תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: צריך עזרה לגבי בחירת ציוד מתאים

צפייה משולבת

Junior Member

צריך עזרה לגבי בחירת ציוד מתאים

אהלן
    אני עדיין חדש בתחום ואני מחפש את העצות ואת העזרה של הוותיקים ממני בעלי הנסיון בפורום.
    בדיוק הוצאתי A1, מתגייס עוד חצי שנה~ ועד אז רוצה לצבור קצת כסף בשליחויות (ממש רוצה את הכיף ואת הנסיון של האופנוע, אך אין לי אפשרות לקנות כלי - לפחות לא עכשיו, במיוחד כשהגיוס שלי מעבר לפינה).

בכל מקרה, אני מתכוון להשקיע כמה שאוכל על ציוד. התקציב שלי לא גבוה בכלל, אז אני מחפש את הציוד המקסימלי שאוכל לקנות.
    אז ככה...

אני מחפש קסדה, מעיל וכפפות.

קסדה
    בהתחלה חשבתי על LS2 Rookie שהיא יחסית זולה - סביבות ה 400 ש"ח, אבל כשאני חושב על זה, עדיף לי באמת לסחוט עוד קצת כסף ולקנות קסדה יותר איכותית - בכל זאת, קסדה היא חלק מאוד חשוב. לכן חשבתי על AGV K3 SV שהיא גם נראית טוב, וגם יש לה את ה Sun Visor שאני ממש מעדיף מאשר לרכב עם משקפי שמש בבקרים.
    קסדה כמובן אקנה מהארץ, אשמח לעוד אופציות בתקציב של 1000-1500 ש"ח. ממש אשמח אם יהיה לקסדה Sun Visor.

מעיל
    פה אני קצת מסתבך.. אני לא בטוח אם לקנות מעיל ייעודי לחורף או מעיל שמתאים לכל העונות. מצד אחד, מעיל לחורף לפי מה שהבנתי יותר טוב ממעיל רב עונתי, אך מצד שני החורף פה לא כזה נורא, ובמידה ואקנה מעיל רב עונתי הוא ישמש אותי גם לקיץ, וככה זה יקל על ההוצאות הכספיות שלי ואוכל להתמקד בעוד דברים.
    על המעיל חשבתי להשקיע סביבות ה 1000 ש"ח. אין לי בעיה לקנות מאתרים בחו"ל - רק אשמח לעזרה לגבי איך לבחור מידה נכונה כדי שלא אצטרך להתקע חודשים ללא מידה מתאימה.
    כן יש לי עדיפות לקנות בארץ - גם בשביל המידה, וגם כדי לקבל במקום ולא לחכות עד שיגיע.

כפפות
    זה כבר פחות בעייתי - בחורף קונים כפפות חורף ובקיץ כפפות קיץ.
    יש לי כפפות פשוטות של Scoyco מאיביי שלמדתי איתן בשיעורי נהיגה אבל אני כן ארצה כפפות יותר טובות של חברה מוכרת יותר.
    אשמח להמלצה לכפפות חורף (וגם לקיץ אם בא לכם, אבל לא קריטי לעכשיו).
    משהו בסביבות ה 300 ש"ח נראה לי די נורמלי.
    אין לי בעיה לקנות מחו"ל, אבל כן יש עדיפות לארץ.

נ.ב: כשאני מתכוון ל "לקנות בארץ" אני יותר מתכוון ל "לקנות בירושלים" כי אני מעדיף שלא לעשות טיול ארוך בשביל הציוד.

תודה רבה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ממליץ בחום על apex בירושלים
    יתנו לך שירות מקצועי ואדיב.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    ממליץ בחום על apex בירושלים
    יתנו לך שירות מקצועי ואדיב.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
    תודה אם יהיה להם משהו שארצה אלך אליהם.

Senior Member
    אני חושב שבלי קשר עדיף שתלך כדי לקבל כיוון, לראות את הציוד בעין ולחוש אותו.
    מנסיון זה ממש שונה מלקרוא ביקורות באינטרנט.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    הנה שתי האגורות שלי לנושא: בארץ (או בפרט במרכז, אבל אני מאמין שתופס לכל הארץ) מעיל רב עונתי לא באמת מתאים לקיץ. אני משתמש במעיל רב עונתי של לרט, והוא מתאים לעונות המעבר ללא הבטנה, ולחורף יבש עד גשם קל עם הבטנה, לא כי נכנסים מים, אלא כי המעיל נהיה כבד בגשם רציני. בקיץ, בגוש דן, אין מצב לרכוב עם המעיל הזה. גם כשכל פתחי האוורור פתוחים, והמעיל חצי פתוח, עדיין חם בפנים כמו בכבשן. לקיץ יש לי מעיל רשת מלא.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    הנה שתי האגורות שלי לנושא: בארץ (או בפרט במרכז, אבל אני מאמין שתופס לכל הארץ) מעיל רב עונתי לא באמת מתאים לקיץ. אני משתמש במעיל רב עונתי של לרט, והוא מתאים לעונות המעבר ללא הבטנה, ולחורף יבש עד גשם קל עם הבטנה, לא כי נכנסים מים, אלא כי המעיל נהיה כבד בגשם רציני. בקיץ, בגוש דן, אין מצב לרכוב עם המעיל הזה. גם כשכל פתחי האוורור פתוחים, והמעיל חצי פתוח, עדיין חם בפנים כמו בכבשן. לקיץ יש לי מעיל רשת מלא.
    האם יספיק לי מעיל חורף לחורף ועונת המעבר, ומעיל קיץ נפרד לקיץ ולעונת המעבר שלו? או שצריך רב עונתי בשביל עונות המעבר, וכך יוצא שצריך שלושה מעילים?

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    לא מכיר אותך, או יודע מה הסף שלך מבחינת חום/קור. לי חום מאוד מפריע ואילו קור הרבה פחות. אני משתמש במעיל רב עונתי לסתיו-חורף (עם בטנה)-אביב, ומעיל רשת לקיץ. כרגע, הרבה בגלל שיקולי תקציב אבל לא רק, זה מספיק לי בהחלט. בימים שיש גשם רציני אני שם חלפ"ס עליון על המעיל, זה מאפשר לי להגיע לעבודה יבש לחלוטין, על גבול החם מידי.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    לא מכיר אותך, או יודע מה הסף שלך מבחינת חום/קור. לי חום מאוד מפריע ואילו קור הרבה פחות. אני משתמש במעיל רב עונתי לסתיו-חורף (עם בטנה)-אביב, ומעיל רשת לקיץ. כרגע, הרבה בגלל שיקולי תקציב אבל לא רק, זה מספיק לי בהחלט. בימים שיש גשם רציני אני שם חלפ"ס עליון על המעיל, זה מאפשר לי להגיע לעבודה יבש לחלוטין, על גבול החם מידי.
    נשמע טוב, תודה! באיזה מעיל אתה משתמש אגב?

Member הסמל האישי של audiR8
    בנוגע לקסדה - יש לי את הK3-SV, ואני לא בטוח שהייתי ממליץ עליה.
    סה"כ היא לא רעה, שלא תבין לא נכון, והיא בהחלט נראית טוב.
    אבל היא רועשת יחסית, לא בהכרח נוחה במיוחד ולדעתי - לא בדיוק איכותית. יש הרבה קרקושים, במיוחד בזמן הליכה או תנועות ראש חדות, והריפודים לא נראים טוב אחרי פחות משנה.
    לי אישית גם מפריע שדה הראיה, במיוחד בתנוחת רכיבה ספורטיבית.
    במשקף השמש אני משתמש הרבה פחות משחשבתי, למרות שבהתחלה הוא בהחלט היה ברשימת הדרישות שלי. היום הייתי מעדיך קסדה בלי משקף פנימי. לשיקולך.

לחיוב - היא בהחלט נראית טוב. קל מאוד לפרק את הריפודים לצורך כביסה. המשקף מתפרק בקלות מופלאה - בהחלט לא מובן מאליו. מאידך, עדיין לא הצלחתי לפרק את משקף השמש ואני נאלץ לנקות אותו כשהוא מחובר לקסדה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי audiR8 צפיה בהודעה
    בנוגע לקסדה - יש לי את הK3-SV, ואני לא בטוח שהייתי ממליץ עליה.
    סה"כ היא לא רעה, שלא תבין לא נכון, והיא בהחלט נראית טוב.
    אבל היא רועשת יחסית, לא בהכרח נוחה במיוחד ולדעתי - לא בדיוק איכותית. יש הרבה קרקושים, במיוחד בזמן הליכה או תנועות ראש חדות, והריפודים לא נראים טוב אחרי פחות משנה.
    לי אישית גם מפריע שדה הראיה, במיוחד בתנוחת רכיבה ספורטיבית.
    במשקף השמש אני משתמש הרבה פחות משחשבתי, למרות שבהתחלה הוא בהחלט היה ברשימת הדרישות שלי. היום הייתי מעדיך קסדה בלי משקף פנימי. לשיקולך.

לחיוב - היא בהחלט נראית טוב. קל מאוד לפרק את הריפודים לצורך כביסה. המשקף מתפרק בקלות מופלאה - בהחלט לא מובן מאליו. מאידך, עדיין לא הצלחתי לפרק את משקף השמש ואני נאלץ לנקות אותו כשהוא מחובר לקסדה.
    הבנתי... אני אמדוד אותה ורק אחרי זה אחליט. תודה