👍👍
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
חתיכת אפס עם ז** קטן, אופנוע קטן יותר ואגזוז מאוד מאוד גדול. אתה משתולל על רחוב ז'בוטינסקי ברמת גן פינת ביאליק כבר חצי שעה עם האופנוע שלך, דופק ווילים וגז כאילו אין מחר - גרים כאן אנשים חתיכת חסר תרבות אפס, יש לי מבטיח לך אופנוע הרבה יותר גדול - ומערכת פליטה שלא קנית דרך עלי אקספרסס כמוך כנראה, ושאני רוכב בשעות הללו אני משתדל כמה שיותר להיות שקט ובלי מכות גז - כי לי בניגוד אליך חתיכת אפס - אכפת לי מהסביבה ואני יודע שאחרי שאתה עובר אני שומע את התינוק של שכן שלי צורח בבהלה - כי כמו שאמרתי לך אתה חתיכת אפס ! ואני נשבע לך שאם תמשיך עם זה - בתור אופנוען אני לא אגש למשטרה אבל אני כן אמצא אותך ואז הרעש היחיד שתשמע זה את האופנוע שלך מתפרק על הכביש.
ולכל היבואנים שמוכרים אגזוזים וחלומות - אף אחד מהלקוחות שלכם לא רוסי ולא יהיה רוסי, תתחילו למכור אגזוזים עם תקינה נורמאלית ותסבירו את ההשלכות האנושיות של לרכב בלי משתיק באמצע הלילה עם אגזוז פתוח. זה ראוי להעשות לא רק לדחוף עוד כסף לכיסים.
מרוכב סופר עצבני שרוצה לישון בלילה.
👍👍
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
מסכים איתך לחלוטין!!
מוכרים אגזוז ועוד רומזים שבלי משתיק זה בטיחותי יותר.
לא יודע למי בטיחותי יותר אבל זה בטוח פותח פתח לצרות של אנשים שלא ישנים בלילה ובבוקר אופנוע עם בטטה באגזוז או פשוט האגזוז נעלם
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
סביר להניח שהוא לא קורא כאן או לא קורא בכלל
אויי איך אני שונא אותם.. כמה חוסר התחשבות יש לאנשים לפעמים!!
ואני בספק אם באמת הוא קורא פה בפורום!
רגע לכל מי שיש טימקס לעניות דעתך הוא ערס ?
איזה קוף עושה לך רעש והכללת קבוצת רוכבים שלמה ?
טימקס קטנוע מאוד פופלרי, בטוח יש עליו לא מעט אנשים שהם רוכבים מתחשבים (מכיר לפחות 2).
אותי זה לא ממש מעניין על מה הוא רוכב מעניין אותי איך הוא רוכב - בלילה להשתולל ככה ברחוב ראשי מאוכלס בצפיפות בלי לזרוק זה לא התנהגות וככה לא רוכבים
אוי, אוי...
פות"ש, כשתסיים לשבור לו את האופנוע - גש לעג'מי, כמה קילומטרים ממך - יש לך שם הרבה עבודה.
תקרא לי לפני, אצטייד בפופקורן ואבוא לראות.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני מביא מסור חשמלי אתה תביא את הבירות
קובי נשמה, למה לבוא לשפוך את ליבך בפורום?
רד לבחור ואתה מה שכתבת כאן תגיד לו בפנים. על הדרך גם להזמין משטרה ותראה איך 500 שקל
כמו שפעם אני קיבלתי יגרמו לו מהר לרוץ לשים את המשתיק.