תוריד קודם כל את כל המסביב מהתקציב, ותראה עם מה תשאר.. סתם באוויר: ביטוח-6K, קסדה+כפפות+מעיל (מינימום הכרחי)-2K וצפונה, מנעולים ואזעקה- 1000.
לאופנוע נשאר לך 10-15 אלף.
נ.ב. אני התחלתי מER5, אחלה אופנוע, פשוט, זול וסלחן.
שלום לאחר שקיבלתי את הרשיון זה הזמן להתחדש בכלי.
מחפש משהו שיתן מענה ל 30ק"מ כיוון ביום בערך וכל סוף שבוע נסיעה לחיפה מהוד השרון.
חשבתי יותר על איזה טורינג 500סמק אבל תכל'ס הידע שלי ממש מועט בדו גלגלי ואין לי יותר מדי כסף לטעות.
התקציב בערך 20-25 לאופנוע,מיגון,וציוד כמו מנעולים ואזעקה.אולי אני אגרד עוד כמה אלפים אבל זה בנתיים המצב.
אשמח לשמוע מרוכבים מנוסים איך הם התחילו איזה כלי הכי כדי לקנות בתקציב כזה שישמש אותי טוב . תודה
תוריד קודם כל את כל המסביב מהתקציב, ותראה עם מה תשאר.. סתם באוויר: ביטוח-6K, קסדה+כפפות+מעיל (מינימום הכרחי)-2K וצפונה, מנעולים ואזעקה- 1000.
לאופנוע נשאר לך 10-15 אלף.
נ.ב. אני התחלתי מER5, אחלה אופנוע, פשוט, זול וסלחן.
האם יש לך ותק ברכיבה ?
אם כן, אפשר לדבר על אופנוע ,ישנם כלים "סלחניים "יותר אשר מתאימים למתחילים וגם במחיר ראוי סוזוקי, ימאה הונדה
תעשה נסיעות מבחן
נתחיל מזה שאין לי הרבה ניסיון עם אופנועים.
באופן אישי, מחזיק GS500 של סזוקי, באחד שעבר הרבה, ונהנתי ממנו בכל מובן.
האמינות שלו מעולה, אופנוע סלחן, מחיר זול וחלפים בשפע בכל פינה. ועל הדרך, הערך לא ירד בצורה שתרגיש.
ממליץ לך לחפש כזה עם קילומטרז נמוך, (כרגע יש אחד בפייסבוק ב8 וחצי אלף ושנסע סה"כ 40K) ובעתיד (כשתדע מה אתה רוצה) תרכוש את האופנוע המתאים לך.
בכסף שישאר תרכוש ציוד איכותי שילווה אותך גם באופנוע הבא.
גילוי נאות: מוכר את שלי...
אגב קווסאקי ER5 אותו דבר בערך.