אם יש לך ארגז מאחורה קיבלת את התשובה.
ואם זה מפריע לך או שתוריד את הארגז או שאל תעזוב את הכידון![]()
שלום לכל רוכבי הפיאגו XEVO 250
קניתי יד שנייה 2015 ובכל פעם שאני נותן גז ועוזב אני מרגיש שהכידון( ההגה) רועד .
האם מישהו חווה את אותו הדבר ואם כן מה הוא עשה?
תודה מראש
אם יש לך ארגז מאחורה קיבלת את התשובה.
ואם זה מפריע לך או שתוריד את הארגז או שאל תעזוב את הכידון![]()
פותש יקר
תבדוק צמיגים.
+איזון.
אני בספק אם מה שאתה אומר קשור ואפילו בקצת... נשמע כמו בעיה של איזון באמת
ייתכן ואלה מיסבי היגוי?
לפותח השרשור,אם אין ארגז הבעיה יכולה להיות בצמיג מעוות,במיסבי גלגל ובבולמים (שלא מצמידים את הצמיג לכביש בצורה שווה),מיסבי היגוי תפוסים גם יכולים לתרום לתופעה.
מובי 2016, חדש מהחברה 0 קילומטר, שים עליו ארגז והכידון ירעד. מניסיון של כמה קטנועים חדשים גם חשמליים וגם רגילים, ארגז תמיד יגרום לרעד בכידון.
אתה אומר לי שבקטנוע עם ארגז משלוחים אתה יכול לנסוע 60 קמש, לעזוב ידיים והקטנוע ימשיך לנסוע ישר בלי שהכידון ירעד?
Sent from my SM-N7505 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי or10cohen; 22-11-2016 בשעה 00:27.
היי פות"ש.
הייתי הבעלים של Xevo בעבר, ואכן גם לי הייתה את אותה בעיה.
קיבלתי את הקטנוע כך (לאחר בדיקה מקיפה יש לציין, שהכשל היחיד היה הצמיגים), הוחלפו הצמיגים אך הרעידות נמשכו - שוב נשלחתי לבדוק את הצמיגים ויצא שהמצב תקין.
כישראלי, לא קיבלתי את התשובה - נסעתי לפנצ'רייה אחרת ואכן גם שם הצמיגים יצאו תקינים בבדיקה (לא היה ארגז בקטנוע).
העליתי פה אותה שאלה בעבר (בפורום הישן) וקיבלתי מלא תגובות על מקרה דומה בקטנוע הנ"ל.
מדובר במצב בו רק כשאתה עוזב ידיים הכידון רועד - אחרת, אין שום הרגשה של משהו לא תקין.
עד היום, אין לי מושג מה הייתה הבעיה / אם היה בעיה בכלל או שמדובר בייצור כזה.
הנסיכה למכירה DUKE 690 2011 -
http://www.yad2.co.il/Cars/Motorcycle_info.php?
CarID=5897a317fc06ba9568500d2e8e27a4d27f2
הXEVO שונה מכל שאר הקטנועים בגלל שיש לו פתח אחורי ואז הארגז יושב מאוד גבוה ביחס לקטנוע עצמו ויוצא שהוא נאלץ לספוג את הרוח, מה שיוצר טלטלה ורעידות שמורגשות ברגע שעוזבים את הכידון.
נערך לאחרונה על ידי asaf16; 22-11-2016 בשעה 19:10.