תבקש תמונה של החניה האסורה
שלום
קיבלתי דואר רשום ובוא דוח חנייה "בגינה ציבורית"
רשום "נסיעה באופנוע מס XXXXXXX בשטח הגינה.
בכתובת איתן לבני מס 15 תל אביב
אני מנסה להריץ אחורה מתי ההיתי בגינה הציבורית הזו, בשעה המצויינת ובאיזור בכלל וממש לא זכור לי.
בטח לא נסיעה בגינה ציבורית.
הדוח בצבע סגול ורשום - אגף שפ"ע סיירת ירוקה.
יש לציין שלא ניגש אלי פקח ולא הונח דוח על האופנוע ולא מצויין בדוח שהאופנוע מצולם.
ממה לא זכור לי שההיתי בכלל באיזור הזה.
475 שח.
מישהו ניתקל בסיטואציה הזויה כזו?!
תבקש תמונה של החניה האסורה
הסיירת הירוקה כביכול אמורה לשמור על הפינות הירוקות בתל אביב... בפועל מחלקת דוחות חנייה מונפצים כי בניגוד לסימונים המקובלים של החניות לזהות איזור שהוא פינה ירוקה ואינו מגודר ומשולט כמעט בלתי אפשרי.
צלם טוב טוב מסביב, תבדוק אם יש גידור, שילוט כלשהו שמעיד שזה שטח ירוק אם במבחן ההגיון הסביר לא היתה לך שום דרך לדעת שזה איזור אסור לחנייה אז אתה יכול לבקש ביטול ביחד עם התמונות המצורפות.
זה הרחוב של פארק דרום, חנית בשטח הפארק?
נערך לאחרונה על ידי Yigal; 07-08-2016 בשעה 22:01.
רבותי. אני כאן, תופתעו לדעת שאף לא ההיתי כאן!
אם אני לא טועה נכון להיום כל עבירה שנאכפת ע"י פיקוח כזה או אחר מצולמת.
אני מציע לך לבדוק באתר שלהם אם יש אפשרות להכנס לדו"ח עצמו, ובמידה וכן התמונה תהיה שם.
במידה ולא, אתה יכול ורשאי לבקש תמונה מהמקום מאחר ולא היית שם ככל שזכור לך.
אין מס דוח וגם לא רשום שהאופנוע צולם.
לצלצל ולבקש צילום של הכלי?
תרים צלצול תסביר שלא זכור לך שהיית בסביבה הזו בכלל, בטח שלא בתאריך שקרוב לתאריך הדו"ח, ושאתה מבקש לראות צילום של העבירה מכיוון שאין סיבה שהאופנוע שלך יהיה במקום בו נרשם הדו"ח.
אם אין תמונה יש אפשרות להגיש ערעור בדרך כלל בעיריות, מן מסמך שבו אתה מפרט את טענותיך למה אתה מבקש לבטל את הדו"ח, ויתכן ויבוטל. אם תתקבל תשובה שלילית או שאין אופציה לערער אז יש אופציה להשפט, אבל תצטרך לבדוק בעצמך מאחר ולי אישית (וטוב שכך) לא היה מעולם עניין עם עיריית תל אביב וכל עירייה עובדת אחרת. תרים אליהם צלצול ותשאל את השאלות.
אני קיבלתי דוח, ביקשתי תמונה...
מסתבר שמדובר ברכב שהעתיק את מספר הרישוי של הקטנוע שלי.
הוגש ערעור.
קיבלתי דוח שבו כתוב שחניתי על מדרכה בתל אביב, על מספר המכונית שלי,
בדואר, אזהרה לפני כפל קנס.
בדוח היה כתוב שפרקתי בלוני גז במקום אסור ושהמשאית עמדה שלא כחוק,
אבל לא הייתי בתל אביב במקום שנכתב, אין לי משאית ולא בלוני גז...
אין לי אפילו רשיון למשאית שלא לדבר על זה שפוקים זה הגז היחיד שאני פורק.
מסתבר שטעו במספר, רק אחרי ששלחתי להם את צילום של הרשיון שבו היה כתוב גם את סוג הרכב.
לדעתי בדוח צריך לכתוב גם סוג וגם צבע רכב, בדוק את זה.
דדון, ביטלו לך את הדוח?
כמו בכל השרשורים מהסוג הזה - בלי תמונה של הדוח (ומחיקת פרטי זיהוי) אין שום ערך לשרשור...
אין יותר מידי מה לפרט. זה ממש מה שרשמתי.
אגב צלצלתי לעירית תל אביב אמרו שזה לא קשור אליהם אלה לשפע, צלצלתי אליהם אמרו לשלוח פקס עם התענות. אגב, ברור שהם בחופש
ערב טוב
מקפיץ את האשכול על מנת לעדכן
במשך 4 חודשים אני מצלצל מידי שבוע בכדי לדעת מדוע עדיין אני לא מקבל תשובה על הערעור שהגשתי.
לאחר המון טלפונים אני שואל את הפקידה לאיזו כתובת שלחו את התשובה והיא אמרה לי כתובת נכונה אבל בעיר אחרת.
היא תיקנה את הכתובת והיום קיבלתי אחרי 4 חודשים את התשובה לערעור.
הערעור לא יתקבל.
כמו כן בתשובה שלחו תמונה של האופנוע, שמין הסתם לא שלי, וזה מאוד ברור.
מה שלא ברור בתמונה זה הלוחית רישוי.
רשום שניתן להישפט.
אבל אתם מבינים שלבנאדם נורמלי זה עולה המון זמן וכסף מיותר. ביטול יום עבודה, כסף, זמן עו"ד וכו.
והכל על פארש.
מה ניתן בכל זאת לעשות על מנת לבטל את הדוח ?
אני מעלה את הערעור ששלחתי, אולי משהו לא בסדר בו?
לכבוד:
אגף שפ"ע
עיריית תל אביב-יפו
הנדון: בקשה לביטול דוח חניה מס' ********
שלום רב,
בתאריך 7.8.2016 קיבלתי דואר רשום הביתה ובמכתב רשום " דו"ח נסיעה בגינה ציבורית " ברחוב איתן לבני מס' 15 תל אביב בפארק מנחם בגין בתאריך 27.7.2016 בשעה 18:52.
לאחר קבלת הדו"ח, נסעתי לרחוב המצויין בדו"ח, על מנת לוודא שאני מכיר את המקום.
הגעתי לרחוב איתן לבני מס' 15 תל אביב, עברתי בכל הפארק וברחוב עצמו מתחילתו ועד סופו ולהפתעתי אינני מכיר את המקום, מעולם לא נכחתי במקום, בטח שלא בשעה המצויינת ואינני תושב האיזור כלל!
לנוכח כל האמור לעיל ולאור העובדה שלא הומצאו ראיות ממשיות מהשטח או אי אלו הוכחות לנוכחותי באזור (באמצאות מצלמה או כל אמצעי אחר) אבקשכם לבטל את הדו"ח המדובר.
תודה רבה ויום טוב,
בברכה,
תודה.
יש להם פייסבוק? אולי שווה לנסות לפנות דרך שם.
אולי יש נציב פניות ציבור של העיריה שיכול לעזור.