ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
מאוד בספק אם תצליח למצוא אופנוע 300 סמ"ק משנתון גבוהה כלשהו בתקציב שכזה שלא נשחט עד המוות. ב-20 אלף אפשר בקלות להביא Z250 בן שנה-שנתיים שלא עבר הרבה ק"מ, או אינאזומה 250.

עצה שלי - אל תיקח אופנוע ראשון עם פיירינג. כשהוא ייפול (והוא ייפול, כולם נופלים) להחליף את כל הפלסטיקה לא יהיה עסק זול בכלל, ועוד אם יפול פעמיים...

באמת שאמנם יש כאלו שממצים את ה-250 סמ"ק האלו דיי מהר, והייתי אחד מהם, אבל הם בסה"כ כלים קטנים ואמינים וזולים לאחזקה, מה שבגדול אתה כחייל צריך ברגע זה. כלי קטן גם יעזור לך לבנות תחושת בטחון בכביש ויהיה סלחן יותר עם טעויות.

ורכבתי גם על 250 וגם על 300 - כן, יש הבדל, בעיקר בנוחות בכביש המהיר. אבל אם משייטים במהירות חוקית של 110 אין סיבה שה-250 לא יעשה את הנסיעות שאתה מתאר. יש לי ידידה שעושה מרחק דומה על בסיס קבוע עם Z250 ולא מתלוננת.
עד כמה כלי בנפח 250, לדוגמא 250SL באמת, יגביל אותי אם וארצה לטייל עם חברים עם נפחים יותר גדולים? החל מנינג'ה 300, RC390, והלאה
זה אחד מהשיקולים בעניין. לצערי בשיעורי נהיגה עוד לא יצא לי באמת לראות כמה אני יכול "לסחוט" כלים של 250, ובטח ביחס לכלים גדולים יותר סמוך אליי.