מטרו מעדכנת את המחירון ל-2017. חלק מהדגמים עולים, אבל חלק יורדים בצורה יפה, ויש גם מבצעים לחודש ינואר.
הונדה מורידה מחירים ל-6 דגמים נבחרים.
מטרו מעדכנת את המחירון ל-2017. חלק מהדגמים עולים, אבל חלק יורדים בצורה יפה, ויש גם מבצעים לחודש ינואר.
הונדה מורידה מחירים ל-6 דגמים נבחרים.
סופר טנרה הורדה של 40 אש"ח בקבוע, לא מבצע !! הזוי..
כמה עשקו את מי שקנה עד עכשיו..
המחירונים נשחטים...
גם שלי.
אבל מהלך מבורך. כל הורדת מחיר היא מהלך מבורך.
הלוואי שנראה עוד הרבה אנשים עוברים לתחבורה דו גלגלית.
איזה כיף למי שקנה mt 10
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...hlight=airwolfלגבי המחירים - אני חושב שהבשורה החשובה היא של צמד ה-650 - ה-Z והנינג'ה.
אם במקרה של ה-SV650 חשבנו שמדובר במחיר חד פעמי שובר שוק, הקוואסאקי הופכים את המחיר של אופנוע חדש, מאובזר ומודרני בנפח כזה ב-50K למגמה.
התוצאה שלה תהיה לדעתי דחיפה כלפי מטה של מחירי CB500 למיניהם לכיוון ה-45K (לפני הנחה), מה שיגרור בתורו דחיפה של כלי ה-300 סמ"ק למיניהם אל מתחת ל-40K (שוב - לפני הנחה). במקביל יוזלו גם כלים יד שניה שהפער בינם לבין כלים חדשים חייב להישמר.
ימים יגידו, אבל לדעתי תהיה לזה השפעה חיובית ומשמעותית על גודל השוק.
רק לפני שבועיים, באשכול שדן בתחזית של מטרו לגידול מכירות דו"ג, חזיתי הוזלה במחיר של כלים בנפח 500 ו-300 סמ"ק. שמח לראות שההוזלה היא על מגוון רחב יותר של כלים, גם אם אני נפגע מהצעד כבעל כלי מודל 2016. בטווח הארוך זה טוב לכולנו.
הונדה האלה, לך תבין את התמחור שלהם. עאלק "חותכים מחירים"...
CB500F במחיר של SV650...
CRF250L במחיר של WR250R...
CB650F במחיר של SHIVER 750. וה-, CBR650 במחיר של MT-09...
תהרגו אותי, אני לא מבין איך הם עוד מצליחים למכור אופנועים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
SO?
כאילו ש MT-09 משנת 2016 (בניגוד גמור ל-2017) לא מאכיל את היעני-CBR הטיוואני הזה חצץ. טחון דק-דק.
תעשה טובה... אגדות אורבניות על "אמינות" ו"איכות" של הונדה...כנראה שמשחקים עוד על קלף האיכות, האמינות והמותג.
מעניין בכמה יתומחר השיבר 900 החדש?
אז נכון, בעבר היו כמה דגמים Bulletproof. זה היה מזמן, וגם ליפאנים אחרים היו אז דגמים כאלה (ע"ע ימאהה דיוורז'ן, סוזוקי בנדיט 1200, ויסטרום 650 ועוד רבים וטובים).
אבל היום? הדגמים הפשוטים של הונדה לא נבדלים מכל שאר התוצרת של המותגים היפאנים, שמגיעה מהמזרח הרחוק. לא מבחינת איכות הגימור, ולא מבחינת אמינות.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual