Sent from my iPhone using Tapatalk
התרעה מ-
36-193-32
ארוע כניסה אנלוגית
קלקיליה
27/12/2016 17:53:52
סקיילוק.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
מאחל להם מוות ומאחל לך שהאופנוע יוחזר.
מסקרן אותי כמה רוכבים ואופנועים יש בקלקיליה שבמחסומים לכיוון ההוא אף אחד לא חושב לעצור אופנוע ולבדוק ניירת.
אני מבין שאולי כוחות הבטחון שם לא רוצים להתעסק בזה אבל זה שירות טוב לאזרח.
סקיילוק זה מערכת שמפצה אותך במקרה והוא לא הושב?
בכל מקרה משתתף בצערך אבל לא הכל אבוד. פרסם תמונות ופרטים כאן - https://www.facebook.com/groups/6984...13381/?fref=ts
אם עדין יש לך קשר עם האופנוע תעשה את זה כמה שיותר מהר.
לתפוס בן של זו... על חם ולדפוק לו כדור בכל פיקה כולל שבירת הידיים שלו עד למצב שיהיה נכה ונטל כל חייו על משפחתו
מאחל לך שתמצא את האופנוע. מאיפה גנבו את האופנוע - בית\עבודה\רחוב ?
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
תוכל לפרט יותר? איפה היה המוקד? מניסיון שלי הוא די פעיל וער למצב, האם היה מרדף? האם התקבל דיווח מיידי?
גנבו מהבית היה קשור לשרשרת 12 המוקד לא עזר בכלל, היה סייר אחד בנתניה, מהזמן שבו הבהרתי להם שבאמת נגנב האופנוע עד שעבר את הגבול לקלקיליה עברו 36 דקות, שאם הייתי יודע שהם והמשטרה לא עושים כלום הייתי עולה על האוטו ומנסה לעשות משהו (אל תשאלו מה, לא יודע) והקטע שהתקשרתי למוקד שוב (כדי לקבל עדכון) והבחור שם אומר שהם "במעקב" (בולשיט עשו מה שאני עשיתי דרך האפליקציה עקבו אחרי הGPS) ובקשר עם המשטרה (אין צורך להרחיב במילים על אוזלת היד של משטרת ישראל) ובזמן הזה ראיתי את האופנוע על כביש 55 והייתי בטוח שעוד רגע עוצרים אותם......
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
יש איזה בחור שהוא צייד אופנועים גנובים ויש לו אחוזי הצלחה גבוהים (בלי להסתלבט)..
אני אישית לא מכיר ולא יודע איך ליצור קשר אבל הפורום כאן בשביל זה אני מקווה שמי שיודע על מי אני מדבר יעזור לבחור ויקשר אותו אליו.
המערכת עדין באופנוע? על חובת המוקד עכשיו לעניות דעתי לנסות להיכנס פנימה להחזיר את האופנוע או לבקש אישור מהצבא להיכנס, או לחליפין לשלוח שופ"ם למקום על מנת להחזיר את הכלי.
מצטער להגיד לכל מי שמבטח בחברות פחות מוכרות עם כוח אדם מצומצם יותר, זה המחיר.
גילוי נאות אני עובד בחברת איתוראן וישנם לפחות 10 אוכפים בכל גזרה בארץ כולל תיאום מהיר עם המחסומים באזורי הכניסה לרשות הפלסטינית.
מקווה להחזרת האופנוע במהירות ובלי נזקים כבדים.
וואו אני מאחל סבל רב לזבל עופות שגנב אותו.
אה לא הבנתי שהוא רק משיב, אבל נשמע כמו מקצוען באיתור.. מקווה שיחזור בשלום הביתה.
איזה Z זה תן קצת פרטים ומאיזה איזור הוא נגנב ? לא היה אפשרות לנטרל את המנוע ? כי לפי מה שקראתי שיש לסקיילוק את האפשרות הזו