תוצאות 1 עד 15 מ 125

אשכול: מתן טיפ לנותני שירות - בעד או נגד?

תצוגה בשכבות

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    השליח של דומינוס עשה את העבודה שלו במינימום - למה מגיע לו?
    מאיפה היוהרה הזו לקבוע שאתה עובד יותר קשה מהשליח, ולבטל את העשייה שלו במחית יד ובכזה זילזול ?

סליחה, מי שאני מממן באמת זה את המעסיק שלו - תאגיד פיצה בינלאומי ששווה מיליארדים. דומינוס צרכים את החמישייה שלי? שייזדינו.
    תסביר לי בבקשה איך אתה מממן את דומינוס בטיפים של השליח בדיוק? האר את עיניי. בעצם אתה אומר לנו שאתה בוחר להעניש את התאגיד הגדול דרך הכיס של השליח הקטן . כל הכבוד לך באמת. מאוד בוגר מצידך. כפיים.

אתה אומר שמתן טיפ גורם לך הרגשה טובה. "החיוך שלהם על הפנים שווה הכל". אז תתן להם כסף אין בעיה. ההרגשה הטובה שלך מלשחק כאילו אתה פילנטרופ או אוליגארך היא מזוייפת. אני לא שואב הנאה מכך. החיוך שלהם שהם קיבלו מתנה משמים, בלי שום סיבה, יכול להתלוות במחשבה "מי זה הפראייר הזה שמחלק לי כסף". גם אם תלך ברחוב ותחלק לאנשים כסף תקבל חיוכים. לך על זה. אני במקום זה כשאני מחוייב למלא דלק בשרות מלא אז אני ממלא בכל זאת בעצמי ויכול גם להגיד תודה. מעבר לזה אני לא צריך לשלם לתשובה עזרה במימון העובדים שלו - אני משלם מספיק על הדלק.
    אין פה עניין בלשחק ב"יש לי כסף". יש פה עניין של ערבות הדדית לאנשים בגילי ובמצב שלי. סטודנטים וחבר'ה צעירים שבונים את עצמם. לתת להם הכרת תודה סמלית על השרות שניתן לי. אתה שוכח שאלה עבודות בשכר מינימום, לא בשכר השעתי שלך.
    ושוב פעם, אתה חושב שאתה נכנס בטייקון הגדול ומעניש אותו, אבל בעצם כל מה שאתה עושה זה מעניש את העובד הפשוט.

אני נותן עדיין טיפים. יותר מידי. אבל כל שרשור כזה מחזק אותי וגורם לי לתת פחות בלי להתבייש. תמשיכו ככה.
    אני מבין את הנקודות שאתה מעלה ואת ההגיון שבהם. אבל אתה נוקשה מדי בגישה שלך ומעט צניעות וענווה לא תזיק לך.

ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    צחי,
    מדבריך אני מבין שעוד לא התבגרת והתכפכפת בחיים, יש לך ראיה קוגנטיבית אתה רואה רק את עצמך
    אוקיי. זכותך לחשוב ככה.

ציטוט נכתב במקור על ידי DadOnWheels צפיה בהודעה
    אתה יודע מה עובר על URIAR? הוא רוכב על קטנוע, לפעמים חותכים אותו, למה בתור שליח שיודע מה עובר עליו לא תקזז איתו כמה שקלים כטיפ?

יפה שאתה עושה לאנשים אחרים את החשבון, למה שלא תבקש שיעביר לך את הכל ותשלם לו אתה מה שנראה לך?
    כל עוד הוא לא מזמין פיצה למשפחה על בסיס יומי, כמה שקלים לכאן או לכאן שייתן כטיפ לא צריכים לדגדג לו את הכיס ללא קשר למצבו הכספי. זו דעתי.

למה אתה חייב לתדלק בשרות מלא? אם תדלק בשרות עצמי עדיין יוצאת קבלה מאותו מכשיר.
    לגבי זה שאתה נותן 5 שח כל פעם שאתה מתדלק גם לא את שלך... את זה אני לא מבין ולא מוכן להבין.
    גם אם זה רק 5 פעמים בחודש... זה 60 שח בחודש, 720 שח בסוף השנה ובסוף אנשים בוכים שנגמר הכסף ולא מבינים.
    שאלה טובה. משום מה המנהלים לא מוכנים שאשלם באשראי בת.עצמי ואקבל מהם מזומן אחר כך.
    זה זמני. הקטנועים חדשים , דלקן יהייה בקרוב. ככה שזה לא יצטבר לסכומים שאתה מעלה, אל דאגה.
    אגב, טעית בחישוב ידידי. 5 כפול 5 לא יוצא 60.
    נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 01-12-2016 בשעה 15:00. סיבה: שגיאות כתיב ותיקונים קלים