עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 26 מ 26

אשכול: מבקש לקנות אופנוע חדש 125 סמק

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Thelegend צפיה בהודעה
    תודה על הדיון המעניין. האמת בהתחלה אני אסע בעיקר בעיר אבל כמו שאני מכיר את עצמי מאוד מהר אצא לנסיעות וטיול ארוכים יותר. אני כנראה כן אלך על ה250(הבנתי ש300 אופנוע הרבה יותר יקר וזה כבר ביטוח יקר מאוד ולא בטוח שבשנים הראשונות כדאי לי). דרך אגב Dddsh אתה התכוונת שהאיזקה זולה והכלי אמין לגבי הנינגה או הcbr?
    לא זוכר עם ציינתי אבל אני 175 אם זה משנה משהו לגבי סוג האופנועים הללו כי אני באמת עדיין לא סוג על סוג האופנוע שאני.רוצה(נייקד, ספורט וכו...)

אם אתה כבר מחליט לעלות ברישיון, תשקול גם כן את ה-KTM DUKE 200 אופנוע מהנה מאוד, נוח מאוד בעיר, ישיבה זקופה ולא שוברת את הגב, ועוד פרמטר חשוב שהמבצע שיש עליו עכשיו עושה אותו הרבה יותר אטרקטיבי.

גילוי נאות: סוכן מכירות של KTM

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי Lior_Hapodium צפיה בהודעה
    אם אתה כבר מחליט לעלות ברישיון, תשקול גם כן את ה-KTM DUKE 200 אופנוע מהנה מאוד, נוח מאוד בעיר, ישיבה זקופה ולא שוברת את הגב, ועוד פרמטר חשוב שהמבצע שיש עליו עכשיו עושה אותו הרבה יותר אטרקטיבי.

גילוי נאות: סוכן מכירות של KTM
    +1
    מאוד מחזק.
    עדיף על פני הספורטיבים לכאורה של הןנדה או קאווסרקי

Member
    האמת אני דווקא אוהב את הספורטיביים לכאורה ולא מצליח להתחבר לאופנועים מסוג זה.
    דרך אגב אולי אתם יכולים לעזור לי על הדרך בענייני ציוד.
    מחר אני בבנגקוק ולא כל כך מכיר חברות ודגמים אבל זאת הזדמנות טובה לקנות דברים טובים בזול יותר.
    למשל אני ממש אשמח המלצות על מעיל, מכנס כפפות, מגני ברכיים מגן צוואר, מגפי רכיבה וכדומה
    תודה מראש

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Thelegend צפיה בהודעה
    האמת אני דווקא אוהב את הספורטיביים לכאורה ולא מצליח להתחבר לאופנועים מסוג זה.
    דרך אגב אולי אתם יכולים לעזור לי על הדרך בענייני ציוד.
    מחר אני בבנגקוק ולא כל כך מכיר חברות ודגמים אבל זאת הזדמנות טובה לקנות דברים טובים בזול יותר.
    למשל אני ממש אשמח המלצות על מעיל, מכנס כפפות, מגני ברכיים מגן צוואר, מגפי רכיבה וכדומה
    תודה מראש
    אם כך אז יש לך גם את ה-RC200 עם אותו תג מחיר כמו הדיוק.

Member
    אהלן, לא הייתי זמין כמה ימים.
    ראיתי שהRX200 הוא עם פלסטיקה מלאה ולכן השאלה האם לא כדאי אופנוע נייקד לאופנוען מתחיל?

Senior Member
    פחות פלסטיק-יותר משתלם

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    1. תגדיל את רישיונך ל-A1 (עד 47.7 כ"ס). כמו שנאמר, אופנוע 125 הוא בזבוז כסף (בדגש על אופנוע - אם אתה מעוניין בקטנוע זול כתחליף לאופניים חשמליות, זה משנה את התמונה).
    2. לאור ירידות המחירים האחרונות והמבצעים של רוב היבואנים, תקציבך מאפשר לך לקנות נינג'ה 250/Z250 או ק.ט.מ דיוק 200 חדשים.
    מבין שני אלה, אני באופן אישי הייתי בוחר בק.ט.מ - רכבתי עליו, ומדובר במכונה מאוד יעילה, כיפית וחסכונית בדלק. חסרונו העיקרי הוא שבכביש בינעירוני, הדיוק עובד בסל"ד גבוה מאוד. המלצתי היא לא לשייט איתו מעל 100-110 לאורך זמן כדי לשמור על המנוע (עם כי, הרזרבה לעלות ל-120-130 לצורך עקיפה בטוחה - קיימת). יש מספר נקודות ידועות - כמו מדי הדלק שמתקלקלים אחד אחרי השני ועולים הון בארץ (לכן - לרוב פשוט לא מתקנים אותם), או צמיגי ה-MRF המקוריים (גרועים מאוד, מומלץ להחליף בהקדם) ושרשרת ההינע המקורית שלרוב לא מגיעה אפילו ל-10 אלף ק"מ עד שתמסור את נשמתה לבורא. הדיוק נוטה לעבוד בחום גבוה, כנראה - עקב שטח הרדיאטור הקטן (זהה ל-125), שעובד בקצה היכולת שלו בימים החמים. לכן תחזוקת מערכת הקירור, כולל החלפת הנוזל אחת לשנתיים ושימוש בנוזל איכותי בלבד קריטית לבריאות המנוע אפילו יותר מהרגיל.
    על הנינג'ה החדש תרם רכבתי - ולכן, לא אוכל לחוות דעה מבוססת. לפי המבחנים, נשמע שסה"כ מדובר באופנוע כיפי וקל לשליטה. הדגם חדש יחסית, ואין עדיין הרבה מידע על אמינותו ומחלות נפוצות.
    3. אם האופנוע שלך הוא לפני הכל כלי תחבורה, ורק אח"כ צעצוע אהוב - תכניס בתוך תקציב רכישה של סבל וארגז גדול (45 ליטר ומעלה). אולי זה מכוער, אבל זה מאוד נוח ויעיל. בתור רוכב עם ניסיון מועט, כדאי גם להוסיף מגן מנוע כדי לשמור על האופנוע במקרה של החלקה קטנה.
    4. השוק מוצף היום בכלים כמעט חדשים (בני שנה-שנתיים) שנמכרים במחירים אטרקטיביים. למשל, תקציבך מאפשר לרכוש דיוק 390 משומש, ששומר על כל הפלוסים של ה-200, אבל מצויד במנוע חזק בהרבה. הוא כבר יאפשר לך לשמור על קצב התנועה גם בכבישים מהירים - מבלי לאמץ את המנוע יתר על המידה.
    בהצלחה!
    נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 13-12-2016 בשעה 14:03.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    תודה על התשובות, בדיוק חזרתי מתאילנד ובסוף לא קניתי שם שום ציוד מיגון ואקנה פה בארץ.
    דרך אגב מה הקפיצה בביטוח אם אני מחליט ללכת למשל על ה Z300 או CBR300 והאם הקפיצה בביטוח ובמחיר האופנוע שווה לעומת אותם אופנועים אבל ב250 סמק?

Senior Member
    לא שווה 300 סמ"ק.
    עדיף 250.
    ולמה WR125 זבל?
    אני הייתי מעדיף WR125 מאשר CBR250 או דיוק 200..
    כל אחד מה שהוא אוהב..

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDee צפיה בהודעה
    לא שווה 300 סמ"ק.
    עדיף 250.
    ולמה WR125 זבל?
    אני הייתי מעדיף WR125 מאשר CBR250 או דיוק 200..
    כל אחד מה שהוא אוהב..
    למה לדעתך לא שווה 300 סמק? האם זה בגלל ההפרש במחיר פלוס תוספת הביטוח אל מול ה50 סמק הנוספים שמקבלים?
    ואם כבר עשית השוואה אז מה לדעתך עדיף מבין השלושה הבאים: Z250SL או CBR250 או Duke 250 (או 200)

Senior Member
    עדיף למי?
    לך?
    אני הייתי מעדיף את Z250SL כי אני לא אוהב תצורת ספורט.. הדיוק אחלה אבל קטן מדי.
    הCBR250 גם מצויין וכבר הוכיח שעם תחזוקה נאותה יכול להחזיק 60,000 ק"מ לפחות מבלי פתיחת מנוע.
    נחמד שיש לCBR250 משקף (משקפון יותר נכון אבל זה עדיף מכלום)
    ההפרש ל300 דווקא כן נותן ביצועים אבל זה מינורי ותשאל את עצמך אם אתה מחפש מהירויות פליליות..
    בכללי אופנוע עם גיר 250 סמ"ק ישאיר אבק אפילו לקטנוע 400.