מסקנות -1.הוצאת האגזוז המפליץ מחוץ לחוק.
2.גרוש ערסים למדינת עולם שלישי אחרת.
3.שינה עם אוזניות/ אטמים. / חלונות כפולים
4. העברה משפחתית לצפון... (פחות בניי אלף. )
5. טיסה לכיוון אחד.
צ'או. ש. שלום לכולם.

מסקנות -1.הוצאת האגזוז המפליץ מחוץ לחוק.
2.גרוש ערסים למדינת עולם שלישי אחרת.
3.שינה עם אוזניות/ אטמים. / חלונות כפולים
4. העברה משפחתית לצפון... (פחות בניי אלף. )
5. טיסה לכיוון אחד.
צ'או. ש. שלום לכולם.

נו נגיד ותתפוס אותו ברחוב ותצעק עליו, אדוני יורד מהאפנוע ומפרק לך תתחת במקרה הטוב.
במקרה הרע יש לו סכין והוא שולח אותך לעולם שכולו טוב.
שמע לאברי, שב בבית.
Sent from my T5 using Tapatalk

ברור שהוא צריך לשבת בבית, יש משטרה שאמורה לשמור על החוק ומלכתחילה לא צריך לתת לכלים עם כאלה אגזוזים לעלות על הכביש.
Tracer 900
כמה כבר עולה ליטר של שמן בישול?
לא שחס וחלילה אני מייעץ למשהו אבל שלולית שמן בדיוק בנקודה הנכונה תלמד מישהו לקח.
רק לזכור לרדת לנקות אחרי שהקוף פינה את הפחנוע השרוט שלו. שבבוקר לא יחליקו.

אגב פה בדרום אין דברים כאלה.
לא אגזוזנים רועשים.
לא אידיוטים שמעירים את השכונה.
אפילו לא גונבים אופנועים יותר מידי ( עדיין יש שרשרת 14ממ)
מה שכן - יש פושטקים.
השארתי את הקסדת ב קשורה על האופנוע לחצי שעה פעם.
לא נשארה. הפכה לכדורגל מאולתר לכמה ילדי רחוב.
בדרום שלך כנראה באמת אין את כל מה שכתבת, בדרום הפריפרי (ב"ש רבתי) יש את כל אלו בהחלט רב.
אפילו שרשרת 14 מ"מ לא תמיד מספיקה.
מצד שני קסדה שנשארה קשורה במספר פעמים, שרדה בגבורה את האוויר הפתוח.
לפות"ש,
אני מצטרף להמלצתו של אברי ושאר החברים, שב בבית, יש דברים הרבה יותר חשובים מאשר לתפוס איזה ערס ממוצע ולפרוק עליו את זעמך. חוצמיזה, נניח ואכן שמעת אותו באיזה לילה רנדומלי, וירדת לכביש והצלחת ליירט אותו, כאשר הוא לבד ולא מוקף בשאר להקת התנים שאיתו, וניסית לדבר לליבו מה שהפך עד מהרה לסדרת חינוך נוסח שנות ה 50, שבמהלכה יצאת בלי פגע, למעט מפרקי ידיים כואבים במקצת. בזמן שתשב מרוצה מעצמך בבית, מתכונן לישון מחדש (או יותר גרוע, כבר במהלך שינה) יקרו אחד משני דברים: 1) המשטרה תידפק על דלתך עם תלונה נגדך על תקיפה בנסיבות מחמירות. 2) המשפחה של אותו ליצן תתארגן לה על קצת "ממתקים" ואו שימתינו לרגע שתצא מהבית, או שישתלו לך הפתעה ברכב/אופנוע.
תעשה לעצמך טובה, יש לך ילד בבית, תישאר בבית, תבלע את העצבים, ותחייג למשטרה בתקווה שהם יעשו את עבודתם.
נערך לאחרונה על ידי moonshield; 28-01-2017 בשעה 17:39.

לפותח השרשור.
קראתי את דברייך והזדהייתי עימך..
לי קרה מקרה שרכבתי על קטנוע בלילה בדרך הביתה רדפה אחריי ניידת משטרה וכשעצרתי ברמזור השוטר יצא והתחיל לצעוק עליי כמעט התנפל עליי הורדתי את הקסדה ושאלתי אותו מה קרה הוא האדים והתעצבן עוד יותר וסימן לי לכבות את המנוע הזזתי את הקטנוע הצידה כיביתי את המנוע השוטר התקרב אליי וצועק לי מה אתה לא שומע את הדבר הזה איזה רעש וכל מיני..
עניתי לו שלא שמעתי כי אני חירש.
השוטר בשלב הזה השתגע ורצה להחטיף לי עד שהשותפה שלו השוטרת השנייה אמרה לי אתה רציני?אתה חירש?עניתי לה שכן..
היא אמרה אהה עכשיו אני מבינה!
מתברר שכרזו לי לעצור כ10 דקות ורדפו אחריי כי נפל לי האגזוז והקטנוע הרעיש..

מסכים עם קטמ690,
במקרה הם שכנים שלי ולמעט הרעש הם באמת חמודים (מתואמים בציוד רכיבה זהה ואיבזור זהה על האופנועים)... האחים MT
ו...אה, זה לא GPR. זה אקרופוביק.
הנה תמונה מהבוקר
ובעניין הרעש בכלל ואגזוז פתוח בפרט:
בעבר הייתי פושטק ולא הפריע לי אך ככל שאני מתבגר אני נמשך גם להתחשבות בסביבה, גם לשקט וגם לתכנון המקורי של המהנדסים...(בכביש ציבורי זה אמור להספיק ולהיות אמין...למסלול אשמח לשיפורים מפה ועד להודעה חדשה)
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

צודק במאה אחוז. נקודה.
אגב, הילדה באמת אוהבת להסתכל עליהם כשהיא חוזרת מהגן
אבל יש כאן בעיה עמוקה ביחס לשיפור ביצועים (שיפור מתלים ומכלולים יהיה עדיף מבחינת ההשקעה הכספית. בטח ובטח כשלרוב שינוי המפלט אינו מלווה בכל ההתאמות האחרות לשיפור המנוע...)
וגם ביחס אני-חברה של החברה הישראלית בת ימינו...
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו