מאיפה היוהרה הזו לקבוע שאתה עובד יותר קשה מהשליח, ולבטל את העשייה שלו במחית יד ובכזה זילזול ?
תסביר לי בבקשה איך אתה מממן את דומינוס בטיפים של השליח בדיוק? האר את עיניי. בעצם אתה אומר לנו שאתה בוחר להעניש את התאגיד הגדול דרך הכיס של השליח הקטן . כל הכבוד לך באמת. מאוד בוגר מצידך. כפיים.
אין פה עניין בלשחק ב"יש לי כסף". יש פה עניין של ערבות הדדית לאנשים בגילי ובמצב שלי. סטודנטים וחבר'ה צעירים שבונים את עצמם. לתת להם הכרת תודה סמלית על השרות שניתן לי. אתה שוכח שאלה עבודות בשכר מינימום, לא בשכר השעתי שלך.
ושוב פעם, אתה חושב שאתה נכנס בטייקון הגדול ומעניש אותו, אבל בעצם כל מה שאתה עושה זה מעניש את העובד הפשוט.
אני מבין את הנקודות שאתה מעלה ואת ההגיון שבהם. אבל אתה נוקשה מדי בגישה שלך ומעט צניעות וענווה לא תזיק לך.
אוקיי. זכותך לחשוב ככה.
כל עוד הוא לא מזמין פיצה למשפחה על בסיס יומי, כמה שקלים לכאן או לכאן שייתן כטיפ לא צריכים לדגדג לו את הכיס ללא קשר למצבו הכספי. זו דעתי.
שאלה טובה. משום מה המנהלים לא מוכנים שאשלם באשראי בת.עצמי ואקבל מהם מזומן אחר כך.
זה זמני. הקטנועים חדשים , דלקן יהייה בקרוב. ככה שזה לא יצטבר לסכומים שאתה מעלה, אל דאגה.
אגב, טעית בחישוב ידידי. 5 כפול 5 לא יוצא 60.