חרא של אוטו גם אצלי בחצר זרוקות כמה...
לרגל סוף השבוע, קיבלתי מתנה מהדוד באמריקה בוגאטי שנתון 2014 (האמת שאחרי ככ הרבה פעמים שהזמנתי אותו לשווארמה שבח כשביקר בארץ הגיע הזמן שלו להחזיר קצת...) פתחתי הדלת, הנעתי ונסעתי לכיוון צור הדסה לבקר איזה חבר שמגג שמשפץ איזה בימר ישן...הוא ראה והתרשם, זרק כמה הערות על הצבע הלא מחמיא, שתינו קפה עישנו סיגרייה, והמשכתי לדרכי לכיוון בית גוברין לאכול צ'יפס ולבן. שם גם מלאתי אויר... בדרך חזרה לכיוון הבית התחיל לטפטף גשם אבל לא מצאתי את מתג המגבים.... אני שוקל למסור את הרכב מאחר ואין לי באמת כסף לביטוח היקר, אין שירות ראוי בארץ לרכב הזה ובעיקר כי אני לא מוצא את מתג המגבים.
אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות. מאין יבוא עזרי?
מצורפת תמונה מהנסיעה בסופש ליד צור הדסה
ללא שם.jpg
חרא של אוטו גם אצלי בחצר זרוקות כמה...
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
שושן, אתה מזדקן... השמיעה כבר לא משהו...בבוקר בדיוק צפצפתי לך מהבוגאטי כשעברתי ליד אום ובורג![]()
ראיתי אבל הייתי מהר בפרארי...
ה-2016 שירון...יותר שווה...הזמנתי אחת, נתקעה במכס!
רק שהגבילו אותה ל500 קמ"ש, סתם לבאס.
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 19-09-2016 בשעה 14:30.
אל תצחקו עליי, אבל עדיין לא הבנתי אם הוא כתב את זה בהומור הוא שבאמת יש לו בוגאטי :/
יש לו
כמו שהוא עובד ב art racing
http://art-racing.blogspot.co.il/201...port-nice.html
למישהו יש ספר רכב של הבוגאטי שלי? אני לא מוצא את הכפתור של המגבים, ואני ממש מיואש כבר, לא יודע מה לעשות
ידידי הספר מגיע בתוך כריכת עור+כפפות נהיגה תואמות+משקפי נהיגה. ונמצאים בתא הכפפות
במתקן מיוחד.
מישהו מחפש את האוטו שלו...
![]()
אין מתג מגבים, יש חיישן מיוחד בזכוכית שסופר טיפות על השימשה ומפעיל פן גדול כל 1500 טיפות. זה בסיסי וידוע, כל בעליו של בוגאטי יודע את זה, אתה יכול גם לכייל את זה במפות טיפות במחשב רכב.
אבל עזוב, חרא רכב, אין מקום לסאב וופר בבגאז'...
נערך לאחרונה על ידי moonshield; 19-09-2016 בשעה 16:17.
שמישהו יתרגם את זה למאותגרי לועזית.
בקיצור רק ההוצאות התחזוקה השנתיות מגיעות ל 23% מערך הרכב, דרך אגב הצמיגים יחזיקו מעמד בדיוק 15 דקות נסיעה במהירות המקסימלית,אבל אין מה לדאוג מיכל הדלק יתרוקן 3 דקות לפני.
כל בורג טיטניום בחיבורי המרכב עולה 100$.
£185,000
per year just to run and maintain. Some people have even said it is cheaper to have the car delivered somewhere on a trailer and then take the private jet."
"set of 4 tires costs an incredible £23,500 to replace
The manufacturer recommends actually changing the tyres every 2,500 miles!! To make things worth at 10,000 miles Bugatti recommends changing the wheels and tyres costing £30,000"
נערך לאחרונה על ידי levil; 19-09-2016 בשעה 16:49.
לא הייתי פוסל בגלל זה, אמנם יש רק ארבעה רמקולים בדגם של פות"ש,
אמנם שניים 17 ס"מ ושניים 20 ס"מ עם מגבר של 300 וואט...אבל האיכות חביבי,
זה לא משהו ששומעים כל יום http://www.dynaudio.com/
ראשית יש לך בלוח ההגדרות של מחשב המנוע הפעלה ידנית למגבים או אוטומטית.
יודעי דבר יודעים לספר שהקומפרסור אוויר שאמון על ההפעלה האוטומטי מאבד לחץ לטובת נעילת הדפרנציאל ואז לא נותר לו לחץ לנפח את האישה מגומי שאמורה להפעיל את המגבים או לשחק בסטיק.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI