יש לי אותם בתפריט. לא מוכר בצייסרים כי הם לא בתפריט זה תמחור שונה וחלים עליי המון חוקים להגנת צרכן.. על מנה אני לוקח כמעט 300 שקל
אני שותה קוניאק עם סודה ואין עם זה שום בעיה אם מישהו יבקש.
סודה יש לי וקוניאק יש לי.
אני מדבר על משהו שונה - כשלקוח מבקש ממני לייצר משהו שהעסק לא עושה אני לא אעשה כי
א- זה לא מהמקומות שבהם יגיד נותן שירות לאורח שזה על אחריותו אם זה לא יהיה טעים כי זה מה שהוא ביקש
ב- מוניטין זה הכל
ג-לי אישית להכין משהו שלא קיים בתפריט יצור בעיות בניהול המלאים שלי.
יכשיו - ההבדל היחידי בין המצבים הוא ששעת העובד ביחס לעבודה ששולמה היא הרבה יותר זולה אצלך. (ז''א מה זה יום עבודה של פועל על נכס שעלה נניח מיליון וקצת)