גם לי היו חששות בפעם הראשונה ששטפתי שם, ואני גם מעדיף שטיפה ידנית מוקפדת אבל לדעתי השטיפה באמת טובה לפעם ב, כפי שאמרת כדי להוריד לכלוך קשה ולהשתמש במים.
סה"כ אני ממליץ, אין שם שם פגיעה במערכת החשמל וכד' אבל בסוף אין כמו שטיפה ידנית עם דיטיילינג.
אהלן,
האם מישהו התנסה בלקיחת האופנוע למכון שטיפה? אם כן, היכן ומה היו הרשמים?
ראיתי שיש בהרצל, ת"א מכון בשם ספא בייק. האם מישהו התנסה?
שטיפת האופנוע זה דבר אינטימי ואני לא בטוח שכל אחד יגיע לרמות ניקיון שמגיעים בבית (הברקה עם מטלית של הבולם האחורי למשל :-) ), אך עם זאת הגשמים האחרונים מדביקים הרבה ג'יפה (בעיקר חול) לאופנוע וזה שורף לי הרבה זמן כל שבת..
תודה לעונים!
מנהלים, לא מצאתי שרשור ישן. החיפוש לא הניב תוצאות באופן מפתיע (אגב, מנוע החיפוש לוקה בחסר או שנדרש ללמוד אותו? מילים קצרות לא מתקבלות בכלל: "ספא", "MT09" ועוד..).
גם לי היו חששות בפעם הראשונה ששטפתי שם, ואני גם מעדיף שטיפה ידנית מוקפדת אבל לדעתי השטיפה באמת טובה לפעם ב, כפי שאמרת כדי להוריד לכלוך קשה ולהשתמש במים.
סה"כ אני ממליץ, אין שם שם פגיעה במערכת החשמל וכד' אבל בסוף אין כמו שטיפה ידנית עם דיטיילינג.
Tracer 900
יצא לי לשטוף שם.
היחס היה נעים והשטיפה הייתה ברמה גבוהה.
הדבר היחיד שהפריע לי הוא שטיפת השרשרת בגרניק כי למיטב הבנתי מים עלולים לחדור לתוך האטימה של השרשרת ולפגוע בה לטווח הארוך.
חוץ מזה יצאתי מרוצה ואחזור שוב.
ישנם דגריזרים שעושים עבודה יפה ללא צורך בגרניק, ישנן פיות שיוצרות סילון די חזק בצינור השקיה רגיל.
קצת דגריזר על האזורים, 5 דקות המתנה וכל הג'יפה נעלמת.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
גרני בשימוש לא זהיר יכול לקלף צבע מדבקות לפגוע בגומיות ובצמות חשמל ואפילו בפלסטיקה.
אם כן עובדים עם הגרני חשוב לעבוד ממרחק סביר (אין לי אומדן).
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תמיד כדאי לנקות לבד. מברשת עם קצת סולר לחלקים המתכתיים וחומר יעודי לפלסטיקה.
יתרון חשוב - הזדמנות לבחון מקרוב את כל החלקים. כך גיליתי באופנוע הקודם שהברגים שמחזקים את המנוע לשלדה רופפים.
תודה למגיבים. ברור שאין כמו לטפל באופנוע באופן אישי אבל כל שבוע לפעמים זה אינטנסיבי.
אתה יכול להעביר מטלית כל יום יומיים עם מעט חומר - אני משתמש בחומר של STP מיכל צהוב יש בו גם מסנני קרינה לשמש והוא דוחה מים. מעבר לכך פעם בשבועיים שלושה דלי עם סבון עדין כמו סבון כלים וספוג של אמבטיה רך, לקרצף אותו ואז מים נקיים ואז שוב החומר של STP או משהו דומה. אם אתה רוצה להתפנק אז גש לספא שם, אני אישית לא ממליץ לשטוף את האופנוע עם גרניק לחבר שלי חדרו מים לפנסים, לי היה בעיות בהנעה וכן הלאה.
האמת שרכשתי לגרני שלי מקציף וסבון מיוחד לרכב.
מחכה להזדמנות לבחון את הרכישה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
שמפו לשיער גם טוב..