תוצאות 1 עד 15 מ 26

אשכול: מבקש לקנות אופנוע חדש 125 סמק

צפייה משולבת

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dddsh צפיה בהודעה
    הבחור "עובר מרכב לאופנוע" הוא יסע איתודה מחוץ לעיר מתישהו. אתה היית עולה על כביש מהיר על דיוק 125? סכנת נפשות.
    להגיד עוד הפעם שעשיתי פי חמש מהנסועה השנתית הממוצעת בישראל על אופנועי 125 בשנה וקצת?
    שום סכנת נפשות.

שוב.
    ההבדל הוא בעיקר בראש.
    אם אתה לא מקס הלוחם בכבישים, ורוב הנסיעה שלך היא לש''ב.
    אז 125.
    וגם אם היא לא זה לא נורא.

Member
    תודה על הדיון המעניין. האמת בהתחלה אני אסע בעיקר בעיר אבל כמו שאני מכיר את עצמי מאוד מהר אצא לנסיעות וטיול ארוכים יותר. אני כנראה כן אלך על ה250(הבנתי ש300 אופנוע הרבה יותר יקר וזה כבר ביטוח יקר מאוד ולא בטוח שבשנים הראשונות כדאי לי). דרך אגב Dddsh אתה התכוונת שהאיזקה זולה והכלי אמין לגבי הנינגה או הcbr?
    לא זוכר עם ציינתי אבל אני 175 אם זה משנה משהו לגבי סוג האופנועים הללו כי אני באמת עדיין לא סוג על סוג האופנוע שאני.רוצה(נייקד, ספורט וכו...)

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Thelegend צפיה בהודעה
    תודה על הדיון המעניין. האמת בהתחלה אני אסע בעיקר בעיר אבל כמו שאני מכיר את עצמי מאוד מהר אצא לנסיעות וטיול ארוכים יותר. אני כנראה כן אלך על ה250(הבנתי ש300 אופנוע הרבה יותר יקר וזה כבר ביטוח יקר מאוד ולא בטוח שבשנים הראשונות כדאי לי). דרך אגב Dddsh אתה התכוונת שהאיזקה זולה והכלי אמין לגבי הנינגה או הcbr?
    לא זוכר עם ציינתי אבל אני 175 אם זה משנה משהו לגבי סוג האופנועים הללו כי אני באמת עדיין לא סוג על סוג האופנוע שאני.רוצה(נייקד, ספורט וכו...)

אם אתה כבר מחליט לעלות ברישיון, תשקול גם כן את ה-KTM DUKE 200 אופנוע מהנה מאוד, נוח מאוד בעיר, ישיבה זקופה ולא שוברת את הגב, ועוד פרמטר חשוב שהמבצע שיש עליו עכשיו עושה אותו הרבה יותר אטרקטיבי.

גילוי נאות: סוכן מכירות של KTM

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Lior_Hapodium צפיה בהודעה
    אם אתה כבר מחליט לעלות ברישיון, תשקול גם כן את ה-KTM DUKE 200 אופנוע מהנה מאוד, נוח מאוד בעיר, ישיבה זקופה ולא שוברת את הגב, ועוד פרמטר חשוב שהמבצע שיש עליו עכשיו עושה אותו הרבה יותר אטרקטיבי.

גילוי נאות: סוכן מכירות של KTM
    +1
    מאוד מחזק.
    עדיף על פני הספורטיבים לכאורה של הןנדה או קאווסרקי

Member
    האמת אני דווקא אוהב את הספורטיביים לכאורה ולא מצליח להתחבר לאופנועים מסוג זה.
    דרך אגב אולי אתם יכולים לעזור לי על הדרך בענייני ציוד.
    מחר אני בבנגקוק ולא כל כך מכיר חברות ודגמים אבל זאת הזדמנות טובה לקנות דברים טובים בזול יותר.
    למשל אני ממש אשמח המלצות על מעיל, מכנס כפפות, מגני ברכיים מגן צוואר, מגפי רכיבה וכדומה
    תודה מראש

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Thelegend צפיה בהודעה
    האמת אני דווקא אוהב את הספורטיביים לכאורה ולא מצליח להתחבר לאופנועים מסוג זה.
    דרך אגב אולי אתם יכולים לעזור לי על הדרך בענייני ציוד.
    מחר אני בבנגקוק ולא כל כך מכיר חברות ודגמים אבל זאת הזדמנות טובה לקנות דברים טובים בזול יותר.
    למשל אני ממש אשמח המלצות על מעיל, מכנס כפפות, מגני ברכיים מגן צוואר, מגפי רכיבה וכדומה
    תודה מראש
    אם כך אז יש לך גם את ה-RC200 עם אותו תג מחיר כמו הדיוק.

Member
    אהלן, לא הייתי זמין כמה ימים.
    ראיתי שהRX200 הוא עם פלסטיקה מלאה ולכן השאלה האם לא כדאי אופנוע נייקד לאופנוען מתחיל?