תנסה לשים שקית גדולה לייד האופנוע, יש להם איזה קטע עם שקיות ניילון, יכול להיות שיתחילו להשתין על השקית.
כמו שכתבו לך פה כבר, התכשירים לא עובדים.
שלט אתה יכול לשים אבל אתה יודע שזה לא יעזור.
הפתרונות שלי, לריב עם בעלי הכלבים או לשים שוקר על הצמיג הם רלוונטים גם אם נכתבו בסגנון הומוריסטי.
אבל זה בסדר, תעלב שנכנסו לך לת'רד בלי רשות.
תנסה לשים שקית גדולה לייד האופנוע, יש להם איזה קטע עם שקיות ניילון, יכול להיות שיתחילו להשתין על השקית.
אין תחליף לבעיטה "בריאה" בפרצוף הכלב (והבעלים במידת הצורך)! עד כה, 100% הצלחה.
בהצלחה
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
בועט בפרצופם של כלבים?אתה בטח אחד מהגיבורים האלה ששמעתי עליהם.איך זה עובד אתה עומד ליד האופנוע 24 שעות ובועט בכלבלבים סוררים?
בתור התחלה הייתי שוטף את החניה, את האופנוע ואת הכיסוי על מנת להיפטר מהריח הקיים.
גם אחרי הכביסה של הכיסוי חזרו אחרי יום להשתין. עכשיו שמתי שוב בכביסה כי זה פשוט דוחה ומסריח.
שוקל מחדש את רעיון השלט, האם לדעתכם שווה לנסות את התכשירים או שזה בזבוז כסף?
nihrider-אתה לא צריך ממני אישור להכנס לפה, הבנתי שזה היה בהומור אבל חבל למלא את השרשור בדברים לא רלוונטיים. אני בטוח שהנושא פה מעניין אחרים וגם יעלה בעתיד בחיפושים, בטח אחרי שפורום פולגז נמחק.
לא תמיד חייבים להגיב אם אין משהו קונקרטי, אפשר גם לשבת מהצד, לקרוא וללמוד. זאת דעתי.
Tracer 900
חחחחח זה. סיטואציה מצחיקה קצת😂
נראה לי ששווה להשקיע בתכשירים מיוחדים נגד כי בסך הכול כלבים נמשכים לריח וכך מסמנים איזור השתנה, תכשיר יעודי ינטרל את זה זמנית לפחות, בנוסף גם שלט זו אופציה נחמדה אבל בנוסף.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Evolution Team
פלפל מלח , ודחליל מפחיד יעשו את העבודה.
צריך לרשום על זה פטנט...
אם היית בועט לכלבה שלי בראש..
וואו בוא נגיד שהיית מקבל אחת טובה בחזרה.
פז האם תפסת על חם את הכלב\ים?
האם זה כלב משוטט?
אולי זה בעלים חרא שמאפשר לכלבו להשתין שם?
זה נשמע קצת מצחיק אבל אם תחנה ליד גוש צואה תראה שגם חתולים לא מתקרבים.
הגוש צריך להיות הכי קרוב לאופנוע.. תזהר רק לא לדרוך עליו, ואני רציני.
חבר'ה תרגיעו! נאמר בציניות!
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T
הציניות לא הובנה בעליל.
הקפצת את אוהבי החיות לשווא.
אז זהו, יש פה בפורום מין נטייה לעיתים לרדת חזק מדיי על אנשים. מי יודע, אולי בגלל החום הנוראי?!
(2017) BMW R1200GS
(1979) BMW R100/T