טעינה מתבצעת מכל שקע חשמל רגיל. כבל טעינה כמו כל כבל מחשב. במקרה שלי טעינה רגילה מ-0 אורכת 8.5 שעות. מטען מהיר שניתן לבנייה עצמית ויעלה כ-850 ש"ח עבור החלקים יטען תוך כשעתיים.
לגבי שאלת ההילוכים, כשעברתי לוורסיס 1000 המעבר בוצע מטי-מקס 530, והקושי להתרגל לוורסיס היה הקלאץ וההילוכים... מה שהיה חסר לי בטי מקס הייתה האפשרות להורדת הילוך ברכיבה ספורטיבית. בזירו בשל המומנט האדיר פשוט אין צורך-סיבוב מצערת ב-80 קמ"ש במצב ספורט (המקביל למפת הצתה באופנוע רגיל)
והאחורי מחליק כאילו אני רוכב על קרח-כיף...
בהתחלה צריך להתרגל-אין שום רעש, אין ויברציות הטיל הקטן פשוט טס קדימה בתאוצה שרק ליטר 1000 ספורטיבי יכול לאתגר. חזרה לאופנוע רגיל מרגישה כאילו חזרתי 30 שנה אחורה-רעידות, רעשי שרשרת ושאר ירקות שכנראה כבר לא אמורים היו להיות ללא אינטרסים כלכליים של בעלי בארות הנפט.
מ-2015, עם שדרוג הכלים לרמת בולמי זעזועים מהאיכות הגבוהה ביותר, שילדת אלומיניום וצמיגים מעולים, איכות הנסיעה פשוט ללא תחרות.
במקרה שלי, אחרי הורסיס 1000 שהיה נוח כמו כורסה, הוספתי אצל ששון הרפד תוספת ריפוד למושב ומאז הזירו נוח יחסית. גם החלפת הכידון בעת הקניה אצל היבואן וללא עלות, סייעה לתנוחת רכיבה נוחה.
לפי הדיונים האחרים פה, נדב דווקא צריך לקנות Zero.
100% החזר מס למעסיק
יעשה את המרחק הזה בלי בעיה והוא יטעין בעבודה.
חסכוני מאוד בטיפולים ואחזקה שוטפת.
נשמע כמו חלום...
יש לזירו אתר בארץ? מצאתי קישור רק לחו"ל.
ראיתי את השרשור הנוסף על הזירו...
1. איך מעל 60 כ"ס זה רשיון a2 ??
2. איך הביטוח הוא כמן של 50 סמ"ק.
3. אני מניח שמי שמחזיק את האופנוע לתקופה ארוכה יכול באמת להתקזז על עלותו, אבל יש העניין של הסוללה, דבר שני, לדעתי זה לא אופנוע שאפשר למכור כיד שניה,
אז מה יקרה אחרי 5 שנים למשל? המחירון שלו יהיה 60 אלף שח (סתם דוגמא) אבל לא יהיה לו שוק...
אני חושב שזה a1 לא a2
הביטוח זה סבסוד של המדינה או משהו
שוק יד 2 זה תמיד בעיה, בעקרון, אולי, בתקווה, יהיה אפשרי לקנות סוללות יותר מתקדמות במחיר יותר זול ואז האופנוע יהיה כמו חדש. אולי. בגדול אולי. נגיד...
שלום לכולם
הרהרתי בעניין שוב,
נניח שאני נשאר עם אופנוע רגיל, מעבר לעלויות של דלק וטיפולים, מה עושים כשרוצים למכור את האופנוע?
150 קמ לעבודה בכל יום זה 40000 בשנה!
אני לא חושב שאחרי שנתיים שלוש אפשר למכור אותו...
מה דעתכם?
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
תטפל בו, תשמור היסטוריית טיפולים מסודרת ואתה תוכל למכור במחיר מופחת
אולי אפילו לא כזה מופחת
אתה צודק, קראתי 40000 וחשבתי שהכוונה למכור כשיגיע ל40. לא שמתי לב שמדובר ב40 לשנה. זה מצב אחר לגמרי
האם כדאי לקנות אופנוע חדש מהחברה, לנסוע עליו כשנה (ולעשות רק את הטיפולים הנחוצים) ואחכ לחזור שוב לחברה ולעשות טרייד אין וחוזר חלילה?
האם ירידת הערך תהיה גדולה?