לוקי!!
אתה חייב פינה שבועית בפולגז. דחוף!
וחוץ מזה אם כבר צריך לשמור על הרגליים, לך על Razor לסופשבוע בשטח.
רוכבים יקרים, גייז, חברי ההנהלה והוועד.
אני צולע, כן צולע עד כדי כך שלקחתי שבוע מחלה בשל כאבים בברך שמזכירים שבר.
מי שמכיר אותי יודע שאני לעבודה אגיע עם אלונקה במקרה הצורך.
נבדקתי על ידי רופא המשפחה ודגמנו קצת דם כחול ומצאנו סימנים לדלקת שZה נהדר אבל לא מספק כי צריך לדעת למה התפתחה הדלקת.
ובכן צלעתי בניחותא לאורטופד בליווי אישתי היקרה לצורך בדיקה וזה קבע נחרצות שנדפקו לי הציריות הפיקה נשחקה.
יופי מה עכשיו?
ובכן הרופא היקר נתן הטוויה:
1. דיאטה - אתה שמן וזה גורם עומס על הברכיים השבריריות שלך סבבה נמשיך לנסות לרZות.
2. שחיה - נדב בני בן השש מת על הבריכה סידר לי פעילות אב ובן מצויין
3. אסור לעשות טיולים רגליים קשים טיפוס הרים וכדומה - מצויין אני עצלן ושונא ללכת כעת יש לי אישור רופא שזה לא בריא לי.
4. אסור לכופף את הבירכיים מעל 90 מעלות ואסור לזחול עליהן - סבבה נעמוד בזה לא נזיין או שהפרטנרית תהיה למעלה נעמוד בזה.
5. אסור אופנועי ספורט קח הארלי דייוידסון..........WTF (ברקע עלה חיוך ספק זדוני ספק שמח לעד לזוגתי לחיים שתחייה)
ובכן אמרתי לא לאכול סבבה ננסה לעמוד בזה
לא ללכת ברגל אחלה מצויין
לשחות נו טוב נמצא לזה זמן אני בעד.
לא לזיין סבבה יש 3 ילדים וגם ככה אני מקבל אולי פעם בחודש
הארלי דייוידסון לך תחפש את החברים שלך יא בן של..... מניא...... וואלה נדפקה לי הברך ואתה רוצה לסדר עבודה גם לכירופרקט ולחסל לי את הגב .
ועוד שלל קללות שעברו במוחי הבוער.
צלעתי מהחדר כשאישתי לצידי..
זה סיפור אמיתי ובכל זאת אתם מוזמנים להסתלבט כי אמר רבנו נ נח נחמ נחמן מאומן חייך הכל לטובה.
נ.ב
אני כמובן אלך לחוות דעת נוספת
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לוקי!!
אתה חייב פינה שבועית בפולגז. דחוף!
וחוץ מזה אם כבר צריך לשמור על הרגליים, לך על Razor לסופשבוע בשטח.
מאיזה איזור אתה?
לי יש נזק בברך, צוואר, גב תחתון מתאונה, יש ספורט תרפיסט בצל אביב שיש לו ידיים מזהב, קצת יקר אבל כל פעם הוא מסדר אאותי מחדש אחרי שאני מגיע אליו מפורק.
אני ירושלמי
כאמור אני מתכוון לפנות לעוד חוות דעת ושיעשו צילומים לפני שיאמרו לי שאני "מוגבל"
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני צעיר ממך בכמה שנים בגיל אך שנים סבלתי מעודף משקל וכתוצאה מכך גם מכאבים כרוניים בברכיים הלכתי לכל האורטופדים שהיו בקופת חולים לעולם לא הזכירו את נושא המשקל ואף פעם לא הצביעו על משהו ספציפי שגורם לבעיה למעט רגישות יתר.
יום אחד תפסתי את עצמי בידיים(בלי קשר לכאבי הברכיים) והשלתי ממשקלי 30 ק"ג וראה זה פלא מאז בהדרגה הכאבים נעלמו, עברו כ5 שנים ועדיין טפו טפו מרגיש נפלא.
כך שלפי נסיוני האישי ההמלצה שלי להתחיל מירידה במשקל להמשיך מ שלום בית כדי שתתן יותר, בריכה זה מצויין אבל אל תבנה על זה בשביל לרדת במשקל.
תהיה בריא חביבי
אתה רוצה עוד חוות דעת?
אתה גם מכוער.![]()
כמעט כמוני.
וכעת קצת רצינות. תוריד במשקל, הרבה ספורט. (שחיה בתור התחלה מעולה , ולא פעמיים בשבוע זה לא מספיק.) ולסתום את הפה.
תשים תמונה של הארלי על המקרר ועל המזווה בבית , ככה כל פעם שתגש לקחת משהו, תזכר שזה העונש שלך.
Sent from my Titans2_DG700 using Tapatalk
כשמגעים לגיל מסוים, מעבר לניסיון שצברת, החוויות, התובנות יש דברים חייבים לעשות על מנת להמשיך
ולחיות את מה שנותר מהחיים שלך, אחת מהבדיקות המצילות חיים היא בדיקת האנדוסקופיה.
כמו שאני מכיר אותך אתה בטח תהנה ממנה, כמו גם כל סיפור הכיסוי שלך "וואי תראו אני גבר אנין, אני
שונא הארלי" שהוא בעצם הכנה לקנייה הבאה שלך.
שבעצם אם תחשוב על זה טוב, הופה....זה לא מטרו!
אז ינון מאמי אל תהיה הארליפוב, יש דברים שחייבים לעשות!
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
שושנה יקירתי
החיבה שלך לאנאלי מעולם לא הייתה ברורה לי.
אומנם את זורמת עם בגדי עור שחור ברים עם מוט ודילדו מאחור.
מאידך אצלי החור עדיין בתולי וכך ישאר ללא הרפתקאות של חיפוש הג'י הגברי.
אז הסר מחשבות מהתחום הרקטאלי ואל תכוון אותי לאנאלי כי באופן די בנאלי אני אשאר עם מה שבא לי.
וזה סושי משובח בעל 4 צילינדרים ומנוע ארוך טווח שיעיף אותי קדימה בקצב שאף כופר על צ'ופר יכיר או ידע.
ואם נאלץ לשנות כיוון רק שתדע שזה יהיה קרוס אובר מזן כזה או אחר רצוי עתיר און צילינדרים וסמ"ק.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ירושלים בעיה.
תחפש איל כהן מרפאת ספורט, מתל אביב, הבנאדם קוסם.
אין בעיה שהרופא נתן מרשם להארלי, השאלה האם קופת החולים/ביטוח בריאות משתתפים בקניה או שזה פרטי לגמרי, נניח כמו קנאביס רפואי...
Skull
תודה רשמתי לעצמי.
Moonshield
נברר במזכירות
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
1.- http://fullgaz.co.il/forums/showthre...A1%D7%95%D7%9F
2- http://fullgaz.co.il/forums/showthre...A8%D7%9C%D7%99
היה גם שרשור "הארלי המלך החדש" אבל הוא נעלם בפורום הישן...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
כנראה שבשביל הארלי צריך להיות פיסח ובעל פגיעה קוגנטיבית.
פיסח אני עדיין לא קוגנטיבית נו תלוי את מי שואלים.![]()
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI