עמוד 6 מתוך 9 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
תוצאות 76 עד 90 מ 127

אשכול: בני ****, גנבו לי את הZ

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    ציטוט נכתב במקור על ידי adnan צפיה בהודעה
    אתה חושב שאכפת לי חוזה?
    חברה דו פרצופית אם כך, פעמיים התקשרתי ופעמיים קיבלתי את אותה התשובה, ואני לא חושב שויסטרום נחשב כאופנוע שטח.
    בכל מקרה איתי הם הצליחו להפסיד לקוח.
    נ.ב לא שאלו אותי אפילו איפה אני גר או מה הגיל שלי, או ניסיון, רק ידעו באיזה אופנוע מדובר, מאוד חבל שלא הקלטתי את השיחה, אך בטוח אעשה זאת בעתיד במידה ותהיה לי עוד שיחת בדיקה איתם.
    בוא שניה נעשה סדר כי נראה לי שאתה קצת מתבלבל. מדובר בחברה פרטית (נקודה), שאם לא רוצה לבטח/ לתת חבילה כזו או אחרת של שירות לכלי כזה או אחר - זו זכותה המלאה ולא משנה מה הסיבות שלה או של הבעלים שלה.
    זה שהם לא מוכנים לבטח את הכלי שלך (ולא משנה בכלל מה הסיבה) זו זכותם המלאה וזה לא נותן לך שום לגיטמציה לקרוא להם חברה דו-פרצופית, ללכלך ולכתוב שטויות כל פעם שהשם שלהם עולה רק כי את הכלי שלך הם לא מוכנים לבטח. יש כלים שהם לא מוכנים לבטח, יהיו סיבותיהם אשר יהיו, וכמו שיש מקרים שמשתלם לקנות מנוי אצלהם, יש מקרים שלא משתלם. הכל תלוי במה הם מוכנים להציע לכלי שלך, מה המחיר ומה התמורה לעומת ביטוח מקיף. נראה לי שאתה לוקח אישית משהו שממש לא קשור ספציפית אליך, לצורך העניין הכלי הנוכחי שלי מבוטח אצלהם והכלי הבא שאני מתעתד לקנות וביררתי מולם אופציות לגביו לא יהיה מבוטח אצלהם כי הם לא מוכנים לספק את החבילה המקיפה לכלי כזה אלא רק חלקית וזה בסדר, זה עסק פרטי עם הבחירות שלו ולכלי הזה יהיה מקיף ולא הזעקה אחרונה, אין שום סיבה להתעצבן.

Junior Member
    hemiant
    תודה רבה לך על השיתוף .
    כולנו יודעים על כמה קל לרכוש/להתקין מערכת איתור/ביטוח , אבל נדיר לקבל מידע על מה קורה בפועל בזמן אמת מבחינת שירות בעת גניבה .
    המקרה המצער שלך מוסיף מידע לכולנו על מה שקורה בפועל מבחינת שירות של סקיילוק , ונשמח אם תוכל להמשיך לעדכן אותנו .

Member
    יש עדכון על ההתנהלות מול סקיילוק או שהם פשוט מתנערים?
    mt-07

Senior Member הסמל האישי של shushu
    אם כבר בחברות איתור והשבה עסקינן, הרשו לי להדחף.

לי יש איתוראן באקס מקס והוא אכן מתריע לי על נגיעות בכלי, כמו כן יש אפליקציה עם היסטוריה מלאה 24 שעות אחורה עד רמת הקמש״ים באיילון.

האם למישהו יש ניסיון עם איתוראן ״בזמן אמת״?

Member הסמל האישי של Mill3r
    אני זוכר שהיה ערוץ יו טיוב של בחור שעובד באיתוראן ומחזיר/מסכל גניבות של רכבים.
    היו שם מרדפים די מרשימים.
    מניח שלפחות אדם אחד עובד שם (אם הוא עדיין עובד).

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    קוראים לו מייק בר, היה מעלה פעם סרטוני אקשן רציניים לפרופיל שלו ביו-טיוב, אבל אין קשר בינו והחבר'ה שלו לתחום האופנועים באיתוראן.

Junior Member
    שלום לכולם
    שמי דרור ואני הקב"ט של "סקיילוק - רב בריח איתור לוויני לרכב" .
    מתנצל על התגובה המאוחרת , לקח זמן לקבל את המידע על ההתכתבות כאן בעניין הגניבה של הלקוח וכן לקבל אישור להרשמה לפורום.
    בכל מקרה להלן התייחסות "סקיילוק" לאירוע, מבלי לפגוע בפרטיות של הלקוח, למעט פרטים שנמסרו בפורום זה על ידו:
    קודם כל צר לנו על האירוע , כל אירוע גניבה הינו אירוע מצער וכואב, אשר על כן, איננו מודדים את הלקוח על התבטאויותיו בעניין בשירות של "סקיילוק" בעת צערו , שהרי בתחילתו של עניין הוא בחר בשירות של "סקיילוק" על פני שאר החלופות והוא כנראה ידע למה הוא עושה זאת...
    ולעצם האירוע ולשאלות / תהיות / תגובות שעלו באשכול :
    בתור התחלה, הייתי לוקח בעירבון מוגבל הרבה ממה שנאמר באשכול לעניין שירות כזה או אחר (איתוראן, זעקה אחרונה, גיל דוד וכו') – רצוי שכל אחד יבדוק לעומק את השירות שכל חברה מציעה , כולל המסלולים השונים וכמובן העלות . צאו מנקודת הנחה שכל שירות עולה כסף , ככל שהוא יותר מורכב , מסובך ומעניק ביטחון – כך הוא יותר יקר.
    האירוע המצער קרה בכפר סבא , מסלול הנסיעה של הגנבים היה 12 ק"מ ממקום הגניבה ועד להיכן שהגיעו בתוך קלקיליה . סה"כ זמן מהעמסת האופנוע על רכב ועד הגעה לתוך קלקיליה כחצי שעה בלבד.
    הגנבים הגיעו ברכב, גזרו את השרשרת והעמיסו את האופנוע על רכב כלשהוא ופתחו בנסיעה. מוקדני "סקיילוק" קיבלו התראה ויצרו קשר מיידי עם הלקוח שקיבל התראה במקביל משירות מעקב שקיים אצלו בנייד.
    מהסתכלות בנתונים אלה , אני מסופק איזה שירות של איזו חברה יכול לתת מענה לגניבה.
    ל"סקיילוק" פריסה של סיירים ברחבי הארץ, הסייר הכי קרוב שהה באזור התעשייה הדרומי של נתניה ועל פי ניתוח זמן מורחב לא היה יכול לתת מענה למרות שיצא אל אזור האירוע. סיירים אחרים היו במרחק דומה , כך שההתמקדות הייתה במענה של משטרת ישראל והמחסום הרלוונטי בציר התנועה.
    נוצר קשר עם המשטרה והתקיימה הכוונה של המשטרה למקום, כולל הקמת מחסום של מג"ב (מצרף לינק להקלטות להתרשמות) , אך לאור הנתונים שציינתי , הסיכוי לסיכול הגניבה היה קטן . יש לציין כי מאחר שהאופנוע היה על רכב , מכוסה או מוסתר בארגז , ולא היה מידע לגבי הרכב, גם למחסום "שער אליהו" לא היה סיכוי לעצור את הרכב שנשא את האופנוע , אלא אם היו משנים נהלים במחסום והדבר אינו תלוי בנו מטבע הדברים.
    מאחר שהתקיים מרדף והכוונה של המשטרה , ברור שהמוקד היה עסוק בכך, וברור שהלקוח רצה לקבל פרטים בזמן אמת ולכן ככל הנראה לא ניתן לו מענה בשלב זה , מטעמים מובנים (ניתן לשמוע בהקלטה).
    כקב"ט החברה , אני מתעסק אישית עם כל אירוע שכזה , ולכן יצרתי קשר עם הלקוח מיד בתום האירוע לקבלת פרטים ולעדכן , לא זוכר שציינתי שהמשטרה לא עשתה דבר , כן עדכנתי לגבי הסייר , מה ניתן לעשות ומה לא .
    אני בוחר שלא להתייחס לתגובות כאלה ואחרות שעסקו בטיב השירות שלנו לעומת שירות של חברות מתחרות , ברור לי שקיימים אינטרסים סמויים או גלויים , מצד גורמים כאלה ואחרים , ואין לי כוונה להתנצח בפורום זה עם אף גורם. כל אחד רשאי להחליט בהתאם לצרכיו , ידיעותיו , ניסיונו ורצונו איזה שירות לקבל מאיזו חברה. כן אציין שכל לקוח שלנו מוזמן להיות איתי בקשר אישי על מנת לקבל מענה בשגרה ובאירוע . אנחנו נעשה את כל הניתן על מנת לעצור כל אירוע גניבה , עם זאת איננו מתיימרים להצהיר הצהרות שאינן ריאליות - אין לנו חברת הפקה של אפקטים , פעלולים ומרדפים שרואים בסרטים , איננו נכנסים לשטחי A ואיננו מתנגשים בגנבים. אנחנו פועלים על פי החוק וההיגיון , בבטיחות ומתוך כוונה לעמוד בייעוד החברה ולתת ללקוחות מענה . זה הרי ברור שיש לנו אינטרס שאף רכב אשר בו מותקנת מערכת שלנו לא ייגנב , ואם נגנב , שנוכל לסכל את הגניבה ולהשיב אותו לבעליו.
    אשמח להשיב על כל שאלה בעניין , גם בפורום זה וגם במייל שלי:
    dror_n@skylock.co.il
    נערך לאחרונה על ידי mordilo; 02-01-2017 בשעה 18:47.

ובקצרה - להבדיל ממה שאנחנו רוצים לקבל (צבא פרטי שילך למלחמה בשביל להשיב את הכלי) זה יותר בכיוון של לבקש יפה ולקוות שהגנבים יבהלו מהסייר(!) הבודד שיגש אליהם.

Member
    היה נחמד לקבל קצת סטטיסטיקטות כמו אחוזי מניעה ואחוזי השבה .

Senior Member
    אני באופן אישי באמת סומך על משה מכולבוטקס שמתקין את המערכת ובוטח בו לגבי בחירת חברת המוקד, אני בטוח שגם הוא עשה את הבדיקות שלו מולם ואם ימצא פגם או התנהלות לא תקינה הוא ידע להפיק את הלקחים.
    אחרי הכל מערכות מסוג זה אינן תחליף מלא לביטוח מקיף אבל לי באופן אישי המערכת והמוקד נותנים מענה ושקט נפשי.
    Tracer 900

Junior Member
    QUOTE=Gal.r;82401]היה נחמד לקבל קצת סטטיסטיקטות כמו אחוזי מניעה ואחוזי השבה .[/QUOTE]

ערב טוב.
    כל סטטיסטיקה שאתן לא תצייר תמונה קרובה למציאות. תלוי מהיכן נגנבו הרכבים (קירבה לקו הירוק משפיעה על אחוזי הסיכול) , באיזה אופן נגנב (אופנוע בתוך רכב בעייתי לסכל) מה מוגדר סיכול, מקצועיות הגנבים (אם הגיעו עם מכשור חוסם וכו') ועוד. גנב מקצועי ישלים את העבודה בכל מקרה.. אני יכול לאמר שמעט מאוד רכבים שנגנבים עם מערכת שלנו לא מוחזרים

Junior Member
    בהחלט צריך לתאם ציפיות, סייר או שוטר לא יסכנו חיים בשביל עבירת רכוש. יש גנבים ש"לא רואים בעיניים" ויהיו מוכנים להוריד אותך מהכביש אם תיסע לידם, יש כאלה חמושים, יש פחדנים שעוזבים את הרכב ובורחים כשהם מזהים סייר או שוטר. אנחנו שואפים למגע שיגרום לגנב לוותר על הרכב ולדאוג לעצמו...

אני שמח שדרור קבט סקיילוק בחר להגיב כאן ולתת את השתלשלות הארוע כולל הקלטות שמראות שאכן סקיילוק פעלה ועשתה כל מה שניתן לסכל את הגניבה.
    דווח למחסומים ועורבה המשטרה שפעלה בשטח, לצערי לא סוכל הארוע כמו שקורה בעוד חברות.
    אני עובד עם סקיילוק למעלה מ 20 שנה ובתחום הדו גלגלי קרוב ל 8 שנים, ואחרוזי ההשבה הן גבוהים מאד אבל ברור לנו שאין 100%
    גם לא אצל המתחרים ולא משנה מי הם וכמה הם גדולים, אני אישית מכיר רוכבים שהיו להן מערכות כאלו או אחרות מחוברות למוקד כלשהוא שהאופנועים שלהם התאדו בכלל בלי שהמוקד זיהה ארוע ורק לאחר שהלקוח קיבל הודעה 30 ק"מ ממקום מגוריו על ניתוק מתח הבינו שהיתה גניבה.
    ככה שהכי קל לבוא ולדבר על האחרים,חברות מסויימות רק בשעות מסויימות יתקשרו אליכם וחברות מסויימות ימתינו שתדווחו שהאופנוע נגנב ואז יתחילו לחפש.

בפוסט הזה יש לפחות שנים שלושה מנויים של סקיילוק שיעידו שלעיתים כבר מעיק לקבל שיחה מהמוקד כי הפעילו בטעות את המערכת ולא ניטרלו.
    חברות מסויימות רק בשעות מסויימות יתקשרו אליכם וחברות מסויימות ימתינו שתדווחו שהאופנוע נגנב ואז יתחילו לחפש.

אני אישית מכיר כמה מנויים שנגנב להם האופנוע ונמצא לאחר זמן קצר טרם נכנס לשטחים והוחזרו לבעליהם
    רק מהשנה האחרונה, דוקאטי מונסטר שנגנב ללקוח המפתחות ולא היה בכלל ארוע גניבה אבל מאחר ודווח למוקד כמה ימים קודם לכן על גניבת המפתח
    היתה ערנות מוגברת והאופנוע נתפס עם הגנבים.
    ימהה MT שנגנב מדרום תל אביב בשעה 3 בלילה ולאחר מרדף נתפס בפארק קנדה
    קואסקי Z800 שנגנב מתל אביב ב 7 בבוקר ולאחר מרדף נתפס ביציאה מאיילון לכיוון אריאל
    ויש עוד כמה שבכלל לא עודכנתי על ידי הלקוחות.

לכל מי שיש את המערכות שלנו שמחוברות לסקיילוק יכול להיות רגוע כי סקיילוק עושה הכל בכדי לסכל, לצערנו אין 100% אחרת חברות ביטוח היו סוגרות.
    אבל עושים הכל בכדי לתפוס ולהחזיר אבל ישנן מגבלות גם בחוק וגם במה שאפשר.
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

Senior Member הסמל האישי של shushu
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ecliptica צפיה בהודעה
    ובקצרה - להבדיל ממה שאנחנו רוצים לקבל (צבא פרטי שילך למלחמה בשביל להשיב את הכלי) זה יותר בכיוון של לבקש יפה ולקוות שהגנבים יבהלו מהסייר(!) הבודד שיגש אליהם.
    יפה אמרת.

אני מאוד מכבד את הקב"ט ואת התגובה הכנה שלו ונקיה מסיבונים (אין 100% סיכולים) אבל כשאני מבין שהכיסוי הגיאוגרפי שלכם מוגבל אני הייתי מאוד דואג אילו הייתי לקוח שלכם.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'