*רץ להתגייס למתנ״א
Sent from my iPhone using Tapatalk
*רץ להתגייס למתנ״א
Sent from my iPhone using Tapatalk
בלי שום קשר, בכמה מפגשים שהיו לי איתם וגם כשסתם נעצרתי לבדיקות ברכיבות סופ"ש, מדובר בחבר'ה רציניים ורוכבים מעולים ומיומנים, ברגע שרואים שאתה רוכב רציני ולא אחד שמחפש בעיות הם מתייחסים בהתאם ובאים לקראתך, מניסיון על לפחות פעמיים ש"ויתרו" לי על דברים שגם יכלו לתת קנס....( כמובן לא עבירה קשה או מסכנת חיים).
Tracer 900
וורסיס 1000 לא היה עושה את העבודה? בתכלס גם ורסיס 650... להחזיק אופנוע קצת יותר משנתיים "לא כלכלי"? מגיע לשוטרי מתנ"א אחלה תנאים וגם עם אופנוע בחצי מחיר היה אפשר לענות לדרישות שלהם. לא ראיתי את המכרז שלהם אבל אני בטוח שהוא תפור לדגמי יוקרה בלבד.
יורי רק הדלק שהורסיס 1000 שותה למשמרת הם יכולים ליסוע 3 בימרים 1200 כל היום.
אבל אני מסכים לדעתי יכלו בכיף ללכת על 800 גיטי לדוגמא הרי אין להם צורך ביכולות שטח כלשהם , או נגיד 800 אדוונצר גם היה מתאים מעולה למשימה ובהרבה יותר זול גם בתחזוקה
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
מעניין לדעת, על מה רוכבים שוטרי תנועה במדינות אירופה? ראיתי במוו בכמה מדינות אבל גם יפנים...
Tracer 900
לי יש ניסיון אחר...
"היי אתה עצור בצד! רישיונות!"
רואה רישיונות...
מתחיל למשמש את האופנוע (בנדיט 1200 הזכור לטוב).
צמיגים - חדשים.
נוגע בברקס הקדמי - ידית אש.
מסתכל על האגזוז - חליפי תקני עם הטבעה.
תדליק איתותים - עובד.
אור נמוך, גבוה - עובד. אור ברקס קדמי, אחורי - עובד.
מגרד בפדחת, חושב על מה להשחיל. מסתכל על האופנוע מאחור.
"המספר שלך מלוכלך, ואין לך מדבקה זוהרת. 250 שקל קנס".
"אני גר כרגע ליד אתר בניה, אדוני השוטר. אם תסתכל, תראה שכל האופנוע מלוכלך. לא רק המספר."
מתחיל לרשום לי דו"ח.
אני מסתכל עליו ושואל בנימוס:
"על איזה מדבקה זוהרת אתה מדבר, אדוני השוטר? תוכל להראות לי את המדבקה הזאת על האופנוע שלך בבקשה, כדי שאדע להבא?".
-"אצלי לא צריך." הוא עונה. ממשיך למלא את הדו"ח בכתב חרטומים.
במרחק מה מאחורינו נשמעים צלילי מכה. כעבור כדקה, עוצרת לידינו נהגת.
"אדוני השוטר, יש שם מאחור תאונה".
-"בסדר" הוא עונה, וממשיך למלא את הדו"ח. בסעיף דברי הנהג, מומחה לכתב מצרי עתיק היה מפענח את הכתוב: "אני גר באתר בניה".
כך הציל שוטר מסיירת האופנועים הארצית את חיי הצעירים, שהיו ללא ספק נגדעים בתרם עת, אילו לא היה מסב את תשומת ליבי לכך שאין לי מדבקה זוהרת מצילת חיים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
המרכז הקודם לא הוגבל לאופנועים בעלי גל הינע בלבד? מה קרה?
אמת.
זה הכי קרוב למולטיסטראדה שיכלו לקבל.
בוא ניסחף הרי הבימר נוסע על אוויר.
לפחות פעמיים בחודש אני נתקל בסיפורים על מגוון דגמי הדיוק שמנועם קרס, 3 חברים החזיקו ק.ט.מ והצטערו,
בטוח שגם עוד לא מעט אנשים פה.
3-4 שנים מהיום יכנסו לשוק היד השניה החבר'ה הללו וניתן יהיה לקנות אותם במחיר טוב.
מי כאן היה קונה ק.ט.מ עם עבר משטרתי עמוס בקילומטראז?
נערך לאחרונה על ידי shushu; 21-12-2016 בשעה 18:20.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
לגבי הטנרה,
משיחות עם כמה רוכבי מתנ"א קיבלתי את אותה התמונה - אכזבה. הן מרמת האמינות והן מרמת האופנוע והזיווד באופן כלי (כולל שיחות עם דמויות בכירות ביחידת האופנוענים).
לגבי ההחלטה על ה-קט"מ, אני נוטה גם לחשוב שאולי מדובר בחתול בשק אבל אי אפשר להכניס "אמינות" למכרז. בטח לא כשמדובר בדגמים חדשים. יתרה מכך, גם הbmw החדשים הם כבר לא מה שהיה פעם.
בכל מקרה, כמו כל מכרז, אני לא אופתע אם הלקוח סימן מטרה ודאג שתנאי המכרז יתאימו למטרה שסימן. במקרה הזה (בהנחה ולא היה שוחד מטעם הזוכה) אני די מרוצה שזה מה שהחברה באת"ן סימנו לעצמם. מראה שהם אופנוענים בנשמה.![]()
לפחות פעמיים בחודש אני נתקל בסיפורים על מגוון דגמי הדיוק שמנועם קרס, 3 חברים החזיקו ק.ט.מ והצטערו,
בטוח שגם עוד לא מעט אנשים פה.
3-4 שנים מהיום יכנסו לשוק היד השניה החבר'ה הללו וניתן יהיה לקנות אותם במחיר טוב.
מי כאן היה קונה ק.ט.מ עם עבר משטרתי עמוס בקילומטראז?[/QUOTE]
ספר לי עוד על "לחבר שלי יש טייפון 50 שעושה בעיות, וטייפון זה פיאג'ו ופיאג'ו זה אפריליה ואפריליה זה טואנו 1100, אז אם טייפון זה נבלה באותו מידה יהיה הטואנו"
אני מחכה עדיין למדגם המעניין שלך בנושא אמינות כלים.