אין בעד מה.
פלג אכן שחזרתי אחה"צ היה קר
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
![]()
היום הרכיבה היתה קרה במיוחד,לא יודע למה.
הקור נמשך לאורך כל היום.
יצאתי ב 5,חזרתי אחרי 12 שעות קפוא.
אין בעד מה.
פלג אכן שחזרתי אחה"צ היה קר
![]()
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 14-12-2016 בשעה 20:08.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מיקי מה עם שרשור התחדשתי ותמונות של הממוטות
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
איך אומרים כל אלו שרוצים שתקשיב להם ?תקשיב לי ותקשיב לי טוב ....
GTR 1400 ... מומלץ ...אהההה ???אוי אוי אוי כמה שצריך להשתלט על הגמד הרשע על כתף שמאל ...
מה זה ? האופנוע הזה הוא התגלמות המופרעות, זה משהו פסיכי מעולם אחר לגמרי ... המופרע שלי הוא 2009 עם כ63000 ק"מ - צבע שחור.
אתה מבין שעליתי לווילי כשאשתי מורכבת מאחור ? ולא, לא זרקתי קלאץ' , לא סובבתי מצערת בבת אחת ... פשוט האצתי ... לכיוון השמיים ... זה פאקינג אופנוע מוטרף עם כמויות עצומות של כוח ... ההילוך השישי שלו מביא אותך למהירות ההמראה של מטוס בלי יותר מידי דרמות... היו לי כמה אופנועי ליטר, אבל הממוטה הזאת זה משהו מעולם אחר לגמרי ... אני לא מסוגל להעביר את תחושת הנינוחות מצד אחד, והאדרנלין מצד שני כשאתה מאיץ באמצעות שלושת ההילוכים הראשונים ..
כל תמונה שאתה תעלה , זה כאילו אני מעלה שניהם באותו צבע ככה שאף אחד לא יבחין בהבדל ...רכבתי עליו פחות מ 100 ק"מ ככה שאני לא יכול לסכם עדיין סיכום של ממש.
צדקת בגדול לגבי פליטת החום לכיוון רגל שמאל. בחורף זה כייף ... בקיץ אולי סיוט.
ואם חשבתי שה XV גדול (פיזית)... אז חשבתי ...
נערך לאחרונה על ידי miki; 17-12-2016 בשעה 18:59.
מיקי בגלל זה אני מקפיד לרכב על הילוכים גבוהים וסל"ד נמוך.
הכלי מתנהג כמו חתלתול מנומנם ולא צ'יטה רעבה.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
יכול לומר לך , שמעולם ... אבל מעולם לא הייתי כ"כ קרוב לשלילת רשיון עד שעליתי עליו. החלטתי שזהו ..הבנתי את היכולות שלו אבל חאלאס... אני צריך לחזור ל 3 ילדים, יש לי אישה אוהבת ואהובה , לא חסר לי כלום בחיים . אין לי שום כוונה להפוך לחלק מהסטטיסטיקה העגומה של נפגעי תאו"ד - פעם אחת הספיקה לי.
עשיתי סוויץ' בראש, ממחר רכיבה בקצב התנועה + טיפה וזהו ... לא מתכונן להגיע למהירויות התלת ספרתיות שהצג מסוגל להראות.
יצאתי לא מזמן לרכיבה, רכבתי נינוח עד סביבות ה 120 + טיפטיפה ... וזה בהחלט כייף.
מקווה שהשטויות שעשיתי לא יעלו לי ביוקר בעוד זמן מה (אימאל'ה ... דואר רשום).
כלומר ראש בראש על כביש שש לא יצא לפועל![]()
וטוב שכך.
מערכת סאונד טובה 2900סל"ד בהילוך שישי ואנו משייטים לנו סביב ה115 בערך.
רגוע נוח ולא מאיים.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
חוץ מהעובדה שזוגתי בכלל לא מוכנה לעלות עליו פעם נוספת בגלל שהיא מפחדת מאופנועים גבוהים... נכון לרגע זה האופנוע המושלם למי שמחפש את השילוב בין יכולת תיור ליכולת ספורטיבית .
אני מחפש לא רק את הנוחות, אלא בעיקר את האמינות. לשנינו אותם אופנועים, ק"מ זהה ואני מניח (שאולי) שנטפל באותו מקום. כל שנשאר לנו הוא לרכב ולהנות מכל דקת רכיבה.
יכול לומר לך שאני ממש מצפה לרכוב עליו מחר לעבודה (לא שבא לי להיות בעבודה- אבל זה נושא ל-סקר ) .. הכמיהה לרכוב זה משהו שלא קיים עם ה XV, ובטח ובטח שלא עם ה ER6.
לגבי הgtr עוד מוקדם לקבוע.
לגבי הer חששתי מזה שתתבעס.
אני ואתה למיטב הבנתי בעלי תפיסת עולם וצפיות דומות מהאופנוע.
לגבי יכולת ספורטיבית אני לא חושב שהיא ממש קימת (לפחות לאדם ברמת הרכיבה שלי).
הכלי אומנם צייתן וחזק אבל כדי להפיק ממנו יכולת ספורטיבית זה דורש הרבה ידע ואומץ.
אני בטוח שלטיול בזוג עם ציוד לסופ"ש בצפון או אילת יש לנו את המכונה האידיאלית וכפי שציינתי אני רק מחכה לצאת איתו ולדעתי אם לא תניף גלגל כשאישתך מאחור גם היא לא תרצה לרדת מהאופנוע.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני אבוא עם אישתי אולי זה ידרבן אותה שהשד לא כלכך נורא.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
השד לא נורא כ"כ אבל עדיין זה שד ... בספק אם תצליחו, אבל משאיר לכם את הבמה.
רכבתי עליו הבוקר רגוע, וכשאני מדבר על רגוע זה ממש רגוע : לעיתים בקצב התנועה, לעיתים טיפה יותר מהר, ונהנתי מכל שניית רכיבה - משהו שהיה חסר לי כ"כ בשנה האחרונה.
אמנם, הנבואה ניתנה בידי שוטים... אבל ... אם האופנוע הזה יראה אמינות לאורך זמן, אין לי ספק שבבוא היום אעבור למודל מתקדם יותר.
דבר אחד אני שוקל להחליף באופן מיידי וזו הקסדה LS2 מטרו שקניתי לפני כחצי שנה. רעשי הרוח בה בלתי נסבלים, אין לי ספק שאפגע בשמיעה, בנתיים ארכב עם אטמי אזניים.
רכיבת לילה,
חמי שבר את הירך.
אל דאגה לא קשור לאופנועים הבחור מבוגר וצולע וכעת עוד יותר צולע.
נשלחתי אתמול בלילה לספק את המטען של הפלאפון ואין כלי שליחויות טוב יותר מאשר הענק השחור שמחכה לי בחצר.
שחרור נעילות והסרת הכיסוי סטרטר קצר והאדים הלבנים יוצאים מאגזוזו ( המכוער יש לציין) של הענק.
הקור טרם מורגש ואני מבסוט כי אני יודע שגלי החום בקרוב יאזנו את הטמפרטורות.
חיש קל אני על הכביש של רמות לכיוון בגין.
הכביש פתוח וטיפות המים ניטחות על המשקף והענק מאיץ בעלייה בקצב שלא יבייש אף אקזוטיקה מרובעת גלגלים שעולה פי עשר.
החלפה משלישי לרביעי ואני בהטייה יפה לשמאל ונערך להטייה לימין, החיוך על הפנים והמנוע כבר חמים ואני חוזר לקצב איטי.
הגעתי לביה"ח ותחיל לתכנן חניה.
ניגש אלי המאבטח ומציע לי לחנות בפנים ואני כמובן הודתי לו.
הסברתי לו שחניות ותימרונים זה נושא כאוב כשיש לך 320 קילו שצריך להזיז אותם לאחור.
סיימתי את גמילות החסדים ויצאתי לשעתיים של פאן בכבישי סובב ירושלים כמובן בקצב חוקי וללא גרזנים.
המנוע משרה אווירה נעימה ולי בראש עולה שידרוג הכרחי בדמות או כפפות יותר חמות או גריפ מחומם.
נס הרים בלילה עמק האלה עצירה זריזה לתה חם בארומה בתחנת דלק שואבה והבייתה עייפים ומרוצים.
אכן כלי לחציית יבשות.
מיקי - ממליץ לך בחום ( תרתי משמע עם המנוע של הקאוואסאקי) על המשפחה של שואי שאני רוכב איתה מעל 10 שנים.
הקסדה העיקרית שלי היא השואי ניאוטק ( פליפאפ) שיחסית לג'אנר (היו לי קסדות נפתחות מבית נולן) שקטה למדי.
סגורה יש לי שואי XR1000 שהיא סופר שקטה ואני מניח שבדגמים החדשים הם לא ירדו ברמה.
אישתי רכוסה עם שואי קווסט (קסדת כניסה לשואי) והיא מרוצה ממנה עד המשקף.
אגב גיא מאייפקס הציע לי ( סוג של פשרה) את הראפה הנפתחת של HJC שנראית לא רע למרות שלטעמי ההפרש הזעום בין המחירים מצדיק רכישה של שואי ( או לא מצדיק רכישה של הHJC תלוי איך מסתכלים על זה).
ממליץ לך לקפוץ אליו לביקור הבחור מקצועי ובעל תודעת שירות נהדרת.
אני נהנה מכל רגע על גבו של הקאוואסאקי.
הכלי אומנם צמא לדלק כבד ומסורבל בתנאים של עיר או חנייה ( אני אשכרה בודק ומתכנן כל כניסה שלי לחניות, מדרכות או כל פעולה שעשויה להצריך תמרון בעזרת רוורס.
אבל כשהענק בתנועה זה שווה את זה למרות שהוא פחות רב שימושי מכל אופנוע אחר שרכבתי (למעט הXV הוא נועד לקישוט הבית).
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
קשישים
כן חבורה של קשישים ואני כמותם.
שבת השמש משקרת לנו בפנים והופיעה בירושלים ללא עננים.
שאלתי ערב קודם מי רוצה להפגש לקפה והתשובות נעו בין וואי אני עם חום, יש לי טסט, קיבלתי ( השד יודע מה), אני עושה בייבי סיטר ואפילו הביאץ' שלי זו עם הטרייגר נעלמה וקולה לא נשמע כמו גורילה בערפל.
אמרתי FUCK THEM אני אצא לרכוב לבד.
7:30 אני מוציא את האף מהשמיכה הבית חמים אחרי לילה שלם שהיונקרס עבד ואני כמו נמר מציץ החוצה ומבין כי היום לא נרכב.
פיזדטס הזדקנתי.
מעל במה זו נמסור לאיתמר איחולי החלמה מהירה גם הוא יצלע קצת בתקופה הקרובה אבל על זה אבא שלו יספר אם הוא ירצה.
בברכת חורף חמים נעים וללא שברים מיותרים
loki
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לוקי - תודה לתמיכה בבי"ח את החיבוק תקבל ממני ואיתמר כשנתראה - שתי תובנות בעקבות תאונת איתמר (בני ) ...
1. אפתח בערב שרשור נפרד כי לא קשור לשרשור הזה - יפתח בפורום לרוכב המתחיל ... אני מניח שאיתמר יגיב עליו מנקודת המבט שלו.
2. החתימה שלי תקפה מאי פעם בכל הנוגע ל GTR ... כי ברגע ששמעתי שקרתה לו תאונה עם האופנוע שלו ... אני מנוע מלספר את פרק הזמן שלקח לי להגיע (כולל תדלוק ) מאשדוד לפ"ת... אבל האופנוע הזה בהחלט בהחלט יודע לתת רכיבה מהירה...מהירה מאוד ...
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.