צפייה בגרסה מלאה : התחדשתי honda nc750x סקירה ארוכת טווח
lokimonster
04-08-2020, 15:23
21/07/2020
קשר אחרון עם אייל מהונדה.
הסברתי לו שאני מבקש החזר על התקלה שלהבנתי היא אמורה להיות מכוסה באחריות.
הוא אמר שאני יכול לפנות למוסך שיבדקו את הנושא ולקח קצת זמן להבין שהתקלה אופסה והדיאגנוזה שהמצבר אינו תקין או חלש אינה נכונה.
אחרי שזה הובן אמר שהוא צריך לבדוק את נושא ההחזר ומאז.............................................. .............................. דממה.
שלחתי הודעה היום 04.08.2020 דרך המה-נשמע (וואטסאפ).
כרגע דממה.
לענייננו ברור שאני לא אפנה לבית משפט בשביל הארבע מאות וקצת שקל שאני תרמתי פה לכלום.
אבל אני כן מצפה לקבל תשובה כל שהיא כגון "לא" אפילו תתעקשו שזה המצבר או לחילופין תציעו החזר בטיפול הבא "מלפנים שורת הדין".
בסיכומו של דבר בפברואר משתחרר לי סכום יפה של כסף ואני מתלבט בין המשך חיסכון או ג'ימיני חדש ( אופס סוזוקי) או שדרוג האופנוע שככל הנראה יהיה מבית בוזוקי ( בתקווה שלא נתאכזב גם מהם - כרובי שוחחנו ברמזור על המפתח של הקטאנה ושאלונת למה אין סטורם 1000 באתר בכל מקרה עד פברואר יש זמן )
אני מניח שהעדר תחרות אמיתית (השבוע קראתי על הקרטל של יבואני הרכב קצת מחזקת את שירשור הנדפקתי של הדואופול) מביא את היושבים בציון לאכול חרא ולטעון שזה בלבן של תנובה.
lokimonster
04-08-2020, 15:26
21/07/2020
הוא אמר שאני יכול לפנות למוסך שיבדקו את הנושא ולקח קצת זמן להבין שהתקלה אופסה והדיאגנוזה שהמצבר אינו תקין או חלש אינה נכונה.
אחרי שזה הובן אמר שהוא צריך לבדוק את נושא ההחזר ומאז.............................................. .............................. דממה.
כרגע דממה.
לענייננו ברור שאני לא אפנה לבית משפט בשביל הארבע מאות וקצת שקל שאני תרמתי פה לכלום.
אבל אני כן מצפה לקבל תשובה כל שהיא כגון "לא" אפילו תתעקשו שזה המצבר או לחילופין תציעו החזר בטיפול הבא "מלפנים שורת הדין".
בסיכומו של דבר בפברואר משתחרר לי סכום יפה של כסף ואני מתלבט בין המשך חיסכון או ג'ימיני חדש ( אופס סוזוקי) או שדרוג האופנוע שככל הנראה יהיה מבית בוזוקי ( בתקווה שלא נתאכזב גם מהם - כרובי שוחחנו ברמזור על המפתח של הקטאנה ושאלונת למה אין סטורם 1000 באתר בכל מקרה עד פברואר יש זמן )
אני מניח שהעדר תחרות אמיתית (השבוע קראתי על הקרטל של יבואני הרכב קצת מחזקת את שירשור הנדפקתי של הדואופול) מביא את היושבים בציון לאכול חרא ולטעון שזה בלבן של תנובה.
נ.ב
גם הגוצי V85 עושה לי עיינים אבל אני מפחד מבעיות אמינות למרות שזה אופנוע שקורץ לי מאוד מאוד
Dresdner
04-08-2020, 17:27
21/07/2020
כרגע דממה.
אני מניח שהעדר תחרות אמיתית (השבוע קראתי על הקרטל של יבואני הרכב קצת מחזקת את שירשור הנדפקתי של הדואופול) מביא את היושבים בציון לאכול חרא ולטעון שזה בלבן של תנובה.אולי לא בצבע הזה אבל הXT1050 הוא מאד נחמד לרכיבה, המנוע כרגיל לוי סטרום רוצה סל"ד גבוה יחסית אבל תנוחת הישיבה וההתנהגות הכללית תענוג, מכוון שהתרגלתי לכידונים רחבים זה כנראה הדבר היחיד שהייתי מחליף בו.
הגירסה האדומה לבנה מהממת, ביחס לעובדה שזה אופנוע יפני הוא לא מרגיש אפור.
רכבתי גם על האפריקה טווין באותו שבוע ואם אין דרישות שטח הוי סטרום מנצח מבחינתי. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200804/61ff7ea0faf18e62524510ce98abeb55.jpg
lokimonster
04-08-2020, 20:07
ענה לי במהנשמע אמר שניסה להשיג אותי ולא הצליח.
יחזור אלי מחר.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
TundraOG
05-08-2020, 02:01
תחכה קצת עם השדרוג, הונדה עובדים על אפריקה חדש על בסיס ה-NC שיכול מאוד שיתפור לך את כל הפינות החסרות.
Dresdner
05-08-2020, 08:12
תחכה קצת עם השדרוג, הונדה עובדים על אפריקה חדש על בסיס ה-NC שיכול מאוד שיתפור לך את כל הפינות החסרות.לא חושב שNC עם קצת פלסטיקה אחרת ישנה לו משהוא.
lokimonster
05-08-2020, 12:42
לא חושב שNC עם קצת פלסטיקה אחרת ישנה לו משהוא.כרגע מעצבו אותי השירות יותר מאשר האופנוע.
סך הכל הnc אופנוע מצויין ואם אכן היה יוצא nc מחוזק והשירות היה אחר כן הייתי חושב.
נ.ב
נכון לרגע זה אייל לא חזר אליי
TundraOG
05-08-2020, 19:19
תודעות שירות במדינה שלנו היא משאב נדיר, לא הייתי מסתמך על זה. זה יוצא מן הכלל, לא הכלל.
לפחות זה לא מטרו.
lokimonster
05-08-2020, 19:27
חבל שאני לא כתבתי על טופס לוטו יתכן שהייתי זוכה בפרס הגדול.
היום חזר אלי הבחור.
מאוד התקשה לעמוד מול העובדה שבקבלה רשום נושא המצבר.
כפי שרשמתי הוצע לי הנחה בטיפול 24 "ניסה" את מלפנים שורת הדין אבל קצת היה קשה להתווכח עם עובדות ולתחושתי הוא מסכים איתי.
בכל מקרה אמר שידבר עם המנהל שירות ויחזור אלי.
בעיתיות נוספת שהוא העלה זה שאם הייתי בא (ככל הנראה) לשבח ולא לזכיין אז לא היו מחייבים אותי או שהיו דוחפים לי מצבר (הערת סופר).
שאלתי אותו האם זכיין לא אמור לעמוד בסטנדרטים ובדרישות האחריות כמובן שהבחור הבין שיש פה "קייס" וצדק בטענות שלי.
חבל שהונדה משקיעה אנרגיה בייחוד בגרושים ובמקרה כזה שבאמת (לפחות להבנתי) אין מקום לוויכוח ואולי על הדרך הולכים על שיטת מצליח.
הקבלה אומרת מצבר
המצבר תקין
זו עובדה.
נעדכן מחר מה נשתנה..
lokimonster
08-08-2020, 11:45
צילומים לפג"ז
יצאנו 4 רוכבים ו3 אופנועים למסע דוגמנות.
2 מבית מטרו וורסיס ואח צעיר העונה לz900.
נפגשנו ב06:00 באלון ויצאנו לדגמן.
ללא ספק חוויה מעניינת הכביש הטכני בשילוב רוכבת שנעה לפי האובייקט המצולם ולא לפי קו הפנייה.
בהמשך קיבלתי הדרכה לגבי הקצב לפיו נאמר תשאיר לנו את נושא הקצב.
כשיצאתי לפילדלפיה יצא לי לראות ברווזליה איך מצלמים כתבת מבחן ווואלה ישמנו את זה כשהצלמת האמיצה יושבת גב אל גב מאחורי.
בדרך פגשנו יעלים צבאים פורש ושועל צעיר חסר מזל שגורלו לא שפר עליו.
לאחר כשעתיים של צילומים המשכנו למאסטר עוז לקפה ומתקן לשווארמה לרוטורסרי של המנגל.
החזרה הייתה זריזה ולמעט איסוף פיתות וחומוס בבית חנינה לא התעכבנו יותר מדי.
הסביח היה טעים.
וכמובן איך אפשר לא להזכיר את הונדה.
אף אחד לא חזר אלי לגבי המצבר.
והמצבר כמובן שעובד יפה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200808/2cd38eaf75871f62808df35602efb594.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200808/06370826e23994b8e92edaaf749293ca.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200808/0ef325ba48045f096b190d4915c3be13.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200808/92d12370914853180a05e676c7854a0e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200808/50b8d6bc5bad3480f99881d08e180694.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200808/0c3a9b210652fba05be6c7bce058e6bf.jpg
אפשר לשבת גב אל גב עם ארגזי הצד? זה לא מפריע לרגלי הצלמת?
zoharrad
08-08-2020, 14:20
איזה יופי. נראה לי שעברנו לידכם הבוקר בדרך אלון תוך כדי הצילומים [emoji4]
Sent from my moto g(7) power using Tapatalk
אחשלו, אתה "מספר" על צילום תמונות במקום להעלות אותם.
ואתה חבר הנהלה בכיר.
לאן הגענו לאן?
אני מניח שהוא לא רוצה לעשות ספוילר. כי תמונות דווקא יש.
אביעד אברהמי
08-08-2020, 17:16
צילומים לפג"ז
יצאנו 4 רוכבים ו3 אופנועים למסע דוגמנות.
2 מבית מטרו וורסיס ואח צעיר העונה לz900.
נפגשנו ב06:00 באלון ויצאנו לדגמן.
ללא ספק חוויה מעניינת הכביש הטכני בשילוב רוכבת שנעה לפי האובייקט המצולם ולא לפי קו הפנייה.
בהמשך קיבלתי הדרכה לגבי הקצב לפיו נאמר תשאיר לנו את נושא הקצב.
כשיצאתי לפילדלפיה יצא לי לראות ברווזליה איך מצלמים כתבת מבחן ווואלה ישמנו את זה כשהצלמת האמיצה יושבת גב אל גב מאחורי.
בדרך פגשנו יעלים צבאים פורש ושועל צעיר חסר מזל שגורלו לא שפר עליו.
לאחר כשעתיים של צילומים המשכנו למאסטר עוז לקפה ומתקן לשווארמה לרוטורסרי של המנגל.
החזרה הייתה זריזה ולמעט איסוף פיתות וחומוס בבית חנינה לא התעכבנו יותר מדי.
הסביח היה טעים.
וכמובן איך אפשר לא להזכיר את הונדה.
אף אחד לא חזר אלי לגבי המצבר.
והמצבר כמובן שעובד יפה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200808/2cd38eaf75871f62808df35602efb594.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200808/06370826e23994b8e92edaaf749293ca.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200808/0ef325ba48045f096b190d4915c3be13.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200808/92d12370914853180a05e676c7854a0e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200808/50b8d6bc5bad3480f99881d08e180694.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200808/0c3a9b210652fba05be6c7bce058e6bf.jpg
תודה על העזרה יא אלוף!
אני עד לכך שה-NC750X - כולל ארגזי הצד שלו - הוא אופנוע מעולה להרכבת צלמים!
תודה גם לעוז שהגיש קפה של בנים בדיוק בזמן.
lokimonster
08-08-2020, 21:55
היה לי כיף ומעניין.
lokimonster
10-08-2020, 11:33
יום שני
הונדה כצפוי מתנערת מהאחריות כמיטב יבואניי ישראל.
אפילו את הלא הם לא טורחים לענות ואני עדיין מחכה לאייל שיצור קשר.
בעקבות פוסט שהעליתי בנושא בפייסבוק חזר אליי מאיר מביג בוייז שם רכשתי את הnc..
הוא אמר שיעזור ואכן ניסה ללכת לקראתי במקרה שלו בהחלט (להבנתי ייתכן 'אני טועה) מלפנים שורת הדין מאחר והוא זכיין ולא חייב לי כלום.
הבחור באמת רוצה לשמר את הלקוחות ואיכפת לו ואני באמת ממליץ להונדה לקחת אותו כמנהל שימור לקוחות. ואם בכל זאת תרצו לרכוש הונדה גשו אליו הוא מבין עניין.
מה למדתי מהסיפור:
1. הונדה מתנערת מאחריות (בדומה ללא מעט יבואנים אחרים הם לא המציאו את הגלגל).
2. הזכיינים ככל הנראה לא באמת חלק מהרשת מה שאומר שאתה תקוע עם מוסך מרכזי בלבד וככל הנראה יש רק אחד בשבח וככל הנראה אין גב לפשלות שלהם.
3. במקרה של התקיעה הייתי צריך ללכת לy.d בירושלים שם אני מטפל ואני בטוח שהייתי מקבל מענה נכון ולא לסמוך על מוסכי רשת זרים.
4. זו מסקנה בפעם השנייה שלא שווה לרכוש כלי חדש כי אחריות זו בדיחה.
5. הקפדה על מוסכי רשת/זכיינים לא באמת נותנת שקט או אחריות ולכן לך למוסך שאתה סומך עליו.
6. ככל הנראה שם המשחק יהיה למצוא כלי יד ראשונה עם מעט קילומטרים.
בהיררכיה אצלי:
סוזוקי מקום ראשון
הונדה מקום שני
ימאהה שלישי
קוואסאקי אחרון.
סעו בדרכים טובות.
אני מטפל ברעננה ולדעתי זה מוסך של הונדה. לא זכיין. הסיבה- אם יקרה משהו ששווה לי לבזבז זמן ולריב עליו (אני מדבר על משהו בקנה מידה גדול) יהיה לי יותר קל לפנות להונדה העולמית במידה והיבואן לא יתן אחריות.
אחרי האחריות?
השאיפה היא לראות מוסך רק כשאצטרך אישור בלמים לטסט עוד 13 שנה.
מה למדתי מהסיפור:
בהיררכיה אצלי:
סוזוקי מקום ראשון
הונדה מקום שני
ימאהה שלישי
קוואסאקי אחרון.
סעו בדרכים טובות.
לוקי אתה מזכיר לי את הסיפור הבא:
"מדען" החליט לעשות ניסוי על זבובים, תפס לו כמה זבובים חיים והתחיל:
לזבוב הראשון הוא תלש רגל הציב אותו על השולחן אמר לו זבוב עוף, והזבוב התעופף לדרכו.
המדען שלנו רשם בפנקס בהתלהבות-זבוב בלי רגל 1 יכול לעוף.
המשיך הבחור ותלש לזבוב השני 2 רגליים ושוב, "זבוב עוף" והזבוב השני עף....
שוב נרשם בפנקס זבוב בלי 2 רגלים יכול לעוף.
ככה עד לרגל השישית, "זבוב עוף" והזבובים האומללים עפים.
נגמרו הרגלים והמדען מוסיף גם תלישה של כנף אחת, "זבוב עוף" והמסכן לא מסוגל להתרומם
"זבוב עוף".... וכלום.
רץ המדען לפנקס ורושם:
זבוב בלי 6 רגלים וכנף לא שומע!
הסקת המסקנות שלך לוקה בחסר!
עכשיו בכדאי לא לגנוב את ה-"רעם" מהסיפור אני גם ארחיב:
קנית קוואסקי GTR ישן אם היית מכין קצת שעורי בית ולומד על הכלי היית יודע שיש לו בעיות מסוימות ככל שהוא מתבגר זה לא סוד
תנאי ההחזקה שלו אצל הבעלים הקודמים לא היו ידועים, ועדיין הוא היה נהדר עד שהגיעו התקלות, בחרת לגשת ליבואן שידוע לכל
כחובב כסף ושונא לקוחות. סבבה. נדפקת במבצע של מטרו הוספת חתימה שעלולה להתפרש גם כלשון הרע, אבל היו כאלה שדווקא
הרוויחו במבצע הזה. שרות חרא-גאווה ישראלית. מה קשור קאוואסקי?
בלילה חלמת על ה-אקס המיתולוגי הסוזוקי בנדיט שהיה אצלך בתקופת האבן וכילד מאוהב בחרת להתעלם (בניגוד אלי) מכל החסרונות
שלו. (כשמאוהבים קשה לקבל ביקורת אבל כשרכבתי עליו ידעתי לשמוע את הסיפור האמתי שלו)
בגחמה של רגע קנית את היאמהה החדש, אופנוע קסטום חיקוי הראלי יפני, לזכותך יאמר שמכרת אותו באותה המהירות למיטב זכרוני
עוד לפני הטיפול. היינו בעצם עשית עליו סיבוב מבחן שנכשל בהתאמה.
בלילה שוב הרטבת כשחלמת על האקס.
אח"כ החלטת שאתה רוצה להתמתן, לא רוצה הוצאות, לא רוצה מהירות, רוצה יעילות ומקום לאיפור, קנית אופנוע חדש, ללקק ממנו את השמנת
לקלף את הניילונים לשכוח את האקס, לא הלך לך כי האקס היה צעיר פזיז מהיר מתאים לנער שהיית לפני עשור וחצי, אתה מתגעגע
לנעורים לא לאופנוע סוג של פנטזיה. ואז גליצ' קטן ההונדה השתעל, ככה בקטנה, אפילו לא ברור ממה, וכן נפלת על מוסך זין,
יש כאלה מה לעשות. משם הצלחת להסיק שהונדה חרא, קוואסקי זבל יאמהה אגדה אורבנית, וזבוב בלי כנף ושש רגלים לא שומע...
אה כן והבנדיט מלך.
רן שכחת את השורה התחתונה - לך תקנה ורסיס. במקרה של ינון זה באמת האופנוע שהכי מתאים לו.
lokimonster
10-08-2020, 15:56
עכשיו בכדאי לא לגנוב את ה-"רעם" מהסיפור אני גם ארחיב:
קנית קוואסקי GTR ישן אם היית מכין קצת שעורי בית ולומד על הכלי היית יודע שיש לו בעיות מסוימות ככל שהוא מתבגר זה לא סוד
תנאי ההחזקה שלו אצל הבעלים הקודמים לא היו ידועים, ועדיין הוא היה נהדר עד שהגיעו התקלות, בחרת לגשת ליבואן שידוע לכל
כחובב כסף ושונא לקוחות. סבבה. נדפקת במבצע של מטרו הוספת חתימה שעלולה להתפרש גם כלשון הרע, אבל היו כאלה שדווקא
הרוויחו במבצע הזה. שרות חרא-גאווה ישראלית. מה קשור קאוואסקי?
בלילה חלמת על ה-אקס המיתולוגי הסוזוקי בנדיט שהיה אצלך בתקופת האבן וכילד מאוהב בחרת להתעלם (בניגוד אלי) מכל החסרונות
שלו. (כשמאוהבים קשה לקבל ביקורת אבל כשרכבתי עליו ידעתי לשמוע את הסיפור האמתי שלו)
בגחמה של רגע קנית את היאמהה החדש, אופנוע קסטום חיקוי הראלי יפני, לזכותך יאמר שמכרת אותו באותה המהירות למיטב זכרוני
עוד לפני הטיפול. היינו בעצם עשית עליו סיבוב מבחן שנכשל בהתאמה.
בלילה שוב הרטבת כשחלמת על האקס.
אח"כ החלטת שאתה רוצה להתמתן, לא רוצה הוצאות, לא רוצה מהירות, רוצה יעילות ומקום לאיפור, קנית אופנוע חדש, ללקק ממנו את השמנת
לקלף את הניילונים לשכוח את האקס, לא הלך לך כי האקס היה צעיר פזיז מהיר מתאים לנער שהיית לפני עשור וחצי, אתה מתגעגע
לנעורים לא לאופנוע סוג של פנטזיה. ואז גליצ' קטן ההונדה השתעל, ככה בקטנה, אפילו לא ברור ממה, וכן נפלת על מוסך זין,
יש כאלה מה לעשות. משם הצלחת להסיק שהונדה חרא, קוואסקי זבל יאמהה אגדה אורבנית, וזבוב בלי כנף ושש רגלים לא שומע...
אה כן והבנדיט מלך.
סדר הדברים שלך קצת מוטעה.
מהסוף להתחלה:
מטרו אין פה לשון הרע אחרת כבר היו מרימים אותנו על טיל.
קניתי אופנוע בX שקלים מטרו החליטו להפטר ממלאי ועשו מבצע קוטל קנים האופנוע נהיה שווה X מינוס קוטל קנים אין פה שום דבר שלא נכון.
עובדתית מטרו מייבא יותר מחצי מהמותגים היפנים ועוד מותגים עובדה!!!
הGTR היה בהחלט כלי בעייתי עם תופעות של בלאי כגון חלודות וחיישנים ספק אמינות ספק תחזוקה בכל מקרה כלי סבבה לרכיבה וכמובן צחיריי תחזוקה של מטרו.
הימאהה אכן פשלה שלי וכאמור ראה סעיף א'.
ההונדה כאופנוע כלי מצויין גם אמין. מה לעשות שהאחריות של הונדה זו רמאות ( כנראה שנגיש תביעה אני הולך לבדוק את המצבר אצל בעל מקצוע שיתן חוות דעת ישלמו גם על זה ועל הוצאות עוכר דין שישלח להם בלי לפגוע בזכויות).
היו לי 5 סוזוקים מוצהרים כולם היו מצויינים כנראה עניין של מזל רובם משומשים וכן הבאנדיט היה נהדר זה שאתה לא התחברת זה סיפור אחר.
אין לי ספק שהונדה כלי אמין היבואן/המוסך הבודק אחרי שאחזור עם תשובה מוסמכת נעדכן אם יש לי עילה לתביעה.
וכן נכון לרגע זה אין כמו סוזוקי אחריו הונדה מטרו אני נמנע מלדרוך אצלם אבל ימאהה עדיף בעיניי על קאוואסאקי אז קאוואסאקי אחרון במדרג.
ושוב מציין לטובה את מאיר מביג בוייז שבהחלט ראוי לקבל קרדיט וחבל שהונדה הורסים לו.
ואין כמו באנדיט
לך תדע אולי נרכוש את אחד מיורשי העצר
האם אמרתי כבר שלא היה ולא יהיה ואין כמו באנדיט?
ונזכרתי בסוף
בקבלה רשום בעיית טעינה
טעינת מצבר
האם זה לא מכוסה באחריות
[QUOTE=lokimonster;168970]סדר הדברים שלך קצת מוטעה.
מהסוף להתחלה:
מטרו אין פה לשון הרע אחרת כבר היו מרימים אותנו על טיל. סבבה
קניתי אופנוע בX שקלים מטרו החליטו להפטר ממלאי ועשו מבצע קוטל קנים האופנוע נהיה שווה X מינוס קוטל קנים אין פה שום דבר שלא נכון
היו כאלה שהרויחו מהמהלך אתה נפלת בגלל עיתוי גרוע.
עובדתית מטרו מייבא יותר מחצי מהמותגים היפנים ועוד מותגים עובדה!!! זה כבר נושא אחר הקרטל פה אנחנו מסכימים!
הGTR היה בהחלט כלי בעייתי עם תופעות של בלאי כגון חלודות וחיישנים ספק אמינות ספק תחזוקה בכל מקרה כלי סבבה לרכיבה וכמובן צחיריי תחזוקה של מטרו.
כל כלי מעל 10 שנים והרבה ק"מ הוא פתח לבעיות יש כאלה שיותר וכאלה שפחות ועדיין לא מעיד על אמינות החברה.
הימאהה אכן פשלה שלי וכאמור ראה סעיף א'.
מודה ועוזב ירוחם
ההונדה כאופנוע כלי מצויין גם אמין. מה לעשות שהאחריות של הונדה זו רמאות ( כנראה שנגיש תביעה אני הולך לבדוק את המצבר אצל בעל מקצוע שיתן חוות דעת ישלמו גם על זה ועל הוצאות עוכר דין שישלח להם בלי לפגוע בזכויות). אחריות היא עניין לוויכוח יש דברים שהיא מכסה ויש שלא על זה שווה לריב.
היו לי 5 סוזוקים מוצהרים כולם היו מצויינים כנראה עניין של מזל רובם משומשים וכן הבאנדיט היה נהדר זה שאתה לא התחברת זה סיפור אחר.
על כל סוזוקי שהיה לך בתור ילד עם פחות הבנה ופחות ידע, יהיו עוד חמישה עם בעיות, רכבתי בעבר על גרוטאות שהיום לא ארכוב עליהם בתשלום אז מה?
אין לי ספק שהונדה כלי אמין היבואן/המוסך הבודק אחרי שאחזור עם תשובה מוסמכת נעדכן אם יש לי עילה לתביעה.
וכן נכון לרגע זה אין כמו סוזוקי אחריו הונדה מטרו אני נמנע מלדרוך אצלם אבל ימאהה עדיף בעיניי על קאוואסאקי אז קאוואסאקי אחרון במדרג.
שובו של המדען שלא יודע להסיק מסקנה נכונה...
ושוב מציין לטובה את מאיר מביג בוייז שבהחלט ראוי לקבל קרדיט וחבל שהונדה הורסים לו.
ואין כמו באנדיט
לך תדע אולי נרכוש את אחד מיורשי העצר
האם אמרתי כבר שלא היה ולא יהיה ואין כמו באנדיט?
ונזכרתי בסוף
בקבלה רשום בעיית טעינה
טעינת מצבר
האם זה לא מכוסה באחריות
כחול
lokimonster
10-08-2020, 17:17
בכל מקרה
נחזור לנושא אליו נתכנסנו.
חיי עם הnc
הפרק הפעם שירות לקוחות של הונדה.
כעת שהקבלה בחוץ
האם יש לי סיבה להתמרמר או לא.
רק מציין שהאופנוע עדיין באחריות
TundraOG
10-08-2020, 18:42
באמת ובתמים לא מבין למה במדינתנו המופקעת לקנות אופנוע חדש כשיש כל כך הרבה משומשים עם ק"מ אפסי אחרי ירידת הערך שהיד הקודמת ספגה...
מוסכים טובים בארץ הם יוצא מן הכלל, לא כלל.
כנ"ל שירות שהוא מעל לסביר מינוס.
כל אחד עם 2 ידיים שמאליות ו-3 יחידות אנגלית פותח מוסך וחושב שהוא מכונאי בחסד.
לגבי ההונדה - אני חושב שמההתחלה ה-NC לא התאים לך. המשכת לאמר שחסרים לך 20 סוסים במנוע, וזה מובן, זה לא אופנוע לכולם. מבחינת האמינות, לא יודע מה לאמר לך, את שלי קניתי עם 83 אלף ק"מ, עברנו 10 אלף יחד ומעבר לטיפול ופרונט נוזל (שקניתי בידיעה שהוא נוזל), האופנוע לא משהק ונותן לי ראש שקט, ולהפתעתי יכול לרוץ עם סופסרפורטים בסדר גמור.
אני חושב שויסטרום יתן לך את מה שאתה מחפש יאמר לזכותם של סוזוקי, בכל השנים שלי עם ה-GS500, גם עם התקלות הכי הזויות כמו חור בצד המנוע, מחזיק רגלית הילוכים שחוק שגרם לי לנסוע 50 ק"מ על רביעי בכביש מהיר וכו', תמיד הגעתי למוסך בנסיעה ולא גרירה. רק אל תצפה לזה שלא תהיה לך אף לא תקלה אחת איתו.
lokimonster
10-08-2020, 18:53
קצת סדר
אני מרוצה מהnc
לגבי תקלות זה בסדר.
בגדול נכון שחסר לי קצת כח אבל זה לא קשור לשירות.
אני ציינתי לא פעם שאם יצא nc "מחוזק" אני בהחלט הייתי רוכש (כעת קצת פחות התלהבות).
המחשבה ברכישה של כלי חדש זה שיהיה לך שנתיים בהן אתה יודע שיש אחריות על הכלי.
בפועל אתה צודק ובהחלט אני אחשוב אם לרכוש שוב אופנוע חדש.
אפשר למצוא שפע של כלים עם מעט קילומטרים ואפילו באחריות אם יש דבר כזה.
הסיבה היחידה שקניתי חדש (אוקי, אחרי שנרשמה יד על היבואן וירדו כמה אלפים מהמחירון). היא כדי לא להתעסק עם מכירה, בדיקה, קניה...
One stop shop.
אבל מראש ידעתי שאני מפסיד כאן לא מעט כסף. לא מעט בכלל. במקרה שלי לא היתה לי הפריווילגיה של זמן, וכן היה לי כסף פנוי.
בהחלט לא פתרון שמתאים לרוב השפוי.
lokimonster
11-08-2020, 07:52
הסיבה היחידה שקניתי חדש (אוקי, אחרי שנרשמה יד על היבואן וירדו כמה אלפים מהמחירון). היא כדי לא להתעסק עם מכירה, בדיקה, קניה...
One stop shop.
אבל מראש ידעתי שאני מפסיד כאן לא מעט כסף. לא מעט בכלל. במקרה שלי לא היתה לי הפריווילגיה של זמן, וכן היה לי כסף פנוי.
בהחלט לא פתרון שמתאים לרוב השפוי.
רכשתי אותו ממגוון סיבות
אחדות סותרתות את האופי שלי אחרות קלעתי בול.
לגבי הננסי
האופנוע מצויין אני בטוח שהתקלה הייתה איזה "גליצ'" של חיישן או ספק קטבים של מצבר שנפתחו והיה צורך לחזק.
גם אני רכשתי אותו כיד ראשונה מהיבואן כשעומד לנגד עיניי עניין האחריות ושתוך שנתיים אני מתחדש (שם אחד לוקח אחר חדש אני מניח שהפור היה נופל על האפריקה עם קיט הנמכה או אם השמועות נכונות בNC המחוזק ).
בכל מקרה אני דיי איבדתי אמון ביבואנים ואני מבין שאין סיבה למעט אולי ההנאה להוציא כלי חדש מניילונים.
אחרי שראינו סיפורי אימה על כשל שסתומים ועוד כל מיני תופעות ואתה חווה את זה על בשרך עם משהו מינורי כמו מה שקורה אצלי אתה מבין שאין טעם לרכוש כלי במחשבה שהאחריות זה סוג של ביטוח.
בתוך זה נכנס נושא הזכיינים שאם הונדה מתנערת מאחריות מולם מה הטעם ללכת למוסך מורשה למעט מוסך של היבואן.
הי לוקי. הנה האופנוע הבא שלך.
תחפש honda cb1000x 2021
https://riders.drivemag.com/news/rumour-2021-honda-cb1000x-cbr1000r-design-renderings/
הי לוקי. הנה האופנוע הבא שלך.
תחפש honda cb1000x 2021
https://riders.drivemag.com/news/rumour-2021-honda-cb1000x-cbr1000r-design-renderings/
1001 דרכים להרוג את עצמך בקלות.
לוקי חי במציאות כפולה, שני עולמות מקבלים שלא יפגשו לעולם, האחד זהו המטריקס, האוטופיה העולם המושלם שם יש לו בנדיט
ישן חדש 0 תקלות ואחריות ייצרן ל-100 שנה על הכל כולל ניפוח אוויר בצמיגים. שם לוקי בן 21 רווק משקפי שמש סטייל, גוף חטוב ומהירות
תגובה של ברוס לי (לצעירים חפשו בגוגל) ונערות כמו לג'ימס בונד. (כנ"ל).
בעולם השני האפוקליפטי יש מדינת משטרה שלוקי מפחד מהם, צורך לסחוב ציוד, ומציאות קלאסית של 2020 נשוי+משכנתא ומשפחה אוהבת
הגיל הוא כבר פקטור שיחמיר בכל שנה יותר, ובמציאות המדומה הוא משחק בסלון. עמוק בלב הוא יודע. והשטן רוכב במטרו.
לוקי צריך:
ורסיס 1000
הונדה CB 1100
הראלי דייטונה/פאט בוי.
*לא לפי סדר החשיבות או ההתאמה ועל אחריות הקורא הנבון בלבד.
עכשיו לוקי יגיד שיש לו מה שהוא רוצה רק חסר לו עוד קצת כוח וזהו...סבבה. אנחנו אוהבים אותו בכל מקרה!
lokimonster
15-08-2020, 07:45
נחמד הרעיון של אדוונצ'ר ספורטיבי.
אני עדיין מתעקש להשאר עם כלי ללא יותר מדי שרירים.
משהו קצת יותר חזק מהnc אם נתרגם להספק זה יהיה סביב ה70 כוח סוס (קצת יותר גם בסדר).
משפחת הטנרה למשל.
כזה שידע לשייט על 160 ואם צריך לברוח מסקנים אז יוכל עוד קצת.
זה סוג של הגבלה כדי שלא נתפתה לשבת מול שופט ולהסביר לו שהשוטר טעה.
אני מתכוון בהמשך לבקש את הסטורם 650 וה1000 של זוקי לרכיבת מבחן.
השושנים פעם אמר תעשה טבלת בעד ונגד.
מבחינת הנפש אני מת ל300 כח סוס בגלגל.
אבל ההגיון פועל ויודע שכשרוכבים לפעמים הוא נשאר מאחור ולא עומד בקצב.
lokimonster
15-08-2020, 08:23
נ.ב
שושנים
הבאנדיט נמכר לפני כ4שנים.
היה אצלי 6שנים.
מודל 2001
נרכש עם 60k מיד ראשונה.
נמכר אחרי שעבר אצלי מעל ל40k.
טופל על ידי מיסטר מוטו שזה מורשה סוזוקי.
מעולם לא נתקע
היתה תקלת חשמל אחת שישי עבד עליה מעל 4שעות עד שאיתר את הנתק שנגרם בגלל האזעקה (חיבור חיצוני) לא לקח שקל ולא הייתה אחריות.
היו עוד קצת דברים בגלל בלאי טבעי כמו שיפוץ משאבת בילום וגומיות של הקאליפר שפתרו את נושא הבלם הספוגי.
אבל הבאנדיט נקנה ב25000 שקל.
ואגב נמכר ב24000 שקל וכמה קילו תמרים
אז נכון שמבחינת מחירי טיפולים הם לא היו זולים אבל מנגד תמיד היו ישרים.
לבסוף( פשוט זה מחזיר אותי לנושא שירות של הונדה.)
בקוואסאקי טיפלתי ברק אופנועים (גם שייך לישי ודודו )
הבחור טעה בתמחור של הפלאגים או משהו כזה ופשוט שלח הודעה טעיתי תגיע יש לך זיכוי שאותו ניצלתי כשנתיים אחרי בשביל הדיאלים
אז בבקשה יושרה עסקית ותודעת שירות של מוסך קטן אבל עם תודעת שירות גדולה.
יעידו ישי דודו ועוד מוסכים שביקרתי.
מעולם לא ביקשתי הנחה אני בא ומשלם באהבה רבה.
מה שקורה פה עם השירות של הונדה זה בזיון.
אני העלתי פוסט בפייס על הנושא שכרגע הוקפא.
והמצחיק שעדיין הם שואלים בכל מני דרכים מה אני רוצה ולא מצליחים להבין שאני רוצה חזרה 420 שקלים על תיקון שהיה אמור להיות מכוסה באחריות.
אני לא רוצה צמגים בהנחה או הנחה בטיפול.
אני רוצה 420 שקל שאותם אשלם לזייתוני או פואד על צמיגים שבהונדה אחרי ההנחה שהציעו לי יעלו 300 שקל פחות (בערך) כולל התקנה.
Dresdner
15-08-2020, 17:07
נחמד הרעיון של אדוונצ'ר ספורטיבי.
אני עדיין מתעקש להשאר עם כלי ללא יותר מדי שרירים.
משהו קצת יותר חזק מהnc אם נתרגם להספק זה יהיה סביב ה70 כוח סוס (קצת יותר גם בסדר).
משפחת הטנרה למשל.
כזה שידע לשייט על 160 ואם צריך לברוח מסקנים אז יוכל עוד קצת.
זה סוג של הגבלה כדי שלא נתפתה לשבת מול שופט ולהסביר לו שהשוטר טעה.
אני מתכוון בהמשך לבקש את הסטורם 650 וה1000 של זוקי לרכיבת מבחן.
השושנים פעם אמר תעשה טבלת בעד ונגד.
מבחינת הנפש אני מת ל300 כח סוס בגלגל.
אבל ההגיון פועל ויודע שכשרוכבים לפעמים הוא נשאר מאחור ולא עומד בקצב.
מה עם הטרייסר 700? נראה סוף הדרך ומאד מזכיר את הבמוו XR900 בקונספט, אם אני לא טועה מדובר על 70 כח סוס והמנוע הזה מאיץ יפה בכל הילוך.
על הוי סטרום 1050 XT רכבתי לפני שבוע, כח לא חסר אבל ההתנהגות של המנוע לא שונה מהותית מהוי סטרום 2002, זה עדיין מנוע שצריך סל"ד גבוה והכוח לא לינארי למרות זאת כחבילה מאד נהנתי וגם הוא סופסוף כמו שאדוונצ'ר צריך להראות ושתחנה אותו מחוץ לבית קפה ותתסתכל עליו בחוץ תרגיש סיפוק בזה שהוא שלך, יש במה להתגאות מה שלא ממש היה קיים בדגמים הישנים.
רכבתי גם על האפריקה 1100 יום לפני ודעתי היא שאם אין צורך בשטח הוי סטרום הוא המנצח בין השניים
lokimonster
15-08-2020, 18:13
תודה דרז.
בגדול הונדה ירדה מהפרק בגלל הקטע עם האחריות וכמובן שנוכח זה אין לי סיבה שבעולם לשלם להם.
ומטרו כי זה מטרו.
.
מה שנשאר זה אבניר באמונה שהם אחרת.
ייתכן שאחפש משומש ואז אולי אחשוב בכיוון של ימאהה או הונדה.
אומנם זה מטופש אבל זה סוג של עקרון.
לקראת פברואר אשוחח עם הכרוב על רכיבת מבחן.
אני מסכים איתך..
.
.
.
.
.
.
.
.
זה באמת מטופש.
ואגב,
אם הציעו לך הטבה בטיפול ששות ערך ל420 שקלים, אני באמת לא מבין על מה ולמה ההתעקשות.
lokimonster
15-08-2020, 21:26
כי בפברואר אני מתכנן להחליף את האופנוע מה שאומר שלא בטוח שאגיע לטיפול הבא והאמת שאני גם לא כלכך מאמין כבר להונדה.
בנוסף זה כסף שמגיע לי.
לגבי עקרון למה לפרנס חברה שמשתינה על הלקוח.
צר לי פה חד משמעית הייתי צריך לרדוף אחרי השרות ועדיין לא סיימתי את הסאגה.
אומנם זה סכום זניח אבל יש פה עקרון.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200815/8a67a61ba04ccd4e4c26131e4f78df07.jpg
lokimonster
15-08-2020, 22:18
תתחדש על החתימה.כבר שבוע לפחות
אם הציעו לך הטבה בטיפול ששות ערך ל420 שקלים, אני באמת לא מבין על מה ולמה ההתעקשות.
אף אחד לא יבין. גם איש שירות לקוחות. הוא רואה: לקוח הגיע למוסך אם בעיה כלשהי. אחרי טעינת מצבר נראה שבעיה נפתרה. מצבר לא באחריות. להרגשה טובה נתנו לו גם הנחה על טיפול הבא.
לקוח לא מרוצה בגלל ש.... לא הצלחתי להבין למרות שקראתי כל הפוסטים בנושא.
כמו שסבא שלי היה אומר ״פעם נשים היו צעירות יותר״.
Sent from my iPhone using Tapatalk
lokimonster
16-08-2020, 08:23
XLIB
תביט שוב בקבלה
המצבר תקין בעיית טעינה אמורה להיות מכוסה באחריות.
אם היו קטבים משוחררים הכלי לא היה מניע ובכל מקרה זה בעייה שנובעת מהתקנה ולא מצבר.
מצבר תקול לא משתקם וזה קישקוש טענו מצבר תקין לחלוטין.
לגבי ההנחה:
הוצע לי הנחה על צמיגים כשהמחיר של הונדה אחרי ההנחה יקר יותר בכ300 שקל יותר מזיתוני או פואד ועוד לא כולל התקנה.
הטיפול אני לא אגיע אליו מאחר ואני מתכוון להחליף את הכלי לחדש והנסועה שלי לא מספיקה.
אז מה בעצם הציעו לי?
אני מקווה שפישטתי לך את הנושא
ד"ש לסבא שלך
אני מקווה שפישטתי לך את הנושא
ד"ש לסבא שלך
כל זה הבנתי גם לפי כן. איך שאני מבין התקלה לא חזרה. אז ... טעינת מצבר עזרה?
היתה לי בעיה דומה בטויוטה - מצבר תקין התרוקן בלי סיבה ברורה.
אז כן - מוסכניק שלך לקח 400₪ על טעינת מצבר. נשמע כמו גנבה, תלך למוסך אחר.
סבא _היה_ אומר. אבל הי, אולי הוא ישמע.
Sent from my iPhone using Tapatalk
lokimonster
16-08-2020, 09:21
שוב אם היה כשל בטעינה - אז המצבר פרק בגלל בעיית טעינה.
אני יעיז ואומר שלהערכתי אם המצבר היה נהרס בעקבות הכשל בטעינה אזיי היו צריכים להכיר באחריות גם על המצבר.
אני מזכיר שרכבתי מירושלים עד חיפה אחרי שנתקעתי האופנוע כן הניע והסטרטר היה חזק ומצבר שהתרוקן לא יהיה מסוגל להניע את האופנוע ולכן אני גם שואל אם אכן היה צורך בטעינה.
אנחנו יכולים לדון עוד הרבה בתחילתו של דבר:
1. המצבר תקין ועדיין עובד נהדר כ3 חודשים וחצי אחרי הביקור במסך הנ"ל.
2. בקבלה רשום בעיית טעינה
3. מישהו צריך לשאת בעלויות ובמקרה הנ"ל זו הונדה.
* מציין שזה היה מוסך ארעי שהגעתי אליו כדי לוודא שאני יכול לחזור ברכיבה ושאין תקלה מורכבת יותר ( תודה לאל ולמוסך שלא החליף מנוע וטען שלא היה שמן - הנה גישה אופטימית ושמחה ).
* בגלל שרשום באתר של הונדה שזה מוסך של הרשת וככזה חשבתי שיש ערך לאחריות של החברה וניגשתי לשם.
* אני מטפל בירושלים אצל Y.D מוסך נהדר עם אנשים טובים שברור לי שלא היו מתנהלים כך.
Dresdner
17-08-2020, 16:42
אני לא אהבתי אותו מהרגע הראשון. האחורי היה בורח בכל לחיצה על הגז. את הקדמי החלפתי אחרי 14k והוא היה במצב חדש. פלסטיק טהור במרכז. הרגשתי שמרחק הבלימה איתו התארך ושה-ABS היה נכנס לפעולה בכל לחיצה חזקה במהירות נמוכה של תנועה עירונית.
בצד החיובי בצדדים יש לו גומי משובח. לדעתי האנג'ל GT נותן תמורה הרבה יותר טובה למחיר ועדיף גם על ה-GT2 שהחליף אותו.
היום קראתי את זה בMCN ונזכרתי בדיון כאן, כנראה הרוד GT 5 מהווה שידרוג שבדיוק בה לתת מענה למה שאתה הרגשת ברוד 5
על הXR היו לי רוד GT וכמו שנאמר לא זזו מילימטר
People love the Road 5 and it’s easy to see why but they didn’t suit our RS that well. Our fitter says they have the softest construction so would work well on a lighter bike. Michelin also now produce the Road 5 GT to suit larger touring bikes, which have a stiffer construction.
לוקי,
שים לב!!
אם עד עכשיו התלבטת אם למכור ולקנות משהו שהוא "לא הונדה" (ולשנות שוב את החתימה):
8543
8544
בחיי שישבתי, וחשבתי עליך, וצחקתי בקול.
:tongue:
mudale222
27-08-2020, 17:14
פשוט לא מבין את הגישה הזאת. תגידו תודה שמורידים מחירים. עכשיו גם אי אפשר לעשות הנחות יותר כי זה "דופק" את מי שקנה יקר.
מוכרים יקר - דפקו אותנו. מוכרים זול - "דפקו אותנו".
בחיי.
lokimonster
27-08-2020, 17:16
ראיתי את הפוסט.
במטרו מחיר של xv950 חדש היה 71000
ירד ל 61000
ירד ל51000.
סופר טנרה סיפור דומה רק מחיר "פתיחה" היה גבוהה יותר שהסתיים סביב 90000 שקל.
למרות שאני כיום כבר לא ממש מת על יבואן הונדה עדיין בתחום הזה הם לא הגיעו לרמה של מטרו.
לגבי האחריות הונדה בהחלט למדו מהטובים מכולם.
מודל'ה
דופקים אותנו נ ק ו ד ה (ג. מ'.כוערת)
השאלה מי דופק אותנו פחות
מודה'לה, אני איתך לגמרי. אבל זה מוקדש באהבה ללוקי.
lokimonster
27-08-2020, 17:20
מודה'לה, אני איתך לגמרי. אבל זה מוקדש באהבה ללוקי.העיקר שכולם מרוצים
זה נהנה וזה לא חסר.
TundraOG
27-08-2020, 18:07
ככל שאני ממשיך לקרוא אני רק נהיה יותר ויותר מבסוט שקניתי את ה-NC שלי ב-18200 :)
lokimonster
27-08-2020, 18:11
ככל שאני ממשיך לקרוא אני רק נהיה יותר ויותר מבסוט שקניתי את ה-NC שלי ב-18200 :)תכל"ס
רק שבלי שירכשו חדשים לא תמצא ישנים במחירים נורמלים.
סוג של אקסיומה
TundraOG
27-08-2020, 18:42
תכל"ס
רק שבלי שירכשו חדשים לא תמצא ישנים במחירים נורמלים.
סוג של אקסיומה
שיורידו מחירים ושימשיכו מצידי, אני לא מתכוון לקנות חדש. ככל שהחדשים יורדים במחיר, כך גם המשומשים - מה טוב בשבילי.
גם ככה, אם יגיע יום בו ארצה למכור את האופנוע, ירידת הערך לא תהיה גדולה יותר מכמה אלפים בודדים. שטויות.
lokimonster
04-09-2020, 17:56
מסע חיפושים.
ה,nc מתגלה ככלי נחמד
התחלתי לחפש חלופה סוג ש'ל משבר גיל ה50 כשאפילו ירידה מהתחום נשקלה.
מאחר ואני יודע שאני לא אסתדר (בקטע נפשי) ללא אוויר הבוקר וכמובן הפקקים אני כן תר אחרי הדוג הבא.
בשל סיפור האחריות הונדה מבחינתי כרגע נפסלה על הסף ( כן הענשה עצמית או לא זה לא משנה לא חושב שמגיע להם שארכוש מהם אופנוע סוג של עקרון מטופש אבל כזה אני)
המועמדים:
ובכן חשבתי (שושנים שב ותחזיק חזק ) על צ'ארלי ספורטסטר 1200 ואפילו מצאתי 2 מועמדים מעניינים בסוכנות.
אממה רכיבת מבחן לא ניתן לבצע על משומש והמחיר להבנתי מוגזם ולא מצדיק.
אני עוקב אחרי הצ'ארלי כבר זמן רב והכלים יושבים שם חודשים רבים)
הייתי מוכן להוסיף סכום סמלי אבל על כלי משומש לזרוק מעל 70k כבר מעביר אותנו למעוזות של כלים חדשים (נכון ג'אנר אחר).
בגדול מבחינת הנפש ברור לי שכלים חזקים ירצו אני עדיין מתעקש להגביל את עצמי לסביב ה70 כוחות סוס במילים אחרות כלי בנפח ביינוני.
מועמד רציני זה הויסטורם 650 שמבחינת מחיר הוא בסדר ומבחינה ראשונה הוא נחמד מאוד ומחזיר אותי ליבואן היחיד שמעולם לא איכזב אותי (היו לי מעל 5 אופנועי סוזוקי כולם משומשים).
אני מאמין שאם הוא יצלח את המבחן ואצליח להגיע למחיר סביר ( רוצה 3 ארגזים מגן מנוע ומעמד לטלפון וג'ק אמצע שלא שמתי לב אם יש לו) אני בהחלט עשוי לרכוש אותו (ה1000 כנראה יקר לי וטרם הגיע לארץ למרות שהוא ממש יפה בעיניי ואני מוכן לחכות).
אופציה נוספת שקורצת לי וגם היא מבית אבניר זה גוצי v85
לרעתו זה הפחד מהמותג ודרזדנר (סיפור הבקאקס ובכלל איטלקים לא ממש סומך עליהם) וכמובן מחיר.
מצחיק אבל זה הכלי שהכי קורץ לי מרוב החלופות בייחוד עם הצביעה המטומטמת של האדום צהוב.
נראה לי משהו נהדר.
אחריו סוג של טוויסט
הz900 מחיר רצפה להמון אופנוע אבל יצריך ממני לוותר על האגו (מטרו) ולבדוק את נושא הארגז (לא אכפת לי שיהפך למכוער).
הוא כן מחזיר אותי למעוזות ה4 בשורה מאידך נייקד אז חצי נחמה.
אני לא בטוח אם הוא נוח כאמור נבחן אותו.
יש גם את הטרייסר 700 שאולי נבדוק .
ולבסוף להשאר עוד כמה זמן עם הnc שבהחלט משרת אותי נהדר אבל השיעמום עושה את שלו ( השיעמום שלי וקצת הכלי).
בכל מקרה ה הקו שמנחה אותי זה כלי ביינוני סביב ה70 כוח סוס שיתן לי קצת יותר בשיוט מהיר על כביש 6 ו נוחות טובה ( לא בטוח לגבי הצ'ארלי)
אגב הcfm gt650 מגניב מאוד אבל לא צריך להגזים.
בקיצור לבטים.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200904/82c48d7158e42307a7052e625ce8ea79.jpg
Dresdner
04-09-2020, 18:34
מסע חיפושים.
ה,nc מתגלה ככלי נחמד
התחלתי לחפש חלופה סוג ש'ל משבר גיל ה50 כשאפילו ירידה מהתחום נשקלה.
מאחר ואני יודע שאני לא אסתדר (בקטע נפשי) ללא אוויר הבוקר וכמובן הפקקים אני כן תר אחרי הדוג הבא.
בשל סיפור האחריות הונדה מבחינתי כרגע נפסלה על הסף ( כן הענשה עצמית או לא זה לא משנה לא חושב שמגיע להם שארכוש מהם אופנוע סוג של עקרון מטופש אבל כזה אני)
המועמדים:
ובכן חשבתי (שושנים שב ותחזיק חזק ) על צ'ארלי ספורטסטר 1200 ואפילו מצאתי 2 מועמדים מעניינים בסוכנות.
אממה רכיבת מבחן לא ניתן לבצע על משומש והמחיר להבנתי מוגזם ולא מצדיק.
אני עוקב אחרי הצ'ארלי כבר זמן רב והכלים יושבים שם חודשים רבים)
הייתי מוכן להוסיף סכום סמלי אבל על כלי משומש לזרוק מעל 70k כבר מעביר אותנו למעוזות של כלים חדשים (נכון ג'אנר אחר).
בגדול מבחינת הנפש ברור לי שכלים חזקים ירצו אני עדיין מתעקש להגביל את עצמי לסביב ה70 כוחות סוס במילים אחרות כלי בנפח ביינוני.
מועמד רציני זה הויסטורם 650 שמבחינת מחיר הוא בסדר ומבחינה ראשונה הוא נחמד מאוד ומחזיר אותי ליבואן היחיד שמעולם לא איכזב אותי (היו לי מעל 5 אופנועי סוזוקי כולם משומשים).
אני מאמין שאם הוא יצלח את המבחן ואצליח להגיע למחיר סביר ( רוצה 3 ארגזים מגן מנוע ומעמד לטלפון וג'ק אמצע שלא שמתי לב אם יש לו) אני בהחלט עשוי לרכוש אותו (ה1000 כנראה יקר לי וטרם הגיע לארץ למרות שהוא ממש יפה בעיניי ואני מוכן לחכות).
אופציה נוספת שקורצת לי וגם היא מבית אבניר זה גוצי v85
לרעתו זה הפחד מהמותג ודרזדנר (סיפור הבקאקס ובכלל איטלקים לא ממש סומך עליהם) וכמובן מחיר.
מצחיק אבל זה הכלי שהכי קורץ לי מרוב החלופות בייחוד עם הצביעה המטומטמת של האדום צהוב.
נראה לי משהו נהדר.
אחריו סוג של טוויסט
הz900 מחיר רצפה להמון אופנוע אבל יצריך ממני לוותר על האגו (מטרו) ולבדוק את נושא הארגז (לא אכפת לי שיהפך למכוער).
הוא כן מחזיר אותי למעוזות ה4 בשורה מאידך נייקד אז חצי נחמה.
אני לא בטוח אם הוא נוח כאמור נבחן אותו.
יש גם את הטרייסר 700 שאולי נבדוק .
ולבסוף להשאר עוד כמה זמן עם הnc שבהחלט משרת אותי נהדר אבל השיעמום עושה את שלו ( השיעמום שלי וקצת הכלי).
בכל מקרה ה הקו שמנחה אותי זה כלי ביינוני סביב ה70 כוח סוס שיתן לי קצת יותר בשיוט מהיר על כביש 6 ו נוחות טובה ( לא בטוח לגבי הצ'ארלי)
אגב הcfm gt650 מגניב מאוד אבל לא צריך להגזים.
בקיצור לבטים.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200904/82c48d7158e42307a7052e625ce8ea79.jpgלגבי המוטו גוצי רד מזה, רולטה רוסית, אתה יכול לקבל אחד בלי שום תקלה ואחד שלא ירפה ממך עד שתמכור, כנס לאחת הקבוצות של V85 ותראה דברים שלא אמורים לקרות באופנוע שהוא שנה על הכביש ואולי זה יוריד לך את החשק.
lokimonster
04-09-2020, 18:58
לגבי המוטו גוצי רד מזה, רולטה רוסית, אתה יכול לקבל אחד בלי שום תקלה ואחד שלא ירפה ממך עד שתמכור, כנס לאחת הקבוצות של V85 ותראה דברים שלא אמורים לקרות באופנוע שהוא שנה על הכביש ואולי זה יוריד לך את החשק.תודה
ירד גם בלי לקרוא
תודה
ירד גם בלי לקרוא
אני לא הייתי פוסל. אני מאמין למה שדרזנר עבר ולמסקנות, רק אומר שכל עוד לא ידוע כמה כלים באמת "אכלו אותה" זה סוג של שמועה.
הויסטרום גם סובל ממוניטין של זקן אבל כל מי שאני מכיר ורוכב עליו מרוצה עד הגג. ה 1000 החדשים גם נראים טוב יותר.
נייקד זו הדרך הבטוחה להישאר עם הרישיון אממה, 140-150 בלי רוח במקרה הטוב...במקרה הרע אתה אוכל גשם ורוח ולא מסוגל להגיע ל- 120.
lokimonster
04-09-2020, 19:35
הדברים שלא מפרעים לי הם אוריאנטציה או מראה.
זקן צעיר עארס מבחינתי שטויות.
נושא האמינות כן.
לגבי נייקד אני כן רוצה מיגון רוח.
זה ההבדל בין צוואר עייף לרכיבה נינוחה.
היו לי נייקדים בעבר.
Dresdner
04-09-2020, 22:41
אני לא הייתי פוסל. אני מאמין למה שדרזנר עבר ולמסקנות, רק אומר שכל עוד לא ידוע כמה כלים באמת "אכלו אותה" זה סוג של שמועה.
הויסטרום גם סובל ממוניטין של זקן אבל כל מי שאני מכיר ורוכב עליו מרוצה עד הגג. ה 1000 החדשים גם נראים טוב יותר.
נייקד זו הדרך הבטוחה להישאר עם הרישיון אממה, 140-150 בלי רוח במקרה הטוב...במקרה הרע אתה אוכל גשם ורוח ולא מסוגל להגיע ל- 120.מה הקשר לזקן? הוי סטרום הוא דוגמא לאמינות ובזה הוא עוקף גם הרבה דגמים של הונדה שכולם כלכך אוהבים להזכיר בקשר לאמינות.
הבעיה במוטו גוצי זה לא רק נזילה בגל ההנע על זה כבר יצא ריקול הבעיה היא ביקורת האיכות, ממה שאני רואה לא כל האופנועים עוזבים את המפעל באותה רמה, יש להם בעיה במה שנקרא בתעשיה copy exact.
יש לי חבר שהיה לו הרבה מוטו גוצים בחייו כולל מהדגמים האחרונים והוא משוגע על האופנועים האלו, שאני התלוננתי הוא אמר לי שזה מוטו גוצי ושאתה קונה אחד אתה צריך ללמוד לסלוח לו אחרת לא תסתדר איתו, וואלה צדק.
מי שפדנט שאוהב שכל הילוך נכנס בקליק, שהכול עובד חלק והכלי מניע בנגיעה קלה כל בוקר אין לו מה לחפש במוטו גוצי.
כרובי עכשיו עושה לי de-friend [emoji6]
lokimonster
06-09-2020, 12:41
ה Z נפסל בשל העלויות טיפול שלו
זול בקנייה יקר באחזקה סיכום תודה אבל לא תודה.
מה לגבי CBF1000? מלא מומנט אבל לא רוצחט, יש ABS, מיגון רוח, alexsupreme אומר שהאופנוע מרגיש קל מויסטרום 650.
מהגרמנים יש לך את -
https://www.motorcyclespecs.co.za/model/bmw/bmw_f800gt%2013.htm
אסקופה נדרסת (בימר שלא עושה בעיות), עם בערך הכ"ס שרצית
lokimonster
06-09-2020, 14:25
לא ממש מכיר אותו
האמת שיש את הcb1100 שאני מתחיל לחשוב שאולי הוא הכיוון.
מנוע גדול
רטרו
ואמין.
לא ממש מכיר אותו
האמת שיש את הcb1100 שאני מתחיל לחשוב שאולי הוא הכיוון.
מנוע גדול
רטרו
ואמין.
לך תמצא... בודדים נמכרו.
במקומך הייתי נותן צ'אנס לגוצי V85TT. למרות הפחד ליפול על אופנוע לימון.
lokimonster
06-09-2020, 18:22
לך תמצא... בודדים נמכרו.
במקומך הייתי נותן צ'אנס לגוצי V85TT. למרות הפחד ליפול על אופנוע לימון.אני אכנס קצת לפורומים בחו"ל
אבל עדיין בספק אם כדאי להסתכן.
שירשוריי הבכינות שלי התחילו להימאס אפילו עליי ואני מת על עופר לוי אבי ביטר ושריף אל ארוואש
TundraOG
06-09-2020, 20:04
שירשוריי הבכינות שלי התחילו להימאס אפילו עליי ואני מת על עופר לוי אבי ביטר ושריף אל ארוואש
אוף. עוד קצת והיה לך פה מספיק חומר לאלבום השנה של פולגז.
alexsupreme
06-09-2020, 20:05
מה לגבי CBF1000? מלא מומנט אבל לא רוצחט, יש ABS, מיגון רוח, alexsupreme אומר שהאופנוע מרגיש קל מויסטרום 650.
מהגרמנים יש לך את -
https://www.motorcyclespecs.co.za/model/bmw/bmw_f800gt%2013.htm
אסקופה נדרסת (בימר שלא עושה בעיות), עם בערך הכ"ס שרצית
לא הייתי קונה CBF אם אתה יכול להרשות לעצמך כלי מודרני.
ההמלצה שלי היא f900R ואם אתה רוצה לרכב קצת יותר מהר, תוסיף משקף.
מבחינתי, כל הפיירינג והרגליים הארוכות מנתקות אותך מהכביש ואתה צריך לרכב יותר מהר בשביל להרגיש ריגוש כלשהו.
הוא יחסית גדול, יש מקום מאחור למורכבת בשעת הצורך והוא לא נראה צורם עם ארגז.
שלא כמו רוב אופנועי הביניים, נראה שהוא מצויד בבלמים ראויים לליטר ולוח המכוונים שלו הוא הכי מודרני בשוק כרגע.
זה אופנוע שמקדים את היפנים בערך בשנתיים שלוש.
אם אתה רוצה ללכת על בטוח, לך על הויסטרום 650.
אם תרגיש אחרי שנה-שנתיים שעדיין חסר לך כח, יהיה לך טרייד נוח ל1050 והם ירדו קצת במחיר.
הבעיה שלי עם סוזוקים היא רק שהם לא עסקה טובה כחדשים.
האמינות שלהם והעובדה שהם מפגרים טכנולוגית הופכת אותם לכלי יד2 מושלמים וזה מרגיש מבאס לספוג ירידת ערך על כלי שיצא ישן מהמפעל.
אם היה לי את הכסף, הייתי קונה את הקטאנה, עם כל המגרעות.
יש לי תחושה שזה אופנוע שהולך להזדקן יפה ויש לי חיבה לא מוסברת ללוח שעונים שלו, במיוחד בשעות הלילה. (אולי כי גדלתי על הגיימבוי)
בשונה מהרבה אופנועים אחרים, הוא נראה יותר טוב בחיים האמיתיים אז תבדוק אם יש לך את ההזדמנות.
https://i.imgur.com/Z2ravRo.png
Dresdner
07-09-2020, 00:24
מבחינתי, כל הפיירינג והרגליים הארוכות מנתקות אותך מהכביש ואתה צריך לרכב יותר מהר בשביל להרגיש ריגוש כלשהו.
שלא כמו רוב אופנועי הביניים, נראה שהוא מצויד בבלמים ראויים לליטר ולוח המכוונים שלו הוא הכי מודרני בשוק כרגע.
אם תרגיש אחרי שנה-שנתיים שעדיין חסר לך כח, יהיה לך טרייד נוח ל1050 והם ירדו קצת במחיר.
האמינות שלהם והעובדה שהם מפגרים טכנולוגית הופכת אותם לכלי יד2 מושלמים וזה מרגיש מבאס לספוג ירידת ערך על כלי שיצא ישן מהמפעל.
יש לי תחושה שזה אופנוע שהולך להזדקן יפה ויש לי חיבה לא מוסברת ללוח שעונים שלו, במיוחד בשעות הלילה. (אולי כי גדלתי על הגיימבוי)
בשונה מהרבה אופנועים אחרים, הוא נראה יותר טוב בחיים האמיתיים אז תבדוק אם יש לך את ההזדמנות.
https://i.imgur.com/Z2ravRo.pngהF900R צפוף וקטן אין בזה רע אבל לא נראה לי שמתאים לידידנו, XR900 עם אותם ביצועים עדיף למרות שב2 המקרים צריך לעבוד על המושב.
בכל מקרה אני מיודד עם מוסך בעל גישה למערכת שיתוף מידע של במוו בגרמניה והוא אמר לי שנושא הקלאץ מופיע שם הרבה.
ממליץ אם כבר לקנות את דגם 2021 ולוותר על דגם 2020.
בשביל מה ויסטרום 650? יש לו כבר NC, לא בשר ולא דג. אתה מציע לו להתקדם ל"לא בשר ולא דג" הבא - שיהיה טוב יותר בכל פרמטר פרט לצריכת הדלק, אבל לא מספיק?
לדעתי - אם כבר ויסטרום, אז שיהיה 1000. על ה-650 אתה תתבאס (למרות שהוא אופנוע מעולה, ואו שאולי דווקא בגלל זה).
קח לך משהו לא אידיאלי, שיהיו לו חסרונות מובהקים שתוכל להתלונן עליהם כמו שאתה אוהב - אבל שהחסרונות האלה לא יהיו בסעיפים שבאמת חשובים לך - נוחות יומיומית, ריגוש, מנוע - you name it.
בשביל מה ויסטרום 650? יש לו כבר NC, לא בשר ולא דג. אתה מציע לו להתקדם ל"לא בשר ולא דג" הבא - שיהיה טוב יותר בכל פרמטר פרט לצריכת הדלק, אבל לא מספיק?
לדעתי - אם כבר ויסטרום, אז שיהיה 1000. על ה-650 אתה תתבאס (למרות שהוא אופנוע מעולה, ואו שאולי דווקא בגלל זה).
קח לך משהו לא אידיאלי, שיהיו לו חסרונות מובהקים שתוכל להתלונן עליהם כמו שאתה אוהב - אבל שהחסרונות האלה לא יהיו בסעיפים שבאמת חשובים לך. מה באמת חשוב לך? נוחות יומיומית, ריגוש, מנוע? "מקדם שופוני"?
אוף. עוד קצת והיה לך פה מספיק חומר לאלבום השנה של פולגז.
סתאאאאגדאאאממם
lokimonster
07-09-2020, 18:50
היה לי את שירשור הישיבה בפג"ז ישן.
היה אחד השרשורים הכי גדולים שהיו אי פעם עם שיח אמיתי ולא תמונות סתמיות ללא תוכן.
הי לוקי . לדעתי( הלא מלומדת) ה cb4x שאמור לצאת ב 2021
ב 2 גרסאות : 650 ו - 1000 יתאים לך ויפתור את רוב ההתלבתויות שלך. ישנם אתרים ברשת עם תמונות מדהימות.
Dresdner
09-09-2020, 08:56
הי לוקי . לדעתי( הלא מלומדת) ה cb4x שאמור לצאת ב 2021
ב 2 גרסאות : 650 ו - 1000 יתאים לך ויפתור את רוב ההתלבתויות שלך. ישנם אתרים ברשת עם תמונות מדהימות.תמונות של קונספט, להונדה יש היסטוריה שלחרבן את הקונספט, בסוף יצא להם NC משודרג.
בכל מקרה גם מהונדה לא הייתי קונה את שנת הדגם הראשונה.
תסביר לי איך מתאים ללוקי?
https://fullgaz.co.il/wp-content/uploads/2019/11/Honda-CB4X-Concept-003-1080x720.jpg
https://cdn.motor1.com/images/mgl/wzP0R/s3/honda-cb4x-concept.jpg
האמת, אני חושב שהאופנוע שלוקי רוצה - זה מולטיסטראדה 950. אבל הוא לא יודה בזה לעולם.
http://fullgaz.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%93%D7%95%D7%A7%D7%90%D7%98%D7%99-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%A8%D 7%90%D7%93%D7%94-950/
הבנדיט נחדש זה הורסיס הישן אפרופו לא מודה- 4 בשורה אדוונצ'ר לא גבוה 120 כ"ס שימושיים בכל סל"ד, מקום בשפע, כורסה לתחת, אחלה בשניים,
חתלתול בעיר ושימושי, נמר כשלוחצים עליו, ועדיין לא מגיע למהירויות של ה-GTR ששוללות רישיון, המחיר לא בשמיים אבל לוקי זה לוקי מתעקש ליפול
לכל הבורות בעצמו.
תצלום אילוסטרציה:
יש לי תחושה שבקרוב נראה כותרת "התחדשתי" חדשה מלוקי...
:smoke:
lokimonster
09-09-2020, 13:07
לוקי עושה חושבים.
יעשה קצת סיבובים
יבלבל לכם את השכל
ובעז"ה יכריז על הבחירה
TundraOG
09-09-2020, 16:54
לוקי צריך ג'יקסר שנת 2004 עם פיירינג מאיביי ואגזוז "לחץ" ממזרל ירושלים. בשביל הנפש.
רק שלא יגמור עם הארלי והסבר למה זה לא מה שאנחנו חושבים.
lokimonster
09-09-2020, 18:30
לוקי אפילו חושב על הארלי
הבעייה ששלטעמו של לוקי המחיר של צ'ארלי משומש קצת גבוהה.
אז אם לא יצוץ איזה צ'ארלי ראוי במחיר תואם תקציב הצ'ארלי'ס יחכו לפנסיה כשלוקי יעבור לויאגרה כדי להרים את הרגל.
TundraOG
09-09-2020, 18:33
תעיף מבט ב-XVS1300 של ימאהה, מחיר הרבה יותר סביר מכל מתחרה אמריקאי. כן, אין ABS, אבל ממה שנאמר ברשת הוא תענוג של כלי.
לוקי עזוב אותך שטויות קח את סופי של שושני וגמור סיפור.:smscooter:
lokimonster
10-09-2020, 09:03
הייתה לי סופי משלי
אומנם מודל חדש יותר ולא כמוהו אספנות ( הכבנה לכותב כן...)
לקחה אותי נתב"ג ירושלים על בסיס יומי ובלי הדרמה של איש האספנות.
בסוף הופיע GS500E שעבר סוף טראגי עליו סופר בפג"ז הישן
קיבלתי צו מההנהלה למכור את הPX150.
ראיין f9 אומר ש- F800GSA זה הכי טוב
https://www.youtube.com/watch?v=tutdLZ0WqX0
lokimonster
11-09-2020, 18:12
תודה
אבל אני קצת פחות מתחבר לbmw
ראיין f9 גם ממליץ בחום על כפפות של five...
והן פח אשפה אמיתי.
lokimonster
11-09-2020, 18:55
ראיין f9 גם ממליץ בחום על כפפות של five...
והן פח אשפה אמיתי.יש לי זוג כפפות של five
האמת שכלל לא רעות אצלי כבר כמה שנים
Dresdner
11-09-2020, 19:16
ראיין פרצוף תחת, אבל אין ספק שהוא משקיע בשטויות שלו
יש לי נסיון עם כמה סטים של כפפות קיץ- הם משתמשים ב"עור תעשייתי" שנראה כמו עור הפוך שמתפורר אחרי חצי שנה של רכיבה יומיומית ברחבי הכרך. אני שוחק כפפות סדרתי, אבל הן מתפרקות בקצב מגוחך.
בנוסף,
כפפות החורף שלהן הן עם ממברנה שאיננה נושמת (לדעתי הם דחפו שם משהו בסגנון של ניילון). בחורף (שוב, ברכיבות לאורך היום, כל יום) הידיים מזיעות, והכפפה מריחה כמו גרביים משומשות.
כשהן נרטבות, הן הופכות לשקי בד רטובים. הממברנה מצליחה לשמור על יובש עד רמה מסוימת אבל היד רטובה מבפנים בגלל הזיעה.
להשוואה יש לי כפפות חורף ישנות של בלייד ושל לרט, עם ממברנת hipora, ובידוד thinsulate (כפפות ברמה לא גבוהה) שהן בשתי רמות מעל הfive.
גילוי נאות- הכפפות שהיו לי לא היו הכי יקרות שיש להם, אבל ממה שראיתי באבזריון, כל הכפפות קיץ של החברה עם אותו דמוי עור, וכל הכפפות חורף לא מצהירות שום דבר על הממברנה שלהן...
הדבר שבגללו ראיין אוהב את five, אגב, הוא הסליידרים נגד שבר שורש כף היד שיש להם כמעט בכל הדגמים.
Dresdner
11-09-2020, 19:19
ראיין לא בחור הכי מבין שבעולם אבל הוא משקיע בהפקות שלו הרבה מאמץ וזה מה שגורם לאנשים להאמין לכל מה שיוצא לו מהפה
ראיין לא בחור הכי מבין שבעולם אבל הוא משקיע בהפקות שלו הרבה מאמץ וזה מה שגורם לאנשים להאמין לכל מה שיוצא לו מהפה
ראיין דווקא יורד לעומק של הרבה מאוד דברים ומגבה את ההסברים שלו ברקע תיאורטי.
צריך רק לזכור שבסופו של דבר הוא מפרסם מטעם חנות ציוד ויש שם אינטרס.
TundraOG
11-09-2020, 19:31
יש לי נסיון עם כמה סטים של כפפות קיץ- הם משתמשים ב"עור תעשייתי" שנראה כמו עור הפוך שמתפורר אחרי חצי שנה של רכיבה יומיומית ברחבי הכרך. אני שוחק כפפות סדרתי, אבל הן מתפרקות בקצב מגוחך.
בנוסף,
כפפות החורף שלהן הן עם ממברנה שאיננה נושמת (לדעתי הם דחפו שם משהו בסגנון של ניילון). בחורף (שוב, ברכיבות לאורך היום, כל יום) הידיים מזיעות, והכפפה מריחה כמו גרביים משומשות.
כשהן נרטבות, הן הופכות לשקי בד רטובים. הממברנה מצליחה לשמור על יובש עד רמה מסוימת אבל היד רטובה מבפנים בגלל הזיעה.
להשוואה יש לי כפפות חורף ישנות של בלייד ושל לרט, עם ממברנת hipora, ובידוד thinsulate (כפפות ברמה לא גבוהה) שהן בשתי רמות מעל הfive.
גילוי נאות- הכפפות שהיו לי לא היו הכי יקרות שיש להם, אבל ממה שראיתי באבזריון, כל הכפפות קיץ של החברה עם אותו דמוי עור, וכל הכפפות חורף לא מצהירות שום דבר על הממברנה שלהן...
הדבר שבגללו ראיין אוהב את five, אגב, הוא הסליידרים נגד שבר שורש כף היד שיש להם כמעט בכל הדגמים.
מסכים איתך לגמרי לגבי כפפות החורף שלהם. יש לי את ה-WFX2, הדגם הכי "חורפי" שלהם. מחממות - כן, מאוד, אבל בגשם הן נספגות די מהר והלרט הקודמות שהיו לי (זצ"ל) עשו עבודה טובה יותר והשאירו את הידיים שלי יבשות, אך לא כאלה חמימות.
ממליץ בחום על כפפות הקיץ של אייקון מדגם 29er. פשוטות למדי, עמידות מאוד, אצלי כבר קיץ שני ונראות כמעט חדשות בשימוש יומיומי אינטנסיבי.
אנחנו מתפזרים,
אשמח אם איזה מנהל יפצל את הדיון לפורום ציוד.
Dresdner
11-09-2020, 19:42
ראיין דווקא יורד לעומק של הרבה מאוד דברים ומגבה את ההסברים שלו ברקע תיאורטי.
צריך רק לזכור שבסופו של דבר הוא מפרסם מטעם חנות ציוד ויש שם אינטרס.בגלל זה אמרתי שהוא משקיע אבל לפעמים הוא יורד לפרטים אבל התוצאה הסופית לא הכי נכונה, למשל כח סוס ומומנט שזה משוואה קבועה והוא מסביר את זה יפה אבל במציאות זה לא מה שמעניין, רוכב צריך לראות באיזה סל"ד מושג שיא המומנט ואיך נראה המומנט בכל טווח הסל"ד, מי שיראה את הסירטון שלו יחשוב שכל אופנוע עם 100 כח סוס יתן אותו מומנט.
היו גם כמה דברים שאמר על אופנוע כל שהוא שלא היה ולא נברא.
ראיין עשה סיבוב גם על הסופר טנרה -
https://www.youtube.com/watch?v=gPXAA1hFZNY
lokimonster
12-09-2020, 11:13
אני מודה שאני מבלבל את עצמי.
בגדול המון רצונות חלומות ושגעונות.
מצד אחד הפנטזייה של צ'ארלי סוג של שינויי פאזה.
מול ההגיון
מול החיבה לרכיבה ספורטיבית
מול הגיל והיכולות הפיזיות
בקיצור המון משתנים שאני מנסה לצקת אותם לסוג של הארלי ספורטיבי עם יכולת שבילים נוחות מופלגת עוצמה בלתי מתפשרת והגבלת מהירות.
ובל נשכח יכולת נשיאת ציוד.
תמצית הישראליות.
כעת במציאות אחרת עושים ביטוח אישי ומחזיקים צ'ארלי קשיח לבית הקפה
איזה rrrrrrr למסלול
טורינג לטיול
וצרצר לשטח.
ןאת כולם מובילים על נגרר מאחורי הפיקאפ 6000 סמ"ק דיטרוייט דיזל כולל הקראוון והרודסטר של הילדה
לו הייתי טראמפ
alexsupreme
12-09-2020, 12:11
מול ההגיון
בקיצור המון משתנים שאני מנסה לצקת אותם לסוג של הארלי ספורטיבי עם יכולת שבילים נוחות מופלגת עוצמה בלתי מתפשרת והגבלת מהירות.
תמצית הישראליות.
איזה rrrrrrr למסלול
טורינג לטיול
וצרצר לשטח.
ןאת כולם מובילים על נגרר מאחורי הפיקאפ 6000 סמ"ק דיטרוייט דיזל כולל הקראוון והרודסטר של הילדה
לו הייתי טראמפ
יש משהו שנשמע קרוב למה שאתה מתאר, אבל עדיין לא מייבאים :)
https://www.youtube.com/watch?v=TzqSp1dk3YM
lokimonster
12-09-2020, 12:18
אז זהו שהגוצי אכן נכנס לקטגוריה של באמא 'שלי אני הכל
מנוע וי (בכיוון קצת אחר אבל בסדר ) קצת קלאסי קצת כביש קצת חזק וכן הלאה.
תשארו בשטח יהיה מעניין
מול ההגיון
תמצית הישראליות.
איזה rrrrrrr למסלול
טורינג לטיול
וצרצר לשטח.
לו הייתי טראמפ
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/FeWnHBchiQoleSrecHHkn9JoVEDZeIyuqxNZ-OcM9CVz9Nf5KVLEYLnbGRpPvSKPjh4uDxXpk5glvqxF30QlSwy PPtu1VcZOHg9SngRIdVqhGhFpKuKaVGT7-dq3SOK5dwiz1n_70Yo
lokimonster
12-09-2020, 12:34
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/FeWnHBchiQoleSrecHHkn9JoVEDZeIyuqxNZ-OcM9CVz9Nf5KVLEYLnbGRpPvSKPjh4uDxXpk5glvqxF30QlSwy PPtu1VcZOHg9SngRIdVqhGhFpKuKaVGT7-dq3SOK5dwiz1n_70Yoבארצנו יקרים הצ'ארלים האלו.
https://pictures.topspeed.com/IMG/jpg/201301/2013-harley-davidson-tour-9.jpg
JohnnyDough
14-09-2020, 18:02
משום מה השרשור הזה הזכיר לי את לוקי...
https://carsforum.co.il/topic/681916-%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%D7%99-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%B4%D7%9E%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%B4-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D/
משום מה השרשור ההוא נשמע מאוד חד צדדי. אני לא בטוח שקיבלתי שם את התמונה האמיתית.
Dresdner
15-09-2020, 10:58
משום מה השרשור ההוא נשמע מאוד חד צדדי. אני לא בטוח שקיבלתי שם את התמונה האמיתית.
אני מניח שהסיפור עם הצמיג שם זה בגלל החוק שלא מאפשר למוסך לשחרר כלי עם כשל בטיחותי
נלקח מאתר איגוד המוסכים:
"אסור לבעל המוסך לשחרר רכב שיכול להוות סיכון בטיחותי בכביש. אם זאת, בעל הרכב יכול להשתחרר מהמוסך, אז הוא האחראי ובעל המוסך מחויב לדווח על כך למשרד התחבורה."
אני הבנתי ומכיר בדיוק מה הבחור מתאר.
פשוט נשמע לי שהתמונה שאנחנו מדברים עליה היא לא מלאה או לא מדויקת. הסיפור נשמע קיצוני מדי.
תכלס, בלאי במייסבי היגוי בפחות מ10,000 הוא לא סביר בשימוש רגיל (למרות שבשימוש פוחז אפשר לחסל אותם בצ'יק),
אבל הוא בלאי . ולכן, יבואן מניאק, יכול להתחמק מזה.
mudale222
15-09-2020, 13:09
לי גם פעם לא שחררו אופנוע בגלל שהרפידות היו די גמורות (והיו לי כבר חדשות בדואר), מאוד מעצבן, אבל זה החוק.
אם אח"כ קורה משהו אז הם יכולים לחטוף.
lokimonster
17-09-2020, 22:59
סוף דבר
הכסף הוחזר.
לצערי דבר שהוא אלמנטרי מצריך מאבקים ויותר עצוב שמדובר פה באמת על פלטה שולית ואני שואל את עצמי במקרה של כשל יקר יותר מה היה קורה (ראה ערך קריסת שסתומים בקוואסאקי וחברות נוספות).
אם חשבתי שרכישת כלי חדש מחברה תיתן רשת ביטחון אז היא באמת מפוקפקת ואני בספק אם היא שווה את אובדן הערך ( מנוע עולה פחות מירידת ערך הכלי ) של כלי חדש שעולה על הכביש.
לגבי חברת מאיר אני באמת ממליץ לכם לחשוב איך לייעל את שירות הלקוחות.
משפטים כמו ניסיתי להשיג אותך ולא הצלחתי
ועם הטכנולוגיה היום בה יש וואטסאפ או sms אין דבר כזה ניסיתי ולא הצלחתי.
יותר מזה היתה פנייה תתקשרו תשאלו האם זה היה לשביעות רצונך?
שמישהו יעכוב במחשב על תלונות ויפקח דרך גליון רישום על השתלשלות העניינים.
אני בא מתחום התפעול ומתן שירות ואני מוכן לתת לכם ייעוץ חינם אין כסף איך לתפעל שירות לקוחות ראוי.
moonshield
18-09-2020, 15:06
להבנתי, תחום האופנועים לא באמת מעניין את 'מאיר' יותר מידי. כשמשאית אחת עולה כמו לפחות עשרה אופנועים, הרבה יותר מתגמל להתאמץ על שימור המשאיות ולא האופנוענים.
lokimonster
18-09-2020, 16:23
ייתכן
ועדיין הם לא היו מתעסקים עם אופנועים אם זה לא היה רווחי.
lokimonster
07-10-2020, 21:24
שש עשרה אלף קילומטר.
אני עצרתי את החיפוש אחר אופנוע למעט אם אמכור.
בימים האחרונים אני על ציר רחובות ירושלים.
הננסי משתפת פעולה מצויין קצב טוב לסוג הכבישים עליהם אני רוכב ואכן עונה להגדרה של כלי רכב.
היום עברה לי השלמה מסויימת עם הכלי והאמת שאני חושב להישאר איתו לשנה נוספת.
מצד אחד הפנטזיות על הארלי בתקציב שיש לי יהפכו לחלום ושברו ואני כנראה אוותר על זה.
גוצי נכנסתי להמון פורומים של דגמים שונים ומצאתי המון סיפורי אימה ( יש גם כאלו שמרוצים אבל ).
אגב גיליתי את המבצר המעופף שזה גוצי 1400 סמ"ק באגר מדהים ביופיו שאפילו יש אחד למכירה ביד 2 אבל המחיר רחוק ממני ( אם היה מוכר בתקציב שלי לא הייתי עומד בפיתוי).
הסביבה שלי ואפילו אנשים שעוקבים אחרי שלחו הצעות מעניינות של כלים בעלי אופי אחר.
הם מבינים את נפש האדם.
אבל עלי נכתב שרוכב לא יקנה 200 כ"ס אם אין לו כוונה לנצל 75 אחוז מהם ולכן אני מתעקש להשאר עם כלים עד כ70 סוסונים צנועים.
לגבי אמינות
כצפוי מניע כל יום
המצבר כמובן שתקין
הונדה במיטבה.
על פניו חוות הדעת תסתיים בשלב יותר מאוחר.
לבנתיים נחסוך לאופנוע הבא
לוקי.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201007/3a7bd4b21144a38fdeaa457525c76c7a.jpg
lokimonster
13-10-2020, 22:19
צמיגים.
החורף בפתח ובצמיג האחורי ניכרים אותות הזמן.
הפרופיל רבוע יחסית ולמרות שניתן למשוך עוד כמה אלפי קילומטר החלטתי לא לחכות.
לאחר התלבטויות וסקר קצר החלטתי לגשת לזייתוני שאומנם עולה שקלים ספורים יותר מהמתחרה שלו אבל אחרי שראיתי איך הוא עובד שם על אופנוע של חבר החלטתי שהוא ראוי לזה וגם יותר.
הצמיג הנבחר היה gt2 מבית פירלי.
נכון סוג של overkill על הnc אבל מהתרשמות של חברים צמיג נהדר ואני לא חוסך בדברים כאלו.
אצל זייתוני התקבלתי בחום אורן טיפוס חביב שלף במקום קפה ומים קרים ולגמרי מרגישים בבית למרות הקורונה והאי נוחות שיש בתקנות.
לצערי הבחור שעבד אצלו כבר לא שם אבל מצפייה בעבודה של אורן הוא לא מאכזב.
החל מידית מומנט ספריי שימון לוק טייט ניקוי וכל מה שרק צריך כדי לעשות עבודה יסודית תוך שהוא נעזר בספרות כדיי לוודה מה המומנט הנדרש לחיזוק הברגים השונים (קטנים כגדולים).
הכל נבדק פעמיים וניכר שהוא אחראי ועובד נקי ונכון.
לאחר כשעה יצאתי עם זוג צמיגים חדש (הקידמי הוחלף כי הפרופיל שונה למרות שהיה לו עוד להערכתי לפחות 30 אחוז חיים).
התחושה ברכיבה הייתה תזזיתית בקו ישר אבל זה מובן לאור השחיקה והצורה של הצמיג הקודם.
על התחושות ארחיב בהמשך בגדול הצמיג מרגיש לא רע כמובן שצריך פרק זמן קצר להסתגל.
ממליץ בחום על אורן זייתוני מקצועי ומחיר יותר מהוגן.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201013/66cdef69e1752ab87808d76dd107f104.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20201013/3b68d95d1ca042103f582292273f1f28.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20201013/a6c9dd6945ac33f1e7555067abb2bc8b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20201013/0bc533b73933904bc42102b88f5028a6.jpg
Dresdner
13-10-2020, 22:50
תתחדש, אנג'ל GT זה ללכת על בטוח, על הGT2 לא רכבתי אבל יש לצפות שהוא יהיה טוב יותר מהדגם היוצא שהיה מעולה.
lokimonster
13-10-2020, 23:04
תתחדש, אנג'ל GT זה ללכת על בטוח, על הGT2 לא רכבתי אבל יש לצפות שהוא יהיה טוב יותר מהדגם היוצא שהיה מעולה.תודה
נעדכן בהמשך.
lokimonster
18-10-2020, 09:31
חסכון בדלק וצמיגים חדשים:
לאחרונה אני רוכב לבד רק לצורך דברים חיוניים (לא רכיבות למטרת הנאה או טיולים - מגבלות קורונה ).
עיקר המסלול הוא ירושלים איזור מרכז כאשר בארגז יש כלי עבודה ועוד ציוד לשיפוצים.
מטבע הדברים קצב הרכיבה רגוע סביב ה130 קמ"ש בכביש במהיר ( הכל כמובן בהתאם לתנאי הדרך).
בתידלוקים האחרונים התחשיב הציג צריכת דלק של כ26 קילומטר לליטר שזה בהחלט לא רע.
אגב הצמיגים החדשים עובדים נהדר על הצד אך בקו ישר ישנה תחושה תזזיתית יותר והאופנוע " מתנדנד" יותר בשל המערבולות שנוצרות מאזור הארגז האחורי. - בכל זאת עברנו מצמיג "רבוע" יחסית וזה משפיע.
בכל מקרה מסתמן שאשאר עם הננסי לעוד עונה ונעשה חושבים בהמשך אם להחליף.
TundraOG
19-10-2020, 12:51
הננסי הוא אחלה אופנוע להזדקן איתו להרבה שנים, ואני חושב שלאט לאט גם אתה מגיע לתובנה הזו.
lokimonster
19-10-2020, 13:05
הוא אופנוע הגיוני ולא מעבר לכלי תחבורה בהגדרה.
אופנוע זה לב לא הגיון, אבל רק זו רק דעתי.
lokimonster
19-10-2020, 13:55
למרות שאני על הננסי אבל מסכים איתך במידה רבה.
TundraOG
19-10-2020, 18:25
הוא אופנוע הגיוני ולא מעבר לכלי תחבורה בהגדרה.
בהגדרה? אולי. אני מצאתי שאפשר להיות מאוד "חוליגן" על גבו של אחד, במיוחד כשלא ממש אכפת לך מהתוצאה של מה שאתה עושה.
בהרים, רוקדים עם המנתק על זנב הפיירבלייד, בכביש אתה מהיר מכולם כשאתה רוצה להיות. נחנק ב-170 ותודה שזו התחנה האחרונה של הספידומטר.
כיף כשהאופנוע לא אוכל שמן במהירות גבוהה לשם שינוי.
lokimonster
19-10-2020, 18:35
בהגדרה? אולי. אני מצאתי שאפשר להיות מאוד "חוליגן" על גבו של אחד, במיוחד כשלא ממש אכפת לך מהתוצאה של מה שאתה עושה.
בהרים, רוקדים עם המנתק על זנב הפיירבלייד, בכביש אתה מהיר מכולם כשאתה רוצה להיות. נחנק ב-170 ותודה שזו התחנה האחרונה של הספידומטר.
כיף כשהאופנוע לא אוכל שמן במהירות גבוהה לשם שינוי.הנקודת מוצא שלנו שונה
אני אחרי שנים על גבי באנדיט וgtr1400.
אפשר להבין שהnc אותי קצת פחות מרגש לא מתיימר להיות רוכב טוב אבל בכל זאת הnc נטול ריגושים.
אגב בכביש טכני במקרים רבים הננסי פחות מאמץ אותי כרוכב ואני במידה רבה מהיר יותר מאשר במפלצות.
הסיבה לזה היא שהכלי צפוי וקל מאוד לשליטה ומצריך פחות מיומנות בהשוואה לgrt שהיה מפלץ גדול ומהיר שכל טעות מתבטאת או בבריחת צמיג אחורי או הנפת גלגל וכמובן תאוצה של טיל בליסטי.
TundraOG
19-10-2020, 19:50
אני יכול להבין. בכביש ישר על 160 זה מרגיש כמו 140 שמרגיש כמו 120, אין פה "כח מתפרץ" או איזושהי עקומת כח שעולה, אני פשוט רואה את המספרים על השעון רצים ומרגיש את הרוח קצת יותר. וגם להגיע לנקודה כמו 160 על השעון זה יותר בקצב של הליכה מהירה מאשר ריצה לאנשהו. ראיתי את זה כשרכבתי עם החבר עם הפיירבלייד, והוא תוך רבע שניה זינק חזרה מ-110 ל-150 כשאצלי המצב זה "טוב, טוב בסדר, עולים חזרה, יאללה לא צריך לצעוק, אני אגיע לשם. אתה יודע שאני לא בנויה לחרא הזה, כן? טוב, רק אומרת. יותר מהר? באמת? דקה אני אחזיר את הסוסים האחרונים לארווה, כמה דרישות, בחיי..."
Hell, אפילו עם העז להגיע למהירויות כאלה הרגיש יותר מהנה, גם בשל מיגון הרוח המינימלי בהשוואה וגם בגלל שבאזור 170 הפרונט התחיל להראות סימני אי יציבות קלים שתרמו לבוסט האדרנלין.
מצד שני, אם אני צריך להגיע לאנשהו ורוצה לקצר את הדרך, נחמד לדעת שב-150 המצב עוד נינוח למדי.
טונדרה,
ניכר מהכתיבה שלך שחסרה לך פרספקטיבה.
הnc בהחלט אופנוע אולראונדר מצוין, אולי אפילו להזדקן איתו (אם אתה מחפש רק קצת רוח בשיער וחופש), אבל מי שמחפש להינות גם מדינמיות ברכיבה שלו, מגיע למיצוי מהר מאוד, ומחליף למשהו אמיתי.
וכן,
בהשוואה לgs500 הוא מטוס.
TundraOG
19-10-2020, 21:17
טונדרה,
ניכר מהכתיבה שלך שחסרה לך פרספקטיבה.
הnc בהחלט אופנוע אולראונדר מצוין, אולי אפילו להזדקן איתו (אם אתה מחפש רק קצת רוח בשיער וחופש), אבל מי שמחפש להינות גם מדינמיות ברכיבה שלו, מגיע למיצוי מהר מאוד, ומחליף למשהו אמיתי.
וכן,
בהשוואה לgs500 הוא מטוס.
רכבתי על כלים כבדים/מהירים יותר מה-NC שלי, ומהדעה האישית שלי הוא לגמרי מספיק לכל דבר שרוכב ממוצע צריך/רוצה לעשות. אומר אפילו יותר מזאת - אני לא נהנה מאופנועים חזקים. רכבתי על כלים נוסח הטרייסר 700, סיביאר 650 וכו' שמשמעותית חזקים מה-NC שלי אבל אני לא רואה בשביל מה אני אי פעם אצטרך את כל הכח הזה, ולי אישית כיף לפתוח את המצערת עד הסוף ולהיות בשליטה. האופנוע מתאים בצורה מושלמת ליכולות שלי ואני לא מתיימר להיות מארק מרקז הבא, לא בשביל זה התחלתי לרכב.
הייתי בכנות קונה קרוזר אם הייתי מתחבר לתנוחת הרכיבה והגודל. במיינדסט אני לגמרי שם. האופנוע היחיד שאני מחכה לו בשביל החלפה הוא הטריומף בוני וגם הוא לא בדיוק "מטוס". עד אז - אני עם ה-NC, אלא אם הג'וק יקפוץ מעל הגדר ותראו אשכול התחדשות אקראי ב-DR650.
אפשר להינות עם ה NC. הבעיה מבחינתי היתה תאוצות איטיות בין 130 ל 160. עוד 20-30 כ"ס וכנראה שלא הייתי שוקל להחליף.
lokimonster
19-10-2020, 21:37
אפשר להינות עם ה NC. הבעיה מבחינתי היתה תאוצות איטיות בין 130 ל 160. עוד 20-30 כ"ס וכנראה שלא הייתי שוקל להחליף.רשמתי את זה יותר מפעם אחת
עוד כעשרים סוסונים יהפכו את הננסי מסתם כלי יעיל לכלי עם הנאה.
אפשר להינות עם ה NC. הבעיה מבחינתי היתה תאוצות איטיות בין 130 ל 160. עוד 20-30 כ"ס וכנראה שלא הייתי שוקל להחליף.
מצערת לחץ? :biggrin:
https://www.sportbiketrackgear.com/g2-ergonomics-honda-nc700x-12-15-competition-quick-turn-throttle-tube/
אי אפשר, אי אפשר גם וגם.
הואיל והאופנוע נקנה לפי רשימת דרישות המדויקת של המתלונן ונבחן אל מול אופנועים אחרים שלא עמדו בדרישות הסף של המלין.
והואיל והנ"ל בחר מרצונו החופשי ובדעה צלולה, לרכוש במעמד שלושת הצדדים את האופנוע כיוון שחשש לרישיונו וביטחונו אין התביעה
מרגישה כי המלין רוחץ בניקיון כפיו.
התביעה גם שומרת לעצמה גם את הזכות להזכיר כי המלין הוזהר בטרם הקנייה כי צפוי לו פרק הסתגלות ממושך, ותוצאה שונה מהמוכר
לו. והואיל ובדרישות הסף בטרם הקנייה לא נמצאו בקשות לריגוש, מהירות או כוח הרצון של המלין לעוד 20 כ"ס לאחר ביצוע העסקה
פסול מיסודו וכיוון שהוא מנוגד לבקשה הראשונה של אופנוע רגוע ובטיחותי.
יחד עם זאת ומבלי להודות בדבר, התביעה הציעה למלין להחליף את האופנוע המדובר ואף מסרה לידיו רשימה מפורטת של מגוון אופנועים
שנפסלו על ידו מסיבותיו הוא.
בהסתמך על כל האמור לעיל מוצאת התביעה כי התלונה אינה נקייה מתום לב והמלין עצמו אחראי על המצב הקיים ואינה מוצאת מקום לפיצוי
בהנחה כי כבוד בית המשפט יראה את המקרה בראי המציאות.
lokimonster
20-10-2020, 08:30
כבוד השופט התביעה וכנסת ישראל.
להל"ן תגובת המלין:
ראשית המלין אינו מלין כי אם מתעד המספר על חוויותיו.
והואיל ולמתעד אין תלונות לכלי כי הוא יודע מה הוא רכש והוא עדיין במגמת התמתנות.
ואל אף כי הוצעו למתעד כלים מעניינים אחרים אך הוא פסל אותם בשל מגמת ההתמתנות
ומאחר והמתעד שינה ומנסה לשנות את הרגלי הרכיבה.
לפיכך הוחלט על ידי המתעד כי ירכוש בהמשך דרכו צ'ארלי שחור ארוך ונמוך שישא אותו לעבר בית הקפה השכונתי הקרוב
ועד אז ישאר עם הננסי החביבה שאת עבודתה עושה נאמנה.
אין המתעד מוגבל בזמן זולת הזמן שהוקצב לו על ידי אללה אלוהי כל גלגל ומנוע בעירה פנימית.
המתעד מבטיח לחזור ולקטר כאוות נפשו ללא כחל או הילוך סרק
ויקטר שבעתיים לאחר רכישת הצ'ארלי דייוידסון.
והואיל והמתעד קוטר עם דיפלומה מאוניברסיטת רמת עזיז ג' חתומה על ידי הרקטום אסי פיטר וסגנו שוויש דרוזי הפלא.
המתעד הנו קוטר עם רשיון די זי וטפי על הקורונה.
https://youtu.be/SjRzMPj3VxM
יש נזק במצערת רבע למעט שצריך להתרגל?
lokimonster
20-10-2020, 12:39
לדעתי זה משהו שמהווה סיכון ( אם אני מבין את המהות של המצערת הנ"ל).
כל נגיעה תיתן תגובה קיצונית.
אה, בשביל זה יש כידון לחץ, בד"כ שמים קומפלט :biggrin:
סתם, אבל הבנתי שאפשר לשים גג"ש קדמי עם יותר שיניים, או אחורי עם פחות שיניים, ואז התאוצות יורדות להבנתי והמהירות הסופית עולה.
אם אני מבין נכון, מכל הסיפור ביחד, מצערת רבע + שינוי גג"ש -
יוצא שנזרק יותר דלק למנוע על אותה תנועת יד, יחד עם שינוי gearing מתאים (איך זה נקרא בעברית?) יוצא שהאופנוע "חזק יותר" - יכול או להאיץ יותר טוב או לשייט על סלד נמוך יותר (די מיותר במקרה של ה-NC).
המחיר הוא צריחת דלק.
lokimonster
20-10-2020, 14:59
התאוצות נשארות זהות.
תגובת המצערת ליד פשוט יותר מהירה.
זה פשוט לשים פול גז ברבע סיבוב מצערת.
נראה לי מטופש לעשות בכל היבט
גם לי זה נראה מטופש אבל אני בטוח שאפשר להשפיע על מהירות סופית או מומנט דרך גלגלי שיניים בגיר או בשרשרת. הסט אפ מהמפעל מכוון לעמידות, לא לביצועים.
הידית תהייה או רגיזה יותר, שום דבר מעבר.
mudale222
20-10-2020, 17:02
זה מיועד בעיקר למתחרים, שימושי גם למי שיש לו מהלך מצערת ארוך מדי והוא מוצא את עצמו כל פעם מסובב, מחליק את היד למטה - וממשיך לסובב.
lokimonster
21-10-2020, 11:41
יום חלקלק
אתמול קיבלתי תזכורת של חורף
יצאתי בבוקר למזג אוויר נהדר כשבאחת הצמתים אני רואה קטנוען עומד ובודק את עצמו.
משיחה קצרה הנ"ל החליק על סולר שלזג על הכביש ולמזלו לא קרה לו כלום למעט קצת שריטות לקטנוע.
למעשה הייתי צריך להודות לבחור כי הוא הכין אותי לבאות ומאחר והסולר זלג לאורך הדרך אז הייתי בקשר עין עם התוואי שלו וכשכבר זה חצה את נתיב הרכיבה שלי הייתי מוכן לזה.
כמובן שהנושא דווח לחיריית ירושלים שאני בספק כמה היא פעלה ( כשחזרתי העפתי מבט לחפש שאריות חול ולא ממש ראיתי - ייתכן גם שעבר מטאטא או סתם התפזר)
יציאה מהמשרד ניגשתי לרכוש קצת חול לחתול מזון לו ולכלב וכשיצאתי מהחנות החל טיפטוף.
כפועל יוצא הורדתי קצב והתחלתי להתפלל שאכן אגיע ללא דראמות.
הכביש חלק ומגעיל והגשם עם האבק יוצר בוץ על המשקף.
סנדלי המלאכים התמודדו בסדר ולמען האמת לא היו דרמות מכיוון מערכת הABS.
הגענו בשלום החתול שבע ומחרבן אגב הוא למסירה אם מישהו רוצה את בצלאל סמוטריץ' ( השם של החתול )
הכלב שמח גם
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201021/5b0b0e568a6ecadfb0bc4fa720b39558.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20201021/1f690214b6617de3924e4b847d91488c.jpg
האנג'ל ג' י טי יודעים להתמודד עם כביש חלק, גם אני רכבתי בגשם ללא בעיה. הם מדהימים.
lokimonster
21-10-2020, 12:50
שמעתי שדווקא הROAD5 עדיפים במצב רטוב.
בכל מקרה רכבתי לאט מאוד עם המון מקדם ביטחון.
שמעתי שדווקא הROAD5 עדיפים במצב רטוב.
אולי אבל ביבש הם אוחזים פחות.
lokimonster
21-10-2020, 13:58
בננסי על 54 סוסוניה זה קצת מעבר למה שצריך
הקושי איתם היה כפול - 1. איבוד אחיזה בפתיחות (שבאמת פחות רלוונטי לננסי); 2. הארכת מרחק בלימה/כניסה מוקדמת של abs בתנועה עירונית כתוצאה מאיבוד אחיזה, שכן רלוונטית לננסי.
שתי הבעיות הנ''ל החלו לאחר שעברתי מאנגל GT לרואד 5 ונפסקו ברגע שהחלפתי את הרואד באנג'ל GT2.
עברתי מה GT שעשיתי עליהם 12000 ק"מ ל-GT2 עכשיו עם 7000 ק"מ נראים חדשים השחיקה מעטה יש עוד המון בשר
ואחיזה מעולה גם ברטוב וגם ביבש הצמיג הכי טוב שרכבתי עליו.
lokimonster
31-10-2020, 14:35
nc amrican iron
וואטסאפ מהבהב לו מעבר למדיה אמיר.
מה נשמע לוקי אנחנו מתכוונים לצאת לרכיבה לאזור ארץ המרדפים.
אנחנו זה קבוצת ההארליסטים וארץ המרדפים/ שומרון זה פחות או יותר המגרש הבייתי שלנו.
האמת שמיציתי את הרכיבה וחשבתי לדחות את ההצעה את שנזכרתי שיהיו שם ברזלים נוזלים תוצרת אמריקה.
אחרי דין ודברים על המצב הביטחוני אקדחים ועל היכולת להיות רמבו ולשלוף תוך כדי רכיבה (שהיא עובדת נהדר לארנולד סילבסטר ילדיי האנרכיה ואולי טום קרוז) הבחור השתכנע.
לרכיבה הצטרף אלי נדב בן העשר שבעקרון אמרתי לעצמי הארלים מה כבר יכול להיות.
נפגשנו בגלילות הארלים, אינדיאן, bmw f650, גולד ווינג ואמיר הגיע באיחור של דוגמנית צמרת.
יצאנו לעבר כביש 5 חוצה שומרון.
ננסי הרימה גבה ושאלה האם הכל בסדר שם למעלה והיי למה אנחנו על חמישי.
וואלה עניתי לה לא שמתי לב.
מלפנים איתותי ידיים שמבשרים על התקרבות למצלמה מפחידה.
באופן נורמלי מאיטים אבל למה להאט כשאנו 5 קמ"ש מתחת למהירות המותרת.
כנראה שחלק מההצגה של ילדי האנרכיה זו גם ההצגה של היי אנו רוכבים בקצב של 200 קמ"ש.
נו זה חלק מהשאו ואולי גם התחושה על הרוטטים.
חיש קל הגענו לתחנת סונול אריאל שם חברו אלינו עוד כמה חברה סך הכל כ16 אופנועים כולל ימאהה xv והונדה פיורי 1.3.
קפה תדריך וסוכם שהבחור עם הננסי יהיה המאסף.
כמובן שסיננתי מבין השיניים בטח מאסף היחיד שלא יתקע בדרך זכינו לחיוך נבוך והסכמה שיש משהו בדבריי.
נדב (בן העשר) יצא לסקירה קלה של האופנועים וקבע נחרצות שאם לא נרכוש היאבוסה אז הפשרה תהיה אינדיאן שהאמת המושב נראה מרופד כהלכה ולגמרי חביב.
יצאנו לשומרון.
רוב הדרך מתנהלת בעצלתיים כשמדיי פעם האצנו לקצב מהיר ( הכל יחסי אז לא להתבלבל).
מזמן לא יצא לי לראות את הנוף ובאמת היה נחמד.
גם בתחום הפסיכולוגי לא הייתה תחושה של תן גז אלה פשוט טיול נופים בלי אתגרים ובלי אדרנלין.
הגענו לכביש אלון.
טוב שם באמת התייבשתי ונוצרו קצת פערים בקבוצה כשאני ממש יכולתי לומר שיש פה צורך בעבודה על טכניקות רכיבה של חלק מהרוכבים.
בכל מקרה הכל היה רגוע אז סבבה.
הגענו למצפה איילה (כמדומני ) שם עשינו הפסקה קצת תמונות הוואי ובידור ומפגש עם צמד הארליסטים שעושים סוג של חוצה ישראל.
החל דיון על ארוחת בוקר והצעתי את חומוס אבו שוקרי בבית חנינה (כן עוד אבו שוקרי אבל באמת טעים).
בגלל הקורונה לא היה היכן לשבת אז חלק אכלו חלק המשיכו הלאה לאכול במקום אחר.
אני חייב לציין שנדב ממש נהנה והיה פרטנר מושלם.
ובכן
תובנות
הארלי אני צריך לבחון בקפידה את הנושא.
אומנם אני מחפש להרגיע אבל לא עד כדי כך.
הכיוון יהיה לכלי עם יכולת טורינג שניתן יהיה לרכוב עליו בקצב סביר.
אני ככל הנראה אגנוז את התוכנית להארלי או שאביא אחד אספנות בנוסף לננסי ואז אני אוכל להשתולל ולרכוש פסל יפה לטיולי שבת ויש לי משהו על הכוונת.
בקיצור וויז יחשב מסלול מחדש ואם זה לא יהיה באגר עם מזוודות ( חייב לומר שעדיין לאמר שעדיין לא הפנמתי את כל ההגדרות של הכלים האלו)
שיתן מענה יום יומי האופציה תהיה אספנות.
בכל מקרה היה מאוד מהנה והחברה חבל על הזמן נחמדים ובראש טוב.
א' היקר זה לא היה סגור ואתה ויורש העצר הייתם נהנים מאוד.
טיול הורים מושלם.
הייתה חסר לי שם
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201031/2b005b71cc6da4339b17908852d7d233.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20201031/a939faf8ec8eb819ac471ea9bf406a47.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20201031/fcb908cf7032eb945e2cde6be87aec64.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20201031/1b650fa48e920e1c17e9baff02a6fce7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20201031/e5cb435ac09d29f942f5283d7ef6d7cc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20201031/42ca7f4eebb0e3bd77de1e42a5cae99c.jpg
אני אתקן.
הם לא צריכים תיקון טכניקת רכיבה. אתה צריך תיקון תפיסת רכיבה.
היום למשל עשיתי קפיצה קטנה להורים בצפון. עם מאיר אריאל בקסדה ומזג אוויר מושלם, אני יכול להגיד שעקפו אותי יותר רכבים מאשר שאני עקפתי.
הרבה נפנופי ידיים לילדים.
ניסיתי לסיים את האוסף שירים לפני שאני מגיע, אבל הכבישים בשנים האחרונות קיצרו את הדרך כך שאפילו את זה לא הספקתי.
היתה בהחלט רכיבה טובה למרות שהמנוע לא עבר את ה4,000 סל"ד, ורוב הזמן היה הרבה הרבה פחות.
נ. ב.
בניגוד למה שרשמתי פה בעבר, 4000 סלד בהילוך שישי משתווים ל135 קמש, ולא ל130.
lokimonster
31-10-2020, 15:06
לא בטוח שהבנתי למה התכוונת.
לגבי הבחור שסטה לנתיב הנגדי זו טכניקה.
ורכיבה לא ממש נכונה שנובעת או מקצב מהיר מדי לקטע הכביש או ביטחון אישי של הרוכב או טעות או יכולת של הכלי אבל בכל מקרה ניכר שהוא מתקשה בקטע הכביש הנ"ל.
סטייה כזאת לא דבר נכון או חיובי.
אצלי (לא מתיימר להיות רוכב טוב אט מהוקצע) אבל הקצב היום היה איטי גם לננסי.
ולא עברנו את ה5000 סל"ד בשום מצב.
הוא אומר- סע רגוע ועזוב אותך מהגז.
הם אומרים - הנה אופנוע בוא נראה אם אפשר להשיג אותו.
אני אומר- מעל לקצב המכוניות מרגיש הכי בטוח כי העיניים לא עסוקות במראות.
אין דבר כזה "אופנוע רגוע", "אופנוע מתון", "אופנוע סלחן"
נכון אף אחד לא קנה אופנוע סופר ספורט בשביל לעשות קניות באיקאה.
ספורט תיור? - זה לאופנוענים ספורטיביים שמחפשים נוחות.
אדוונצ'ר- הצחקתם את ראבי.
חברה טובה נהרגה על NC 750, אין הנחות, שטויות אפשר לעשות גם עם 50CC רגוע או מכסת דשא לצורך העניין.
המתג נמצא אצל הרוכב, וככל שהוא יותר מיומן, יותר מקצועי, ויותר מתון הסיכוי שלו לשרוד עולה, ועדיין כלום לא מובטח.
אופנוע זה כלי אקסטרים, כמו כל ספורט אקסטרים הוא מחייב מיומנות, כושר, טכניקה וידע. אף אחד לא יבוא בטענות לרוכב
סקטבורד שהתרסק, זה סיכון מקצועי מחושב. גם רכיבה.
ההגבלה נמצאת בראש של הרוכב ומי שלא מבין את זה, האופנוע שייבחר לא יעשה לו את זה בשבילו.
עדיף אופנוע חזק מלא מערכות בקרה ויכולות מאשר אופנוע דרדלה חלש וכאילו בטוח.
אז בשביל שהתגובה שלי לא תהיה ממש משעממת וצפויה צרפתי לכם סרטון הארלי שמדבר קצת על יכולות מגבלות ורכיבה:
https://www.youtube.com/watch?v=21z9B7NRR5c&feature=emb_logo
ורוכב הארלי רגוע
https://www.youtube.com/watch?v=cMVLxQ53Vgw
lokimonster
02-11-2020, 11:50
גם על GTR1400 אפשר לרכוב על 40 קמ"ש.
או רק במגבלות החוק.
ברור שהרוכב הוא זה שקובע את הקצב.
אבל בעוד שבננסי אחרי 130 אתה יוצא מאזור הנוחות של הכלי וגם של הרוכב בGTR אתה יכול להמשיך עם עוד 100 קמ"ש בלי להתרגש יותר מדי.
הארלי ברור שיכול לרוץ בקצב של ננסי ואני מניח שאפילו יותר.
אבל בהעידר מיגון רוח (לא יודע לגבי וויד גלייד או איך שהם נקראים עם המיגון רוח והמזוודות) החיים מעבר למאה קמ"ש ממש לא נסבלים.
א' נער הפלא אמר משפט חכם לגביי הצ'ארלים והוא " לא הייתי רוצה להיות בנתיב הימני כשכלי רכב מאחורי דוחקים אותי קדימה" ועם זה אני מסכים.
ולכן הננסי אכן נותן מענה ראוי לרוב הדרישות כולל ההגבלה המכנית על הרוכב.
לגבי השתוללות אני מניח שאני רוכב שקול ברוב המקרים.
מהירות (לפחות בעיניי) היא לא מהווה גורם לתאונה היא כן משפיעה על תוצאות התאונה.
אני בדרך כלל מכיר את מגבלות הכלים עליהם אני רוכב ומניח שבדרך כלל אני משאיר לי מרווח ביטחון.
אבל הרשיון חשוב לי ( זה גם מרכיב בפרנסה שלי) ומאחר ואין לי חברים במשטרה והלוחמה האלקטרונית בעברייני מהירות הולכת ומשתכללת אני מעדיף להשאר באזור ברירת הקנס ( ברוב המקרים) ולכן מעדיף כלים מגבילים.
ההארלי במקרה הזה הוא OVER KILL אבל הננסי מסתבר שממש לא.
נ.ב גם קידוזו רשם את מה שא'רשם אבל במילים אחרות.
כאמור אני אחכה לננסי מחוזקת ( אני מאוד אוהב את קונספט התאי מטען) או הטנרה 700 שגם עשוי לתת מענה סביר.
בכל מקרה לא רוצה לחצות את סף ה70 סוסי פוני.
כן אשמח למנוע עם מומנט בשרני יותר
אולי הצ'ארלי אדוונצ'ר?????
הגענו לכביש אלון.
הגענו למצפה איילה (כמדומני ) שם עשינו הפסקה קצת תמונות הוואי ובידור ומפגש עם צמד הארליסטים שעושים סוג של חוצה ישראל.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201031/fcb908cf7032eb945e2cde6be87aec64.jpg
מצפה אורית
הייתי שם כמה שעות אחריכם...
lokimonster
07-11-2020, 23:02
מקווה שלא נשארו כתמים של שמן.
הארלי'ס וזה....
lokimonster
09-11-2020, 23:21
יום ראשון הגיע אריאל.
הבחור רוכב על nc750x dct
אחרי שסיימנו להחליף את נוזל הבלמים ורפידות קדמיות לקחתי סיבוב לבדוק.
ובכן גליתי משהו חדש.
הכלי מזנק בהחלטיות של חתלתול עצבני.
הגיר עובר בקצב מהיר ואני חייב להודות שהאוטומט מרגיש הרבה יותר חזק מהכלי שלי.
כן מצאתי את עצמי עם תופעת הפאנטום לוחץ על המצמד שאינו קיים.
בפרסה היה לי קצת מוזר והרגשתי חוסר ביטחון בהעדר מצמד ידני, אני מניח שמתרגלים.
סך הכל העסק עוסד נהדר ומרגיש חזק למדי.
בהחלט יכול לשמש ככלי לdrive by ושימוש בנשק.
אולי צ'אק נוריס צריך לבדוק אותו.
לא חשבתי שאומר את זה איי פעם אבל אפריקה dct לא נראה לי כרעיון גרוע.
לגבי ננסי
אנו מתקרבים ל18000 קילומטר ושנתיים של שימוש .
אני מתארגן לטיפול 6000 ועלצהדרךתנרענן נוזל קירור ונוזל בלמים..
https://www.youtube.com/watch?v=0Db49A8kib4
https://www.bennetts.co.uk/bikesocial/news-and-views/news/2020/april/all-new-engine-for-honda-nc750-replacement
2021-
יותר קל,
יותר חזק,
יותק תא מטען,
יותר נמוך...
שווה!
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%95%d7%a0%d7%93%d7%94-%d7%94-nc750x-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%9f-%d7%9c-2021/
mudale222
10-11-2020, 19:47
אני שאלה. אתם לא מתבאסים שהופכים אותו בעצם לאופנוע כביש מאופנוע אדוונצ'ר?
גם השינויים ביחסי העברה וגם הקטנת גובה המתלים... האופנוע כנראה יהיה פחות נוח.
lokimonster
10-11-2020, 19:55
האמת שגם הגרסה הנוכחית לא ממש אדוונצ'ר.
למרות שיש את הnc750s שהוא אופנוע כביש.
TundraOG
10-11-2020, 20:30
הופכים אותו להיות מה שה-CB500X היה פעם.
mudale222
10-11-2020, 20:34
האמת שגם הגרסה הנוכחית לא ממש אדוונצ'ר.
למרות שיש את הnc750s שהוא אופנוע כביש.
כן, אדוונצ'רון, או אדוונצ'ר כביש. עכשיו הוא יהיה נטו כביש.
מבלי לפגוע באף אחד ה-NC הוא לא כזה אופנוע חשוב, בגדול הוא כמו ה-500 המיתולוגי קצת יותר נפח ותא מטען למי שזה חשוב.
הוא לא ספינת הדגל של הונדה, הוא נמכר לציבור מסוים שמחפש את זה בדיוק. ולכן השינויים מינוריים, מי שרוכב עליו וצלח את התקופה
הראשונה של ההתלהבות מתחיל להרגיש קצת בחסרונות, מי שהגיע מכלים מהירים מבין שאין הכל בחיים.
עכשיו בשביל לדייק את הצרכים של בעל הכלי מי שצריך לבחור נכון זה בעל הכלי לא החברה המייצרת. מי שמחפש קונספט של כלי עם
תא מטען גדול לא מאיים רגוע וה-NC עושה לו את זה, סבבה יש המון דרכים להוסיף עוד קצת פלפל לאופנוע, לשפר אותו קצת.
רוכבים יודעים להקטין או להגדיל גלגל"ש, לשנות קצת מפת הצתה, להוסיף עוד קצת נשימה לאופנוע ע"י שינויים במערכת הנשימה הזנה
פליטה של האופנוע, נתונים בחו"ל מדברים על תוספת של 15% ביעילות...התאמה של הכלי לרוכב.
או לעבור למשהו מתאים אחר...בקיצור
lokimonster
11-11-2020, 09:03
דווקה בגלל כל מה שרשמת שושנים לדעתי האישית לא שווה את ההשקעה בשיפורים דוגמת אגזוז או שיפורי מנוע.
https://www.magnumtuning.com/en/detail/dyno-boost-motorcycle-performance-chip/honda/nc750x
https://www.youtube.com/watch?v=uY41f5M2msg
Dresdner
11-11-2020, 21:53
יש לי רעיון בשבילך, יש לך עוד 5 שנים על הNC ואז אני עוזר לך ליבא בנדיט 1200 אספנות מגרמניה, משהוא באיזור ה50000 ק"מ בלי תאונות במצב מושלם וב2000 יורו, מה אומר?
דוגמית
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=305823588&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelDescription=Bandit+1200&pageNumber=1&scopeId=MB&sfmr=false&sortOption.sortBy=specifics.firstRegistration&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=915a92f0-1620-2dcd-f166-96213b834d73
lokimonster
11-11-2020, 22:10
באנדיט יפיפה.
כידוע יש לי חולשה לאופנוע הזה.
תודה דרז....
ה-NC אופנוע די חשוב תקדימית, המנוע מהפכני, לא היה כזה לפני. סע לך על 130 בלי מאמץ, בלי הרבה דלק, בלי חום מהמנוע.. מחזיק 400K ונמכר לא ביוקר, ההמצאה הכי טובה של 2012.
מי שרוצה פאסון או חלקים מתפרקים ("נשמה") ישלם על פאסון, מי שרוצה לרכב במינימום דרמה יהנה מה-NC..
יכלו לפנק ולשים שסתומים הידראוליים ועוד צילינדר, אבל אפשר לנצח גם ככה,זה רק ייקח קצת יותר זמן :biggrin: (או מצערת 1/4)
לוקי, ראייןפיתשע אומר שאינדיאן יותר טוב מצ'ארלי
https://www.youtube.com/watch?v=-ooue7i73zo
Dresdner
14-11-2020, 13:03
ה-NC אופנוע די חשוב תקדימית, המנוע מהפכני, לא היה כזה לפני. סע לך על 130 בלי מאמץ, בלי הרבה דלק, בלי חום מהמנוע.. מחזיק 400K ונמכר לא ביוקר, ההמצאה הכי טובה של 2012.
מי שרוצה פאסון או חלקים מתפרקים ("נשמה") ישלם על פאסון, מי שרוצה לרכב במינימום דרמה יהנה מה-NC..
יכלו לפנק ולשים שסתומים הידראוליים ועוד צילינדר, אבל אפשר לנצח גם ככה,זה רק ייקח קצת יותר זמן [emoji3] (או מצערת 1/4)
לוקי, ראייןפיתשע אומר שאינדיאן יותר טוב מצ'ארלי
https://www.youtube.com/watch?v=-ooue7i73zo
מה מהפכני במנוע? או בכל רכיב אחר באופנוע הזה? זה אופנוע תקציב שמתחרה ברכב ככלי תחבורה אמין וזול.
אנשים משלמים יותר לא בגלל הפאסון אלה בגלל היכולות הרבות שחסרות בNC, מי שאין לו צורך ביכולות האלו ימצא את הNC מתאים בול.
lokimonster
14-11-2020, 13:10
תודה kaz
אחרי לבטים החלטתי למשוך עוד עונה עם הnc.
אחרי סיבוב עםצ חברל'ך רוכבי צ'ארלים אינידיאן ודומיהם הבנתי שאומנם אני מחפש מתון אבל לא עד כדיי כך.
בקיצור הטבלה המקורית לא משקרת (בעד נגד צפיות וכו').
מי שרשם שהבעייה היא בתפיסה שלי צודק.
אני אדם עם טמפרמנט ובהחלט אוהב את הריגוש.
הננסי מבחינה מכנית מגבילה ועונה על הצפיות שלי מהכלי וכאמור אותי ממש לא מרגשת.
אגב הדיון בקבוצת חברים שלי היא על המהות של הרכיבה (שושנים לדוגמה אז אפשר לחשוב על הלך הרוחות).
lokimonster
14-11-2020, 13:55
דרז קראת לילד בשמו כלי תחבורה.
אבל הוא מצטיין במה שהוא.
אגב לאלו שמטפסים מלמטה זה כלי נהדר ולהערכתי הם לא ירגישו שהוא משעמם או חסר כח.
לי ואני מניח שגם לך ולאחרים שכן רכבו על כלים חזקים יותר הננסי בהחלט יהווה אתגר.
FoxLight
14-11-2020, 18:22
הופכים אותו להיות מה שה-CB500X היה פעם.
יהיה אפריקה 750 אז כנראה שרוצים להפריד בינהם יותר, לדעתי זו החלטה טובה ואחלה אופנוע.
alexsupreme
15-11-2020, 01:45
יהיה אפריקה 750 אז כנראה שרוצים להפריד בינהם יותר, לדעתי זו החלטה טובה ואחלה אופנוע.
אני אטען הפוך.
יכלו להוריד מהפיירינג, לשים גלגל 19" מלפנים ולתת לו להתחרות ראש בראש עם הויסטרום.
הוא יכל להיות הקולבוניק טיולים-שבילים המושלם עם 5-10 קילו פחות ותיבה אוטומטית אופציונלית, הוא היה גורם לסוזוקי להתחיל להזיע.
במקום זה, זרקו אותו להתחרות בmt07 ובשאר אופנועי התקציב והוא כנראה גם יעלה במחיר כך שכרגע אני באמת לא מבין, מי קהל היעד כאן?
TundraOG
15-11-2020, 16:34
דרז קראת לילד בשמו כלי תחבורה.
אבל הוא מצטיין במה שהוא.
אגב לאלו שמטפסים מלמטה זה כלי נהדר ולהערכתי הם לא ירגישו שהוא משעמם או חסר כח.
לי ואני מניח שגם לך ולאחרים שכן רכבו על כלים חזקים יותר הננסי בהחלט יהווה אתגר.
יכול להעיד לאחר כשנה באוכף ו-17 אלף ק"מ - מרגישים בהיעדר הכח עם הזמן. הייתי שמח לתקרת סל"ד גבוהה יותר, גם אם בעוד 1000 סיבובי מנוע, ולקצת יותר בשר מהמנוע.
בשיוט - זה אופנוע מעולה. אבל יש גבול מאוד ברור לעד כמה מהיר הקצב יכול להיות. במובן מסויים - זה טוב לי, כי אם יש 50 סוסים במנוע אני אסחט את כל ה-50, אם היו 100 הייתי סוחט את כל ה-100 ואם היו 150....אתם מבינים לאן אני חותר.
הונדה יכלו לשפר את האספקט התיורי שלו. להרחיב במעט את המושב האחורי, לרפד בצורה טובה יותר את המושבים, למקם את הרגליות מעט קדימה יותר, באמת ליצור את אופנוע האדוונצ'ר-תיור-תקציב המושלם. אבל הם בחרו לשים את הקלפים שלהם בקטנוע במקום.
יכול להעיד לאחר כשנה באוכף ו-17 אלף ק"מ - מרגישים בהיעדר הכח עם הזמן. הייתי שמח לתקרת סל"ד גבוהה יותר, גם אם בעוד 1000 סיבובי מנוע, ולקצת יותר בשר מהמנוע.
בשיוט - זה אופנוע מעולה. אבל יש גבול מאוד ברור לעד כמה מהיר הקצב יכול להיות. במובן מסויים - זה טוב לי, כי אם יש 50 סוסים במנוע אני אסחט את כל ה-50, אם היו 100 הייתי סוחט את כל ה-100 ואם היו 150....אתם מבינים לאן אני חותר.
הונדה יכלו לשפר את האספקט התיורי שלו. להרחיב במעט את המושב האחורי, לרפד בצורה טובה יותר את המושבים, למקם את הרגליות מעט קדימה יותר, באמת ליצור את אופנוע האדוונצ'ר-תיור-תקציב המושלם. אבל הם בחרו לשים את הקלפים שלהם בקטנוע במקום.
אבל זה בדיוק- אדוונצ'ר אמתי יש להם האפריקה ואם להאמין לשמועות יהיה גם בייבי אפריקה.
כביש תורר - יש להם את הקרוס ראנר (800 סמ"ק) והקרוס ראנר (1200 סמ"ק)
ספורט יש להם - מגוון רחב ומשמעותי.
ספורט תיור - גם
בקיצור ה-NC הוא נישה שמתאימה למי שמחפש....NC ואז הפגיעה היא בול!
אבל זה בדיוק- אדוונצ'ר אמתי יש להם האפריקה ואם להאמין לשמועות יהיה גם בייבי אפריקה.
ספורט תיור - גם
אין יותר VFR לא 800 ולא 1200, הם מוחקים את הליין
הV4 שלהם לא תחרותי תמחורית לנישה.
הNC 2021 מאכזב מאוד! כאשר מבינים שהמחיר שהונדה מבקשים (לא רק ישראל) עלה אבל בפועל לא מקבלים הרבה יותר, זה צורם במיוחד למול הX-ADV שהשדרוגים שלו הרבה יותר מעניינים.
בכל זאת NC עם מורכב/ת וציוד שוקל סביבות 400 קילו, כל זה על בולמים קקי ודיסק קדמי אחד... אין לזה תירוץ.
לדעתי הם הרגו את הדגם בהשקה הזאת, כאשר ייצא האפריקה הבינוני הוא ימחק.
lokimonster
15-11-2020, 22:37
אין יותר VFR לא 800 ולא 1200, הם מוחקים את הליין
הV4 שלהם לא תחרותי תמחורית לנישה.
הNC 2021 מאכזב מאוד! כאשר מבינים שהמחיר שהונדה מבקשים (לא רק ישראל) עלה אבל בפועל לא מקבלים הרבה יותר, זה צורם במיוחד למול הX-ADV שהשדרוגים שלו הרבה יותר מעניינים.
בכל זאת NC עם מורכב/ת וציוד שוקל סביבות 400 קילו, כל זה על בולמים קקי ודיסק קדמי אחד... אין לזה תירוץ.
לדעתי הם הרגו את הדגם בהשקה הזאת, כאשר ייצא האפריקה הבינוני הוא ימחק.יש בהחלט משהו בדבריך.
אני עדיין בדיעה שהונדה תייצר ננסי משוגרג.
כמובן שימים יגידו
יש בהחלט משהו בדבריך.
אני עדיין בדיעה שהונדה תייצר ננסי משוגרג.
כמובן שימים יגידו
הלוואי, אבל נראה לי שפספסו הזדמנות עכשיו, בתור בעלים לשעבר של 750X DCT (שמכירתו הייתה טעות חמורה) קיוויתי לחזור עם 2021.
אבל בתור 1.93 אני לא יכול לקבל גובה מושב 800 ממ.
כי באמת לדעתי היה פה הצלחה, אופנוע אמצע שאפשר להגיע איתו לכל מקום, כיף בעיר, זול לתחזוקה (למרות שיקר לקנייה), כוח אף פעם לא היה חסר וגם ההתנהגות הייתה מספיק טובה, כי בשביל לטייל לא צריך להוריד ברכיים.
Dresdner
15-11-2020, 22:56
הם לא ממש רוצים למכור את הקרוס ראנר והטורר, בכל גרמניה יש רק קרוס טורר אחד לרכיבת מבחן ואף אחד לא מחזיק אחד באולם התצוגה, אלו אופנועים ישנים שהונדה מסיבה לא ברורה מזניחה אותם.
לגבי הNC ברוב אירופה המחירים שלו תואמים ל07 של ימאהה שמבחינתי זה No brainer מי מהם הוא הבחירה הטובה יותר (ה07)
TundraOG
15-11-2020, 23:00
ספורט תיור - גם
ועדיין. להפוך אותו לנוח יותר לא יהרוג אף אחד.
הם לא ממש רוצים למכור את הקרוס ראנר והטורר, בכל גרמניה יש רק קרוס טורר אחד לרכיבת מבחן ואף אחד לא מחזיק אחד באולם התצוגה, אלו אופנועים ישנים שהונדה מסיבה לא ברורה מזניחה אותם.
לגבי הNC ברוב אירופה המחירים שלו תואמים ל07 של ימאהה שמבחינתי זה No brainer מי מהם הוא הבחירה הטובה יותר (ה07)
זה לא שהם לא רוצים למכור (כי אין מה למכור) הם הפסיקו לייצר אותם כבר לפני תקופה... נשארו מלאים שעדיין מנסים לדחוף ביוקר.
הם מתחו את גבולות המנועים עד הסוף, ולא ה800 ולא ה1200 היו עומדים ביורו5 ללא שינויים מהותיים.
Dresdner
15-11-2020, 23:35
זה לא שהם לא רוצים למכור (כי אין מה למכור) הם הפסיקו לייצר אותם כבר לפני תקופה... נשארו מלאים שעדיין מנסים לדחוף ביוקר.
הם מתחו את גבולות המנועים עד הסוף, ולא ה800 ולא ה1200 היו עומדים ביורו5 ללא שינויים מהותיים.באתר הונדה גרמניה הם עדיין ניתנים להזמנה כדגמי 2020 כולל אפשרות בחירת צבע.
הם מהר מאד נעלמו מאולמות התצוגה ולמעשה לא זוכר שראיתי אחד אצלם בשנים האחרונות.
ה1200 קרוס טורר הוא אופנוע נדיר, מעטים קנו אותו.
התקווה שהוא ינגוס בGS של במוו נעלמה כבר בשנת היצור הראשונה שלו.
lokimonster
19-12-2020, 16:06
18,000
הימים עוברים בעצלתיים.
הננסי מניעה כל כמה ימים ללא מחאות וללא סיוע של מטען ובשל הגשמים אף פחות מהרגיל.
מה שאומר המצבר עדיין תקין.
אני מחלק את זמני בין ה500 הנהדרת שלי לננסי והדיאלים ולבנתיים כולם בסדר.
היום יצאנו לרכיבה עם א' ויורש העצר אני עם יורד העצר שלי ור' aka השושנים עם המנהלת הבכירה.
הקצב שלי היה חוקי ורגוע אפילו רוכבי הארלי היו מוצאים את עצמם נהנים.
מחשב הדרך הציג צריכה אפסית של דלק בין 1.7 למאה קילומטר עד כ4 ליטר למאה קילומטר.
כמובן שברגע שקצת יש עלייה או מעלים קצב הנתון פחת אופטימי.
אחרי שירדנו לעמק האלה שמנו פעמינו לישובי גדרות ובאזור בית עובד עצרנו לקפה מאולתר ג'חנון ועוד.
החזרה לירושלים הייתה קצת יותר זריזה והננסי עברה למוד קצת יותר בזבזני סביב 4 ליטר למאה קילומטר.
ההשלמה וההתמתנות טובות ואני שואל את עצמי אם זה יעבוד גם עם אופנוע קצת יותר חזק ולצערי התשובה לא ברורה.
בכל מקרה הננסי על שלל תאי האיחסון מתגלה ככלי יעיל ונחמד לכל מי שלא ממהר .
אני מתכנן לעשות שמן פילטר.
אגב חנכנו את הדיבורית עם הילדון וזה מושלם.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201219/3037c46bad3e493256fd14305dbd69d0.jpg
lokimonster
25-01-2021, 11:37
סגר
ננסי לא נוסעת
המצבר נותן אותות של עייף.
ההתנעה קשה למרות שאני טוען אותו הוא עדיין מתקשה להניע.
ברכיבה כמובן הכל תקין.
טראומת התקיעה שבה נאמר לי מצבר חלש עדין מהדהדת ואני עם עין על לוח השעונים בחיפוש נורת התקלה.
סוד קטן הנורה לא נדלקת לפחות לרגע זה ובניגוד ליום התקיעה המצבר אכן חלש.
אתמול קיבלתי את המצבר החדש.
חשבתי לרכוש יואסה ולבסוף הסתפקתי בבוש.
המצבר יותקן היום או מחר לאחר שאטען אותו.
אני מודה שכהרגלי אני לוטש עיניים לכיוונים אחרים כשהאחרון היה קוואסאקי Z900RS.
שהוא כלי בעיצוב רטרו עם מנוע ומכללים מודרניים.
האמת שכלי נחמד ומתון יחסית אך עדיין יותר מדי כח.
אני חוזר לטבלה של השושנים בה רשמתי יתרונות חסרונות וצרכים שלי מהאופנוע.
ושוב הNC מנצחת ברוב הפרמטרים כאשר הפרמטר היחיד שהיא נופלת בו זה בתחום הביצועים והנאה שפה למעשה הם משולבים יחד ומאידך אחת הדרישות שלי הן כלי שלא ימשוך אותנו למעוזות אסורים ולמעשה זה קונטרסט (ניגוד).
כאמור ננסי מנצחת בגדול והיא תשאר עוד עונה ואני כהרגלי אמשיך לדפדף ביד 2 עד אשר נמצא עוד 20 סוסונים בערך בחבילה שתזכיר את הNC
לוקי זה שווה את זה? לנסוע על כלי ולא להנות ממנו?
לי זה לא מסתדר ,הרי לרכב ביננו זה לא שיא הנוחות, תוסיף על זה חוסר הנאה ,בטח יש לך עצבים מברזל.
lokimonster
25-01-2021, 11:52
זה לא שאני לא נהנה
יש דברים שחסרים שעדיף לא להרחיב עליהם בפומבי.
רק ארמוז שליפני הNC היה GTR1400 ללא הגבלות בקרות מה שעשויי היה להיות מתורגם להרבה מאוד קמ"ש.
בכביש טכני הNC מספר שפע של כיף ולא חסר לו כמעט כלום.
אני כן אחליף מתי שהוא לכלי קצת יותר חזק (סביב ה70 סוסונים) דוגמת טנרה 700 גוצי 850TT.
או משהו אחר
משאל עם:
https://www.bennetts.co.uk/-/media/bikesocial/2017-november-images-2/z900-rs-launch-report/cafe_kawasaki-z900rs_01.ashx?h=555&w=740&la=en&hash=AD18ABEBA2EB815C5FB807ED0649E1838B25332F
מול
https://bikes.motobank.co.uk/fp/21864/honda-nc-750-xa-h-2017-blue_295802.jpg
אני שומר על אובייקטיביות:
https://www.bennetts.co.uk/-/media/bikesocial/2017-november-images-2/z900-rs-launch-report/static_-kawasaki-z900rs_01.ashx?h=444&w=740&la=en&hash=1675025D08D421B9767E6801AF01173FCC0ADF31
https://www.cyclenews.com/wp-content/uploads/2018/07/2018-kawasaki-z900rs-cafe-test.jpg
https://cdn4.louis.de/r/a06f717e13535ac17422e77abfebaa3c9f29160a/bspecial-kawasaki-z-900-rs-img-01-1200x1095.jpg
Dresdner
25-01-2021, 12:27
סגר
ננסי לא נוסעת
המצבר נותן אותות של עייף.
ההתנעה קשה למרות שאני טוען אותו הוא עדיין מתקשה להניע.
ברכיבה כמובן הכל תקין.
טראומת התקיעה שבה נאמר לי מצבר חלש עדין מהדהדת ואני עם עין על לוח השעונים בחיפוש נורת התקלה.
סוד קטן הנורה לא נדלקת לפחות לרגע זה ובניגוד ליום התקיעה המצבר אכן חלש.
אתמול קיבלתי את המצבר החדש.
חשבתי לרכוש יואסה ולבסוף הסתפקתי בבוש.
המצבר יותקן היום או מחר לאחר שאטען אותו.
אני מודה שכהרגלי אני לוטש עיניים לכיוונים אחרים כשהאחרון היה קוואסאקי Z900RS.
שהוא כלי בעיצוב רטרו עם מנוע ומכללים מודרניים.
האמת שכלי נחמד ומתון יחסית אך עדיין יותר מדי כח.
אני חוזר לטבלה של השושנים בה רשמתי יתרונות חסרונות וצרכים שלי מהאופנוע.
ושוב הNC מנצחת ברוב הפרמטרים כאשר הפרמטר היחיד שהיא נופלת בו זה בתחום הביצועים והנאה שפה למעשה הם משולבים יחד ומאידך אחת הדרישות שלי הן כלי שלא ימשוך אותנו למעוזות אסורים ולמעשה זה קונטרסט (ניגוד).
כאמור ננסי מנצחת בגדול והיא תשאר עוד עונה ואני כהרגלי אמשיך לדפדף ביד 2 עד אשר נמצא עוד 20 סוסונים בערך בחבילה שתזכיר את הNC
ה RS כלי מדהים, הוא רק נראה רטרו אבל כל השאר זה אופנוע נייקד טוב, המתלים מעולים לפי דעתי גם מעכלים טוב כביש משובש וגם טובים על הצד, הזכירו לי את הWP שהיה לי על הקטמ SMT שזה מחמאה ענקית לאופנוע הזה.
הוא גם יחסית נוח אבל לגובה שלי זה היה גבולי לכן לא קניתי אחד.
אתה תהנה על הRS כמו ילד שרק הוציא רשיון ואת זה הרשימה של השושנים לא לוקחת בחשבון.
https://www.youtube.com/watch?v=VIPlj5dJXjg
https://www.youtube.com/watch?v=YQshO-tDltY
Dresdner
25-01-2021, 12:30
אני שומר על אובייקטיביות:
https://www.bennetts.co.uk/-/media/bikesocial/2017-november-images-2/z900-rs-launch-report/static_-kawasaki-z900rs_01.ashx?h=444&w=740&la=en&hash=1675025D08D421B9767E6801AF01173FCC0ADF31
https://www.cyclenews.com/wp-content/uploads/2018/07/2018-kawasaki-z900rs-cafe-test.jpg
https://cdn4.louis.de/r/a06f717e13535ac17422e77abfebaa3c9f29160a/bspecial-kawasaki-z-900-rs-img-01-1200x1095.jpgהדגם עם החופה מגיע עם כידון נמוך וכבלים קצרים יותר ככה שאם תרצה להחליף לכידון גבוה יותר תיהיה לך בעיה.
עדיף לקנות את הדגם הערום עם הכידון הגבוה ולהוסיף חופה עליו.
the striker
25-01-2021, 12:59
מה זה, שושני. אתה באמצע מערכת בחירות, ועושה תעמולת בחירות לא חוקית ?
מה זה, שושני. אתה באמצע מערכת בחירות, ועושה תעמולת בחירות לא חוקית ?
לא לא, אני שומר על ממלכתיות ולא רומז כלום:
https://www.youtube.com/watch?v=6PtesCu6tN4&feature=emb_logo
https://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery_A-L_16/Kawasaki%20Z900RS%20CAFE_05.jpghttps://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery_A-L_16/Kawasaki%20Z900RS%20CAFE_05.jpg
https://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery_A-L_16/Kawasaki%20Z900RS%20CAFE_02.jpg
the striker
25-01-2021, 13:12
אהה
https://www.youtube.com/watch?v=ktmkTrZGCjo
Dresdner
25-01-2021, 17:15
יום בפולין, 350 ק"מ, קיבל את אישור דרזדנר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210125/824c63c1e4b1cfb78f475c8abdabc436.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210125/8d67c19efd836ff15991b7829ec2b1c1.jpg
אופנוע נאה בלי החופה.
אגב, ייתכן שהבעיה היא לא דגם האופנוע אלא רוכב שמעדיף לטגן חצילים לבני משפחתו במקום לגהץ את נס הרים בדרך לנגב חומוס בשפלה בכל מיני תירוצים.
חבל שה-RS לא מיובא יותר.
כל פעם שמגיע לכאן דגם רטרו נאה באמת, השיווק מפסיק אחרי זמן קצר כי המכירות המגוכחות לא מצדיקות את המשך היבוא.
אני יכול להזכיר את ההונדה CB1100, דוקאטי ספורט קלאסיק וה-Z900RS.
חבל נורא, אבל כנראה שהשוק שלנו באמת מעדיף חרקים.
lokimonster
25-01-2021, 17:47
אופנוע נאה בלי החופה.
אגב, ייתכן שהבעיה היא לא דגם האופנוע אלא רוכב שמעדיף לטגן חצילים לבני משפחתו במקום לגהץ את נס הרים בדרך לנגב חומוס בשפלה בכל מיני תירוצים.צ'יפס בשר ומיץ פטלhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210125/34d4f7bfe4fe6d76f1fec34dd92d379c.jpg
TundraOG
25-01-2021, 17:48
חבל שה-RS לא מיובא יותר.
כל פעם שמגיע לכאן דגם רטרו נאה באמת, השיווק מפסיק אחרי זמן קצר כי המכירות המגוכחות לא מצדיקות את המשך היבוא.
מעניין כמה זמן הרטרו של טריומף יחזיקו פה...
צ'יפס בשר ומיץ פטל
לכל מאין דבעי.
הבעיה לא בכוחות סוס אלא כפי שחשדתי, מסתבר שהרוכב הנ"ל העתיק את המושג לפתוח גז מהכידון לכיריים.
מצאנו את התקלה.
לטיפולכם המסור, אודה.
ואבוש.
lokimonster
25-01-2021, 18:15
לכל מאין דבעי.
הבעיה לא בכוחות סוס אלא כפי שחשדתי, מסתבר שהרוכב הנ"ל העתיק את המושג לפתוח גז מהכידון לכיריים.
מצאנו את התקלה.
לטיפולכם המסור, אודה.
ואבוש.אתה שופט לחומר(ע)ה
אגב
הותקן המצבר החדש
כוון השעון וננסי עובדת יפה ונחמד
כמו חדשה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210125/7ca4456b2d0b26dac197e620d7d8f05b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210125/5595c0e8baa610ca703ee0e5288e667f.jpg
NAOR2207
25-01-2021, 19:43
https://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery_A-L_16/Kawasaki%20Z900RS%20CAFE_02.jpg
ואיפה ישים אפוד זוהר?
רוצה לומר יונית - לוקי צריך סט ארגזים אליהם מחובר אופנוע. מה. לא ככה?
חבל שה-RS לא מיובא יותר.
אני באמת לא מבין באיזה קטע יבואן לא מייבא אופנוע של יצרן שאותו הוא מייצג... לפחות שיתנו אופציה לבצע הזמנות, אז תהיה המתנה של חודשיים-שלוש.... אבל רבאק תנו אופציה.
יום בפולין, 350 ק"מ, קיבל את אישור דרזדנר.
איפה השלג?!
lokimonster
25-01-2021, 20:16
ואיפה ישים אפוד זוהר?
רוצה לומר יונית - לוקי צריך סט ארגזים אליהם מחובר אופנוע. מה. לא ככה?נאור כמה רחוק ככה קרוב.
אכן ארגזים זה מאסט.
אז בדקתי כשהשתעשתי ברעין של רכישת הrs.
יש לגיוי סט של ארגזי צד ועליון.
אז במקרה הזה יחסר רק התא הקדמי.
יש גם של שאד
https://youtu.be/BI99A6gWv34
Dresdner
25-01-2021, 20:31
איפה השלג?!קיץ 2019.
זה עכשיו בצ'כונה.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210125/52c54b72b9d69e2f095eb65edc6498bd.jpg
אגב, ייתכן שהבעיה היא לא דגם האופנוע אלא רוכב שמעדיף לטגן חצילים לבני משפחתו במקום לגהץ את נס הרים בדרך לנגב חומוס בשפלה בכל מיני תירוצים.
...
ronen_sch
25-01-2021, 23:23
אני באמת לא מבין באיזה קטע יבואן לא מייבא אופנוע של יצרן שאותו הוא מייצג... לפחות שיתנו אופציה לבצע הזמנות, אז תהיה המתנה של חודשיים-שלוש.... אבל רבאק תנו אופציה.
כי היבואן חושב שלא משתלם לו, יש כמה דוגמאות, בעיקר בארץ שיש מונופולים, למשל בקוואסקי היה במשך כמה חודשים XLX230 שהופסק לקראת ה 300 מתוך מחשבה כנראה שלא שוה להם להחזיק, עלויות חלפים ועוד. בהונדה כפי שנראה עכשיו בארץ לא מפרסמים את ה CRF300 ראלי (שמחליף את 250) ורק מציגים את ה CRF300L שאמור להגיע, אולי לא רוצים לפגוע ב 500X . יבואנים הם קודם כל עסקים, ושהם מונופולים בשוק קטן כמו שלנו ,אז זה קורה הרבה.
lokimonster
26-01-2021, 06:45
כי היבואן חושב שלא משתלם לו, יש כמה דוגמאות, בעיקר בארץ שיש מונופולים, למשל בקוואסקי היה במשך כמה חודשים XLX230 שהופסק לקראת ה 300 מתוך מחשבה כנראה שלא שוה להם להחזיק, עלויות חלפים ועוד. בהונדה כפי שנראה עכשיו בארץ לא מפרסמים את ה CRF300 ראלי (שמחליף את 250) ורק מציגים את ה CRF300L שאמור להגיע, אולי לא רוצים לפגוע ב 500X . יבואנים הם קודם כל עסקים, ושהם מונופולים בשוק קטן כמו שלנו ,אז זה קורה הרבה.אספר לך תרחיש שעשוי להיות אמיתי.
למה אתה חושב שמחירי החלפים בארץ מאוד גבוהים (כן חזירות כלכלית אבל לאמרק).
כי היבואן לא בהכרח מחזיק מלאי חלפים.
הוא מטיס אותם (תנסה את זה במחסן חלפים ותגלה שלל חלקים שאינם זמינים בו ברגע) ואת המחיר הלקוח משלם.
https://www.colchesterkawasaki.co.uk/upload/images/2018%20Kawasaki/IMG_20180602_150205-editedsmall.jpg
https://autos.yahoo.com.tw/p/r/w1200/bike-trim/April2019/a3dc27d35599e771d31d74f93eec4a54.jpeg
https://www.youtube.com/watch?v=D2K47V_nj0o
https://pbs.twimg.com/media/D_lKpu8XYAACn65.jpg
lokimonster
26-01-2021, 16:02
הלו שושנה
זה סיפור חיים של NC ולא תעמולה למטרו
אז בהנחה (בידיעה) שאף אחד לא מתכוון לרכוש לי (כולל אני) Z900RS שנוכל לקטר על מעלליו של הZ אין מה להעלות תמונות.
הלו שושנה
זה סיפור חיים של NC ולא תעמולה למטרו
אז בהנחה (בידיעה) שאף אחד לא מתכוון לרכוש לי (כולל אני) Z900RS שנוכל לקטר על מעלליו של הZ אין מה להעלות תמונות.
אני רק מראה לך את מגוון הצבעים והאופנוע היפה...
ת-ח-ל-י-ף....
lokimonster
26-01-2021, 17:00
אני רק מראה לך את מגוון הצבעים והאופנוע היפה...
ת-ח-ל-י-ף....
ננסי נשארת כרגע
אופנוע נכון לשלב הזה
אמין וטוב
שושני, תמשיך. לדעתי הוא די קרוב לנקודת שבירה וחבל להפסיק.
מקסימום נעשה ללוקי מימון עמונים.
וואלה
ממיון ערמונית נשמע מעניין
אבל ראבאק ברוך השם לוקי לא חסר לו כלום
lokimonster
26-01-2021, 17:15
בטעות ערכתי לך את ההודעה
בונוס של מנהלים
משאל עם:
https://www.bennetts.co.uk/-/media/bikesocial/2017-november-images-2/z900-rs-launch-report/cafe_kawasaki-z900rs_01.ashx?h=555&w=740&la=en&hash=AD18ABEBA2EB815C5FB807ED0649E1838B25332F
מול
עם רטרו לא הולכים למכולת. כאילו, אפשר, אבל איפה תחבר אבטיח?
לוקי, אם תיקח F800GT ותוריד את ה-tupperware מהצדדים, אף אחד לא יידע שנהיית בימריסט עילאי ומתנשא :biggrin: (צריכת דלק שנייה ל-NC, המיכל גם כן מאחור)
lokimonster
26-01-2021, 23:42
עם רטרו לא הולכים למכולת. כאילו, אפשר, אבל איפה תחבר אבטיח?
לוקי, אם תיקח F800GT ותוריד את ה-tupperware מהצדדים, אף אחד לא יידע שנהיית בימריסט עילאי ומתנשא [emoji3] (צריכת דלק שנייה ל-NC, המיכל גם כן מאחור)אני מפחד מהבימרים.
מנסיון של כמה חברים אמינות לא משהו כאשר חלפים מאוד יקרים.
מבחינת אחזקה שוטפת אני מניח שסביר.
אבל כמו שרשמת
איפה אפשר לשים אבטיח בבימר?
TundraOG
27-01-2021, 01:54
משאל עם:
מול
אתה באמת תוקף על אסתטיקה את ה-NC בעודך רוכב על ורסיס 1000? ה-NC אמנם לא מלכת יופי, אבל לורסיס יש מראה שרק אמא יכולה לאהוב.
הוורסיס אולי לא דוגמן אבל לפחות הוא מהנה לרכיבה. מאז שרן קנה אותו הוא מטייל בלי סוף ונהנה ממנו כמו ילד בן 16 שרק הוציא רישיון. מצד שני, ננסי אולי נראה בסדר אבל בפועל הוא מבאס. לראיה, מאז שינון קנה אותו הוא הפסיק לטייל או לעשות נסיעות שאינן הכרחיות והוא כל היום עסוק בלשכנע את העולם שזה אופנוע נהדר. זה אולי אופנוע תקציב נהדר כתחליף לקטנוע או כנושא אבטיחים או אופנוע נהדר לשליחויות, למשטרה, אבל ברמת הפאן זה חרא של אופנוע. הייתי כותב לו את זה בקבוצה אבל הוא עזב כי הזכרנו לו שפעם הוא היה נהנה מהאופנוע שלו...
מי רוצה לסחוב אבטיח על האופנוע?
אופנוע בחניה:
כשאתה מסתכל עליו הדופק עולה.
אתה רק מחפש לנקות אותו ולהבריק אותו.
מחפש תירוץ לרכיבה.
מניע אותו סתם בלי סיבה.
אופנוע ברכיבה:
בוחש בהילוכים בלי סיבה
משחק טטריס עם הבורות בכביש
לוקח את הדרך הארוכה תמיד
צועק בקסדה בלי סיבה.
שישי שבת:
טיול ארוך מינימום עצירות
סיפורים על הטיול הארוך
תכנון בקבוצות לסופ"ש הבא
רגע לפני השינה שיחזור בדמיון של הטיול.
ואז בא לוקי...
אופנוע כמו שצריך להראות אופנוע:
ואז בא לוקי...
והקשיב לעצה מטופשת של רן...
lokimonster
27-01-2021, 10:10
והקשיב לעצה מטופשת של רן...
רן אדם חכם שנתן עצה עם המון הגיון מאחוריה.
אז נכון שהNC חיא לא רוצחת
אבל זה כלי תחבורה מצוין יעיל אמין וטוב שיתן לי שירות נהדר לשנים רבות.
סוג של חרב פיפיות שפגעה חזרה....קניתי כלי הגיוני אז הגיוני שלא תרכוב עליו...
יוחזר לוקי מונסטר לאלתר
אגב האם ה- NC הוא ראשי תיבות של : Not Cool?
lokimonster
27-01-2021, 11:09
new consept
טוב אתה עתיק ולא פתוח לזה
netcat
תוכנית לכתיבה וקריאה מתוך בפרוטוקול TCP ופרוטוקול UDP מבייעת בפתרון באפליקציות רשת ברור שרובנו סובלים מאחת
NORTH CAROLINA
ברור שאתה לא תגיע כי אתה אוהב את אירופה הקלאסית כמו אמיר חצרוני רק קירח.
NO CHANGE
אתה גם מסרב להשתנות ולא משאיר טיפ מהעודף.
Nanocrystal
אם לא הייתי מכיר אותך הייתי חושב שאתה משתמש באחד
תבחר מה מתאים לך
comfortably numb רק הפוך
https://youtu.be/_FrOQC-zEog
new consept
טוב אתה עתיק ולא פתוח לזה
netcat
תוכנית לכתיבה וקריאה מתוך בפרוטוקול TCP ופרוטוקול UDP מבייעת בפתרון באפליקציות רשת ברור שרובנו סובלים מאחת
NORTH CAROLINA
ברור שאתה לא תגיע כי אתה אוהב את אירופה הקלאסית כמו אמיר חצרוני רק קירח.
NO CHANGE
אתה גם מסרב להשתנות ולא משאיר טיפ מהעודף.
Nanocrystal
אם לא הייתי מכיר אותך הייתי חושב שאתה משתמש באחד
תבחר מה מתאים לך
No Chance
TundraOG
27-01-2021, 12:17
NC - אין סי(בה).
אין סיבה להיכנס למוסך. אין סיבה לדאוג לגבי הכיס. אין סיבה שלא תוכל לעמוד בקצב שיוט של הארלי או של ג'יקסר. אין סיבה באמת להחליף לאופנוע אחר. אין סיבה לתרץ את הבחירה שלך כי אתה נהנה מהאופנוע שלך.
צריך להתבונן על האופנוע הזה בצורה מאוד, מאוד ספציפית בשביל להבין ולהינות ממנו. הרוב לא יבין ולכן יקניט או יתעלם ממנו. הוא כמו תל אביב או וויסקי, לא לכולם, טעם נרכש.
lokimonster
27-01-2021, 12:47
NC - אין סי(בה).
אין סיבה להיכנס למוסך. אין סיבה לדאוג לגבי הכיס. אין סיבה שלא תוכל לעמוד בקצב שיוט של הארלי או של ג'יקסר. אין סיבה באמת להחליף לאופנוע אחר. אין סיבה לתרץ את הבחירה שלך כי אתה נהנה מהאופנוע שלך.
צריך להתבונן על האופנוע הזה בצורה מאוד, מאוד ספציפית בשביל להבין ולהינות ממנו. הרוב לא יבין ולכן יקניט או יתעלם ממנו. הוא כמו תל אביב או וויסקי, לא לכולם, טעם נרכש.
זר לא יבין
אני מפחד מהבימרים.
מנסיון של כמה חברים אמינות לא משהו כאשר חלפים מאוד יקרים.
מבחינת אחזקה שוטפת אני מניח שסביר.
אבל כמו שרשמת
איפה אפשר לשים אבטיח בבימר?
זהה למה שאני מכיר על הבימרים הגדולים - ריקולים הזויים, טיפולים לא קשורים וכו'.
על הבינוניים שלהם בכלל לא הסתכלתי (עד שנתקלתי בשלי). טווין מקבילי יש כמו המוטציה הבריטית, למה צריך את במוו בשביל זה? להוסיף ריקול על מחיר מופקע..
אעפ"כ, סדרת הכביש הבינונית - F800R/ST/GT - חפה מדרמות גם בגזרת המראה והיומרות, אבל גם מבחינת בלת"מים ו- down time. המטרה להבנתי היתה להתחרות בבינוניים היפניים, והם יצרו אופנוע עם כמה פיצ'רים שעושים הבדל (בשבילי). גם דברים קטנים (למשל האגזוז מצד שמאל)
לא עשיתי קילומטארז' מספק כדי להעיד מניסיון אישי, אבל בזמנו חיפשתי בפורום על ה-ST, ויש שני חברים (לא פעילים) שהספיקו להנות ממנו -
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/3083-Bmw-f800st-סקירה-וסיכום-1000-ק-quot-מ (http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/3083-Bmw-f800st-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-1000-%D7%A7-quot-%D7%9E)
סיכום לפני מכירה פה (עכשיו יש לי מוטיבציה לשים 15K על שלי) -
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/11050-תם-לו-עוד-פרק-מוכר-את-ה-BMW-F800ST-ומחשבות-על-הרומן-הבא (http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/11050-%D7%AA%D7%9D-%D7%9C%D7%95-%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-%D7%9E%D7%95%D7%9B%D7%A8-%D7%90%D7%AA-%D7%94-BMW-F800ST-%D7%95%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%91%D7%90)
ניסיון נוכחי שלי -
חלפים - היו יקרים עד שפגו הסכמי הבלעדיות עם BMW. פילטרים של Mahle נמכרים באותם מחירים שהייתי קונה ל-NC. רצועה של קונטיננטל (CT1158) עולה 105 יורו באמזון הגרמני, או 500 ש"ח אצל האלכסים.
תיקונים - יצא לי לעשות שיפוץ בולם, 700 ש"ח, כאשר 2 האטמים היו ~150 כל אחד.. קצת מבאס, אבל לא יודע מה ההפרש מהיפנים.
בעיות/ריקולים עם ה-ST - בעיה עם ציפוי הבוכנה, זה היה גורם למשהו שנקרא piston slap, תוקן במנועים מ-2009. ריקול על המיסב האחורי של הגלגל או הזרוע, לא זוכר, ככל הנראה בוצע כבר על כל אופנוע פעיל, לא בדקתי באיזו שנה העניין תוקן מיסודו. זה כל מה שידוע לי למעט התלונות הרגילות - צריך מגביהים, המגן לא מגן, יאדה יאדה.
פעם הידיות נהיו חמות תו"כ נסיעה, חשבתי שמשהו התקלקל ואז נזכרתי שיש חימום ידיות. מקווה שיסלחו לי בבית דין של מעלה כי בכ"ז הפעלתי בטעות.
לגבי האבטיח - הגרמנים אוהבים תיקי מיכל מסיביים. ראיתי אחד של bmw באיביי שלדעתי נכנס בו אבטיח בינוני בכיף, ולא צריך להוריד אותו כדי לתדלק :biggrin:
אגב, יש גרסה נייקד של ה-NC, לדעתי יותר יפה #טעםוריח
8915
TundraOG
28-01-2021, 08:33
אני עוד מחכה שיוציאו גרסאת ניאו-רטרו של דגם ה-S. עם סטיילינג אולד-סקול ומנוע עתיר מומנט, הוא לגמרי יכול להיות האופנוע הבא והאחרון.
כל התגובות פה מזכירות לי את הסערה בחוץ, הגשם הברד והרוח מצליפים בקיר והקיר נישאר....קיר!
lokimonster
28-01-2021, 09:08
כל התגובות פה מזכירות לי את הסערה בחוץ, הגשם הברד והרוח מצליפים בקיר והקיר נישאר....קיר!
הקיר זה אתה
יש לכלי הזה קהל בכל העולם והוא נמכר במספרים יפים ( לדעתי אפילו יותר מוורסיס).
למי שמחפש טיסות ביעף נמוך הNC בהחלט לא הכתובת ביחוד אם הוא הגיע מאופנועים דוגמת הבאנדיט או הGTR או כל מיני מפלצות אחרות.
כמו שאני אמרתי תמיד אם הונדה יוציאו גירסה מחוזקת בעוד 20 סוסונים בערך או חברה אחרת עם כלי בקונספט דומה אני בהחלט יעשה מאמץ לרכוש אותו (נאמר טנרה 700 עם תא מטען במקום מיכל דלק).
התא מיכל זה גאוני בעיניי אתה רכבת איתי מספיק בשלביל לדעת שיש לי שימוש בכל הארגזים החל מערכות קפה עוגיות ערכת פאנצ'רים מדחס אוויר כלי עבודה מנגל לעת עצורך מקרר נייד גנרטור וקארוון מתקפל.
טוב הגזמתי אבל אם היה אפשר באופן חוקי להתקין וו גרירה לNC כמו בארה"ב תאמין לי שגם זה היה מותקן ואז היינו גם יושבים על כיסאות והכלב היה מצטרף לטיול.
למי שמחפש טיסות ביעף נמוך הNC בהחלט לא הכתובת ביחוד אם הוא הגיע מאופנועים דוגמת הבאנדיט או הGTR או כל מיני מפלצות אחרות.
בשורה התחתונה זה כל מה שאנחנו מנסים להגיד. אז מתי עושים סיבוב סוכנויות?
בשורה התחתונה זה כל מה שאנחנו מנסים להגיד. אז מתי עושים סיבוב סוכנויות?
https://cdn.babamail.co.il/Images/2016/5/17/5890257f-99a6-4220-866f-58be7fb7ab77.jpg
TundraOG
28-01-2021, 09:42
חברים, את מי אתם מנסים לשכנע בדיוק? הבן אדם קנה אופנוע שפוי, נוח שמספק לו את הסחורה. מה בדיוק מפריע לכם? שאין לו "מספיק" סוסים? שהאופנוע שלו לא מגיע עם מספר הצילינדרים הנכון? שהוא יכול לעמוד איתכם בקצב עם אופנוע עם שליש מההספק וזה איכשהו מפריע?
אם לוקי ירצה לשדרג, הוא יעשה את זה לבד. אני חושב שהוא ילד מספיק גדול בשביל לדעת מה טוב בשבילו. אם טוב לו ה-NC, מה טוב. העיקר שיש איך לרכב לבד, בזוג או עם החברים ולהינות מהדרך.
lokimonster
28-01-2021, 09:46
מה שאני אומר וזה נופל על אוזניים ערלות
אני בכוונה רכשתי כלי צנוע הספק שלא יודע לטוס נמוך על מנת להשאר על 2 ולשמור על הרשיון.
רק מזכיר שהיו לי כמה כמעטים
ולשלושתינו מפגשון עם החוק שהיה יכול להגמר עם שלילה יפה לאחד מאיתנו.
ולכן הננסי זה כלי אידיאלי וכאמור מקסימום עוד 20 סוסנים ישאירו אותנו בתחום הסביר.
חברים, את מי אתם מנסים לשכנע בדיוק? הבן אדם קנה אופנוע שפוי, נוח שמספק לו את הסחורה. מה בדיוק מפריע לכם? שאין לו "מספיק" סוסים? שהאופנוע שלו לא מגיע עם מספר הצילינדרים הנכון? שהוא יכול לעמוד איתכם בקצב עם אופנוע עם שליש מההספק וזה איכשהו מפריע?
אם לוקי ירצה לשדרג, הוא יעשה את זה לבד. אני חושב שהוא ילד מספיק גדול בשביל לדעת מה טוב בשבילו. אם טוב לו ה-NC, מה טוב. העיקר שיש איך לרכב לבד, בזוג או עם החברים ולהינות מהדרך.
מפריע לנו רק דבר אחד - הוא הפסיק להגיע לטיולים.
תבין הבנאדם לא מאושר, בעבר כשהיה לו גדול היה יוזם טיולים מגיע ראשון ועוזב אחרון רק השטן היה מצליח להדביק אותו
(בקושי) את כל הפוסטרים של סמנטה פוקס (https://www.youtube.com/watch?v=bCla2t12IIY) החליף בפוסטרים של אופנועים, ציוד כלים שמנים היה אוכל ישן מדבר וחולם אופנוע.
היום....מעשן (בשרים) אוכל, מבשל מאסטר שף ותכניות אוכל בסלון תלה פוסטר של אהרוני (https://www.haaretz.co.il/magazine/panim/1.3139454)עם הגבות על הפוסטר של מרקז.... (https://1.bp.blogspot.com/-L5FBZOJPY_w/VALiXMkPBEI/AAAAAAAAab0/piHASVpoijc/s1600/marquz%2Bride.jpg)
נחנקו....
על פניו, בשביל תא מיכל קדמי, נראה שצריך מנוע X-בשורה לא ארוך (המונח הטכני הוא אולי מהלך בוכנה קצר?) שגם מוטה קדימה. למה רק הונדה מייצרים כזה אני לא בטוח, אולי לוקח זמן עד שדעת הקהל נחה וזה נהיה "מספיק אופנוע" או ווטאבר. שימו לב שהוא בכ"ז מקום 18 או משהו ברשימת הנמכרים שדרז שם כאן בשרשור אחר.
גם המגמה של העברת המיכל אחורה נפסקה, בבב"מ (בימרים בינוניים וממוצעים) החדשים המיכל שוב תקוע מולך, כמו שהיו עושים פעם בקולחוז #כשכבידההיתהכבידה
יש אגב בעיית clearance אם רוצים גלגל קדמי גדול במנוע מוטה. לא מפריע באופנוע כביש, אבל זוכר שמי שניסה לאדוונצ' את ה-NC דיווח על זה.
יש תקופת גמילה מהמיכל, ברמה של לחשוב מאיפה לחלץ מקום כדי לחבר אייטם פרטני כזה או אחר, מחשבות על פאוצ'ים לאגזוז עם תחתית סיליקון ומה לא.
בזמנו היה לי ארגז של כתר על ה-MZ והבאתי בו אבטיח שהיה מתגלגל מצד לצד בזמן שאני עולה מהדר. לדעתי הכי מוצלח כשאין מיכל פנימי זה רשת ייעודית לאבטיח, אולי מלופפת על גלגלת לצד המושב האחורי. אחח, האתגרים של מאותגרי מיכל :biggrin:
בקשר לעוד 30 כ"ס - לידיעה כללית אם/כש - בימרי הכביש במשקל בינוני (פוסח על ה- F800GS) עד כה לא היו קפריזיים ו-high maintenance כמו אחיהם הגדולים, למעט בשנים הראשונות שיוצא דגם חדש :biggrin:
Dresdner
28-01-2021, 19:55
אם תמשיך לרדוף אחרי גדולים ממך בסוף תסיים בתעלה, הבולמים של הNC לא מתאימים לזה וגם הבלמים, על כח סוס אני לא מדבר כי יש לך סופר מוטו עם אותו כח סוס אבל מצויידים במה שצריך כדי לדחוף אותם לקצה.
הNC מעולה להגיע לעבודה ולטייל בנינוחות ויספק רוכב מתחיל או כזה בעל ציפיות מאד מסויימות, לוקי עושה רושם שהוא לא אחד מהם לכן נראה שיש כאן חוסר התאמה בין הרוכב לאופנוע.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft