"הלוואי שכל יום יילכו עשרה. כל יום שעשרה אופנועים יילכו - מתחת לגלגלים. שלא יגמרו את היום בכלל. שזה יהיה הסוף שלהם".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4903098,00.html
"הלוואי שכל יום יילכו עשרה. כל יום שעשרה אופנועים יילכו - מתחת לגלגלים. שלא יגמרו את היום בכלל. שזה יהיה הסוף שלהם".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4903098,00.html
אני בתל אביב כחודשיים בקורס ואחרי שראיתי איך רוכבי קטנועים רוכבים כאן הייתי רוצה להגיד ולאחל להם הרבה יותר.
אני יכול להבין תסכול של נהג אוטובוס שנמצא כל היום על הכביש כאשר המפגרים האלה זורקים את עצמם מתחת לגלגלים שלו כדי להגיע ראשון לרמזור.
אני נתקל גם בכאלה שמנסים להראות לי את מיומנות הרכיבה שלהם גם בלי שביקשתי ומנסים לפתוח איתי ברמזור וחותכים אותי בנתיבים כדי להגיע לפני לרמזור הבא המיוחל תוך כדי שהם מסתכלים עליי כדי לוודא שראיתי את הביצועים המרשימים שלהם.
לי דווקא הייתה התקלות נעימה עם נהג דן שעצר את האוטובוס לידי כאשר האופנוע החליק לי בפניה איטית אחרי הגשם הראשון כדי לוודא שהכל בסדר ושאני לא צריך עזרה.
אני לא מחשיב את רוכבי הקטנועים של המרכז ל"רוכבים" (אתם יודעים בדיוק לאיזה סוג אני מתייחס. לא כל רוכב קטנוע נכנס לקטגוריה).
כשאני רואה את המפגרים האלה נוסעים על המדרכות, עוקפים בנתיב נגדי על קו לבן לפני צומת, נדחפים לכל רווח פנוי בין מכוניות (ואופנועים) ומאלצים אותם לבצע בלימה פתאומית רק כי "הוא רוכב קטנוע" ומותר לו אז כן, מבחינתי שיקבל שלל איחולים.
מותר לו לסכן אחרים וזה בסדר, אבל לי אסור לאחל לו כלום.
נהג של מטרו נתן לי להשתלב כשיצאתי מחניה.
לא כולם רוצים שנמות...
מצד שני, כל יום קטנוע אחר פוגע לי (מכופפים לי מראות, משפשפים כל מיני דברים) באופנוע בחניית האופנועים המסודרת של עיריית רמת גן
גם כן הזעקה האחרונה, מקבל התרעה אחרי 3 דקות מרגע הפגיעה...
לא מצדיק את נהג האוטובוס אבל מסכים לגמרי עם מילר לגבי התופעה, שלא לומר מכה.
אכן מדובר בפחי אשפה אנושיים ולא ברוכבים, סובל מהם יום יום כמו הכותבים כאן.
תשמע, ממש לא יכול להעיד על עצמי כחובב אוטובוסים, או את הדרך שבה רובם מתנהלים בכבישים בכלל ובכבישי ת''א בפרט, ובטח שלא מצדיק את התנהגות הנהג הזה, אבל בתור רוכב קטנוע בת''א כמות הקטנועים שחתכו אותי הוא שווה בערך לרכבים. כמוכן כבר יצא לי לדבר עם נהג דן או שניים בכביש וממש לא קיבלתי מהם תחושה שכולם רוצים שנמות. מה שאני יכול להבין זה שכנראה הקטנועיסט עשה משהו שגרם לאוטובוסן להתפרץ ככה.
לא ראיתי מה קרה לפני רצף הקללות, אבל אני כן יודע שזה ממש לא "אופנוען" שהוא מקלל, אני רוצה להאמין שאדם שמחשיב עצמו לאופנוען הוא לא אדם שיסכן את עצמו ויגרום לרכבים סביבו לחוסר נעימות, אופנוען עושה את הדברים באלגנטיות ובשיקול דעת.
אני אפילו לא קורא.
אני אומר בפה גדול, שהנהג לא בסדר באימרה שלו (אני מצדיק את מה שהוא אמר כי אם הוא פוגע באופנוען אז הוא תמיד אשם לא משנה למה עד לסיום החקירה וזה אם דן בכלל יעסיקו אותו אם הוא שכיר).
ובתור אופנוען שהוא חרא שהזמן לוחץ עליו, גם אם אני אגמור בבית חולים לא יהיה אכפת לי כי המדינה הזאת כל כך לוחצת ככה שאין לי זמן מ A ל B.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
גועל נפש שנהג האוטובוס התנהג בצורה כזאת ועוד בתפקיד . מקווה שימצו עימו את הדין ! בטח שלא צריך להשמיץ את כל האופנוענים ולאחל להם למות![]()
זאת לא התנהגות שמצופה מנהג מקצועי שנוהג ברכב ציבורי !!!! .
Sent from my iPhone using Tapatalk
האמת שאני דווקא אוהב את אלה שחיים בסרט ורוצים "פתיחות ברמזור".
לרוב זה איזה טימקס שחיי בסרט , ברמזור הוא מפמפם גז ואומר לי " בוא פתיחות" ואני תמיד זורם איתם.. הם תמיד נכנסים למצב ספורט כזה..
מסתכלים קדימה איך שמתחלף לכתום הוא טס עד הרמזור הבא והוא לא שם לב שאני בכלל לא מתייחס אליו ורוכב רגיל