עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 24 מ 24

אשכול: חדש בארץ: תיקי הציוד והרכיבה הטכניים של OGIO

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אם לא רוכבים על אופנוע ספורט או כל מצב שבו אתה מוצא את עצמך נשכב על המיכל ב-200 קמ"ש, אני לא רואה שום סיבה בעולם לשפוך כל כך הרבה כסף על תיק.
    ישנם תיקי לפטופ סמי-קשיחים בלי יותר מדי רצועות שמתנפנפות, ועם רצועת חזה שיתנו מענה.
    מצד שני אני גם לא רואה סיבה להוציא 300 ש"ח על טישרט רק בגלל שיש לה איזה לוגו נחשב, ויש הרבה אנשים שחולקים עליי.....

Senior Member
    בתור לקוח מרוצה של Ogio, בעל מספר תיקים שלהם בשימוש שוטף מזה מספר שנים אני יכול להמליץ עליהם בלב שלם.
    הם מגלים עמידות טובה גם בהתעללות יומית והקליפים והזיפרים לא נשברים (אם כי מן הסתם בשלב כלשהו אין לי ספק שהזמן יעשה את שלו).

נ.ב.
    למי שתהה, המאכים לא מיועדים להנחה על הקרקע אלא לשבת בעת פריקה/הטענה, הפוך (כמו אמבטיה ) על המושב בין מיכל הדלק ומושב הנוסע (פיליון או מה שיש לכם).

Member
    מנצל"ש!

מניסיון שלי עם התיק זנב, המוצר מעולה גם מבחינת קיבול, איכות ונוחות.

http://fullgaz.co.il/forums/showthre...%A9%D7%9C-OGIO

Junior Member
    אני אישית חושב שהמחיר של הmach5 גבוה מאוד, לפני לא כל כך הרבה זמן רשת אייבורי (של המחשבים) ייבאה אותם לארץ ביבוא סדיר והם נמכרו במחיר של 720 שח כולל מע"מ. לבסוף הפסיקו את הייבוא מחוסר ביקוש, הם לא ממש דאגו לפרסום וכדו. אם הם הצליחו למכור את התיקים במחיר כזה אין שום סיבה לשלם כמעט 1000 ש"ח.

Senior Member
    או לקנות חיקוי סיני ב-250 שקלים.
    https://www.aliexpress.com/item/2016...9-2d3a9401db6f

הייתי עם החיקוי הסיני של התיק כחצי שנה ומההשוואה שעשיתי עם חבר שקנה את הגרסה האמריקאית, ההבדל הוא בעיקר בתפירה לא מושלמת.
    החלק הטוב היה ההגנה הנוחה מהגשם והנוחות בזמן רכיבה אבל לצורה האווירודינמית הזו יש המון חסרונות.
    אי אפשר להניח אותו על הרצפה, הוצאה והכנסה של דברים היא מסורבלת, התיק ענק ביחס למה שנכנס לתוכו וכל עניין ההוצאה והכנסה הוא תהליך בפני עצמו.
    החלק שהכי קשה איתו הוא הקיץ. התיק לא מאפשר שום תנועת אוויר בגב והתיק פשוט חזר לארון עד שהוא נמכר.

סה״כ למי שרוכב אך ורק עם תיק גב ואין לו שום עניין להכניס או להוציא דברים יותר מפעם או פעמיים ביום, זה אחלה תיק.
    כמו שרבים הגיבו כאן, המחיר הוא הפקטור המכריע.

ציטוט נכתב במקור על ידי daniel cbr צפיה בהודעה
    אני אישית חושב שהמחיר של הmach5 גבוה מאוד, לפני לא כל כך הרבה זמן רשת אייבורי (של המחשבים) ייבאה אותם לארץ ביבוא סדיר והם נמכרו במחיר של 720 שח כולל מע"מ. לבסוף הפסיקו את הייבוא מחוסר ביקוש, הם לא ממש דאגו לפרסום וכדו. אם הם הצליחו למכור את התיקים במחיר כזה אין שום סיבה לשלם כמעט 1000 ש"ח.
    לא מדוייק, הם הפסיקו למכור כי לא היה להם ריווחי לא בגלל חוסר ביקוש, המחיר בחו"ל לתיק כזה 650 ש"ח כולל משלוח (מעל 75$ תוסיף מע"מ) אז אתה ב 750 ש"ח.
    אייבורי חשבה שזה כמו רכיבי מחשב שמוכרים 200 ביום אז אפשר להרוויח 10% או משהו כזה.
    מחיר התיק בארץ יחסית לא גבוה בהשוואה לחול והוא נמכר באזור ה 800 ש"ח שזה 80 ש"י יקר מהמחיר שאייבורי הציעו.
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

Junior Member
    המחיר בארץ לדגם הmach5 הוא 900 ש"ח על פי מה שכתוב באתר. השקלול של מע"מ וכדו פחות רלוונטי לעסק שמייבא מוצרים כי הוא מזדכה על המע"מ. בעל מקרה לדעתי יש אופציות טובות יותר במחיר הזה וגם במחירים זולים יותר (תיקים של קריגה שלצערנו לא נמכרים בארץ, אבל זה דיי פשוט להזמין מחו"ל).

ציטוט נכתב במקור על ידי daniel cbr צפיה בהודעה
    המחיר בארץ לדגם הmach5 הוא 900 ש"ח על פי מה שכתוב באתר. השקלול של מע"מ וכדו פחות רלוונטי לעסק שמייבא מוצרים כי הוא מזדכה על המע"מ. בעל מקרה לדעתי יש אופציות טובות יותר במחיר הזה וגם במחירים זולים יותר (תיקים של קריגה שלצערנו לא נמכרים בארץ, אבל זה דיי פשוט להזמין מחו"ל).
    מחירו של MACH 5 הוא 840 ש"ח, לא רלוונטי מה עסק משלם בארץ, הוא עסק לא צרכן פרטי, אתה בתור אזרח פרטי פטור ממיסים עד ערך
    מסויים, או שיגיע אלייך חלק עד הדלת ועלה לך 650 ש"ח בגודלו הפיזי של האריזה והתיק לדעתי אין מצב שיעבור ללא מע"מ לפחות שיביא אותך כמעט למחיר חול.
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

Member
    אני יכול להעיד על התיק זנב שלהם

רוכב איתו שנתיים, בשימוש יומיומי. והוא עדיין נראה כמו חדש.
    קשירה ופריקה נוחים מאוד, לא זז גם במהירויות גבוהות, ועמיד בפני כל מזג אוויר.
    נפח האכסון שלו ענק ואני ממליץ עליו בחום.

לא בדקתי אם נכנס בו לפטופ אבל בכללי למה לרכב עם תיק גב ולא עם תיק זנב?
    לא חבל להעמיס ולהזיק לגב?
    mt-07