שלום לאחר שקיבלתי את הרשיון זה הזמן להתחדש בכלי.
מחפש משהו שיתן מענה ל 30ק"מ כיוון ביום בערך וכל סוף שבוע נסיעה לחיפה מהוד השרון.
אני גר במושב ופחות מתחבר לדוש חשבתי יותר על איזה טורינג נייקד אבל תכל'ס הידע שלי ממש מועט בדו גלגלי ואין לי יותר מדי כסף לטעות.
התקציב בערך 20-25 לאופנוע,מיגון,וציוד כמו מנעולים ואזעקה.אולי אני אגרד עוד כמה אלפים אבל זה בנתיים המצב.
אשמח לשמוע מרוכבים מנוסים איך הם התחילו איזה כלי הכי כדי לקנות בתקציב כזה שישמש אותי טוב . תודה
לדעתי בתקציבך עדיף לרכוש איזה דיוק 200 דנדש במחירי החיסול במזומן מאשר לרכוש 500 משומש בן כמה שנים במחיר לא הכי רחוק ולהיות בראש שקט מכלי חדש עם אחריות.
30 ק"מ כיוון (בינעירוני) ופעם בשבוע לחיפה על דיוק?
אפשרי-כן.
כדאי-ממש לא.
אפשר להוסיף לרשימת האופציות CBR250\300, נינג'ה 250.
ל-500 התקציב לא מספיק.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
CBR250R שירת אותי נאמנה במשך שנתיים וקצת. עשיתי עליו 26 אלף ק"מ בתקופה הזו.
ק"ש - כרמיאל סמסטר אחד (120 ק"מ ביום), 5 פעמים בשבוע.
ק"ש - חדרה וחזרה כמובן, 2 סופי שבוע בחודש.
אם תשיג כלי טוב וכלי שטופל היטב ובזמן, הוא יכול להוות כאופציה טובה. מה גם שהמחירים שלהם ברצפה.
אתמול רכבתי קצת על ה500x
אני 1.78 מטר והוא הרגיש לי קטן ונמוך.
המיקום של הרגליות לא היה לי נוח
תנסה סילבר ווינג 600אם הרשיון מאפשר.
אישית רוכב על GS500 שנתון 2002, עושה כל מה שאופנוע צריך לעשות - ביניהם רכיבות של 30 ק"מ ביום לעבודה, טיולי סופ"ש, התגרזנות בהרים, מה שתרצה.
לדעתי לקחת 500 ישן וליישר לו קו תהיה אופציה טובה. יש לא מעט נבלות בשוק אבל יש גם כאלו במצב לא רע בכלל ואפילו כמה שמורים, מקסימום להשקיע קצת בצביעה חדשה וקוסמטיקה מעבר ליישור קו רגיל וזהו, יש לך אופנוע אמין לשנים רבות.