חמי שלום
אנחנו מטפלים באירוע ע"פ אמות מידה מקצועיות. מה אתה מחליט לעשות עם המידע שבידך זו החלטה ואחריות שלך. כפי שהבנת אין לנו זמן להתעסק עם עדכונים ללקוח כשאנחנו מטפלים באירוע של הלקוח, מה גם שאתה ראית את כל המהלך באון ליין אצלך . אתה לא צריך אישור שלנו לטפל באירוע כראות עינך ואיננו יודעים מה השיקולים שלך , היכן אתה לעומת הסייר וכו' .
אני לא מצפה ואיני מאשר למוקדנים לנהל את האירוע עם הלקוחות , אלא עם גורמי האכיפה בלבד כולל הסיירים. למדנו שלכל קלוח גישה משלו : אחד מבקש שנטפל ונעדכן אותו, אחר רוצה לדעת מה קורה בכל שנייה , שלישי רוצה לצאת גם למרדף וכו' ...עלינו לשמור על עבודה נקייה מהפרעות, הסחות ורעשים. זה גם מה שאתה מצפה מאיתנו שנעשה כשמטפלים באירוע שלך.
מי שקונה את הפתרון של סקיילוק צריך לדעת מה ההגבלים ומה הפיצוי.
אם "סקיילוק - רב בריח איתור לוויני לרכב" מצהירים שיש להם 100% הצלחה אז לשירשור זה היה עניין וטעם.בוא נבדוק רגע.. הם לא
כל חברה שמציעה שרות דומה חייבת לחשוף את הסטטיסטיקה. רק ככה כצרכנים נדע איזו חברה יותר רצינית. ונבחר חכם יותר.
זיקי היקר
מסכים עם כל מילה שלך , עד הקטע של פרסום סטטיסטיקה ...אף חברה לא תיתן לך נתוני אמת , גם אני יכול לחרטט אותך עם נתון של 82.7% אחוזי הצלחה בכל יציאה לסיכול ..יש לך איך לאמת את זה ?
אני בטוח שאתה מבין קצת בסטטיסטיקה ונתונים , ולכן כל החברות שעוסקות בתחום צריכות להכין נייר הנגזר מאותן אמות מידה וסטנדרטים , שאם לא כן לכל אחת מהחברות יהיו מספרים משלהם שלא מייצגים דבר מלבד נתון שאמור להטיב עימן.
אז מה כן יש לנו להציג : ניסיון של אנשים אחרים ושירות . כשקורה אירוע נעשה את המקסימום לסכל , לא תמיד עולה בידנו...
אני מוכן לאתגר את הפורום - אני מזמין את כל מי שנגנב לו כלי שהייתה לו מערכת שלנו להופיע כאן , תספור אותם , נשווה לשאר הלקוחות שלנו ונעשה חישוב ביחד .
לקב"ט של סקילוק, אין לי שום בעיה מתוכן ההודעה שלך ומתיאור האירוע ואף בכך שאף סייר שלכם לא היה זמין באותו רגע, כי זה יכול לקרות עקב היותם עובדים בעוד עבודה. אולם אני הייתי רוצה לדעת. אם לקח 36 דקות מרגע הגנבה עד שהאופנוע נכנס לקלקיליה. ניקח לצורך העניין שאחרי 10 דקות הלקוח אישר את הגנבה, היה לכם 26 דקות לעלות מול המשטרה, להודיע למחסומים הרלוונטיים באזור. כמו כן ברגע שראיתם ירידה של האופנוע למחסום מסוים, לבקש ליצור פקק תנועה במחסום עד להגעת המשטרה למקום. עם כל הכבוד לחברה שלך, פרק זמן של 26 דקות מרגע אישור הגנבה ואי הצלחה בתפיסתו זה רשלנות של המוקד והאחמ"ש שהיה אחראי על האירוע.
וכן אני אומר את דעתי הכנה בתור עובד איתוראן ואף נציג לשעבר במוקד המבצעי במשך כשנתיים.
כמו כן, האם נעשו ניסיונות לשלוח שופ"ם למיקום האחרון של הכלי? לפני ניתוק המערכת שהם גילו אותה לדעתי.
אשמח לתגובתך.
בייקר שלום.נכתב במקור על ידי 82562
אין לי כוונה לנהל עימות כזה או אחר עם נציג חברה מתחרה ובטח לא לתת לך מענה לשאלות אחרי שאתה מחלק ציונים לשבח למוקדן ולאחמ"ש של סקיילוק. כל שהייתי צריך להציג ולפרט בקשר לאירוע הנ"ל, עשיתי באשכול, לפני ולפנים.
אם אתה רוצה לתאר את דרך הפעולה של איתוראן ככזאת שתוך 26 דקות מקפיצה את כל הגזרה, מפעילה את המחסום הצבאי, גורמת לפקק תנועה שעוצר את הרכב, שולחת את הרשות הפלסטינית לחפש אופנוע בתוך קלקילייה ובסוף מחזירה את האופנוע ללקוח, הרי זה הירואי מדי גם בשבילי, עם ניסיון מבצעי מעל 20 שנה ואיני מזלזל בנסיונך המבצעי. חסר רק מסוק, וצוללת בסיפור והרי תיאור מושלם לדרך פעולה. סקיילוק לא מוכרת לוקשים וסיפורי גבורה. הייתי נזהר בתיאורים כשלך שנוגדים את התו"ל של צה"ל במחסומים ובטח של מתאם הפעולות בשטחים מול הרש"פ... מישהו עוד עלול להאמין לך שאתם מסוגלים לכל זה תחת חסות הצבא והמשטרה.. ושהקורא ישפוט ויבין כדרך הבנתו.
לרעתך יאמר שאתה נכנסת למקום שלא כיוונתי אליו ובכך מראה לי שיש צדק בדברי.
חברת סקיולק, היא חברה שעובדת הרבה שנים, אם אתם מציגים את עצמכם בצורה כזאת ושיש לכם אחוזי הצלחה גבוהים, קרי אתם גם מיומנים בכל השלבים שאני מניתי.
להקפיץ את הגזרה? עם הפן המשטרתי, יש לדבר עם המוקדנית שאחראית על השיגורים בגזרה שלפי כך שאר המוקדניות יודעות להעביר לראשי היחסים בערים השונות מי פנוי, דבר שלוקח הרבה פחות מ26 דקות.
לדעת לאיזה מחסום, שהאופנוע בתוך הרכב לפי כיוון הנסיעה שלו מגיע ולהשיג את הטלפון האישי של החייל במחסום ולבקש ממנו לגרום לפקק בכניסה עד להגעת הכוחות, לוקח הרבה פחות מ26 דקות.
לבקש אישור לשופ"ם לאחר כניסת האופנוע לקליקליה לנקודת הציון האחרונה דרך החטיבה, דבר שלוקח כמה שעות ועל זה לא באתי בטענות, אלא שאלתי האם נעשתה הפעולה הנ"ל.
לגבי סיפורי הגבורה שלי.... לדאבוני הלוואי והיו לי יותר כאלה, אבל בדברי לא סיפרתי על אף סיפור גבורה על החברה שאני עובד בה, אלא שאלתי שאלות לדרכי הפעולה המיידים שלכם בתור חברה שהלקוחות משלמים לכם דמי מנוי בשביל הרוגע והביטחון וגם בשביל השירות המהיר.
אשמח לתגובה רצינית ולא לגיבובים מתלהמים והאשמות חסרות שווא.
התגובה של סקיילוק נשמעת לי רצינית ומכובדת אבל בשורה התחתונה אני שמח שבחרתי בזעקה האחרונה.
לא שאני מאמין שהסיכויים שלהם להשיב את הכלי גבוהים בהרבה, פשוט אני יודע שאם הם לא יצליחו הם יחזירו לי את הערך של הכלי ואני לא אשאר בלי כלום.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
זה בדיוק ההבדל. בחבילה המלאה שלהם שמגובה בחוזה יש להם את האינטרס הכי גבוה בשוק להשיב את הכלי שלך כי אם הוא לא חוזר החברה מוציאה כסף מכיסה נקודה. מעבר לעניין הכספי לי אישית זה מראה שהחברה עומדת מאחורי העבודה והשירות שהיא נותנת, ומראה על אחריות שלה כלפי הכלים והלקוחות שלה אם היא מוכנה להתחייב חוזית לפיצוי כזה במידה ולא הושב הכלי. זו אחת הסיבות העיקריות אם לא הראשית שבחרתי בהם, השניה היא נסיון ממקור ראשון של 2 חברים עם 2 כלים שהושבו זמן קצר מאוד מרגע הגניבה.
עריכה - יודלה הקדים, הנקודה זהה.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 03-01-2017 בשעה 20:42.
הרבה מידע מנוסח יפה של הקב"ט מעריכים את התשובות הכנות וללמוד קצת על התהליך .
חבל רק שכל הזמן מסובבים אותנו הלקוחות ... שאלנו שאלה פשוטה:
לכמה מנויי סקיילוק נגנבו אופנועים בשנת 2016 , ומתוכם לכמה הוחזר האופנוע .
ברור שזה תלוי בכל מני גורמים ומרחקים ולא בר שהשוואה לחברות אחרות כי כל מקרה גניבה לגופו .
יחד עם זאת , אנחנו המנויים נשמח לדעת את המספר כדי לקבל אמדן כללי .
חבל שממשיכים לנהוג כלפינו בחוסר-שקיפות ולמרוח אותנו ב"בוא נאתגר את הפורום" כאשר כל המידע קיים אצל הקב"ט בשליפה .
דיי את מחפשת תגובה שאת כבר יודעת אותה מראש...
בוא נגיד שהוא יפרסם עכשיו 50%. אז מה?!? הם לא שוטרים ולא הכל תלוי בהם. מה שניסו לומר פה שלחברה הזאת יש "אינטרס" להחזיר לך את האופנוע לא בגלל שהם אוהבים לעזור לזולת (גם אם כן זה לא רלוונטי). אלא כי הם מעדיפים למצוא לך את האופנוע מאשר לשלם לך מחירון של 90%. זה הכל כסף!
**אם היו פה צצות תגובות של " לא החזירו לי את האופנוע ולא קיבלתי כסף, אני בתביעות איתם" או משהו בסגנון. הייתי מסכים שיש לך מה לדאוג לגבי אמינות החברה.
לגבי "אתגר הפורום" אני מסכים איתך בהחלט. מיותר! נראה טוב בתור תגובה אבל קצת צבוע
נערך לאחרונה על ידי shembar1; 04-01-2017 בשעה 11:28.
אתה מערבב כאן בין 2 חברות שונות.
הקב"ט שהגיב כאן הוא קב"ט של סקיילוק ואלינה הגיבה אליו, סקיילוק לא מתחייבת לשום פיצוי במידה והכלי לא הושב, ואתה מבלבל בניהם לבין הזעקה האחרונה שכן מציעה פיצוי כספי במידה והכלי לא הושב.