איפה אתה שם את הבטריה?
לאיפה זה מקליט?
שלום אני רוצה להתקין מצלמה בקסדה לטובת תיעוד למקרה שיקרה משהו, המצלמה צריכה להקליט בלופ עם דריסה עצמאית של החלק הישן.
ואני רוצה שתהיב קטנה מספיק לדחוף לקסדה ביפנים שלא תבלוט בחוץ וגם אני רוצה שתצלם כ5-8 שעות רצוף.
אני חושב לקנות משהו כזה
http://m.ebay.com/itm/Wireless-HD-10...ATCHING_ACTIVE
ויש לי בקסדה בתוך הקלקר שטח ריק לדיבורית של שארק חושב לדחוף לשם את המוח של זו ואת העינית לשים בתוך הקסדה על הריפוד שתראה דרך המשקף של הקסדה, למקם ככה שהיא רואה דרך הפינליק כדי שהאדים לא יפריעו.
למשהו יש תבונות?
הצעות?
נקודות שפיספיסתי?
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
איפה אתה שם את הבטריה?
לאיפה זה מקליט?
איכות תהיה זוועתית לדעתי.. שים לב שלא רשום כמה פריימים, כנראה לא הרבה. מצלמה סטטית היא לא מצלמה שמתאימה לצילום במהירות..
זה 30 פריימים ב1080 כמו הסטנדרט
את הבלוק תוקע במקום בתוך הקסדה לדיבורית של שארק.
מקליט על כרטיס זכרון
Sent from mTalk using windows 10 mobile
באיזו סוללה אתה משתמש בשביל להגיע ל5 שעות הקלטה?
האיכות תהיה גרועה ובכל מצב תאורה שהוא פחות מ-100% שמש אתה לא תיראה כלום.
למה יורי?
אני לא רוצה להתייחס לאיכות התמונה, כי אהני מאמין שהיא תהיה סבבה לתיעוד הדרך (ולא לסרטוני תדמית). מה שכן, אני חושב ש30 FPS יהיה לא משהו בכלל, אפילו אם זה ב 1080P. יש ברשותי מצלמת קסדה בתצורת צינור סינית פשוטה שקניתי מאיביי (סקירה בקרוב) שמצלמת ווידאו ב 2 אופציות- 30FPS@1080P, 60FPT@720P. מהבדיקות שעשיתי ה 1080P לא נותן איכות תמונה גבוהה יותר מחד ומאידך מניב סרטון מאוד קופצני ולא חלק. אני משתמש ב720P ומרוצה מהתוצאות. שוב, כל זה מתייחס לייעוד המצלמה לתיעוד הנסיעה (או מיגון אקטיבי כמו שאני אוהב לקרוא לזה). אם אתה מתכנן לצלם משהו טיפה יותר מתיעוד, הייתי ממליץ לך לשקול מצלמה אחרת. דבר נוסף שכדאי לך לתכנן מראש זה את מיקום המיקרופון. אשמח לשמוע את ההתקדמות של הפרוייקט, אולי אף אנסה לתת יד פה ושם.
סטרלוק, זה פרוייקט מעניין אבל אם לא מסתדר לך, תשקול להתקין על הכידון מצלמה קבועה ורצוי עם שדה ראייה רחב.
מונשילד תודה רבה וה720 עם 60 פריים זה סבבה?
כי אני מחפש נטו לראות אם חלילה קרה משהו אז שיהיה מוקלט.
שיהיה לוחית רישוי וכאלה....
ניחרידר
אם לא יצא לי אני מתקין זוג מצלמות לאופנוע אחת קדימה ואחת אחורה. הבעיה זה וויברציות....
ועוד בעיה זה במידה והכלי עולה באש שזה די נפוץ במקרה תאונה הצילום הלך
מספר לוחית רישוי לדעתי אין סיכוי שיראו בתנאים של פחות מ100% תאורה.
המצלמה הזו מראש באיכות נמוכה ואתה עוד רוצה להתקין אותה מאחורי המשקף של הקסדה.
בקשר לרעידות, ראיתי די הרבה צילומים ביוטוב וזה לא נראה כל כך בעייתי.
יש לי עוד הצעה, תשים מצלמה על החזה:
https://shop.gopro.com/EMEA/mounts/chesty-chest-harness/GCHM30-001.html
<a href="https://shop.gopro.com/EMEA/mounts/chesty-chest-harness/GCHM30-001.html" target="_blank">
בגלל זה:
עדשה בגודל כזה לא יכולה לתת לך ביצועים של עדשה בגודל של רוב מצלמות הקסדה. היא נועדה למשהו ספציפי (ואני מאמין שגם בו היא תהיה די בסיסית אם להיות עדין). אתה צריך עדשה יותר גדולה. אולי אם תקנה מצלמת דש-בורד ותרכיב אותה מחדש בקסדה זה יותר יצליח. וגם אז הצילום דרך המשקף מוריד הרבה מהאיכות - זה לא שמשה קדמית של רכב.
אני יודע על אנשים שעשו זאת בהצלחה יחסית עם מצלמה בשם מוביוס.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.