תקנו להם כבר R1... רק תצטרכו לגייס רוסים.
https://youtu.be/XihQeZpwqpE
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
העלות למדינה ברכישת אופנוע שונה באופן מהותי מעלות רכישה של אזרח מהשורה.
ההבדל המהותי הוא שהמדינה לא "משלמת" מע"מ ומס קניה. ההבדל השני הוא שהם לקוח גדול וחשוב ולכן מקבלים הנחה ממחיר המחירון.
מחיר הרכישה של האופנוע למדינה לאחר כל השיקולים שהוזכרו לעיל הוא בטווח של 60-70 אלף ש"ח.
^^^
ביריונות כביש או התעסקות במה שאינו חלק מנהיגה מפריעים לי גם כשאני בפחית.
גם זה מוגזם בעיניכם?
https://www.youtube.com/watch?v=6tEPIcmtOO4
Tracer 900
עם העומסים בכבישים פה ועם המזג האוויר שנוח כמעט כל שנה משטרה רכובה היא פתרון מבצעי מצויין, לא רק למתנ"א גם ליס"מ וסיור. לצערנו את מה שלא השכילה המדינה לגבי כל אזרחיה כצעד חכם בעידוד הדו גלגלי השכילו כוחות החירום והבטחון בהנחה שהדו"ג הוא פתרון מצויין.
באופן כללי לגבי התרד' הזה אני חושב שהוא מונע קצת מדמגוגיה ושנאה למשטרה, אני לא רואה פה מישהו שיסכים לרכב 8 או 12 שעות ביום על ה CB 500 X הצנום, שכבודו במקומו מונח, הויסטרום כדוגמה אני מניח שיכול להיות מספיק נוח, שימושי או אפילו אמין, אני באופן אישי חושב שמתנ"א צריכים כלים הרבה יותר חזקים, עובדה שעד עכשיו לא הפריע לאף אחד שרכבו על GS וטנרה.
זה שמתנ"א צריכים לעסוק ביותר מאכיפת שימוש בסלולר מקובל עליי, למרות שאף אחד מאיתנו כנראה לא יודע בדיוק מה אופי העבודה שלהם וסטטיסטיקת הדוחות.
Tracer 900
פז, אתה יודע איזה מקום קליפורניה בכלכלה העולמית?
מסכים עם רוב הדעות כאן, אני לא רואה שום סיבה בעולם שמתנ''א יצטרכו יותר מ CB500X או וויסטרום 650 כדי להסתובב בכבישי הארץ. זה לא שיש כאן מרחבים כמו בארה"ב או כבישים מהירים כמו באירופה. זה מזכיר לי שמתישהו בעבר המשטרה החליטה לקנות מזדה 6 בתור הרכבים הסמויים של מתנ''א, ובדיון הציבורי שנפתח נשאלו השאלות מה הסיבה לבחירה ברכב כזה (שבזמנו עלה משהו כמו 100 אש''ח) ולא במשהו זול יותר, נניח מזדה 3 או דומותיה שעלו בערך 60% מהמזדה 6. אז כשיש תקציב, ויש מי שמשלם, כנראה שאפשר להעלות את הרף.
בסופו של דבר הכלי הוא המשרד שלהם והוא צריך להיות נוח.
דבר שני, הרתעה.
יש להם ביד אופנוע שבתאוריה אמור להגיע מהר ולהשיג בערך הכל.
המדינה יכלה להסתדר בלי הf35.
תתפלא אבל זה בא על חשבון משהו אחר
המכרז יפול ויחזרו לGS