ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
התקנתי פינלוק כנגד האדים ונראה שזה עובד מצויין.
מי שיצא לו להשתמש בזה בלילה, אתם רואים השתקפויות של פנסי מכוניות ורמזורים?
זה קצת מציק ואני לא יודע אם התקנתי כמו שצריך.
קסדת שארק
בפינלוק הדבר באמת שכיח כיוון שהוא עובד על "כליאת אויר" בינו לבין המשקף, בדיוק כמו קסדות שמגיעות עם משקף כפול במקור.

אני אישית משתמש במוצר אחר, הרבה יותר נדיר, הרבה פחות מוזכר בגוגל, אבל עובד לדעתי יותר טוב.
מדובר על המוצר של InVision (לשעבר FogCity).
בעבר היה להם אתר משלהם ועמוד פייסבוק פעיל. האתר נעלם, עמוד הפייסבוק אינו פעיל עוד מ-2013 (אך עדיין קיים), והיום אני מוצא את זה רק באמזון או איביי.
זה לא עובד ע"י כליאת אוויר, אלא זה פלסטיק מיוחד שבנוי כך שלא נותן לאדים להיתפס עליו. הפלסטיק נדבק למשקף ע"י פס דבק דקיק מסביבו והראות מצויינת.
סייג קטן: רק אם אתה משתמש במשקפי שמש מקוטבות (Polorized) אז צריך להתרגל קצת ל'נוף' הנשקף דרכו, אבל זה קורה דיי מהר.

ראה פה וגם פה.

יש עוד מוצר אחר שבמקורו נועד לחלונות הרכב (אני מיישם את זה ברכבי וזה עובד מעולה) זה Anti-Fog של Rain-X האמריקאית. אפשר לנסות את זה על משקף. טרם ניסיתי.

אני אישית מתשמש ב- HyperShild של InVision בצד הפנימי של המשקף, ב- Rainג€‘X Original Glass Water Repellent בצד החיצוני של המשקף (פשוט מדהים! וחובה לכל אופנוען. ממש לא ברור לי איך זה לא טס כאן בארץ...) ובצד החיצוני של השמשה ברכב, וב- Anti-Fog בצד הפנימי של שמשת הרכב.