Same same but diffrent
שחלק קטן כמו חלק ממסמרה ישתחרר וישאב למנוע אז תבין את ההבדלים.
היי חברים. ערב טוב,
אני נמצא כרגע בתאילנד ומעוניין לקנות סליפ און לדרוזי שלי. לפני שארכוש הייתי שמח לקבל תשובות למספר שאלות ברשותכם:
1. כמה קריטי זה אם האגזוז הוא זיוף של אקרפוביץ' או יושימורה? מדובר סך הכל בצינור חלול בתוך בית מאלומיניום\נירוסטה\קרבון. לא?
2. כאשר מחליפים את הדוד המקורי באחד כזה פתוח - האם יש צורך לשנות את תיבת האויר בהתאם? ומה לגבי דיזה בקרבורטור?
3. ממה שהצלחתי להבין, הצינור ב drz הוא בקוטר 51 מ"מ. נכון?
4. חוות דעת כללית, האם שווה לשדרג במידה ומדובר בסכום בעל 3 ספרות?
עד היום נמנעתי בגלל המחירים המטורפים בארץ.
תודה רבה לעונים. זה קצת דחוף כי יש לי בערך 12 שעות להחליט לפני שאעבור לאיים שם אין סיכוי למצוא את הדברים האלו.
Sent from my X9006 using Tapatalk
Same same but diffrent
שחלק קטן כמו חלק ממסמרה ישתחרר וישאב למנוע אז תבין את ההבדלים.
מסמרה? מהסתכלות קצרה פנימה נראה שיש שם רק רשת חלולה מגולגלת בצורת צינור. לא נראה שיש מסמרות בפנים. דבר שני- אגזוז פליטה, לא אמור... לפלוט? איך יישאב משהו פנימה?
ונניח שבמקום המזויף אשקיע על מקורי (איזור ה 300 דולר לליאו וינצ' קארבון) שזה עדיין במחיר הרבה יותר שפוי מהארץ. מה לגבי השאר?
Sent from my X9006 using Tapatalk
לך על מקורי מחברה מוכרת, האגזוזים שאתה מדבר עליהם נמכרים גם בארץ ב500 שקל דרך כל מיני אנשים שמזמינים אותם מעלי אקספרס, זה לא יותר מפחית קולה עם מדבקה והרעש של זה גועל נפש.
אפשר קישור?
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
הסליפ-און צריך להיות מתוכנן לדגם על מנת שלא לאבד כוח ובנוסף יש את סוגיית הדציבלים מבחינת הטסט (אם זה בכלל משנה לך) וגם אז אין ערובה שהכל יעבוד מושלם.
בקיצור, אם אתה לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול אז אל תיכנס לזה ועדיף שתקנה מותג מקורי בישראל שיכלול את ההתקנה ואת האבא ואמא אם העניינים יסתבכו.
מה שכן, אם אתה כבר בתאילנד אז תקנה מוצרים מסביב, כיסויים לאופנוע, CNC, decals ומה לא, שבארץ תשלם עליהם מחיר לא פרופורציונאלי.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 10-12-2016 בשעה 09:32.
לטעמי לGPR ולליאו יש מחיר סביר בישראל (אם כי אישית אני לא חובב את המראה שלהם להבדיל מהסאונד) אולם נראה לי נכון יותר להפנות אותך לצפות בחוו״ד של רוכשים ביוטיוב (בדגש על הסאונד מבחינת מה שמתאים לך) או לבדוק בפורום ייעודי של DRZ באירופה/ גלובאלי מה מומלץ לדגם הספציפי (עם כל הכבוד לפורום האובייקטיבי, כאשר שמדובר בבדיקה על דגם ייעודי, תמיד רצוי לבדוק בנוסף גם במקור הסובייקטיבי).
לאחר שתדע מה קיים בשוק ואיזה דגם קורץ לך, רק אז תבצע חיפוש אם הדגם נמכר בארץ עם תקינה אירופאית (ככל ומדובר בפירמה מוכרת, רוב הסיכויים שתוכל למצוא בארץ).
תקנה גם חיקוי של גלאקסי, מה ההבדל כבר? מדובר בסה"כ בלוח אם עם רכיבים אלקטרוניים עליו.
הוא בנוי בצורה שהוא מתאים יותר לוטרינה ומתחיל להתפרק אחרי זמן קצר.
חד משמעית כן! ֿיש דברים שלא חכם לחסוך בהם.
שים לב שפות״ש שוהה בתאילנד ולא מדובר כאן על איזה תיק רכיבה, פרינג אפטרמרקט, מנעול או משהו בכיוון אלא בחלף מהותי שחופשי יכול להיות נחזה בתאילנד למקורי (וגם אם מקורי אז ללא תקינה ולהסתכן באובדן הכסף אם יתקל בקשיים בעת שינסה להכניס לארץ) ושעשוי להפחית בכוח / לא לעמוד בתקינה זו או אחרת (לך תעבור טסט או תסביר לאחיך השוטר שיוריד אותך מהכביש שהכל טוב ושהוא חולמת) ובמקרה יותר גרוע - לעשות נזק... ואז להתחיל להתכתב ולתבוע איזה קקמייקה בתאילנד שהלקוח לא מעניין לו את הצ׳אנג. אין ספק שזה יהיה תענוג צרוף, מהיר ועתיר רווחים... (על נזק באמצע הנסיעה שיפגיש אותך עם האספלט לא נדבר...).
ריאליטי צ׳ק - הוא לא במערב אירופה היכן שניתן למצוא סליפ-און ״זבל״ כדבריך באיזה $400 עם תקינה או איזה סליפ-און רציני יותר ורק להסתכן עם עניין המכס.
בנסיבות אלה, עדיף שיבלע את הצפרדע, יוציא בארץ בבטחה איזה 3,500 ש״ח על סליפ-און ״זבל״ עם התקנה, אחריות ומקום שניתן לתבוע אם יש בעיות ושיסגור עניין.
נ.ב.
מבלי לפגוע בכבוד הפות״ש, מי ששואל לגבי סליפ-און מזוייף וזול מתאילנד לא מתכוון להוציא שם איזה 3,000 ש״ח פלוס על אקופוביץ׳ ושות׳ מקורי ואז לקחת ריזיקה מבחינת הייבוא וכאב הראש עם סוגיות התקינה ובטח ובטח שלא להוציא איזה 5,000 ש״ח פלוס בארץ.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 10-12-2016 בשעה 16:55.