יש כבר שרשור יללנות של LOKI
לא צריך עוד אחד...
אופנוע שנמכר עכשיו במבצע ב38,000 שקל נמכר לפני המבצע ב70,000 שקל.
פשוט בושה ורק מראה על הרצינות שלהם והעלק רצון שלהם לשנות פה משהו.
אם אתם יכולים למכור אופנוע ב38 אלף ולהרוויח, למה למכור אותו בסכום דמיוני של 70 אלף שקל?
מדהים איך סעיף הניקנוק לא נופל משום חברה, גם מחברות שרוצות לפרוץ ולשנות משהו, רמז- הן לא.
מתוך הכתבה מפולגז:
http://fullgaz.co.il/%d7%96%d7%99%d7...9%d7%99%d7%9d/
יש כבר שרשור יללנות של LOKI
לא צריך עוד אחד...
נו באמת. כאילו שפות"ש "פספס" שמדובר ברישוי אפור ושאנחנו חודש לפני סוף שנה ורוצים להיפטר מהמלאי לפני שכל הכלים הופכים ליד 2.
ניצן כנראה הכסף אצלך לא משחק תפקיד.
יש אנשים שאותם 20, 30, 40 (השמיים הגהם הגבול עם החזירות בארץ ישראל) אלף שקל זה המון.
וכן אם תשים לב יש עוד כמה שקצת מקטרים (כמובן שאצלי זה מקצוע).
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הלוואי שלא, אבל אני חי פה בדיוק כמוך..
סטודנט, דירה שכורה, וכל זה...
מה שכן, למה לא לברך על כך שהתחום ניהיה נגיש יותר?
וכן, עם כל המבצעים גם הערך של האופנוע שלי ירד, אבל הוא לא נקנה לצורך השקעה אלה לצורך ניוד והעלאת חיוך.
אתם יודעים בכלל כמה כלים כאלה יש ליבואן?
אולי יש לו 1-2 בלבד במבצעים האלה?
זה יבואן קטן וזה בהחלט אפשרי שאלה המספרים. ואם כן, אז זה לא משפיע על השוק בכלל...
נערך לאחרונה על ידי nihrider; 29-11-2016 בשעה 14:42.
מה קשור הרישוי האפור?
גם על רישוי צהוב הם מורידים אלפים מהמחיר (בין6 ל20 K ש"ח)
העניין הוא יותר סטוק ישן ורישום יד1 על היבואן אחרי יותר משנה.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
פה זה הוויכוח שלנו!
הם לא מנגישים את התחום!
מדוע שבמהלך רוב השנה התחום לא יהיה מונגש?
מדוע שלא נוכל לשלם עבור ההחזקה מחירים סבירים יותר?
מדוע שלא נוכל לייבא מהעולם חלפים וציוד או חס ושלום מכונית או אופנע בני 4 לצורך העניין בלי שהרשויות ישימו לנו רגל.
התשובה היא ( אני עדיין עובד על התשובה מי שם לנו רגל רק שלא הרשויות ולא היבואנים מעוניינים שנמצא אותה למרות שכולנו יודעים אותה) שיש לובי עצבני (אגב היה אייטם בטמבליזיה על הנושא) מצד בעלי אינטרסים ( הנה לא נקבתי בשמות בהמלצת חכמים ממני) המשתייכים לקרטל הון ושלטון.
אני ארחיב קח את המקרה של גל בק (לא קשור לייבוא קשור לקרטל) שהושתק הדורסת שני פלטי/שולץ שייכת למשפחה עמידה שנטועה עמוק ברשות שדות התעופה ( שולץ חברה להסעדה בנתב"ג פלטי בכירה בנתב"ג - והרי קשר הון שלטון). מי שמעניין אותו הסיפור מוזמן לחפש ברשת.
ולבסוף - הגוורדיה של מערכת המשפט מי החברים שלהם?
אני יכול לענות לך על התשובה ממקור ראשון.
הסירחון עולה לשמים רק אנו מעדיפים לשים אטבים על האף.
ניצן בגדול הכל קשור אחד לשני ואנו משלמים על כך!!!
אתה שמח בחלקך זה נהדר מכבדים את זה תכבד את אלו שזה מציק להם.
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 29-11-2016 בשעה 15:02.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני מניח שפותח השרשור, עפ"י ההודעה שלו, לא התעצבן על הורדה של 16K לדגם היקר בסוף השנה (שגם זה ספק אם ישפיע על משהו, אבל זה סיפור אחר), אלא על הורדה של 32K ש"ח שלוקחת בחשבון את הרישוי.
למה הורדות המכירים? הביאו כמות X, חשבו שימכרו, לא מכרו, נתקע, צריך לעשות עם זה משהו כדי לא להפסיד עוד יותר כסף.
למה מראש לא מכרו נמוך יותר? כי הכלכלה אומרת לכוון לכזה מחיר שמוכפל בכמות הלקוחות שישלמו אותו יהיה רווחי ביותר בסוף. מה זה המחיר הזה? מאגיה שחורה, לנחש את כמות הלקוחות שיבואו לקנות אצלך עבור כל מחיר שתיתן. הרוב פשוט מעתיקים משכן שעושה את אותו הדבר, אני מניח, או משלמים ים כסף לאנליסטים שמנסים לנחש את זה ופוגעים או לא פוגעים. לא פוגעים - נתקעים עם מלאי שצריך להיפטר ממנו. למה יש מלאי? כי זה מוצר חדש ולא מוכר, אם זה זמין ואומרים לך "הנה, שלם וסע מכאן על זה" - הרבה יותר אטרקטיבי מ"תזמין וחכה חודש עד שיגיע", סיכוי ליותר מכירות.
לא בטוח שיש כזה קשר "הון-שלטון" כאן באיזושהי צורה.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 29-11-2016 בשעה 15:11.
עיקר הנקודה שלי היא שזה אופנוע מסוג אחר, חשמלי.
זהו תחום שחברת זירו רוצה לפרוץ בו ולהפוך את הקערה על פיה? תמחרו ככה כל השנה! גם תרוויחו וגם תיצרו פה סצינה ובאמת תיכנסו לשוק.
רק שלא יבלבלו אותנו אחרי זה בכותרות בדמות "מהפכות" וחארטות אחרות.
שיגידו שהם פה נטו להרוויח על הצרכן ואין שום רצון ירוק ושום רצון אמיתי להוביל שינוי.
הבעיה היא לא תמחור חזירי של יבואן כלשהו, אלא מבנה שוק וכנראה רגולציות המונעות תחרות,
אילו היו עוד 2-4 יבואנים לזירו, תחרות חופשית היתה מכתיבה להם להתייעל להוריד מחירים או לסגור בסטה,
זה היה קורה לבד מבלי ליילל ולהתעצבן והמחיר בסופו של תהליך טבעי היה מגיע לערך ריאלי
היה לך צל של ספק? תרשה לי להסיר אותו - חברה בע"מ קמה בשביל להרוויח, זה לא עמותה לרווחת הציבור. זאת המטרה הראשונה שלהם - רווח. כל השאר, גם אם קיים - מטרות משניות. מכאן תעשה את השיקולים. אל תיפול בפח של פרסומים כאלה ואחרים. וגם על עמותות ומלכ"רים אחרים אפשר וצריך להסתכל בעין פקוחה היטב, כי גם שם יש מאזן של רווח, הפסד והוצאות, ואת ההוצאות צריך לכסות, ואם ירוויחו יותר - יהיה אפשר להוציא יותר, אתה מבין את ההמשך. בארץ מוכרים סוציאליזם בגרוש בכל מיני צורות, כי זה מוכר, עובדה - קנית. מכוער? אולי כן, אין לי דעה מוצקה, אני לעצמי למדתי ומשתדל לסנן כמה שיותר וזה מה שאני מלמד גם את הילדים שלי.
וכן, לויל מעליי צודק, בוודאי שתחרות היתה עוזרת. אבל עם המסכה הביורוקרטית הלא שפויה של ייבוא אישי - זה מה שמקבלים. קפיטליזם צריך להיות עד הסוף, שוק חופשי, תחרות וכו', אחרת יוצא רע מכל הכיוונים.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 29-11-2016 בשעה 22:23.
אין לכם פה שוק חופשי.
ואין תחרות אמיתית שחלקה נובעת בשל העובדה שיש מעט מאוד רוכבי דו גלגלי וכמובן הלובי של היבואנים הגדולים התחרות מסתכמת בין היבואנים של מותג א' למותג ב'.
אין פה לא קאפיטליזים וספק אם סוציאליזים אישית יותר מזכיר פאשיזים מזן כזה או אחר.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
פחות או יותר, נכון.
מה שמרגיז אותי במיוחד זה הצביעות והציניות של ביבי וקודמיו להצטייר כאבירי השוק החופשי כשבפועל הוא מייצר שוק סגור לחברים.
בכל מקרה גם שוק חופשי עדיין לא פותר את הבעיה של מיסוי חזירי, ומכסי ייבוא שערורתיים, חבל שהאיחוד האירופאי לא מחרים ישראל
עד שתוריד את המכס או התחמנות המסריחה של מיסי קנייה או בלו כדי לעקוף אותם
נערך לאחרונה על ידי levil; 30-11-2016 בשעה 07:41.