עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 47

אשכול: אגזוז זרימה חופשית מזויף

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי אRני צפיה בהודעה
    יכול להיות שעבורכם רק הטוב ביותר ורק טיטניום תעופתי מכורסם ב-CNC עם 5 צירים יגע באופנוע האקזוטי שלכם, אבל בשביל טרקטור דו"ש כל פחית תעשה את העבודה יופי. הרבה מעבר לביצועים יש פה עניין של סאונד לדעתי.

מכירים את האגזוזי אקרפוביץ ב-20$ מעליאקספרס? חפשו קצת ברשת אתם תופתעו לגלות שהם בנויים יותר טוב ממה שנדמה לכם. עם קרבון אמיתי והכל. יודעים למה? כי בסופו של דבר כמו שדרזדנר היטיב לתאר "קח גליל מפח כמה פיקים והופה אגזוז."
    זה דו"ש בסיסי לא אופנוע סופרבייק.

אני מבין את הצעת הערך של חברות הבוטיק על פני התחרות, אבל אני גם מבין את העבודה של מחלקות השיווק הנהדרות שהפכו אתכם לכאלה צדיקים גמורים.
    זו דעתי - קנה ותתחדש.
    מעניין אותי לדעת מה אתה חושב על אותם אגזוזים שלפחות חלקם נמצאו מורידים מכח הסוס מה שלפי דעתי מצביע על פגיעה בפעולת המנוע.
    יש אגזוזים זולים יחסית שעומדים בסטנדרטים האירופאים,אין צורך להשקיע יותר מזה אבל גם לא להשקיע פחות מזה.

כמו שאמרו פעם בארצות הברית על פירסומת של המבורגר ב99 סנט "אתה באמת מצפה לבשר בפנים?"

Junior Member הסמל האישי של DRUZI
    תודה לכולם על התגובות. כמו שאמרתי, אני כנראה אוותר על הזיוף ואחפש מקורי. אבל לדעתי, אגזוז בסכום של 150 דולר במזרח לא יכול להיות זבל טהור. בטוח מושקעת שם קצת מחשבה, מדובר במשכורת חודשית של אדם מקומי. לא חושב שהיו מוכרים\היה קונה דוד באיכות נמוכה כזו. בטח כשזה לא כזה טריוואלי להחזיק כלי רכב במדינות האלו.

Sent from my X9006 using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    ברור שמושקעת מחשבה. באיך להשחיל זבל לתיירים.

Junior Member הסמל האישי של DRUZI
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    ברור שמושקעת מחשבה. באיך להשחיל זבל לתיירים.
    זהו, שהחנות נמצאת בתוך רובע ממש לא מתוייר. עמוק בתוך השכונות הפנימיות שלהם. הלקוחות היחידים שם הם המקומיים.

Sent from my X9006 using Tapatalk

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של אRני
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    מעניין אותי לדעת מה אתה חושב על אותם אגזוזים שלפחות חלקם נמצאו מורידים מכח הסוס מה שלפי דעתי מצביע על פגיעה בפעולת המנוע.
    יש אגזוזים זולים יחסית שעומדים בסטנדרטים האירופאים,אין צורך להשקיע יותר מזה אבל גם לא להשקיע פחות מזה.
    יש לך משהו ספציפי לטעון על האגזוז שהוא שקל לקנות? לא. אז מה עוזר פה הדיבור על אגזוזים מורידי ביצועים?
    רוצה לשים כסף שאגזוז מזוייף ב-20$ מעליאקספרס משפר הספק בדרוזי לעומת אגזוז מקורי?
    חוצמזה למי אכפת מהספק בשטח?

לדבר על אגזוזים פתוחים ו"צרכים" פה כבר אנחנו נכנסים לתחום ההזיות, כי מה בין מותרות לצרכים? אנחנו מדברים פה על צעצועים. הוא כנראה לא יפסיד את הספונסר שלו לעונה הבאה בגלל ספק האגזוזים שהוא בחר לאופנוע...חזרה למציאות ופרופורציות בבקשה.

אז למה בכלל לשים אגזוז? צינור וגמרנו

Member
    כי זה נראה טוב, בדיוק כמו משקף שחור..
    ואם יתמזל מזלו גם ישמע מעולה.
    עוף על זה אחי, זה לא הרבה כסף, נזק לא יהיה (כמובן תשמור את המקורי) ותגיד לנו איך ההשקעה 🖒

Senior Member
    בואו אני אספר לכם משהו קטן שאתם לא יודעים...
    הסינים מייצרים דברים ואו ממציאים דברים בהתאם למקור עם עקיפת תקן חוקית כך שפטנטים (היום) לרוב לא נגנבים.
    זאת הפתיחה שלי.
    לעיקר.. מאיפה אני יודע את זה?
    כי הייתי שם כמה שבועות וראיתי מפעלים לכמה דברים ואפילו רכשתי דברים והבאתי לארץ ותתפלאו כמה מהם מחזיקים - ומחזיקים יותר טוב מ"המקור" (מאשר דברים שרשומים עליהם "עשוי בארה"ב/יפן/וכו'") .

אז אל לכם לזלזל באיכות של הסינים (טיוואנים, מלאזיינים ועוד), יש ויש.
    בשביל זה צריך תמיד לשאול איזה מפעל עומד מאחורי כל דבר ולחקור עליו את הדעות וזה אפשרי.

האגזוזים של אקרפוביץ, וכך שאר החברות טובים, זה לא אומר שאי אפשר להשיג את אותו הדבר באותה איכות בפחות משקל (לפחות ב-125 מה שקובע זה המשקל של הקקי הזה) ואישית אני הייתי מעדיף אגוז ששוקל 1.8 קילו עשוי טוב, נשמע טוב וזול מאשר אגזוז ששוקל 4 קילו עשוי טוב נשמע, טוב ויקר.

שכל אחד יעשה את חישוביו

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
    נערך לאחרונה על ידי 2 Strokes; 16-12-2016 בשעה 03:38.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dddsh צפיה בהודעה
    עוף על זה אחי, זה לא הרבה כסף, נזק לא יהיה (כמובן תשמור את המקורי) ותגיד לנו איך ההשקעה 🖒
    על פי מה אתה קובע את זה?

ציטוט נכתב במקור על ידי 2 Strokes צפיה בהודעה
    בואו אני אספר לכם משהו קטן שאתם לא יודעים...
    הסינים מייצרים דברים ואו ממציאים דברים בהתאם למקור עם עקיפת תקן חוקית כך שפטנטים (היום) לרוב לא נגנבים.
    זאת הפתיחה שלי.
    לעיקר.. מאיפה אני יודע את זה?
    כי הייתי שם כמה שבועות וראיתי מפעלים לכמה דברים ואפילו רכשתי דברים והבאתי לארץ ותתפלאו כמה מהם מחזיקים - ומחזיקים יותר טוב מ"המקור" (מאשר דברים שרשומים עליהם "עשוי בארה"ב/יפן/וכו'") .

אז אל לכם לזלזל באיכות של הסינים (טיוואנים, מלאזיינים ועוד), יש ויש.
    בשביל זה צריך תמיד לשאול איזה מפעל עומד מאחורי כל דבר ולחקור עליו את הדעות וזה אפשרי.

האגזוזים של אקרפוביץ, וכך שאר החברות טובים, זה לא אומר שאי אפשר להשיג את אותו הדבר באותה איכות בפחות משקל (לפחות ב-125 מה שקובע זה המשקל של הקקי הזה) ואישית אני הייתי מעדיף אגוז ששוקל 1.8 קילו עשוי טוב, נשמע טוב וזול מאשר אגזוז ששוקל 4 קילו עשוי טוב נשמע, טוב ויקר.

שכל אחד יעשה את חישוביו

בעיקרון אני מסכים איתך אבל הבעיה העיקרית היא בלהבחין בין החרא לטוב והבעיה הכי גדולה היא שאי אפשר לרוב לחקור חברות סיניות כי בחלק מהמקרים אין אפילו את שם החברה על המוצר.
    מהנסיון שלי מוצר סיני טוב כבר מתקרב בעלותו למוצר מערבי או מוצר סיני בפיקוח חברה מערבית.

Senior Member
    לא, ממש לא. העלויות שמים וארץ פי 3 יותר זול ביבוא אישי ואפילו לפעמים פי 5 (בהשוואה לארץ).

אפשר לזהות, יש אתרים כמו made in China
    שמראה מחזורים כספיים של מפעלים בסין, וותק, תקנים וכו, אחרי זה ניתן למצוא את המפעל בtaobao ולראות כמה הוא אמין מבחינת הסינים (הסינים לא משקרים הם אוהבים איכות ופחות כסף) ולאחר מכן לבצע את הקניה.

כל התהליך דורש הרבה כאב ראש, שאישית אני אוהב ועושה כל פעם בכל דבר שנוגע אליי.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    על פי מה אתה קובע את זה?
    על סמך שזה כולה קצה המפלט, אין בו חלקים מסובכים מדי והתפקיד היחידי שלו הוא להיות בעל חומר נגד חום ו"להנעים" את הרעש(לרוב על ידי ברגון ודמוי צמר פלדה) אם זה נראה טוב וזה מרגיש טוב ההבדל בינו לבין המקורי אמור להיות בדיוק כמו חיקוי של אוזניות ביטס לדוגמא, עולה 15 דולר ולא 250(אוזניות) אבל כמעט חצי באיכות ולרוב 100% בהופעה(ולא דופק את הפלאפון)

אני לדוגמא הזמנתי שמשה לאופנוע ב17 דולר במקום במחירים המוגזמים בארץ, זה לא נורא לחסוך איפה שאפשר(הכוונה היא לאסתטיקה ולא בשום כוונה לחלקי מנוע או בטיחות שאין שם פשרות)

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    על סמך שזה כולה קצה המפלט, אין בו חלקים מסובכים מדי והתפקיד היחידי שלו הוא להיות בעל חומר נגד חום ו"להנעים" את הרעש(לרוב על ידי ברגון ודמוי צמר פלדה) אם זה נראה טוב וזה מרגיש טוב ההבדל בינו לבין המקורי אמור להיות בדיוק כמו חיקוי אוזניות
    אתה כותב שטויות גמורות ובאופן כללי אין לך מושג על מה אתה מדבר.

ציטוט נכתב במקור על ידי 2 Strokes צפיה בהודעה
    לא, ממש לא. העלויות שמים וארץ פי 3 יותר זול ביבוא אישי ואפילו לפעמים פי 5 (בהשוואה לארץ).

אפשר לזהות, יש אתרים כמו made in China
    שמראה מחזורים כספיים של מפעלים בסין, וותק, תקנים וכו, אחרי זה ניתן למצוא את המפעל בtaobao ולראות כמה הוא אמין מבחינת הסינים (הסינים לא משקרים הם אוהבים איכות ופחות כסף) ולאחר מכן לבצע את הקניה.

כל התהליך דורש הרבה כאב ראש, שאישית אני אוהב ועושה כל פעם בכל דבר שנוגע אליי.

אמונה עיוורת! זה שכתוב פה או כתוב שם לא אומר כלום, אתה באמת מצפה שאני יאמין לדוחות כל שהם של מפעל סיני שמייצר מוצר עם הטבעת תקן כל שהיא שהמוצר בחיים לא עבר?
    ברגע שמפעל מזייף אין בו אמון, נקודה.
    כמו שכתבתי, אני מסכים איתך שלא כל מפעל סיני מייצר מוצר גרוע אבל נכון להיום יש יותר גרועים מטובים וקשה לדעת מי הוא מי.

חברים שגרו בסין כמה שנים אמרו לי שאומנם הם קנו בזול הרבה דברים אבל רובם לא זכו ליומולדת ראשון לפני שנפחו נשמתם, לי הייתה אותה יתנסות עם לדים, קניתי לדים כתאורת פנים לרכב ללא שם מסין וחשבתי כמוך "כולה לדים" הם החזיקו חודש ואז התחילו להבהב, הוספתי עוד כמה יורואים וקניתים את אותם לדים תוצרת סין גם כן אבל מחברה ידועה שכרגע עדיין עובדים אחרי שנה.

אם נחזור חזרה לנושא, לדים שמפסיקים לעבוד זה לא נורא אבל שחלקים פנימיים של האגזוז מתפרקים זה כבר יכול להיגמר בהרבה כסף

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    על סמך שזה כולה קצה המפלט, אין בו חלקים מסובכים מדי והתפקיד היחידי שלו הוא להיות בעל חומר נגד חום ו"להנעים" את הרעש(לרוב על ידי ברגון ודמוי צמר פלדה) אם זה נראה טוב וזה מרגיש טוב ההבדל בינו לבין המקורי אמור להיות בדיוק כמו חיקוי אוזניות
    לא אתה טועה זה חלק משמעותי,לפעמים ההשפעה שלו קטנה ולפעמים בכלל לא קטנה.
    משתיק פתוח מידי יכול לעשות נזק.