תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: מחירון טיפולים אקס איבו 250

צפייה משולבת

Member

מחירון טיפולים אקס איבו 250

היי
    חבר טוב לפני קניית פיאג'יו ex evo 250 .
    מצאנו כבר כמה אקסמפלקים בודקים עד שנמצא את הטוב ביותר.
    רציתי לדעת מבעלי אקס איבו מחירון טיפולים. מי שיודע מנסיון ולא בעופר אבניר שמה שחיטה ( מוסכים מורשים נורמאלים ).

תודה מראש

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Senior Member
    וואלה אחי אני לא יודע מה להגיד לך בדיוק.
    אני יכול להגיד רק על עופר אבניר אבל אני יכול באותה מידה להגיד לך שמשקולות אתה יכול לקנות ב 100 שקל של מלוסי ולהחליף לבד, רצועה ב 500 ש"ח ולהחליף לבד.

כל המוסכים בארץ לא משתלמים (מניסיון אישי כללי) עופר אבניר יותר יקר אבל אם קורת פשלה (וכן קרתה לי) אז הם לקחו אחריות וחליפו חלקים על חשבונם - יש לי דוגמאות אם אתה רוצה.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי 2 Strokes צפיה בהודעה
    וואלה אחי אני לא יודע מה להגיד לך בדיוק.
    אני יכול להגיד רק על עופר אבניר אבל אני יכול באותה מידה להגיד לך שמשקולות אתה יכול לקנות ב 100 שקל של מלוסי ולהחליף לבד, רצועה ב 500 ש"ח ולהחליף לבד.

כל המוסכים בארץ לא משתלמים (מניסיון אישי כללי) עופר אבניר יותר יקר אבל אם קורת פשלה (וכן קרתה לי) אז הם לקחו אחריות וחליפו חלקים על חשבונם - יש לי דוגמאות אם אתה רוצה.

בסדר רק רציתי לדעת כמה עולה טיפולים. קטן בינוני גדול. לא כולם אוהבים להעסק לבד עם קטנועים. הפלסטיקה מעצבנת.
    באופנעים למדתי לטפל לבד ונהנתי מזה. קטנועים אני מכניס למוסך.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Member
    גיא, עם ניסיון טכני כמו שלך (זוכר את הפרויקט המדהים שעשית עם ה- DR350) הדבר האחרון שאתה צריך לעשות זה להכניס קטנוע למוסך.

אתה בטח יודע שרוב הטיפולים גדולים כקטנים לא מצריכים פירוק פלסטיקה אולי למעט כיוון שסתומים וגם זה תלוי באיזה קטנוע מדובר, כך שעם קצת קריאה ועזרה פה בפורום תוכל לחסוך לך ולחברך הרבה כסף.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    תחזוקה עצמית קשורה אולי ב10 אחוז לכשרון/יכולת.
    לצערי גיליתי שהמצרך מספר אחד זה זמן. כשהדו"ג הוא גם האופציית הניידות הכמעט יחידה שלך המצב אפילו חמור מזה.

Senior Member
    תקשיב, להכניס למוסך זה בין 150 ל 300 לסעיף "עבודה".
    טיפול קטן זה בדרך כלל 250 (באזור ש"ח תלוי איפה) וטיפול גדול כולל רצועה זה באזור 1200 (אם אני זוכר נכון), שוב יש גם סעיף עבודה.

אם אתה קונה את החלקים לבד (כמו בחנות של מלוסי, למרות שיש עוד פתרונות) ומוצא מישהו שלוקח רק על העבודה, אתה תצא עם הפרש (ואני מגזים) של 500 ש"ח הבדל.

אז אני לא יודע כמה זה משתלם, בייחוד שנורא קל לטפל בו (5 דקות משקולות, 15 קפיץ של הגיר, 30 דקות רצועה, דיסקים קצת יותר מסובך בגלל האגזוזו וכאלה), זה ממש שטויות... אם אתה רוצה אני אראה לך את ה service manual שלו ותבין כמה זה קל.

Member
    אין טיפול בינוני. 10K קטן 20K גדול. ויחסית לקטנועי 250 אחרים הטיפול זול יותר. היה מושלם אם היה לו רגלית הטנעה אבל בכללי הקטנוע הכי טוב בקטגוריה. תחליף רצועה כל 20

Senior Member
    בגדול מומלץ כל 5 אלף בדיקה עליו (טיפול קטן) כל 10 זה כאילו בינוני וכל 20 זה רצועה.

בפועל אנשים בקושי מכניסים אותו כל 5 והוא סוחב יפה מאוד - קטנוע מאוד אמין.

רצועה רגילה הייתי מחליף כל 15 - מתחילים להרגיש את השחיקה שלה אחרי ה 15 בצורות רעידות קלות בגז (היא פשוט נמתחת), רצועת קלבר מחזיקה יפה בין 20 ל 20.

אני בכללי מעדיף תחזוק אחר משל אנשים אחרי כי אני מאמין שמרגישים קשר ישיר בין איך מגדלים את הילד לאיך הוא מגיב לסביבה אחר כך. בגלל זה אומר לך שוב, טפל בו לבד... הכי כיף

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    גיא, לא מכיר מחירון אבל מחבר שהחזיק את הXEVO וטיפל בYD ויוני, טיפול קטן כמה מאות, טיפול גדול 1000 ומשהו לא זוכר בדיוק. בין 1000-1400 שקל.