ציטוט נכתב במקור על ידי shaig צפיה בהודעה
כן, לא נעים שיצא לך שם של קמצן, לא נעים שירקו לך באוכל פעם הבאה, לא נעים לקבל קסדה בראש.
כנראה שיש לך אופי של מרגרינה אם על זה אתה מסתכל. אף אחד לא יירק לך באוכל, אם אתה לא משאיר כי אתה באמת מעריך את העבודה
של השליח/מלצר, אל תשאיר בכלל.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
גם אני הייתי שליח לא מעט שנים וגם אני הייתי מתעב אנשים שלא הביאו לי טיפ ביום גשום כשהייתי מגיע בזמן עם אוכל חם,רק שאני דיברתי על מקרה שהאוכל שלי הגיע קר ולא על יום גשום.
למה שאני אשאיר טיפ? על מה השמחה? כשאני הייתי מאחר ומגיש אוכל קר לא הייתי מצפה לטיפ ולא הייתי מתעצבן,הייתי מקבל את זה בהבנה מלאה.

עכשיו,אם אתה חושב שאתה כזה גיבור, שאם מישהו לא ישאיר לך טיפ אתה תביא לי קסדה לפנים אתה טיפש,לא חייבים להביא לך טיפ,זה מגעיל אבל לא,לא חייבים לך שום דבר.
אז זה לא אישי אבל אתה ילד וגם יש לך תגובות של ילד וילד טמבל.

ונ.ב. אם היית מרים עליי קסדה בגלל שלא הבאתי לך טיפ היית מקבל ידית מומנט לתוך הפרצוף זה יותר כואב תאמין לי.
אתה כנראה לא הבנת נכון.
הבחור הזה עשה את התרגיל עם השנקל כדי לעלוב בי ברצינות וזה מה שהכעיס אותי.
אל תשחק אותה יפה נפש פה, אני בחיים לא קיללתי ולא התעצבנתי על לקוחות, אחרי עבודה של שנתיים וחצי משמרות יום יום,
הוא האדם היחיד שהעזתי לקלל אחרי שהוא עשה מה שעשה, וזה כי הוא נטו עשה בכוונה כדי לפגוע/לזלזל בי.

אז אל תבלבל את השכל, טוב?
בוודאי שלא הייתי מרים על אף אחד קסדה, זו סתם הייתה מטאפורה. תראה איך הבאתי סיטואציה אחת והפכת אותה לאדם אלים
שמרים קסדות על אנשים שלא משאירים לו טיפ.
תתקדם.

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
חלק לא קטן כאן היה שליח ורובם לא היו רוצים לדפוק קסדה ל"לרוסי גוץ וגמד" בגלל כמה שקלים של טיפ, תעשה חשבון נפש עם עצמך משהו שאתה עושה כנראה לא נכון.

אגב הייתי שליח פיצה וגם שליח של סטרטרים ואלטרנטורים למוסכים, מיותר לציין שלא קיבלתי טיפים שהבאתי סטרטר למוסך.
תקרא מה שכתבתי למעלה, לפני שאתה יוצא בהצהרות.