ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
החשיבה הישראלית של "קח כמה שיותר סמ"ק אם כבר דפקו אותך במחיר הביטוח" היא לא תמיד נכונה.

קודם כל סדרת ה500 של הונדה (ועזבו רגע נתונים על הנייר) נוסעת כמו המתחרים מקטגוריית ה300, לצורך העניין הcbr500 נשכח בצד והמתחרים בקטגוריית ה300 מביסים אותו בכל מבחן דרכים, סתם ככה על קצב המזלג.
כרגע בקטגוריית האדוונצ'ר ה500x עומד בודד, אבל ברגע שייכנסו המתחרים עם ה300' בייבי אדונצ'רים הם ינגסו בו יופי.

אתם מדברים על תוספת של 1000 שקל יותר בביטוח, כמה שקלים לפה ולשם, אבל שוכחים שסדרת ה500 של הונדה יקרה בכ15 אלף ש"ח מה300 שיש בשוק (כמה שקלים לפה ולשם), העיקר "שלא ידפקו אותך בביטוח" אה?
"אם כבר אתה משלם 1000 שקל בביטוח יותר, אז תוסיף כבר עוד 15 אלף ותקח 500..." זה בעצם מה שאתם כותבים, חסר הגיון.

ואולי אתה "זקן" כמו שאתה טוען והמשקל של ה500x לא "יבוא" לך? אולי מפאת זקנתך תעדיף נייקד 300 סמ"ק קליל שלא ייפול בביצועים ויהיה צר ונעים להשתחלות עירונית יתאים לך יותר? למה ישר לקטלג? 300 זה לילדים פוחזים ו500 זה לזקנים?
אני מכיר בני 60 על אופנועי 300 ובני 18 על הונדה 500.

בגדול מה שאני אומר, צא לסוכניות ובצע נסיעות מבחן, אולי בסוף 300 סמ"ק יספק אותך, ותישאר עם המון עודף בכיס.
אולי אתה באמת צודק.. אני לא רכבתי על סדרת הCB500 של הונדה. כשאני משווה אופנוע 300 זה לאופםעי ה500 של פעם
ER500 EN500 וכו'
שכן אולי בנתונים על הדף הם זהים או אפילו טובים יותר. אבל קיימת קצת הרגשה של אופנועי "צעצוע" בכלים הקטנים

אני בהחלט הייתי ממליץ לרוכב צעיר ומתחיל לא לרכוש ישר את אופנועי ה500. ואני חושב שמדרגת ה300 היא מצויינת.
אבל לרוכב מתחיל ומבוגר יותר שכנראה קצת שקול יותר. ושוב כנראה הייתי ממליץ ללכת על כלי קצת יותר גדול שתיהיה לו הרגשה יותר נוחה והשהאופנוע ילך איתו קצת יותר שנים.
אבל אני חייב להודות שלא רכבתי על אופנועי ה500 המודרנים. אז יכול להיות שאתה באמת צודק וההבדל בסמ"ק כבר לא באמת משנה כלום

לסיכום אני איתך במשפט האחרון. לך לעשות נסיעת מבחן ואל תפסול שום אופנוע מראש. מקסימום תרכב על עוד כמה כלים!! זה תמיד כיף