שילדה בעזרת מחשב.
המנוע בריא לפחות על פי הבדיקה.
צריכת דלק סביב 15 קילומטר לליטר משולב עיר ובין עירוני ברכיבה רגועה ( שיוט על 110-130 בבין עירוני).
טיפולים דורשים פירוק של פלסטיקה ולשסתומים יש להטות את המנוע ( יש ציר תחתון) מה שאומר שהעסק לא יהיה זול.
חלפים אביא מחו"ל.
אני מאמין שאטפל אצל אישי מוטו הם מצאו חן בעייני או אצל y.d ( הם כן מטרו וזה מתנגש לי למרות שיואש אחלה מכונאי). בקיצור עוד חושב על זה יש לי 6000 קילומטר ( כמעט שנה ) עד הטיפול הבא שאגב יהיה קטן.
אני חייב לומר שאני נכון לרגע זה נהנה ממנו.
בקיץ אני צופה שיהיה שרבי.
עוד מוקדם להמליץ אבל נכון לרגע זה אני נהנה.
אם אתה לא רוכב במרכזי הערים על בסיס קבוע הוא נהדר.
בתוך העיר זה יותר מורכב.
הארגזי צד מתחברים בקליק ללא בעייה והסרתם מקחה עלי בעיר.

בקיצור בפגישתנו הבאה קח סיבוב ותחליט כמה הוא מתאים לך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk