שלום לכולם
אני שוקל לרכוש אופנוע חדש מהסוכנות. רציתי לדעת אם המחיר של כלי שנת 2016 ש"נתקע" בסוכנות לתוך שנת 2017 אמור לרדת כי היבואן מעוניין להיפטר מהכלים ה"ישנים" ואז באמת שווה לחכות עם הקנייה. או שהמחיר נשאר דומה למחיר הנוכחי.
תודה לכולם על העזרה.
שלום לכולם
אני שוקל לרכוש אופנוע חדש מהסוכנות. רציתי לדעת אם המחיר של כלי שנת 2016 ש"נתקע" בסוכנות לתוך שנת 2017 אמור לרדת כי היבואן מעוניין להיפטר מהכלים ה"ישנים" ואז באמת שווה לחכות עם הקנייה. או שהמחיר נשאר דומה למחיר הנוכחי.
תודה לכולם על העזרה.
אני באותה ההתלבטות אבל הבנתי שאם נזמין השבוע הרישום של האופנוע יהיה 2017.
כמובן שזה כדאי אם אין שינוי בדגם ספציפי.
גם אני בהתלבטות דומה ובאמת ראיתי הרבה "מבצעים" למשל במטרו על מכירות עד סוף החודש אבל יש לי תחושה שזה יהיה כך גם אחכ
אין שום הבדל, יש מועד עלייה שלפיו נקבע המחיר, ככה שההפרש בין דצמבר 2016 לינואר 2017 יהיה כמו ההבדל בין ינואר 2017 לפברואר 2017
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
ההבדל יהיה בזמן שדרוג הכלי.
היבואנים משום מה לא מוכנים בטרייד לשלם על החודשים שהכלי עלה לכביש ובעצם מתייחסים רק לשנת עליית הכלי וכאן זה כבר משמעותי....
אני מחכה כבר כמעט חודשיים, עוד שבוע וחצי!
אם הכלי לא נרשם בבעלות היבואן (קרי: חלפו 12 חודשים ממועד הגעתו פיזית לישראל), הרי שהיבואן לא תקוע איתו.
ובתשובה לשאלתך - אם המחיר לרכישה כרגע הוא בהנחה מספיק אטרקטיבית לטעמך, ואתה מאמין שהמחיר לא יחזור\יישמר גם בעוד שבועיים כשניכנס ל-2017, אז שווה לרכוש.
קח בחשבון שאם אתה מביא טרייד אין לתוך העסקה, הרי שיש סיכוי די גבוה שהאופנוע המשומש שלך יישחק משמעותית במחירון החדש שייכנס לתוקפו ב-1.1.17, בעוד שזה של היבואן, לא.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
למה להמתין להבדיל מפשוט לרכוש במחיר מוזל ולהעלות על הכביש בינואר-2017?
מילא אם יש דגם חדש אבל אם מדובר באותו הדו״ג לכל דבר ועניין אז באמת שחבל שלא לשלם פחות.
במידה ויש כסף אז לא כדאי להמר וכדאי לדעתי אופנוע חדש. גם אם זה הדגם היוצא.
מתי סוזוקי מביאים לארץ את הדגמים החדשים שלהם?
הייתי מציע לכולכם להמתין לאפריל כי רוב הדגמים החדשים מגיעים לארץ באפריל,דצמבר במכירות זה רק לרוקן מחסנים מי שרוצה אופנוע חדש תרתי משמע שיחכה לאפריל כול היצרנים יגיעו עם דגמים חדשים.
http://www.galgalim.co.il/?CategoryI...ArticleID=5450