תוצאות 1 עד 15 מ 125

אשכול: מתן טיפ לנותני שירות - בעד או נגד?

תצוגה בשכבות

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    אתמול הזמנתי ארבע פיצות למשרד. אמרו לי שהגיע הלכתי לקחת אותן (לישיבה) והשליח חיכה לי. אפילו לא היה לי ארנק עלי... וכן בגלל שהפילו עלי להזמין את הפיצות והשם על הקבלה היה שלי וקראו לי לקחת אותן מהכניסה זה לא אומר שאני צריך להשאיר טיפ..

דווקא אתה, בתור רוכב אופנוע, שמודע לסיכונים שיש לשליח כי אתה חווה אותם בעצמך, הייתי מצפה ממך כן לפרגן לשליח יותר מכולם...כי אתה יודע בדיוק מה הוא עובר.
    מעבר לזה גם אתה היית שם פעם, סטודנט, משוחרר מהצבא שמחפש את עצמו ומנסה להתקדם, למה לא לפרגן? כמה שקלים לא יהרגו אותך. גם ככה לא תרגיש אותם בכלל מבין כל ההוצאות הגבוהות שיש לך בחשבונות של סוף החודש במידה ואתה כבר מנהל משפחה ודירה משלך, מה שאני מניח שכן.
    זה גם לא בעיה לתפוס יוזמה ולארגן טיפ משותף מהחברים שלך לעבודה. סתם עצלנות וקמצנות מצידך ומצידם.
    לא מבין איך אפשר להסתכל להסתכל לשליח בעיניים ולתת לו ללכת בידיים ריקות. שאתה יודע שזו הסיבה היחידה שהוא עושה את זה מכתחילה. פשוט לא מבין. אני אישית לא מסוגל ולא מבין איך אפשר.

יש לנו שני קטנועים ללא דלקן בעבודה. שיוצא לי לא מעט ליפול עליהם לצערי, אני חייב לתדלק בשרות מלא. יש שם חבר'ה צעירים שעושים מועדפת. אני תמיד נותן להם 5 שקלים. למרות שזה בזמן עבודה. ולמרות שזה מצטבר. ואני יכול להגיד לעצמי: " אה אבל זה בזמן עבודה, לא זמן פנאי, ויוצא לי לא מעט לתדלק עם הקטנועים האלה כל חודש" אבל אני לא דופק חשבון, כי החיוך שלהם על הפנים שווה הכל. כמה מצוץ מהאצבע וקלישאתי שזה אולי ישמע לכם.
    נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 01-12-2016 בשעה 01:29. סיבה: שגיאות כתיב ותיקונים קלים