וואי זה בידיוק מה הייה לי ... אחד לאחד !
בסוף קניתי sv מוגבל
Sent from my iPhone using Tapatalk
אהלן אהלן. מתלבט בין האופנועים הבאים (אופנוע ראשון):
- Honda CB500X
- Honda CBR500R
- Suzuki SV650
וכאן מגיעה הדילמה. הsv מדהים אבל ההפרש בין מחיר של מוגבל ללא מוגבל כמעט ולא רלוונטי ולכן אני מתלבט האם בכמעט אותו מחיר של מוגבל אולי אקנה את הלא מוגבל? אני עם רשיון A1 כרגע אבל בתקופה הקרובה אעבור טסט על A.
ואם כך, לא יותר ראוי לפזול לסדרת הmt? דוגמת mt07?
העקרון זה עד 50 אלף חדש מחברה, כרגע אני רק מתלבט האם 70 כ"ס זה לא קצת "יותר מדי" לאופנוע ראשון בשבילי.
עשיתי לא מזמן נסיעת מבחן על ה cbr500r והוא פשוט מקסים ונחמד וכיף לנסוע איתו על כביש מהיר. לא הרגשתי מחסור כלשהו בכוח, והוא נראה כמו all around מגניב מאוד.
מצד שני, אני סובל מכאבי גב תחתון אחרי השירות הצבאי.
*בזמן שביצעתי את הרכיבה מבחן לא הרגשתי החמרה בכאבים. או שזה מהאופוריה של רכיבה על אופנועאבל אחרי זה באמת לא הרגשתי החמרה בכאבים.
אז תכלס הדילמה או יותר נכון מה שאני מחפש:
-אופנוע ראשון עד 50 אלף מהחברה (אני לא מוכן להתחיל מ250-300ים).
-לא באמת משנה A או A1 כי בין כה וכה אשדרג את הרשיון בקרוב.
-אופנוע שאמנם לא ישפר לי את כאבי הגב, אבל שלא יחמיר אותם. האם אני צריך להסתכל על האדוונצ'רים עם הישיבה הזקופה סטייל ה cb500x ואפילו הנייקדים כמו mt sv וכו'? או להיפך, לכיוון ה"ספורט לייט" כמו cbr500r שבעצם מותח את הגב התחתון? מבקש שמי שיש לו נסיון עם כאבי גב תחתון (בלטים) יגיב כי זה באמת יעזור לי.
וואי זה בידיוק מה הייה לי ... אחד לאחד !
בסוף קניתי sv מוגבל
קצת קשה להגיד היום רק סיימתי 1000 קמ
הראשונים , בשבילי אופנוע זה משהו חדש , תנוחת ישיבה לא רגילה ( רכב)
רק מה שכן כייף כייף כייף
בתור אחד שקנה את האופנוע הראשון שלו בתקופה שבה החלמתי משבירת שתי חוליות בגב.. אני יכול להעיד שאופנוע עם ישיבה זקופה זו הדרך.
מצד שני כל אחד ומה שהוא מעדיף מה הסגנון רכיבה וכו', אישית ממה שהעלית הייתי לוקח את CB500X.
הפציעה הייתה בכלל מהתרסקות על הגב במהלך גלישה על סנובורד..
כעיקרון היה לי כאבים בגב או במהלך מאמץ או במקרה של אותה תנוחה לאורך זמן, גם אז לא היה אפשרות לקחת כלים של 500 סמ"ק לכלי ראשון זה היה עד 33 כ"ס.
כך או כך כשרכבתי על כלים לבדוק מה מתאים ומה לא הכלי עם הישיבה הזקופה היה פשוט הנוח ביותר, קודם כל אתה יכול לשחק בתנוחת ישיבה יותר מאשר בכלי עם רכינה קדימה.
דבר שני זה עדיין כלי ראשון, בספק אם אתה תהיה על אופנוע אחד לכל החיים.
מה שמתאים לרגע זה מה שתיקח, זה הכלי הראשון שלך, יהיה לך כיף על כל דבר שיש לו מנוע ושני גלגלים![]()
140 קמש מריגיש טוב, גב זקוף ואפשר לשייט בכייף .
אני זה לא פונקציה - אופנוע ראשון , וותק של חודש אז לגבי התעייפות לא יכול לענות לך על זה , מה שכן האופנוע מרגיש נוח קל כייפי לאומת הcbx שהרגשתי שהוא יותר גדול , פחות נוח בעיר , לא הצלחתי להתחבר עליו סוג של ״מגושם״.
קניתי ישירות מהסוכנות ( השירות הייה מעליב!!)
אז לא הכי ממליץ לך ( דרום תל אביב )
איך שאבנתי אפשר לקנות דרך דילרים שיתנו יחס טוב יותר
פוזל משמעותית לכיוון ה SV.
בעניין הדילמה של מוגבל-לא מוגבל, מה דעתכם?
עשיתי על הלא מוגבל רכיבת מבחן.
רשמתי את זה בפוסט לפני כמה זמן.
עליתי עליו אחרי 4 שנים על קטנועים.
הכלי ממש ידידותי, לא קופצני ואני חושב שעם שליטה על יד ימין הוא לא יכניס אותך לצרות.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
עריכה:
אני קניתי בסוף ויסטרום 650 שחולק איתו את אותו המנוע.
מבסוט אש מהבחירה.
עליו חודשיים וממש מרוצה.
נ.ב זה כלי ראשון שלי
אם יש למישהו עוד דעה בנושא, אשמח לשמוע