האם מחייב וו גרירה ברישיון הרכב?
http://www.jeepolog.com/forums/conte...epolog-archive
האם מחייב וו גרירה ברישיון הרכב?
http://www.jeepolog.com/forums/conte...epolog-archive
ההאם יציב?
לא ראיתי שמה איך מאבטחים את האופנוע שלא יפול?
אם אני לא טועה אתה לא יכול להשתמש בו עם פרייבט או רכב מתחת למשקל עצמי מסויים. באופן כללי כל עניין המתקנים האלו אפור ולאף אחד אין תשובה חד משמעית לגביי חוקיות ורשיון. בסכום שהוא עולה שווה להתאמץ ולהשקיע בוו ועגלה שבהם אין בעיה להשתמש עם כל רכב, אבל כן יש בעיית אכסון לעגלה כשהיא לא בשימוש וצריך לחשוב על פיתרון גם לזה.
וו עולה בין 1500 ל1800 כולל הרכבה ורישוי, כדאי לעשות סקר שוק לפני שעושים כדי למצוא את המחיר הכי טוב.
עגלה חדשה עולה באיזור ה4.5, אבל אפשר לחפש משומשת בפחות.
לגביי בעיית האכסון כן יש בעיה לאכסן נגרר מבחינת גניבה (אפשר לנעול כמו שצריך) ומקום, ולזה צריך למצוא פתרון.
אגב יש למישהו מושג עלויות רישוי ןביטוח לעגלה?.
והאם מותר לשאת אופנוע בעגלה רגילה ( לא בעייה לסדר אמצעי קשירה וכו')
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אין לך שום הגבלה מה אתה שם בעגלה כל עוד אתה לא עובר את המשקל המותר.
זה צריך מס רישוי של עצמו? או שאילו שני גיפים שונים בתמונות?
גם שקלתי אחד כזה בזמנו, ראיתי בחו"ל שהרבה אנשים משתמשים בזה, לא תופס הרבה מקום, זמין ונגיש, לדעתי עדיף על עגלה, פחות מסורבל.
מצטרף לשאלות שלך.
תודה.
אני מעדיף עגלה רגילה ולתאם לה רמפה, אוזניים וכו'.
הרעיון שאוכל להשתמש בה למשיאה של דברים נוספים.
בכל מקרה מדבריך מסתבר שהעלויות אחזקה זניחות ואני אבדוק את הנושא בהמשך יותר לעומק.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תודה יקח כמה חודשים (יש חו"ל על הפרק) ואז אתפנה לזה
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
היה לי את הרמפה של נגררי סולו במשך 3 שנים ושימשה אותי נהדר. אין כמו להעמיס ברגע את הקטנוע על הרמפה , להשאיר את הטנדר בחניון בכניסה לעיר בלי תמרונים עם עגלה נגררת, ולהסתובב בחופשיות. מה שכן - לא סמכתי על העיגונים המקוריים בוו הגרירה (receiver ) וקשרתי בראצ'טים גם לפינות של הגגון על ארגז הטנדר.
כמו שכתבו נכון - על רכב פרטי רגיל , זה לא הולך.
בעיית רישוי לא היתה. זה לא שונה מכל מתקני הנשיאה לאופניים שבולטים מאחרי הרכב. לא נדרשתי לשינויי מבנה או רישום וו גרירה .
השאלה הנשאלת היא האם בטסט לא יציקו על הרסיבר. לי העירו פעם על משהו דומה ובסוף עברתי אחרי השוחד הרגיל של ה"מנקה מערכת הזרקה" שקונים מהם אחרי הכשלון בבדיקת עשן.....