בעסה נשברה לי ציפורן
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
בעסה נשברה לי ציפורן
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מעניין שאן תגובות של נשים רוכבות. לשרשור..
מה שמראה כנראה שהרבה מהן לא מבקרות כאן, או בכלל .המצב עגום.
לך תבין אותך..
חג שמייח
גם רומא לא נבנתה ביום אחד. פורום הרוכבות עד יפרח... הבעיה העיקרית שלו היא שאין שם שום בטחון והגנה מפני זאבים ובכל שרשור יש יותר מגיבים ממגיבות. באין פרטיות זה לא באמת פורום רוכבות ולכן הן הדירו רגליהן. אבל הן עוד יחזרו...
נו, הנה, באתי, שלא תגידו שאין תגובות של נשים בפורום.
אני לא בטוחה אם "אין רוכבות בישראל" זו הבעיה. זה נכון שיש מעט, ועוד פחות מתוך אלה רוכבות בשביל לרכוב, ולא כדי להגיע ממקום למקום.
אולי באמת יש מעט מידי, אולי רובן פשוט לא מוצאות עניין בפורומים. זה רק אנחנו, הזקנים, שעוד מסתובבים פה, לא? כל המאגניבים בווטסאפ ובפייסבוק.
אחרי מותו בטרם עת של הפולגז הקודם, שלקח איתו ערמות של שרשורים טכניים ואת שאריות הקהילה הישנה אל האבדון, באופן אישי עברתי לשוטט בפורומים בחו"ל. שם, דרך אגב, יש לא מעט רוכבות. גם בפורומים יעודיים להן, גם בפורומים הכלליים. אולי כי שם זה לא נראה לאף אחד מוזר, ויש פחות בדיחות על ציפורניים ולייקים ואיפור. אולי זה סתם כי יש מספיק רוכבות דוברות אנגלית. לא יודעת.
אולי במקום להפריד אותן לפורום משלהן, אם תרצו לעודד הצטרפות של רוכבות, הפתרון יהיה לנזוף במי שגורם להן להסס. ואולי אי אפשר לפתור את זה, וגם זה לא יעזור.
איחוד זה מה שאנחנו צריכים.
ובינינו חלקינו גם חולמים...
פורם לכולם/ן ..
ותודה לצבה.
בזמן האחרון נשארתי רק עם advrider ועוד כמה קטנים של קהילות מקומיות בקליפורניה שיצא לי להתחבר אליהן בטיולים. אבל יש המון, זה תלוי מה מעניין אותך.
בוא נעשה לכם קצת סטטיסטיקה לא מדויקת אבל מעניינת:
בפורום הזה יש סה"כ 4500 משתמשים רשומים שמתוכם הרוב המוחץ כמובן נרשמו בשביל לשאול איזה שאלה קטנה ונעלמים אח"כ או נרשמים ובכלל לא כותבים אי פעם.
יש אולי איזה 50 יוזרים שכותבים יחסית קבוע ועוד 100-200 פה ושם וכל השאר אורחים. בערך 5% (ואני עוד מפנק) מכלל היוזרים פעילים.
מynet: "מתוך יותר מחצי מיליון בעלי רישיון נהיגה בכלי רכב דו גלגלי, רק 58 אלף הן נשים.
- ל-3,654 נשים בלבד יש רישיון לאופנוע מעל 500 סמ"ק, מתוך כ-130 אלף בעלי רישיון".
ז"א שבערך מתוך כל בעלי הרישיונות לדו"ג בארץ 0.8% נרשמו אי פעם לפורום. ומתוכם רק 5% משתתפים בפורום. ז"א 0.04% מכלל בעלי הרישיונות פעילים בפורום.
נניח ואצל הנשים הייתה אותה מידת הרשמה מדויקת ואותה מידת השתתפות מדויקת אז 0.04% על 58000, יוצא 23.4 נשים פעילות....
אז זהו. רוצים יותר נשים? תדאגו שיותר נשים יוציאו רישיונות... אין דרך אחרת.
[QUOTE=MasterOz;81477]לפחות לא כאלו שבאמת חושבות שזו דרך חיים.
לא...אל תקפצו בנות, לא התכוונתי לכולכן, עשיתי חישוב ומצאתי
שיש כמה כאלו, נו...רציניות, שאופנוע זה חלק בלתי נפרד מהן,
נראה לי שאני מכיר את שלושתן.
חוץ מהן, נאדה!
אני מכיר שתיים (ורק אחת מהן ברמה אישית) . אבל אולי הן שתיים מהשלוש שלך
לא חושב שלא עודדו רוכבות להצטרף כאן לפורומים, כון שהיו הערות סקסיסטיות ושובינסטיות לפעמים ואני כמובן מתנגד וחושב שחוץ מהנהלת הפורום גם שאר החברים כאן צריכים להוקיע את זה. מבחינתי ברגע שחברת פורום מגיבה לעניין ותורמת לפורום אני אתיחס אליה באותה צורה כמו לחבר פורום והמגדר שלה לא יעניין אותי, ברגע שיש רוכבות, בדומה לרוכבים גברים שמחפשות פרובוקציות, פוזה, תשומת לב, ריבים ושאר דברים שליליים היחס מבחינתי צריך להיות בהתאם.
Tracer 900
אני לא מבין למה צריך להקים תתי פורומים ותנאים מיוחדים.
אם נשים ירצו להשתתף בשיחות הן יעשו זאת, אם לא אז לא, הסביבה כאן לא שונה מכל סביבה שהמצאים בה גברים ונשים ביחד, אולי חוץ מהעניין שהכל קצת יותר בוטה לפעמים מכיוון שזה עולם וירטואלי אך לצורך האיזון יש מנהלים שמציבים גבולות.
בתכלס, לא ממש משנה לי אם המגיב הוא גבר, אישה, חתול או עב"ם, בסופו של דבר זה פורום אופנועים וזה נושא הדיון העיקרי כאן.
נשאלת השאלה האם כל אוחז/ת כידון אוחז/ת גם בעט, והאם העט או במקרה שלנו המקלדת
הופך את המחזיק בו לאופנוען אמתי, ובכלל מי הוא האופנוען האמתי והאם זעקת המקוננות על
מחסור מדומה בכביש הדיגיטלי הוא גם מחסור זהה על ג'ונגל האספלט.
לאן נעלמה האחות הרחמנייה והאימא הטובה שאופה חלות לשבת ומה מסתתר מתחת למעיל
העור, קסדת הפלסטיק וכתובות הקעקע?
האם רכיבה וכתיבה אחת הן, והאם מחוסר בהן יכולה לבלבל אריות זקנים. פני הדור כפני הכלב,
לאן נעלמו בנות ישראל על במותך חלל.
* מוקדש באהבה רבה לקסד.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!