תעשה נסעית מבחן תרגיש את הכלים
הייתי בדילמה זהה לשלך לפני כמה חודשים, היום עוד מעט 2000 ק"מ על דיוק 390.
שלום לכולם, סתם מתוך עניין אני בודק על אופנועים באיזור ה-300 סמ"ק, עושה הצלבות נתונים ומחירים ומשווה בין דגמים, מתוך סקרנות ומתוך תכנון לקניית אופנוע לעתיד...
שמתי לב לדבר שלדעתי דיי מוזר.
KTM Duke 390 - שזה אופנוע שברוב הנתונים הטכניים היבשים שלו יותר טוב על פני ההונדה CBR 300.
הפרש של 12 כ"ס - אני חושב שזה כבר מורגש, כנ"ל גם הפרש של 0.8 קג"מ. לטובת ה-KTM
היתרון של ההונדה הוא צריכת דלק טובה יותר 30 ק"מ/ל' על פני 25 לכתום.
מה גם של KTM מרווח טיפולים של 7500 ושנתיים אחריות יצרן.
מה הקאץ'? אם בכלל?
מאוד מסקרן לדעת מה אתם אומרים ועל מה עוד אני לא מסתכל?
תעשה נסעית מבחן תרגיש את הכלים
הייתי בדילמה זהה לשלך לפני כמה חודשים, היום עוד מעט 2000 ק"מ על דיוק 390.
הדיוק מורכב בהודו. בגלל זה הוא די זול (34K לעסקת מזומן אם זכרוני אינו מטעה אותי)
תקרא קצת באינטרנט ותראה שיש ביקורות מעולות על הדיוק כולל זכייה פעמיים בתואר האופנוע הטוב ביותר במשקל קל במגזין Cycle World.
אני חיפשתי אופנוע לא יקר לחזור אתו לתחום לאחר הפסקה ושנים רבות של רכיבה על מגוון כלים. הדיוק כלי מעולה ומיוחד שמרגיש כמו אופנוע יקר בהרבה.
אין קאץ' אבל מקריאה מרובה ברשת הייתי אומר שמבחינת אמינות זה לא יפני, לא ברמות כאלה של לא לרכוש את הכלי. מדובר בדברים קטנים.
שים לב שיש דגם חדש ל 2017.
שלום, כרגע עדין אין צפי לקנות את הכלי. אני עדין בלבטים פנימיים האם לקנות כלי שהוא בכלל 250 סמ"ק - אני סטודנט ועניין הביטוח דיי מכביד כלכלית.
לעומת זאת הדיוק נראה כמו קנייה שמאמין שתספק אותי ל 3 שנים הקרובות, אני לא מתכוון לקנות את האופנוע הבא שלי במטרה להחליפו לאחר שנה. אחרי שהחזקתי 3 וח צי שנים על קימקו 125 אני בהחלט רוצה שדרוג.
תודה על התגובות, אשמח לעוד דעות.
זה יהיה חתיכת שדרוג עבורך מקימקו 125. מבין את עניין הביטוח. זה שיקול