תשמור על עצמך.
שמח לשמוע שאין נזק רציני ולא נפגעת.
למרות שהגשם תפס אותי לאיזה 100 מטר בתחילת הרכיבה מהעבודה, שאר הדרך הייתה ללא גשם אך עם אספלט רטוב.
דווקא בפניה האחרונה לפני הכניסה לחניה, על 5 קמ"ש בשילוב בלם קדמי האופנוע איבד אחיזה בקדמי והחליק מתחתי.
למזלי הנזק היחיד (כפי שנראה) הוא לסליידר ושריטה בידית הכידון.
מחר הוא כנראה ינוח.
תשמור על עצמך.
שמח לשמוע שאין נזק רציני ולא נפגעת.
תודה!
זה אופנוע ראשון בבעלותי והחלקה ראשונה שאני חוויתי.
מקווה שלא יהיו יותר כאלה.
למזלי הנזק קל ואני קיבלתי מושג על כמה מים בשילוב אבק משפיעים על האחיזה.
אין ספק שמעכשיו אדע להיות זהיר יותר.
מזל. בכיף היה יכול להיגמר כשאחת הרגליות מועכת לך את הכף רגל. זה מה שקרה לי בפעם הראשונה. לא ידעתי איך לאכול את הנפילות.
אז היום רכבנו, הכל עבר בשלום
במרכז עכשיו הכל נקי.
כלומר איפה שאין עלים רטובים וחולות שנסחפו מהרוח.
המצב הרבה יותר טוב לדעתי.
כל רמזור נזהרתי לא לעלות על אף פס כביש צבוע כלשהו והנסיעה עברה בצורה חלקה גם בהלוך וגם בחזור, סה"כ 60 קילומטר היום שהחלפ"ס נשאר בתיק בלי שימוש עקב תזמון ומזל של לצאת בהפסקות הגשם לרכיבה.
מה שכן,עקב החלפת המחרשה האחורית, כל המים עפים לי על הגב ועד לצווארן של המכופתרת זה הגיע, צריך למצוא פתרון לנושא.
אני תוהה לעצמי כמה עוצמה רוח נחשב חזק, כי חזרתי עכשיו והיה ממש ממש רוחות חזקות ובירושמים היה 30 קשר שזה נשמע לי כלום.
1 קשר שווה ל1 מייל ימי שזה כ1.8 קמ"ש אם אני זוכר נכון
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני חזרתי אתמול לאילת בטיסה וייתה רוח צד של 30 קשר שגרמה לנו לגשת לנחיתה 3 פעמים עד שהצלחנו.
בכל מקרה, קשר הוא 1.8 קמ"ש כמו שנאמר.
ורוח כזו שמכה בך מהצד היא מאוד משמעותית.
בגוגל המהירות של הרוח כתובה בקמ"ש, איפה אתם כולכם רואים קשר?
מודל'ה, כמו שאמרו 30 קשר זה כמו 30מייל לשעה, שזה 55 קמ"ש, ולדעתי זה די חזק. יצא לי לרכוב כמה פעמים ברוחות כאלו, בחלק יחסית קצר של כביש בין עירוני, ולא היה נעים כ''כ. למזלי, בנגלת הגשם הזאת יצא לי לרכוב ברביעי בלי החלפ''ס, ואתמול עם מכנסי חלפ''ס בחזרה, נגד העין הרעה, למרות שלא היה גשם. מה שכן, אני מסכים עם nihrider, עכשיו הכבישים יהיו נקיים 😁
נערך לאחרונה על ידי moonshield; 02-12-2016 בשעה 12:39.
30 מייל לשעה זה לא שווה ל30 קשר.
1 קשר = 1.852 קמ"ש.
1מייל לשעה = 1.609 קמ"ש.
אני רואה רוח בקשר כי אני עובד בשדה תעופה ובמטאורולוגיה מדווחים בקשר (כמו שמדווחים את מהירות המטוס).