אני רוצה לקנות מתנה לרוכב חדש קורס רכיבה בסיסי.
כמו כן אני עברתי "אופנוען מאומן א" לפני כמה (וכמה) שנים ואשמח לקורס מתקדם נוסף כלשהו.
מה מוצע היום בארץ?
אני רוצה לקנות מתנה לרוכב חדש קורס רכיבה בסיסי.
כמו כן אני עברתי "אופנוען מאומן א" לפני כמה (וכמה) שנים ואשמח לקורס מתקדם נוסף כלשהו.
מה מוצע היום בארץ?
מצטרף לשאלה.. אם מישהו יוכל לכתוב גם סכומים ועל קצה המזלג של מה כל קורס נותן זה יהיה מדהים
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני אספר מהניסיון שלי מאופנוען מאומן. הקורס הבסיסי מתחלק לשני חלקים, כל חלק כ7 שעות.
חלק 1: בעיקר מחברים אותך לכלי שלך, בחלק השני מתמקדים בהיגוי ובלימה .
לאחר מכן ממולץ לעשות אימונים שונים כאשר כל אימון נוגע בנושא ספציפי..
השינוי מורגש במיידי ונמשך ככל שמקפידים להתאמן וליישם את החומר.
אישית, אני מעוניין לעשות כל קורס אפשרי דרכם, זה פשוט עובד...
קורס שלב 1או 2 עולה בסביבות 900 .
אימון עולה בערך 200 ש.
הכל רשום באתר שלהם:
http://www.ofnoan.co.il/Deals.php
כשהתחלתי לרכוב עשיתי אופנוען מאומן אומנות הרכיבה 1 ו-2.
מהראשון הרווחתי המון והשתפרתי פלאים, דווקא מהשני כמעט ולא הרווחתי כלום.
לדעתי השני לא מתאים לרוכבים מתחילים לגמרי, צריך איזה חצי שנה או שנה על האופנוע כדי שזה ישתלם (למרות שהם ממליצים לעשות את 2 תוך חודש מהראשון).
הוא עוסק בעיקר בטכניקות יותר מתקדמות.
לקורס הראשון הגיעו גם רוכבים עם עשרות שנות ניסיון (גם כאלה שעברו את הקורס בעבר), מקבלים שם מיקוד טוב ויחס אישי וזה עוזר לרוכבים בכל הרמות.
אני הייתי מציע לך לקחת את הרוכב החדש לעשות את אומנות הרכיבה 1 + אימון פניות וכעבור חצי שנה ללכת לאימון 2.
תתקשר לדבר איתם אבל בעקרון יש סיכוי די טוב שאתה בעצמך גם תהנה וגם תרוויח מקורס אומנות הרכיבה 1.
[QUOTE=nihrider;83999]כשהתחלתי לרכוב עשיתי אופנוען מאומן אומנות הרכיבה 1 ו-2.
מהראשון הרווחתי המון והשתפרתי פלאים, דווקא מהשני כמעט ולא הרווחתי כלום.
לדעתי השני לא מתאים לרוכבים מתחילים לגמרי, צריך איזה חצי שנה או שנה על האופנוע כדי שזה ישתלם (למרות שהם ממליצים לעשות את 2 תוך חודש מהראשון).
הוא עוסק בעיקר בטכניקות יותר מתקדמות.
לקורס הראשון הגיעו גם רוכבים עם עשרות שנות ניסיון (גם כאלה שעברו את הקורס בעבר), מקבלים שם מיקוד טוב ויחס אישי וזה עוזר לרוכבים בכל הרמות.
אני הייתי מציע לך לקחת את הרוכב החדש לעשות את אומנות הרכיבה 1 + אימון פניות וכעבור חצי שנה ללכת לאימון 2.
תתקשר לדבר איתם אבל בעקרון יש סיכוי די טוב שאתה בעצמך גם תהנה וגם תרוויח מקורס אומנות הרכיבה 1.[/
בקורס השני אני בעיקר למדתי להשתמש בבלמים - (לרכז את עיקר הבלימה בהתחלה ולשחרר בהדרגה עד פק׳ ההיגוי..)
ובשורה התחתונה, לרוכב מתחיל- מאומן א או פרוריידינג?
אני עשיתי בזמנו "אמנות הרכיבה" (חושב שזה היה ב-2008) מאז הקורס הזה לא קיים יותר ויש קורס אחר במתכונת שונה (לא יודע פרטים).
אז ייתכן שחלק מהתשובות פה לא עדכניות וגם האתרים של אופנוען\פרוריידינג לא הכי מעודכנים.
כשפניתי לאופנוען מאומן בפייסבוק קיבלתי תשובה מפורטת אך לא ממוקדת שלא עזרה לי להחליט.
אז עדיין על הפרק זוג השאלות:
1) קורס בסיסי מתנה לרוכב חדש - אצל מי ולמה?
2) עשיתי אומנות הרכיבה א' לפני מספר שנים - על איזה קורס ללכת עכשיו? במקסימום אצטרך רענון קצר אבל בכל מקרה לא רואה את עצמי עובר שוב קורס בסיס מבחינת מגבלות של זמן וכסף.
מציעים עכשיו בפרו ריידנג אימון בסיסי של 4 שעות במחיר של 400 ש"ח, בדגש על בלימות ופניות מעין שילוב ביינים של פרו 1 ו2 לעניות דעתי.
הקורס מתקיים ב10/2 ואני נרשמתי אליו לרענון טכניקות.
אנצל שרשור זה על מנת לשאול, האם אחד מהקורסים הנ"ל אי פעם מתקיים בימי שישי?
יש לך במקרה קישור להרשמה לאימון הזה?
קצת מבאס שפניתי גם לאופנוען מאומן וגם לפרוריידינג (לפני כמעט חודש) וקישרתי אותם לשרשור הזה כדי שיענו וכולם יוכלו להנות מהמידע.
לצערי כפי שאתם רואים טרם התייחסו, שלחתי לשניהם הודעה נוספת מקווה שיעזרו. אני כרגע מעוניין ברכישת 4 קורסים (4 רוכבים).
האם יש אנשים\חברות אחרות שעושים קורסים ומומלצים?
שמעתי על מישהו בשם משה פרחי - https://www.facebook.com/MosheFarhi.co.il/?fref=ts
אבל לא עשיתי אצלו
מכיר את משה מהרשת, טרם הייתי לקוח. מי שהיה ורוצה לחלוק רשמים מוזמן!