ציטוט נכתב במקור על ידי Jonathan צפיה בהודעה
טוב עברו יומיים אפשר להתחיל עם הספויילרים

ראשית רוסי מאד מאכזב עם התחלה ממקום 8 ונפילה למקום 11 כשמרקז מתחיל אחריו ומבצע זינוק היסטרי למקום 4 על הפניה וחצי הראשונות - למעשה המהלך הזה הוא שקבע את המשך המירוץ וגם את תוצאת המירוץ במידה מסויימת.
אחרי האכזבה הדבר הבא הוא הוא לראות את רוסי מתכנס בעצמו אחרי 2 הקפות לראות מה עושים עם ממקום 9 ואיך מתקדמים הלאה, יפה לראות את ההתקדמות והניהול של המירוץ חבל שלורנזו ניצח.

עכשיו בו ניגע רגע במרקז - האופנוע שלו לא פגום, נראה שיש בעיה בבלימות כנראה מערכת ניהול מנוע שאמורה למנוע מהגלגל האחורי לטייל בנוסף עם שילדה שאמורה לייצב את כל העסק.
ההונדה נכון לעכשיו נראה יותר מדי זריז ולא מספיק יציב - הימאהה נראה כמייצר קומבינציה טובה יותר.
מזכיר את הימים האבודים של מהפכת הביג באנג שם אופנועי הדו"פ ודוהאן שבעוד שכל הרוכבים ביקשו עוד הספק הוא ביקש עוד הספק זמין שידחוף אותו קדימה ולאו דווקא כזה שיספק מהירות סופית גבוהה.
נתון מעניין הוא שאופנוע נמצא במצערת מלאה במשך 5% מהזמן, בשאר ה95% הוא צריך כח נשלט - וזה במירוץ....
כנראה שבהונדה שכחו את כיוויות העבר....

האליפות עוד רק בשליש הראשון שלה והכל יותר מפתוח - סבא רוסי צריך להתחיל לתת בראש

go vallllllleeeeeeee
רוסי אכזב רק עד להקפה 16.

לגבי מרקז, לפי חפרנויות בחו"ל, משייכים את זה לצמיגים(ההתאמה שלהם לאופנוע, לא פגם).

ציטוט נכתב במקור על ידי Jonathan צפיה בהודעה
אה כן עוד דבר....

בהדרכות הרכיבה גם של גידי פרדר וגם של כפיר לוין שניהם הדגישו את האין פתאום והסימנים המקדימים של התרסקות.
אין משוגע אין מטורף ..... אין הפתעות, הכל מתוכנן.
שאתה מביט על הרכיבה של מרקז במירוץ הוא יוצא מספר פעמים רחב לפעמים רחב מאד מחטיא את אפקס בגלל החטאת נק' הבלימה עד....שהוא מתרסק.
היה ברור למרקז שהוא רוכב מעבר למגבלה.

לחלופין
נו נו נו לו...אם הוא לא היה מזניח ובא להדרכה של גידי או כפיר זה לא היה קורה לו, כי הוא היה שם לב שהוא עומד להתרסק ועושה קליק אחד אחורה.....

נ.ב.
תודה סמיילי.
ובמבט על ה avatar שלך - כבוד.
כולם משכו את עצמם באף, חלקם קצת מעבר לקצה. כולל גם את רוסי שביקר את הקצה והצליח איכשהו לחזור.

ציטוט נכתב במקור על ידי Kenderkin צפיה בהודעה
הייתי שם!
טריבונת Pioggio Cesso ומרקז נמרח 4 מטר ממני.
לורנזו עובר -שתיקה. ולעומת זאת השתוללות מטורפת כל פעם שרוכב איטלקי מגיע...
חוויה שאני עדיין בהיי ממנה.
נשמע מדהים!
החוויה של לראות את לורנזו לוקח פודיום מדהים ונראה שלאף אחד בקהל לא אכפת?

הייתי מת להיות שם!