עמוד 9 מתוך 9 ראשוןראשון ... 789
תוצאות 121 עד 127 מ 127

אשכול: בני ****, גנבו לי את הZ

ציטוט נכתב במקור על ידי alina צפיה בהודעה
    הרבה מידע מנוסח יפה של הקב"ט מעריכים את התשובות הכנות וללמוד קצת על התהליך .

חבל רק שכל הזמן מסובבים אותנו הלקוחות ... שאלנו שאלה פשוטה:
    לכמה מנויי סקיילוק נגנבו אופנועים בשנת 2016 , ומתוכם לכמה הוחזר האופנוע .
    ברור שזה תלוי בכל מני גורמים ומרחקים ולא בר שהשוואה לחברות אחרות כי כל מקרה גניבה לגופו .
    יחד עם זאת , אנחנו המנויים נשמח לדעת את המספר כדי לקבל אמדן כללי .

חבל שממשיכים לנהוג כלפינו בחוסר-שקיפות ולמרוח אותנו ב"בוא נאתגר את הפורום" כאשר כל המידע קיים אצל הקב"ט בשליפה .
    אני לא חושב שמישהו מנסה לסובב מישהו, אני חושב שיש מידע שאת או כל אחד אחר יכול לאשר ולבדוק באמת.
    אני אישית יכול לספר לך על שלושה אירועים שאני מודע להם, של לקוחות שהאופנועים נתפסו.
    האם הם בפורום כאן ? אין לי מושג האם אפשר למסור את שמם גם לא נראה לי אפשרי.
    האם חברות אחרות בשוק מחזירות הכל ? גם לא נראה לי כי גם כאן אני מכיר כמה שלא חזרו.
    בלי להיכנס לחברות שפועלות באותו התחום גם הם בספק אם ימסרו את המידע הזה מסיבותיהם.

כפי שציינתי גם בתגובה הקודמת אני מכיר את סקיילוק לא מעט שנים ולאורך השנים הוכיחו עצמם לא פעם ולא פעמיים.
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

Junior Member
    הרבה מידע מנוסח יפה של הקב"ט מעריכים את התשובות הכנות וללמוד קצת על התהליך .

חבל רק שכל הזמן מסובבים אותנו הלקוחות ... שאלנו שאלה פשוטה:
    לכמה מנויי סקיילוק נגנבו אופנועים בשנת 2016 , ומתוכם לכמה הוחזר האופנוע .
    ברור שזה תלוי בכל מני גורמים ומרחקים ולא בר שהשוואה לחברות אחרות כי כל מקרה גניבה לגופו .
    יחד עם זאת , אנחנו המנויים נשמח לדעת את המספר כדי לקבל אמדן כללי .

חבל שממשיכים לנהוג כלפינו בחוסר-שקיפות ולמרוח אותנו ב"בוא נאתגר את הפורום" כאשר כל המידע קיים אצל הקב"ט בשליפה .
    אלינה שלום.
    בימים אלה אני מסכם את הנתונים של 2016,ובכלל זה את נתוני הסיכול בחתך הרכבים השונים. את הנתונים יהיה ניתן לראות בשקיפות מלאה באתר שלנו עד סוף החודש. כפי שנוכחת, אין לנו בעיה להיות שקופים ולתת תשובות על שאלות, אף אחד לא מסובב אף אחד, יכולנו להתעלם מהאירוע, שהרי הלקוח שלנו קיבל את המידע בעניין הגניבה, ואני לא חייבים לאף אחד אחר דין וחשבון, תמיד יהיה מי שימצא סיבה להכפיש ולפרסם מידע שגוי מאינטרסים שונים. מדובר בנתונים שנמצאים גם בחברות הביטוח, כך שאין כאן מקום להסתרה, למרות שאני לא בטוח שגם החברות המקבילות לנו נוהגות כך. בהנחה שאת לקוחה שלנו, כפי שציינת, אשמח אם תפני אליי אישית לגבי כל מידע שתרצי לקבל. את השיווק שלנו אני לא עושה בפורומים השונים,כך גם לגבי פרסום נתונים.

Member
    בקיצור אומר, שאני לא מסופק מהתשובות של הקבט. אם הייתי בוחר להתקין מערכת איתור אז בוודאי הייתי בוחר בזעקה האחרונה. ליבי ליבי, עם פות״ש שנשאר בלא כלום, אפילו תשובות מנומקות לעיניינו הוא לא קיבל...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mordilo צפיה בהודעה
    אלינה שלום.
    בימים אלה אני מסכם את הנתונים של 2016,ובכלל זה את נתוני הסיכול בחתך הרכבים השונים. את הנתונים יהיה ניתן לראות בשקיפות מלאה באתר שלנו עד סוף החודש. כפי שנוכחת, אין לנו בעיה להיות שקופים ולתת תשובות על שאלות, אף אחד לא מסובב אף אחד, יכולנו להתעלם מהאירוע, שהרי הלקוח שלנו קיבל את המידע בעניין הגניבה, ואני לא חייבים לאף אחד אחר דין וחשבון, תמיד יהיה מי שימצא סיבה להכפיש ולפרסם מידע שגוי מאינטרסים שונים. מדובר בנתונים שנמצאים גם בחברות הביטוח, כך שאין כאן מקום להסתרה, למרות שאני לא בטוח שגם החברות המקבילות לנו נוהגות כך. בהנחה שאת לקוחה שלנו, כפי שציינת, אשמח אם תפני אליי אישית לגבי כל מידע שתרצי לקבל. את השיווק שלנו אני לא עושה בפורומים השונים,כך גם לגבי פרסום נתונים.
    תודה על התשובה .
    אני מעריכה מאוד את משה (כלבוטקס) ולדעתי הוא אחד מנקודות האור בשוק הישראלי וזה מה שגרם לי להטמיע את המערכת .
    אך עדיין אין לי שום אמדן על החזרות/תפיסות , גם לא אמדן כללי וגס .
    כמו שניתן להבין מהשרשור פה , לנו הלקוחות עולים תהיות וספקות על מה קורה ברגע האמת ואני מנסה לקבל אמדן כלשהו על החזרות/תפיסות כבר עכשיו .
    לדבריך אתה עובד על הנתונים של 2016 ומעלה לשקיפות מלאה באתר ... האם תוכל לפרסם לינק לאתר לראות את הנתונים של 2015 ?
    מחפשת לראות מספרים . (די עם הסיפורים ...)

Junior Member
    תודה על התשובה .
    אני מעריכה מאוד את משה (כלבוטקס) ולדעתי הוא אחד מנקודות האור בשוק הישראלי וזה מה שגרם לי להטמיע את המערכת .
    כמו שניתן להבין מהשרשור פה , לנו הלקוחות עולים תהיות וספקות על מה קורה ברגע האמת ואני מנסה לקבל אמדן כלשהו על החזרות/תפיסות כבר עכשיו .
    לדבריך אתה עובד על הנתונים של 2016 ומעלה לשקיפות מלאה באתר ... האם תוכל לפרסם לינק לאתר לראות את הנתונים של 2015 ?
    אלינה בוקר טוב
    אשמח לתת לך שירות אישי ולא להמשיך בפינג פונג בפורום .
    מבחינת "סקיילוק" מיצינו את עניין הגניבה של חמי. כפי שציינתי תמיד יהיה מישהו לא מרוצה או לא מסופק , כמו שאיתי ציין, אם כל הרצון הטוב , לא אוכל לתת מענה לכל תגובה כאן , ומלכתחילה נכנסתי על מנת להגיב לאירוע של חמי ולא לעשות שיווק או לפרוס כאן את כל פעילות החברה , אני חושב שזה לא המקום.
    טלפון אישי שלי: 054-309-1948
    מייל : dror_n@skylock.co.il

תודה על התשובה .
    קיימת בי תחושת בטן שלא תקבלי נתונים של 2016/2015.. אבל שוב זה רק תחושת בטן

Junior Member
    לגבי משה מ"כלבוטקס" - מדובר באחת תחנות השירות הטובות שלנו , איש מקצועי ואמין שפוגש את הלקוחות פנים מול פנים. ניתן להתרשם מדבריו על אמינות המערכת והניסיון שלו עם לקוחות . לי מן הסתם יש אינטרס, משה יכול לעבוד גם עם מערכות אחרות ומעדיף לעבוד איתנו , תבדקו איתו מדוע .
    ועוד נקודה ובזה אסיים: מזמין את הלקוחות של חברות אחרות, וגם אותך אלינה, לבקש את הסטטיסטיקה של התפיסות וכו' , אשמח לקבל פידבק ...לעניות דעתי לא תקבלו את הנתונים שאני הבטחתי לפרסם באתר שלנו עד סוף החודש ...נקודה למחשבה .
    כל מי שמעוניין לקבל פרטים על המערכת , אכיפה וכו' מוזמן להיכנס לאתר שלנו http://www.skylock.co.il או לפנות אליי כאמור .
    המשך חודש טוב ושנה אזרחית ללא גניבות ...
    דרור נגר - קב"ט "סקיילוק - רב בריח איתור לוויני לרכב"