ומה תעשה אם יהיה לך קצר חשמלי וילך האופנוע או גרוע מזה?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
שלום אני רוצה להתקין איתורן על האופנוע כזה מאייבי שעולה 10 דולר. הבעיה שאני יועד באיזו קלות מתגברים עליהם עם GSM blocker או עם פטיש לכן חשבתי להתקין אותו בתוך המיכל דלק ככה שהוא יהיה בילאי נראה או מורגש. דגם קטן שיכנס לי דרך פתח התדלוק ואדביק אותו עם אפוקסי לאחת הדפנות הפנימיות של המיכל.
מישהו שמע על ביצוע כזה?
ומה תעשה אם יהיה לך קצר חשמלי וילך האופנוע או גרוע מזה?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
2 בעיות אפשריות:
1. דבק עמיד לדלק עולה הרבה. אם זה נופל בתוך מיכל הדלק, עלולות לצוץ בעיות עם המשאבה
2. הרכיב עצמו צריך להיות עמיד לדלק ואטום לגמרי
מה עם מתח, סוללה, טעינה?
קלוב גייגר מכיר? המיכל ימנע מהgps לעבוד
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
1. הפלסטיק יתמוסס, הוא לא עמיד לדלק
2. מערכת איתור של 10 דולר היא חתיכת פלסטיק שלא עושה כלום, אני מציע שתבדוק שוב על איזה מערכות אתה מסתכל
3. לא חסר מקומות הסלקה בכלי, מיכל הדלק הוא לא אחד מהם
פיצוץ מבוקר בתוך המיכל דלק אש עשן ובום... הלך האופנוע וכנראה שגם אתה ... תנסה להסליק אותו באיזה מקום שקשה לראות אותו בעין
Sent from my iPhone using Tapatalk
אפשר לעשות לזה ציפוי של אפוקסי או שגם זה לא עמיד לדלק?
יש 2 בעיות גדולות - 1. לעשות ציפוי אוטם לחלוטין מאפוקסי זה קצת קשה, אבל גם אם יצליח -2. האפוקסי מתקשה, מתייבש ונסדק עם הזמן, עד כמה שאני זוכר - מגע עם חומרים כמו בנזין גורם לו להיות ובש ומתפורר יותר, הוא לא אלסטי, ועוד על זה צריך לחשב את העומסים והרעד הקבוע שיש על האופנוע - הסיכוי של ציפוי כזה לשרוד לאורך זמן קרוב ל-0. עושים את זה עם פלסטיק שנשאר גמיש, כמו הממרח השחור הזה לאטימת החלונות של מכוניות.
אני מציע שתקראו קצת על התפוצצות מיכלי דלק בטנקים. עשו על זה מחקר דיי מקיף בברית המועצות בשנות ה30 בסיכום במיכל דלק אין את היחס הנכון של אוויר-דלק והוא חסין דליקה כול עוד היחס הוא יותר מ20% דלק.
לגבי פלסטיק לא חסר ג'ריקנים, אופנועים עם מיכלי דלק מפלסטיק וגומיות הרבה יותר עדינות בתוך רכיבי הדלק וכו...
לא חסר מכשירים עמידים למים ודבקים אלסטיים עמידים לדלק. הבעיות האמיתיות זה מאיפו להביא טעינה למכשיר בלי לקדוח במיכל דלק ולגבי הקליטה אם המיכל עצמו יכול לתפקד כאנטנה למכשיר.
על המיכל עצמו בתור אנטנה - אין מה לדבר בכלל, אתה כנראה לא מכיר איך אנטנות לתדרים גבוהים עובדות. כל מה שהוא יעשה זה להסתיר ממך את הקליטה, לא משנה אם תתחבר אליו פיזית (עם כבל חשמל) או לא.
מכשיר חשמלי במיכל דלק - זה לא בעייתי לדלק כמו שזה בעייתי למכשיר עצמו. סיני זול חסר אטימה במיכל עם חומר תוקף חזק - רוב פתרונות האיטום שתמציא לא יעבדו בהתחשב בחומר (דלק), ואלה שכן - תתקשה להעביר דרכם כבל לטעינה ובכלל לבצע אותם בצורה טובה.
אבל שמע, תנסה. מקסימום - הלך מכשיר \ מיכל דלק.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 01-12-2016 בשעה 14:20.