היי,
החורף שהגיע לאחרונה הזכיר לי שפעם בטיול בפריז ראיתי הרבה קטנועים שמורכבת עליהן מעין שמיכה כזו שנמתחת מאיזור הכידון ועד למושב האחורי. הרוכב היה מניח את השמיכה עליו (מניח שמקבע אותה בעזרת סקוצים) וכך הוא היה מוגן יחסית ממים ואולי מקור (לא בדקתי את העובי). חיפוש באינטרנט לא העלה דבר וברור לי שאני פשוט לא מודע למילת החיפוש המתאימה.
זה נראה לי פתרון אידאלי לרוכב במהירות נמוכות (בכל זאת תל אביב של שעות השיא).
אשמח לשמוע מהניסיון שלכם או אולי מהכרות עם שם המוצר איך קוראים לו באנגלית (כדי שאוכל להזמין באינטרנט).
תודה!
תודה!
כמעט, מה שאני מחפש זה כאלו שמחוברים לקטנוע ולא לרוכב. אבל בהחלט נתת לי כיוון.
בול!
מעולה אז apron it is... תודה! עכשיו לחפש משהו דומה באלי אקספרס.
תודה!
איזה קטנוע יש לך? יש מישהו ביד 2 שמוכר ב550 ש"ח ל-downtown
יש לי אינובה. אני מניח שזה לא יתאים אני צריך משהו קטן. חוץ מזה ראיתי כבר בסביבות ה70 יורו. אני מניח שעם משלוח זה יצא בסביבות ה100 יורו ונראה לי שזה יותר זול וחדש.
פעם ראשונה שאני נתקל בדבר הזה,
סתם מתוך סקרנות [אין לי קטנוע] אני אשמח אם תפרט איך לרכב עם הכיסוי הזה.
אופיר, לאחר חיפושים ברשת (ותודה למי שעזר) אני מבין שיש רק חברה אחת שמייצרת את הכיסוי הזה, tucano urbano. לאחר התכתבות איתם מסתבר שאין להם דגם שיתאים לקטנוע שלי. אז אני פונה כרגע לנסיון לייצר אחד בעצמי (ידרוש קצת השקעה ותכנון).
יש כמה סרטונים שמסתובבים ברשת עם חוות דעת על המוצר אתה מוזמן לראות. ממה שאני ראיתי זה מוצר די מבטיח (אם משתמשים בצורה נכונה).
ראיתי ביד2 שתי מודעות לגבי שמיכה אוניברסלית בסביבות 300 שח, אני ממליץ לך לבדוק לפני שאתה מתחיל בפרויקט