עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 58

אשכול: איך להתחטב + מכון כושר מומלץ?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי levil צפיה בהודעה
    המבטא היווני הכבד בכוונה ,סוג של פרודיה.
    תיקון טעות קטנה, בזמן החיטוב יורדים במסת שומן בעיקר, לא במסת שריר כפי שרשמתי בטעות.
    למדוד אחוז שומן יש כל מיני שיטות
    אפשר בקירוב להעריך על פי מי התמונות הנ"ל הכי קרובות למצבך :
    שים לב שככל שאחוז השומן יורד גם אחוז השעירות יורדת באורח פלא מתמונה לתמונה
    וככל שמסת השריר עולה גם השיזוף מתגבר.
    אתה אומר דבר אחד וסאשה אומר דבר אחר, בילבלתם אותי חבר'ה. כל מקרה תודה על האינפורמציה איש. לפי התמונות אני השמאלי מלמעלה - 14-15%

ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    אין צורך למדוד אחוז שומן, זה דבילי. הדבר היחיד שקובע זה מה אתה רואה במראה. אם זה מספיק לך, מצויין תתחזק את זה. אם זה לא מספיק לך, תשפר.
    צחי, כן התחלה סבבה. באופן כללי זה לא משנה מאיפה אתה מתחיל מבחינת משקל וגובה- הנקודה בכל העניין הוא שהנוסחאות לא מעניינות, מה שמעניין זה מה שאתה רואה כשאתה מסתכל במראה, ושם האחוז שומן המדוייק לא משנה והיחס גובה-משקל גם לא משנה. אתה יכול להיות 60 קילו על 175 סמ שזה שחיף מת עם קוביות ובכל זאת להיות מבסוט וזה אחלה, אתה יכול להיות 85 קילו על 185 ס"מ יחסית חטוב ועדין לא להיות מבסוט כי אתה רוצה להיות 100 קילו.
    כל אחד תופס את המראה של עצמו בצורה אחרת ובסופו של דבר מי שקובע אם אתה מבסוט ממה שרואים או לא הוא... אתה.
    תודה רבה על התגובה. מסכים עם הרוח הכללית של הדברים.

ציטוט נכתב במקור על ידי DadOnWheels צפיה בהודעה
    עדיין לא אומר כלום.
    אני שוקל 78 על 1.66 ויש מי שאומר שאני צריך לרדת, רק לא יודע להגיד לי מאיפה.
    (הייתי 86).

אתה מוזמן לחפש בין השורות במדינות אחרות - מבטיח לך שגם שם תמצא.
    ב-PLANETFITNESS לדוגמה, אסור להראות טוב מידי, לצעוק תוך כדי תרגיל וכו.

אישית מתאמן בבית עם darebee.com/ bodyrock.tv או אחד מערוצי הכושר השונים ב-YOUTUBE.COM
    מעדיף לשמור את ה-200~400 שח בחודש בכיס.

מה לא אומר כלום? אז מה זה BMI? לא בודקים BMI לפי גובה ומשקל??

תודה על העצה של להתאמן בבית. אבל זה לא באמת פרקטי ולא תגיע לאותם תוצאות רצויות כמו במכון כושר - כי בבית אין לך את המכשירים שיש ברשותך במכון כושר.
    ולקנות את המכשירים יעלה לך הרבה יותר מכל מנוי שתעשה + יתפוס הרבה מקום.

ציטוט נכתב במקור על ידי yotams4 צפיה בהודעה
    BMI לא תופס למתאמנים
    למה?

ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה
    אני רק מקווה שאין לך גנטיקה בעייתית כמו שלי, עם מטבוליזם של צ'יטה.
    אני יכול לאכול גם אותך כל יום ולא תראה שהשמנתי, אז בתור אקטומורף תמידי (שחיף בשפה העממית) קשה לי מאוד להעלות מסה
    ולראות שינוי וזו אחת הסיבות שעזבתי את החדר כושר, כי זה תהליך עם התמסרות והתמדה שאני לא בטוח שבא לי להתחיל עכשיו.
    מבין אותך.אני גם הייתי מנוי למשך שנה בהולמס פלייס ברחובות. וגם לא התמדתי בכלל. הסיבה העיקרית הייתה המרחק אבל לא רק, פשוט לא היה לי זמן באותה תקופה. כל מקרה המרחק הוציא את החשק, למרות היה רכב צמוד. זה היה בקצה השני של העיר - כמעט רבע שעה נסיעה כל פעם. מאמין שהפעם יהייה הרבה יותר מוטיבציה כי אני במקום אחר עם עצמי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Yigal צפיה בהודעה
    אתה מרחובות? תרשם לקאנטרי רחובות זה שאחרי מכללת פרס משהו, חדכ סביר, בריכה כל השנה, סאונה.
    בנה תכנית שם, תגיע קבוע, תשחה, תבנה תפריט תזונה.
    ויאללה ברבאק

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    כן תודה מכיר את המקום והוא בהחלט נחמד אבל רחוק לי מדיי. אני מקריית ההגנה אם אתה מכיר ( דרום מזרח רחובות, חמש דק הליכה מצומת נען).

ציטוט נכתב במקור על ידי method צפיה בהודעה
    אני גם מרחובות ולאחר בדיקה הגעתי למסקנה שהכי משתלמים זה קאנטרי בילו(240ש"ח כמדומני) ומועדון רחובות(250ש"ח, ליד מכללת פרס משהו)... גם המחירים הכי זולים וגם בריכות סאונות מגרשי כדורסל וכו'.

אני מסרב לשלם 260ש"ח על חדר כושר בלבד, מוגזם לדעתי.

בסוף נרשמתי למועדון רחובות פשוט כי זה קרוב לעבודה וזה נח. קאנטרי בילו ברמה יותר גבוהה.

בהצלחה!
    שניהם רחוקים לי מדי מהבית כך שלא רלוונטי אבל הרבה תודה איש !

ציטוט נכתב במקור על ידי YaronNahum צפיה בהודעה
    ואם אתה מרחובות , אל תלך להומלס פלייס, אלא אם אתה מתכוון לקחת בנוסף למחיר הלא זול גם הרבה אימונים אישיים בתוספת מחיר. אחרת אתה אוויר, המדריכים מבינים שלא יצא ממך עוד כסף ופשוט מתעלמים ממך. אתה יכול לעשות תרגיל לא נכון והם לא יגידו מילה , או לחפש אותם אם אתה רוצה עזרה בתרגיל מסוים.
    צודק בכל מילה לצערי. הייתי מנוי שם למשך שנה אחת. הפעם היחידה אגב עד כה שהייתי מנוי למכון כושר כלשהוא בחיי.
    המאמנים פשוט לא שמים עליך בשיט. גם קשה לתפוס אותם כי הם כל הזמן מטיילים להם, מקשקשים עם החברים שלהם ומגרבצים כל היום.
    אימון אישי בתשלום זו הדרך היחידה לקבל מהם צומת לב לצערי. מה שכן, יאמר לזכותם שהמכון מאובזר ברמה ויש שם הכל.

ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDee צפיה בהודעה
    להתאמן או דיאטה, זה לא שלב בחיים.. זה לא חודש חודשיים.
    זה לא שנה.
    זה לא שלוש שנים וזה גם לא שלושים שנה.
    להתאמן ולהיות FIT זאת דרך חיים, סוויץ' לנצח.
    זה צריך להיות שינוי הרגלים לתמיד.
    דוגמא :מהיום אני..
    דוגמא: זהו אני מפסיק..
    אהבתי את הגישה!
    נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 17-12-2016 בשעה 05:56. סיבה: שגיאות כתיב ותיקונים קלים

Member
    סאשה אומר אותו דבר, אפשר להסתמך על התמונות לאומדן מקורב.
    אפשר בבית לעשות הרבה אפילו בהשקעה קטנה יחסית,
    הגישה של בודי בילדינג ע"י הרמת משקולת קלאסית דוחה או מקטינה למינימום את השימוש במכשירים כדי להפעיל את השרירים המייצבים המתנוונים במכשירים הרגילים.
    מתח עשיתי בסולם האופקי שגינת השעשועים הסמוכה לבית.
    את הספת משקולות קניתי משכן ב 100 ש"ח, את המשקולות בניתי מצלחות בלימה שלקחתי מגאנקיידה של שכן אחר בחינם,
    את המוט משקולות מעמוד תמרור שנפל אבל אפשר לקנות מוט אולימפי חדש ב 200 ש"ח והוא יעבוד טוב עד משקלים של 120 -140 ק"ג שמספיקים בהחלט לחובבן, לא מוכרחים לקנות אלייקו.
    את המסלול ריצה קיבלתי במתנה מבעלי חדר כושר אחרי שריתכתי לו אליפטיקל שנשבר,
    את הספה לכפיפות בטן מצאתי זרוקה ליד הבית.
    וכדי לבצע סקוואט השתמשתי ב 2 סולמות שהנחתי עליהם את המוט שבניתי

האדומה 8 ק"ג האפורה 11 ק"ג

e51263ee-dced-43fc-a3be-9d5576b25b1e.jpg
    נערך לאחרונה על ידי levil; 17-12-2016 בשעה 09:10.

Senior Member
    הגישה של בודי בילדינג ע"י הרמת משקולת קלאסית דוחה או מקטינה למינימום את השימוש במכשירים כדי להפעיל את השרירים המייצבים המתנוונים במכשירים הרגילים.
    את הספת משקולות קניתי משכן ב 100 ש"ח, את המשקולות בניתי מצלחות בלימה שלקחתי מגאנקיידה של שכן אחר בחינם,
    את המוט משקולות מעמוד תמרור שנפל אבל אפשר לקנות מוט אולימפי חדש ב 200 ש"ח והוא יעבוד טוב עד משקלים של 120 -140 ק"ג שמספיקים בהחלט לחובבן, לא מוכרחים לקנות אלייקו.
    וכדי לבצע סקוואט השתמשתי ב 2 סולמות להניח את המוט שבניתי

כל הכבוד, אבל בשביל זה צריך חצר או חדר ריק

Member הסמל האישי של rider
    כיצד לעלות במשקל?
    1. תקבל את זה שזה הולך לקחת הרבה זמן, בחודשים עד שנים
    2. להעלות משקל = לאכול 300-700 יותר קלוריות מהצריכה הרגילה שלך
    3. לרדת במשקל = לאכול 300-700 פחות קלוריות מהצריכה הרגילה שלך
    * צריכה רגילה זו צריכת הקלוריות שלך על מנת להשאר באותו המשקל
    4. עדיף שתרים יותר כבד ותתקדם במשקלי העבודה באימון, עדיף שהתרגילים יהיו מורכבים ולא מבודדי שרירים

למצוא תפריט זה קל. תרשום בגוגל Mass gaining diat for 70 kg man ותמצא המון אפשרויות.

*אגב לוויל 140 ק"ג זה לא מספיק למתאמן חובבן, מוט עבה כמו של תמרור גם לא אידיאלי.

בהצלחה.

Member
    אני לא מחפש להיות בודי בילדר, מסתפק בלהתחטב לכיוון ה 8% ולהוסיף קצת מסת שריר,
    140 ק"ג זה די והותר בשבילי ואם הגעתי לרמה הזו אז כבר שווה להתאמץ ולקנות מוט מקצועי יותר,
    נכון המוט עבה מידי ולא נוח לדד ליפט ולפאוור-קלין, אבל במשקלים שאני עובד אתם זה נסבל בהחלט
    ואילו לבנץ' פרס וסקוואט הוא עדיף כשהלחץ בכף יד מתפרס על יותר שטח ומעיק פחות ממוט סטנדרטי

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    גוף האדם לא יכול פיזית לרדת מתחת ל10% שומן באופן טבעי ולא משנה כמה חטוב אתה חושב שאתה (לא אתה ספציפית), ואלא אם יש לך גנטיקה של אחד לכמה מליונים אתה לא יורד בשום צורה מתחת ל10% בלי חומרים רציניים ויקרים ומשטר תזונה ואימונים 24/7.
    באופן כללי כמו שאמרתי להסתכל על אחוזי שומן זה טמטום בתור אדם מן השורה והאמת שגם הרבה מעבר לה, אחוזי שומן בתחום האימונים הם משהו שמפמפמים לתחום כל החברות שעוסקות במה שקשור ליעוץ, לתזונה, לאימונים וכולי וכולי אבל הוא פשוט לא רלוונטי.
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 17-12-2016 בשעה 13:44.

Member
    קבל את זה בעברית פשוטה, מסתפק בלהגיע לרמה של הבחור שרשום מתחת לתמונה שלו 8%, יש מבין ?

אני מדבר טכנית/ מדעית ומתיחס ל 8% שומן שציינת ולזה שזה מופרך. בכל אופן הבחור בסרטון שצירפת גם בשלב אחרי ה"תהליך" לא קרוב לאחו"ש חד ספרתי ואני לא אומר שטעית אלא הוטעית. בכל אופן כמו שהצעתי כבר בשרשור, מי שרוצה להעמיק קצת לגביי מה הוא עושה ואיך הוא עושה כדאי שיקח/ יראה/ יקרא מידע מגורמים יותר רציניים מאשר סרטונים ביו-טיוב/ כתבי בלוגים כאלה ואחרים.
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 17-12-2016 בשעה 17:14.

Member
    כלומר הבעיה היא במדיה, לא בזהות הכותב.
    לפי ההגיון הזה אם איינשטיין היה חי היום וכותב בלוג עבור קהל הפיסיקאים, גם אז הוא היה נפסל לשיטתך בגלל המדיום שהוא בחר.

נהפוך הוא, זהות הכותב היא גורם המפתח בכל דבר שאתה מצפה ללמוד ממנו אבל זה כבר לא קשור לשרשור אז בחזרה לנושא.

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    ציטוט נכתב במקור על ידי rider צפיה בהודעה
    כיצד לעלות במשקל?
    1. תקבל את זה שזה הולך לקחת הרבה זמן, בחודשים עד שנים
    2. להעלות משקל = לאכול 300-700 יותר קלוריות מהצריכה הרגילה שלך
    3. לרדת במשקל = לאכול 300-700 פחות קלוריות מהצריכה הרגילה שלך
    * צריכה רגילה זו צריכת הקלוריות שלך על מנת להשאר באותו המשקל
    4. עדיף שתרים יותר כבד ותתקדם במשקלי העבודה באימון, עדיף שהתרגילים יהיו מורכבים ולא מבודדי שרירים

למצוא תפריט זה קל. תרשום בגוגל Mass gaining diat for 70 kg man ותמצא המון אפשרויות.

*אגב לוויל 140 ק"ג זה לא מספיק למתאמן חובבן, מוט עבה כמו של תמרור גם לא אידיאלי.

בהצלחה.
    140 קילו חזה בשכיבה לא מספיק? 140 קילו?! יכול להיות שאתה מתבלבל עם פאונדים? 140 זה ממש הרבה לאדם שרק רוצה להיראות חטוב בלי לעלות למאסות גדולות במיוחד.

להלן בחור ששוקל 80 קילו ומרים 140 קילו, אתה לא יכול להגיד שזה קל או שהוא לא שרירי - https://www.youtube.com/watch?v=fd8f4sWIxgc
    נערך לאחרונה על ידי Yigal; 17-12-2016 בשעה 19:06.

Member הסמל האישי של rider
    140 דדליפט זה לא הרבה.
    זה נאה מאוד - בטח לחברה השוקלים באיזור 70 ק"ג אבל זה בנצ' מרק נמוך לדעתי, גם ל"חובבן".

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה

מה לא אומר כלום? אז מה זה BMI? לא בודקים BMI לפי גובה ומשקל??
    BMI הוא מדד אחיד, לא מסתכלים על מבנה הגוף, רק גובה/משקל.
    לדוגמה - בודי בילדרית שלפי BMI היא בהשמנת יתר וחייבת להוריד במשקל דחוף.

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...NHS-nurse.html

יש אנשים שכתוצאה ממשטר אימונים עלו במשקל והתחטבו (ירדו מידות בבגדים), אז הם השמינו או רזו?

שלא נדבר על שוורצנגר - http://www.docshop.com/2008/04/08/ar...i-calculations

Junior Member
    מניסיון אישי, הדרך הטובה ביותר לשמור על כושר ולחטב את הגוף באופן הדרגתי ועקבי היא להצטרף למסגרת ספורטיבית. אני מתאמן כבר למעלה משנתיים בקרב מגע. שני אימונים בשבוע, שעה ועשרים כל אחד. 20-25 דקות ראשונות כושר, לפעמים HIT, ועוד כשעה של אימוני קרב מגע, תוך שמירה על דופק גבוה ומאמץ פיזי מתמשך. לא קל בהתחלה, אבל אחרי שלושה-ארבעה אימונים הגוף מתרגל וההנאה מתעצמת. הקבוצה מונעת ממך להתחמק מאימונים, או סתם לחפף תוך כדי. הבונוס באימון קרב מגע הוא שאחרי זמן לא רב, גם הביטחון העצמי עולה. היציבה וההליכה משתפרים ושמים לב לזה. בהצלחה.

Member
    וכדי לבצע סקוואט השתמשתי ב 2 סולמות שהנחתי עליהם את המוט שבניתי

שמע הרבה כבוד על ההשקעה,הידע והרצינות שאתה מפגין. באמת.
    כל מקרה, זה לא רלוונטי לגביי כי אין לי את הידע הדרוש להתאמן בבית עם המכשירים שהצגת בתמונות. אני יעשה לעצמי נזק ויפצע.