עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 102

אשכול: חור במנוע MT09

צפייה משולבת

Member

חור במנוע MT09

בהמשך לשרשור של חבר הפורום על מקרה שקרה לו עם האופנוע שלו :
    http://fullgaz.co.il/forums/showthre...%A9%D7%9C-MT09

אתמול בערב בזמן רכיבה מנהלתית (מהירות חוקית לגמרי) לביתי על כביש 6 שמעתי רעש מתכתי מכיוון המנוע ועשן התחיל לעלות... מהר ירדתי לשולים ונעצרתי כאשר שלולית שמן מתחתי. כמובן שהייתי כולי בשוק ותקוע על כביש 6 בלילה ובקור באמצע שום מקום. הזמנתי גרר וניסתי למצוא את מקור הנזילה.

בזמן שאני מחפש ישר על לי לראש השרשור של הבחור מפולגז אשר קרה לו את אותו הדבר וכמה שריחמתי עליו ואמרתי לעצמי איזה סיפור זה .

להפתעתי מצאתי חור בחלק התחתון של המנוע...

חשוב לציין שזהאופנוע בן שנה וחצי עם 33000 קמ. אין שום סיבה שדבר כזה יקרה.
    האופנוע לא ביצעתי שום שינוי באופנוע (אגזוז / שינוי תערובת / שינוי מפה או כל דבר אחר).
    עכשיו אני נמצא בצומת דרכים דיי מסובכת כמו הבחור השני .

Member
    בתור הבחור השני שעבר את אותו הדבר, אני ממש מבין לליבך ומשתתף בצערך.
    מאחל לך הצלחה וטיפול מהיר וזול.

עכשיו שיש כבר שני מקרים כאלה (שאני יודע עליהם) אני מקווה שמטרו/ימאהה יתחילו להתייחס לזה ברצינות, ויתנו לך פתרון אמיתי. בניגוד אלי שבהתחלה הם עשו סימנים של רוצים לעזור, אבל בסוף תכל'ס בעצם נפנפו אותי במילים יפות ובהצעות מחיר לא הגיוניות בעליל, שבעצם העמיס עלי את כל כובד ההוצאות של תיקון המנוע.

טוב יעשו מטרו וימאהה אם כבר בשלב הזה ירימו את הכפפה ויקחו את התלונות האלה ברצינות, הרי אצלי הם אפילו לא טרחו לפתוח את המנוע ולחקור את מקור הבעיה, אלא הסתפקו במבט חיצוני ואמירה שזה בטוח קרה באשמתי.

שלא נגיע חס וחלילה למצב שהבא בתור שנשפך לו כל השמן באמצע הכביש המהיר לא יצליח להשתלט על האופנוע באלגנטיות (או במזל) כמו שאנחנו הצלחנו.

הכתובת כבר על הקיר.

פעם אחת - זה אולי מקרה
    פעם שנייה - זה כבר הצטרפות מקרים
    בפעם השלישית...
    You live more in five minutes on a bike like this going flat out than some people live in a lifetime" - Burt Monroe"
    KTM 790 Adventure R

Senior Member הסמל האישי של shushu
    אם הוא בן שנה וחצי, אין אחריות?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי relz צפיה בהודעה
    בתור הבחור השני שעבר את אותו הדבר, אני ממש מבין לליבך ומשתתף בצערך.
    מאחל לך הצלחה וטיפול מהיר וזול.

עכשיו שיש כבר שני מקרים כאלה (שאני יודע עליהם) אני מקווה שמטרו/ימאהה יתחילו להתייחס לזה ברצינות, ויתנו לך פתרון אמיתי. בניגוד אלי שבהתחלה הם עשו סימנים של רוצים לעזור, אבל בסוף תכל'ס בעצם נפנפו אותי במילים יפות ובהצעות מחיר לא הגיוניות בעליל, שבעצם העמיס עלי את כל כובד ההוצאות של תיקון המנוע.

טוב יעשו מטרו וימאהה אם כבר בשלב הזה ירימו את הכפפה ויקחו את התלונות האלה ברצינות, הרי אצלי הם אפילו לא טרחו לפתוח את המנוע ולחקור את מקור הבעיה, אלא הסתפקו במבט חיצוני ואמירה שזה בטוח קרה באשמתי.

שלא נגיע חס וחלילה למצב שהבא בתור שנשפך לו כל השמן באמצע הכביש המהיר לא יצליח להשתלט על האופנוע באלגנטיות (או במזל) כמו שאנחנו הצלחנו.

הכתובת כבר על הקיר.

פעם אחת - זה אולי מקרה
    פעם שנייה - זה כבר הצטרפות מקרים
    בפעם השלישית...
    תודה על התגובה ואכן הכתובת על הקיר... כל הצמיג והזרוע האחורית מפוצצים בשמן , במזל הבחנתי שמשהו קורה ומהרת ירדתי לשוליים , יכולתי בקלום לא להבחין ולמצוא את עצמי מחליק באמצע כביש 6 שהיה עמוס ברכבים.

אני באמת לא מבין מה גורם לאופנוע חדש (הייתי בעלים של לא מעט אופנועים לפני כן ) לקרוס בצורה שכזו. מבחינה בטיחותית זהו אישו דיי גדול.
    אנחנו רוכבי האופנועים גם ככה נמצאים בסיכון ולכן בחרתי לקנות מותג ידוע , אמין , בטוח ואופנוע חדש... אין ספק שדבר זה ערער את אמינותו של המותג ואת בטיחותו.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    יש מגפה של קראנקים שמתים בסיביאר 250 הונדה מכירים בבעיה כי הוחלף מקט קראנק לאחד משופר.
    מה עושים בנידון? כלום

בסוף בסוף what you pay is what you get

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Member
    מה זה הבזיון הזה???!#@!#
    אחרי שנה וחצי מתפוצץ מנוע??@#!!$ זה נשמע כמו ריקול רציני, ועילה לתביעה.
    לא יעלה על הדעת שאדם יקנה רכב, ואחרי שנה וחצי יתפוץ לו מנוע. משהו כאן מוזר ביותר...

Junior Member
    מה לגבי לפנות לתקשורת?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Senior Member
    מקסימום אופנוע תקציב..
    בושה, אפילו זונגשן היה מחזיק יותר ק"מ..
    ועוד יאמהאה.. ועוד מטרו!
    בקיצור שום צירופי מקרים מטרו תתעוררו אנשים קוראים הכל ולקנות מכם אופנוע זאת טעות איומה..
    אני מקווה שיתייחסו לזה ברצינות, לדעתי שווה לתת כמה מאות שקלים לעורך דין ולאיים בתביעה יצוגית עם עוד 3-4 אנשים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    עם כל הכבוד, שני מקרים הם עדיין לא תופעה. בטח ובטח עם הכמויות שהmt האלה נמכרים.
    עם זאת,
    התעבורה הזאת לבדה, במדיה כה מרכזית בקרב רוכבי אופנועים, צריכה לעורר מישהו שם במטרו. (אני למשל, לא מתכנן לקנות אופנוע בקרוב אבל אם הייתי, ה-mt היה יורד מקום אחד ברשימה).

לשניכם,
    אני ממליץ לפנות לציבור הרוכבים במדיות השונות ולראות אם יש עוד מקרים.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    רק לי זה נראה כמו שבר בקרטר מאבן/ חתיכת ברזל שעפה על הקרטר ברכיבה? הקראנק יושב הרבה יותר גבוה.

Member
    לא עליתי על שום אבן/מתכחת. בכדי לעשות כזה נזק הייתי צריך להרגיש שמשהו פוגע בקרטר... ואם משהו פגע בקרטר ולא הרגשתי אז הוא עשוי מקרטון?

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dudsan צפיה בהודעה
    לא עליתי על שום אבן/מתכחת. בכדי לעשות כזה נזק הייתי צריך להרגיש שמשהו פוגע בקרטר... ואם משהו פגע בקרטר ולא הרגשתי אז הוא עשוי מקרטון?
    במהירות תלת ספרתית בכביש 6 גם אבן קטנה יכולה לעשות נזק גדול ולא אתה לא תשמע את רגע הפגיעה. לגביי עמידות כן הקרטר שלך לא בנוי לקבל מכות, הוא עשוי סגסוגת אלומניום קלה ופריכה יחסית למכות. אני דיי משוכנע שהשבר חיצוני ולא פנימי כי כמו שכתבתי הקראנק רחוק מהקרטר וכל נזק לקראנק או לאחד הטלטלים ישבור את הבלוק מהחלק הקדמי הוא האחורי שלו ולא מטה מהקרטר, מה ששוב מחזיר אותי לסברה שהשבר הוא ממכה חיצונית. צרף תמונה ברורה יותר ויהיה אפשר לאמר בוודאות.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    אחריות שנתיים לאופנוע אין?
    הוא בן שנה וחצי.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

לא שאני מפקפק במה שאתה אומר (להפך, אני מאמין לך), אבל אפשר תמונה קצת יותר ברורה?
    קשה להבין מהתמונה אם משהו מהמנוע התפוצץ כלפי החוצה, או שפגעת במשהו שיצר את החור הזה...

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    אם אין אחריות פשוט תוריד את הקרטר ותראה מה קורה בפנים.
    עבודה קצרה ופשוטה.